Vraag & Antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1955
 • Datum: 20 augustus 2018

  Vraag:
  Haai,

  Ik had een vraag over xtc en 2-cb. Kan je de ene dag 2-cb doen en de dag erna xtc? of andersom? en als dit zo kunnen in welke volgorde is het dan het slimst om te doen?  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 augustus 2018

  Vraag:
  Wij zijn slingers en gebruiken soms.
  Nu weet ik sinds een jaar dat ik drager ben van het HPV virus.
  De gynaecoloog vroeg of ik weerstand verlagende medicijnen gebruik.
  Daarop was mijn oprechte antwoord nee.

  Thuis nog wat zitten googlen en dacht opeens ook aan de drugs.

  Wanneer ik gebruik tijdens een feestje dan is het over een hele nacht van 20.00 uur tot 045.00 uur:
  Onderstaand is wat ik gemiddeld 1 x per maand gebruik.
  (ik weeg 98 kilo)

  20.00 kwart xtx (220 pil en daar een kwart van)

  24.00 1,9 GHB

  01.00 twee trekjes boze (uit een zakje worden 6 boze joints gedraaid) ! x per twee feestjes rook ik twee trekjes boze. Verder rook ik niets, ook geen gewone sigaretten.

  02.30 1,6 GHB

  en max 4 ballonnen a 5 patronen tijdes de hele nacht


  we slikken dagelijks magnesium, 500 mg vitamine C en tablet vitamine B12

  Is mijn gebruik ook weerstand verlagend te benoemen?  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb tot afgelopen zaterdag valaciclovir geslikt, 500mg voor herpes. Nu heb ik zaterdag een festival waarop ik mogelijk xtc wil gebruiken. Mijn vraag: zou het doorslikken van dit medicijn complicaties opleveren? Of is dat geen probleem?  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Beste allen,

  ik was laatst op een festival en heb daar een half xtc pilletje genomen. ivm ADHD neem ik dexamfetamine10 mg per 3uur. dat is dus 60mg per dag.
  Nu was ik niet vakplan om te gaan drinken want ik zou de BOB zijn dus ik zou ook geen drugs gaan gebruiken dus heb mijn medicatie gewoon ingenomen. Ik weet dat het advies is om 3 dagen voor en 3dagen na gebruik van drugs geen medicatie te nemen. Omdat ik niet van plan was te gebruiken heb ik dat dus toch gedaan. later kreeg ik spontaan een lift, dus ik kon lekker los gaan voor mijn gevoel.
  Heb Tijdens het feest water en 2 redbull gedronken.

  Na 5 uur zijn we weggegaan en de xtc was voor het gevoel helemaal uitgewerkt had geen effect meer, dus we konden rustig gaan rijden.

  ongeveer2,5 uur later (kortom ongeveer 7 uur na inname xtc) heb ik 2 wodka cola gedronken. Ik was voor het gevoel helemaal nuchter op dat moment. maar helaas voor korte duur. ongeveer 30 min na mijn 2e drankje is voor mij een zwartgat. Ik heb een vriend lastig gevallen op zijn werk. Geschreeuwd, ben aan hem gaan hangen en begon aan hem te zitten en heb geloof ik heel erg vervelend gedaan. normaal ben ik niet zo en al helemaal niet na 2 drankjes.

  Kortom ik kwam over alsof ik helemaal naar de klote was terwijl ik maar 2 drankjes ophad en overdag een halve xtc. ik heb over deze dag alleen in de ochtend 10mg dekamfetamine genomen als eerste inname van de dag.

  Ik heb hele erge ruzie gekregen hierdoor en ik wordt niet geloofd dat ik maar 2 drankjes op had en een halve pil overdag. Ik ben er best wel van geschrokken, want ik ben helemaal niet zo en weet altijd alles nog wat er is gebeurd. ik was er heilig van overtuigd dat ik heel rustig en relaxed was geweest. De verhalen die werden verteld klonken voor mij als klink klare onzin, maar ergens lijkt het inderdaad dat ik een gedeelte mis van de avond. vandaar mijn noodkreet!

  ik hoop dat iemand mij kan helpen met hoe xtc werkt met dekamfetamine en drank. Kan je na een lange tijd na inname van een half pilletje nog helemaal appie woordeloos je er een borreltje bij drinkt? Ik hoop dat iemand mij alles kan uitleggen om dit nooit meer mee te maken en ik niet nog meer ruzie met vrienden krijg of hierdoor verlies.

