Vraag & Antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1893
 • Datum: 20 juli 2017

  Vraag:
  Als witte poeder in zakje nat wordy en kleurt lichtblauw wat is dat

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juli 2017

  Vraag:
  Hooi,

  ik blow nu 2 a 3 maanden denk ik, maar is wiet schadelijk voor je op korte termijn want ik wil gaan namelijk gaan stoppen met een vriend van mij. Ons plan is om op 1 augustus te gaan stoppen. ik vraag dit omdat ik zelf een longziekte heb en ja het is ontzettend stom om dan te beginnen met blowen ( ik rook geen tabak allen bij de joint) maar dit komt door mijn nogal lastige jaren met mij zelf in de knoop en de scheiding van mijn ouders.

  ik hoop dat jullie als Drugsteam en lezer begrip hebben voor mijn keuze die ik heb gemaakt

  groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juli 2017

  Vraag:
  is het gevaarlijk voor mensen met een lichtverstandelijke beperking om xtc pillen te slikken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Gistere avond en nacht heb ik drugs gebruikt. Ik heb xtc, 2cb, drank, Ketamine gebruikt en geblowd. Ik ging naar de wc en had groene ontlasting. Ik heb niks groens gegeten en mijn xtc en 2cb waren ook niet groen. Moet ik mij zorgen maken of komt het door de drugs?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 juli 2017

  Vraag:
  Is 2 gram coke bezen (roken ) dodelijk ?
  Mijn borst doet enorm veel pijn en ademhaling stokt
  Ik kan niet naar spoed wegens mijn sociaal en
  Professioneel leven
  Wat kan ik doen ?  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik heb last van een huidaandoening in het gezicht, rosacea. Dit is een aandoening aan de bloedvaten. Simpel gezegd: de bloedvaten zijn verwijd, waardoor ik altijd rode vlekken in mijn gezicht heb. Soms gaat dit gepaard met pukkels. Maargoed, dat terzijde. Ik heb gemerkt dat mijn huid na het gebruik van xtc/mdma en 4f er best oke uitziet. De rode vlekken zijn dan zo goed als verdwenen. Het ziet er dan gewoon wat rustiger uit. Dit dank ik aan het feit dat drugs de bloedvaten vernauwt en daardoor de roodheid in mijn gezicht wegtrekt. Ik zie dit natuurlijk niet als medicijn, maar het is wel een fijn voordeel. Nu ben ik benieuwd of jullie weten of elke drugs dit effect heeft? Ik heb namelijk van het weekend voor het eerst speed/pep gebruikt. Ik dacht dat ook deze drugs mijn huid wel bleker zou maken, maar tot mijn verbazing kreeg ik hier juist een rood hoofd van. Ik had het dan ook best wel warm (warmte aanvallen). Gelukkig is het nu wel weggetrokken en is mijn huid weer 'normaal'. Nu vraag ik mij af of dit komt door de pep (amfetamine) wat mij niet lijkt, aangezien dit bloedvaten vernauwt, of door de caffeine die er in zit. Ik weet namelijk dat caffeine een trigger is voor rosacea en dit dient te worden vermeden (google maar). Ik ben erg benieuwd of jullie dit weten!

  Gr!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben van plan om volgende week xtc te nemen (niet voor het eerst, ik doe het zo'n 2x per jaar)

  Nu slik ik sindskort DIM supplementen. Ik weet dat deze iets stimulerends voor je lever doen. Zou dit kwaad kunnen icm xtc?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Beste,

  Enkele weken geleden heb ik op zaterdag 0.125 mdma + 0.50 redose genomen. Enkele dagen na het festival (maandag) kreeg ik enorm last van duizeligheid. De maandagnamiddag was mijn misselijkheid vrij hevig, enkel als ik plat ging liggen in bed of zetel voelde ik me terug 'ok'. Deze duizeligheid heeft zo'n kleine week geduurd. Heeft u enig idee waar deze duizeligheid vandaan komt? Ik had deze mdma in januari ook gebruikt (0.150 + 0.50), en vorige zomer (0.150 +0.50) en had toen geen last van duizeligheid de dagen erna. Ik laat ook telkens meerdere maandag tussen, minimum 3 maanden en was deze keer 5 maanden tussen. Heeft u hier enige verklaring voor? Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hallo, even een vraag afgelopen zaterdag een goed feestje gehad en natuurlijk wat gesnoept , 1 4fmp capsule en 2 likjes mdma . Dagen er na wat hees nu fikse keelinfectie waarvoor de nodige antibiotica gekregen : feniticiline (broxil). Natuurlijk is het
  Komende zaterdag dominator en ik snap zelf ook wel dat niet ideaal is om dan middelen in te nemen . Maar zou het kunnen ?!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hou,

  Ik heb een snel werkend schold klier, geen medicatie maar wil graag xtc gebruiken. Is dit verstandig? Of wat zijn de risico's er van

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1893