Vraag & Antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1866
 • Datum: 29 maart 2017

  Vraag:
  Weten jullie wat de werkzame stof is in Moonlight, ook wel bekend als Boze Rook, zoals verkocht op bijv. http://bozerook.nl/ ?

  Deze site, die niet verwant lijkt aan de fabrikant, beweert dat het Salvia divinorum is.

  Andere bronnen (geruchten?) menen echter dat het om synthetische cannabis gaat, en dat lijkt ook wel te kloppen met de omschreven effecten (na 2 hijsjes al van de wereld zijn).

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 maart 2017

  Vraag:
  Is het gebruiken van coke toegestaan tijdens chemotherapie??
  Ik moet wel aangeven dat de leverwaarden veel te hoog zijn en de lever volzit met kankercellen......ik vraag dit namens mijn vriendin en wil u bij deze al bedanken voor uw antwoord.
  In afwachting van uw bericht,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 maart 2017

  Vraag:
  Klopt het als je van XTC gaat hallucineren dat je tegen een overdosis aan zit? Of is dat gedeeltelijk waar?

  En hoe moet je ermee omgaan?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 maart 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb voor 2 dagen prednisolon voorgeschreven en vandaag laatste gehad. Morgen ga ik naar een festival. kan je dan wel drugs gebruiken of is dat niet verstandig?

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 maart 2017

  Vraag:
  Ik heb een maand of 2 geleden met mijn broer wiet gerookt. Hoewel ik redelijk lang wiet rook ( 2-3 keer per week in het afgelopen jaar ) ging het deze keer erg mis. Toen ik de joint begon te voelen besefte ik me opeens dat ik het gevoel niet fijn vond. Mijn broer zei dat ik gewoon moest relaxen. Ik ging wat achterover zitten maar het werd erger. Ik begon me zorgen te maken en zei dat we maar naar huis moesten. Daar heb ik tot diep in de nacht gedacht dat ik langzaam gek aan het worden was en wellicht dood zou gaan. De dagen die volgden ging het langzaam beter. De conclusie die ik en de huisarts die weinig kon doen maakten was dat ik depersonalisatie/derealisatie had. Mijn vraag nu is aangezien het inmiddels echt veel beter gaat of het echt niet iets anders kan zijn. Het gaat echt stukken beter mede dankzij dat ik begrijp wat er aan de hand is maar ik heb nog steeds een redelijk heftig gevoel van afwezigheid en niet dat ik nu niet helemaal mezelf meer ben. Mijn tijdsbesef is weer beter dan toen maar nog steeds niet hetzelfde. De meeste angsten die ik heb kan ik gemakkelijk uit me hoofd halen behalve dan dat ik nog steeds bang ben dat het schizofrenie is. Dit omdat het in de familie zit. Mijn vader is schizofrenisch en mijn moeder is manisch depressief. Dus mijn vraag kort samengevat. Is dit echt depersonalisatie/derealisatie? En in dat geval is dit het beste wat het gaat worden of komt er een punt waar ik weer 100% zeker weet dat alles goed is en er niet meer bij stil sta? Ik ben niet echt bepaald bang meer maar ik zou heel graag weer mijn oude ik willen zijn.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 maart 2017

  Vraag:
  Hallo daar ,
  Ik heb een dwangstoornis waar ik voor behandeld word . Dit is misschien raar ,maar ik zit al zo lang vast in mijn hoofd en ik wil van de zomer een keer weer los gaan . Mijn vraag is in het verleden nam ik graag xtc of 4fmp dat altijd goed ging . Maar goed heb nu dus een dwanfstiornis is het heel erg als ik dat weer 1 keer kan doen ? Of maal ik dan mijn shit nog erger

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 maart 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Op 24 december heb ik een bad trip gehad op hele sterke hasj, daarvoor heb ik 2 keer eerder geblowd. Het was een hele nare ervaring. Ik ben al over de ervaring zelf heen door EMDR, dit heeft mij flink geholpen. Ongeveer een anderhalve maand geleden begon ik vreemde visuele distorties te zien. Ik heb een week lang last gehad van depersonalisatie maar gelukkig is dat alweer verdwenen (voordat ik de visuele klachten had). Mijn klachten begonnen met visual snow, en nabeelden van lampen. Die zijn nu allebei verdwenen gelukkig. Maar nu heb ik nog een klacht en dat is palinopsia/positieve nabeelden. Ik heb al een hoop gelezen over HPPD en dat veel mensen dit permanent hebben etc. In mijn geval lijkt het of alles in vlagen komt maar ben bang dat alleen die nabeelden blijven. Ik heb de eerste maand na de bad trip erge angstaanvallen gehad maar die zijn ook al verdwenen. Hebben jullie al vaker te maken gehad met mensen die alleen palinopsia/nabeelden hadden? En gaat dit weg? Ik weet dat dit allemaal in een hele korte tijd gebeurt is en ik nog weinig problemen heb, alleen de palinopsia maakt mij bang omdat ik niet iets wil dat mij blijft herinneren aan die gebeurtenis. Ik heb slechts een handjevol keer oxazepam geslikt, en dat was 3x voordat ik deze klachten kreeg. Hoop niet dat het HPPD is of iets permanents.

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 maart 2017

  Vraag:
  Geachte heer/mevrouw,

  Op mijn 16e ben ik begonnen met alcohol drinken en op mijn 17e heb ik voor het eerst geblowt en een pilletje geprobeerd. Alcohol drinken deed ik alleen in het weekend en blowen deed ik 1 keer per half jaar. Dit veranderde niet totdat ik ging studeren. Toen ik ging studeren ging ik bijna elke dag drinken en ook veel blowen. Ik ging ook steeds vaker naar feestjes waar ik dan XTC gebruikte. Ik ging hier altijd heel lekker op tot de laatste paar keren dat ik XTC heb gebruikt. Ik werd nerveus en vooral als het uitwerkte kreeg ik soms stuiptrekkingen van me hoofd of kwam ik niet uit me woorden. Als ik blow word ik ook wel een beetje zenuwachtig maar in veel mindere mate. Ik heb nu al bijna een half jaar geen XTC meer gebruikt maar heb ook nog in het normale leven last van nervositeit terwijl ik dat vroeger nooit had. Kan dit te maken hebben met blowen of XTC gebruik van lang geleden? En zo ja, wat is hier aan te doen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 maart 2017

  Vraag:
  Hallo! :)

  Ik heb is een vraagje over bk-2cb
  Ik heb deze in poeder vorm. Nu op de website staat voor het te snuiven.
  Maar zijn er geen andere alternatieven opties om het in te nemen.
  Zoals in een capsule doen ofzo?
  En hoeveel moetje nemen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 maart 2017

  Vraag:
  Ik ben een recreatief hard drugs gebruiker en gebruik zo ook al 1 jaar XTC. Tijdens elke XTC trip rook ik behoorlijk veel wiet. Ik ervaar het dan of me XTC lekkerder inwerkt en het me trip versterkt.

  Alleen gebeurd dit ook Echt? Heeft wiet daadwerkelijk invloed op je XTC trip. Zo ja wat dan?

  Voor de mensen die dit lezen, doe altijd voorzichtig met het combineren van drugs! Is ook bij mij 1x fout gegaan.

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1866