  Met vriendelijke groet,

  I.J.K.E. Smit  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Mijn vraag is of ene kwartje xtc kwaad kan als je deze hebt ingenomen op dag 24 van de menstruatie cyclus. Ik blijk nu zwanger en heb een mini stukje afgebeten op dag 24 van mijn cyclus. Op dag 30 had ik een positieve zwangerschapstest. Is het nu nodig
  Om abortus te plegen? Ik maak mij heel erg veel zorgen.
  Ik ben 35 en gebruik helemaal nooit drugs dit was de 3 x ooit en leef verder heel gezond.
  Graag ontvang ik een antwoord

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Ik heb ketamine gehad voordat ik wist dat ik een bloedonderzoek heb morgen er werd gezegt dat ik nuchter moest zijn alleen ik kan door mijn verslaving niet van de ketamine afblijven
  Is dit een probleem omdat ik t heb gebruikt
  Ik heb een onderzoek op chronische vermoeidheid en een maag onderzoek
  Zelf durf ik niet te vertellen aan de dokter dat ik door de ketamine meer last van mijn blaas heb en ik continu het gevoel heb dat ik naar de wc moet maar er bijna niets qua urine uit komt
  Ik ben van plan om te stoppen met keta
  Wat kan ik voor mijn blaas doen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Hoi. Afgeloprn zaterdag heb ik xtc mdma en miauw=SOORT PEP OFZO gebruik . Alleen gister last van een super realistische nachtmerrie ik kon er niet meer van slapen. Ben nu alleen thuis . T huis aant poezen maar ik Ben dood bang. Zit nu in de wc. Normaal Ben ik nooit zo. Maar ik heb t gevoel dat mijn nachtmerrie echt is. Ohja en iemand tips om te stoppen met gebruiken ik kan nooit normaal gebruiken. Moet veel extreme. Tot zondag ochtend 8u nog mdma gesnoven alsof t pep was nog gaan babysitte daarna. Ik Ben mezelf aant verliezen en ik weet niey wat ik moet doen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Hallo ik gebruik wel eens cocaine en goede zuivere coke maar nu heeft een vriend van mij een gratis halve gram gekregen cocaine. MAAR het ziet roos? Niet super roos maar een roze schijn erover het ruikt wel naar coke de chemiche benzine geur zit er ook aan mijn vriend hadt er al van gebruikt en zei dat het auoer was nu heb ik eens een beetje op mijn tong gedaan een korreltje die verdoofde na enkelee minuten het proevde ook wel naar coke bitter iets zoetachtig zat er wel intuasen Nu was ik erna mijn tanden gaan poetaen en ineens kreeg in een licht geboel in mijn hoofd men pupille zwelde meteen en mijn hart ging tekeer na 5 min was het weg. Was dit nu door dat korreltje op mijn tong is het super zuivere coke of is het iets anders? Nu lijkt het mij heel onwaarsvhijnlikk dat dit van een paar kleine korreltjes nu ik dacht gelijk eerst roosachtige coke zal mss speed zijn maar normaal de geur van speed stinkt toch verschrikelijk. Of zou het iets helemaal anders zijn ik vind van alles sommige zeggen supercoke peruaans extreem zuiver.ik las ook syntetiche coke maar die ziet echt wel roos roos en dat zou dan 2cb zijn. Mss kunnen mij een antwoord geven. Kan coke een roosachtige kleur hebben of is dat gewoon niet mogelijk?
  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 augustus 2018

  Vraag:
  Ik ben gepakt met rijden onder invloed van ketamine 0.76 milligram per liter bloed
  Wat staat mij te wachten?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 augustus 2018

  Vraag:
  Ik heb gister avond/nacht 2 lijntjes cocaïne op, 1,5 xtc pilletje en 6 tot 8 lijntjes pep ik ben al 8 maanden bezig dus weet hoeveel ik kan hebben maar ik lag een dag later in mn bed en toen kreeg ik opeens een erge zweetaanval, daarna leek het net alsof ik heel even hallicuneerde en zag ik dikke en dunnen strepen met allemaal kleuren, dat trok binnen 5 minuen weg en toen voelde ik me opeens heel misselijk en toen heb ik bloed overgegeven. Kan dat door de combinatie komen van de 3 verschillende soorten drugs door elkaar of de hoeveelheid bij elkaar? Zo nee wat zou de oorzaak dan kunnen zijn?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1955