Vraag & Antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1911
 • Datum: 22 november 2017

  Vraag:
  Ik ben een jongen van 17j. Laatst had ik een paddo trip doorstaan en dit was een nachtmerrie. Ik ervaarde mijn lichaam anders en had een uittreding. Ik had ook constant een verstikkingsgevoel. Een aantal maanden later dus vorige week rookte ik een jointje genaamd white en dan nog iets...Hierdoor kreeg ik terug de bad trip van paddo's?! Dit is nu nog steeds zo bijna 29 dagen na de trip! Ook heb ik last van wat rare oogklachten en slapeloosheid + mijn libido is opeens niets meer? Heb ik door de drugs schade aan mijn lichaam gebracht? Mijn vrienden stellen voor om een hoge cbd/lage thc joint te roken om de bad trip te kunnen verwerken is dit wel aan te raden? Het lijkt te helpen bij angststoornissen. Misschien kan ik eens tot bij jullie komen ik woon in Esbeek dus afstand valt mee. Grt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Is het mogelijk dat je pullien groot blijven of worden ze weer als eerst

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Geachte heer/mevrouw,


  In augustus heb ik een bad trip gehad op XTC. Ondanks XTC vele malen vaker te hebben gebruikt, ben ik er die avond heel angstig en paniekerig van geworden. Ik zat toen in een stressvolle en drukke periode, dus ik heb daarna niet de rust genomen die ik had moeten nemen. Ik heb in de maanden daarna een aantal paniekaanvallen gehad en mijn angst is ook gebleven. Inmiddels gaat het al een stuk beter. Ik kan weer gewoon in een normaal ritme alcohol en koffie drinken, iets waar ik eerst nog wel erge paniek van kreeg.
  Wat ik nu ga vragen komt natuurlijk heel hypocriet over, maar ik wilde toch de vraag stellen. Ik vroeg mij namelijk af of er drugs zijn die in mindere mate paniek/angst kunnen uitlokken. Ik snap dat het beter is om helemaal geen drugs meer te doen, en ik zal XTC ook nooit meer aanraken, maar ik vroeg mij toch af of het mogelijk was ooit nog (recreatief, natuurlijk) drugs te gebruiken, en bij welke soort dan de minste angst opwekt.

  Ik hoop dat u hier raad over kan geven.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Mijn vraag is.

  Heeft speed invloed op je sperma?
  Niet dagelijks gebruik!
  1x in de zoveel maanden op feestjes!

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Wij nemen zaterdagnacht een xtc-pilletje en de zondag is dan bijkomen en uitrusten maar wel met om de paar uur een buisje ghb. Kunnen we op zondag dan wel al l-tryptofaan nemen of kan dit problemen opleveren icm de ghb?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb een vitamine b12 tekort en daarnaast heb ik een hele hoop problemen met hersenen en de rest van het lichaam.

  Nu vraag ik mij af, of ze zullen vinden dat ik drugs gebruikt heb. Zouden ze gaan zoeken hierna ivm mijn b12 tekort? En zullen ze het vind3n als ze mijn hersenvocht afnemen? Ik heb 2 weken geleden een punt achter mijn gebruik gezet. Ik heb af en toe wat gebruikt het afgelopen jaar. En het b12 tekort is ontstaan voordat ik mijn eerste pilletje nam.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 november 2017

  Vraag:
  Hallo ik heb een vraag over mijn pil er zitten zwarte spikkels op. Kan dit kwaad ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 november 2017

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  Ik heb al 8 maanden last van HPPD als gevolg van paniekaanvallen na een grote overdosering MDMA.

  top op heden beheerst dit probleem mijn leven.

  Nu is mijn grootste ergernis de tinnitus wat ik bij de HPPD kreeg,
  Als de HPPD herstelt gaat de tinnitus dan ook weer over? op internet lees ik dat tinnitus wat langer dan een jaar aanwezig is als permanent wordt beschouwd.

  Mvg Anton

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Beste drugs info team,

  Ik wil volgende week een lage hoeveelheid 2cb gaan gebruiken (zo'n 8mg, voor het mdma-achtige effect), maar ik heb dan nog de laatste drie dagen van een 14daagse antibiotica kuur (metronidazol en ofloxacin).

  Kuur is ivm buikpijn en mogelijk PID na spiraalplaatsing, verder niet ziek erbij geweest en geen klachten meer.

  Zijn hier bekende interacties of waarschuwingen voor?

  MDMA leek me minder verstandig (want heftiger) of zou een redelijke dosering (rond de 50-100mg) met deze antibiotica ook kunnen?

  de alcohol laat ik ivm de metronidazol staan.

  alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Hallo!

  Ik wordt deze week geopereerd aan mijn keelamandelen, hoe lang moet ik wachten met blowen na de operatie? Ik rook alleen puur, dus geen tabak erbij. Na een weekje kan het toch geen kwaad meer lijkt me? Ik heb al gelezen dat er korsten op de wonden komen maar ik neem aan dat de rook daar verder geen invloed op heeft met genezen.

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1911