Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1859
 • Datum: 24 februari 2017

  Vraag:
  Hoi, ik heb een vraag over doseren. Ik heb 2 pillen van 5mg dexamfetamine gekregen. Nu zeggen mijn vrienden dat je van één nauwelijks iets voelt en dat ik er het beste twee keer eentje kan nemen om te studeren, omdat je van allebei samen niet genoeg voelt om op een feest te gebruiken. En dan versta ik onder geschikt voor een feest dat het het oppeppende effect voldoende is om tot 4/5 uur door te dansen. Het punt is dus dat ik het idee heb dat mijn vrienden een erg kort door de bocht advies geven. Zo zei een van hen ook een keer dat ik prima een concerta-pil van 54mg in z'n geheel kon slikken, en dat bleek veel te veel te zijn. Ik vroeg me af in hoeverre wat zij zeggen dus waar is, en in hoeverre de dosering speed te vergelijken is met de dosering dexamfetamine, omdat dexamfetamine een onderdeel is van speed. Als ik bij benadering evenveel nodig heb (of juist meer of minder), kan ik een vergelijkbare hoeveelheid nemen. Ik snap dat het nu natte-vingerwerk wordt, omdat speed poeder is en dexamfetamine een pil, en dat ik met het blote oog een dosis bepaal. Maar een heel klein beetje meer of minder maakt ook niet zoveel uit. Het gaat er nu vooral om dat mijn vrienden me vertellen dat het effect van 10mg verwaarloosbaar is, maar als de dosering van speed en dexamfetamine ongeveer hetzelfde werkt, denk ik dat de hoeveelheid dexamfetamine die ik heb (als ik een schatting maak hoeveel liter zo'n pil is en hoeveel liter speed ik gebruik) wél oppeppend genoeg is, en misschien zelfs te veel. Ik wil alleen niet dezelfde hartkloppingen en onrust krijgen als toen die keer met de concerta, dus vandaar dat ik eventjes advies vraag voordat ik wat neem. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen :) Bedankt in elk geval!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 februari 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam

  Gaat je cdt ook omhoog door alleen cocaine gebruik?
  Drink verder geen alcohol is niks voor mij, alleen gebruik ik wel cocaine ongeveer 2 gram perweek
  En hoelang is cocaine tezien in je bloed want ik heb begrepen dat er afbraakstoffen worden aangemaakt waardoor het langer tezien is.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 februari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Volgende maand ga ik naar Spanje en het lijkt mij leuk om daar lachgas te gebruiken. Is het legaal om lachgas patronen mee te nemen in het vliegtuig?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 februari 2017

  Vraag:
  Hi Drugsinfoteam,

  Ik ben enorm nieuwsgierig naar drugs en heb daarom al een aantal middelen tot mij mogen nemen. Ik ben erg verslavingsgevoelig en moet dus goed opletten dat ik niet teveel doorschiet in mijn gebruik. Ik ben een dagelijkse blower die ongeveer 7 jointjes per dag rookt, wanneer ik stop met blowen ga ik excessief drinken of harddrugs gebruiken (Ben hiervoor aangemeld bij Detox + ISBA), juist omdat ik zo gevoelig ben voor verslavingen weet ik dat ik een risico loop wanneer ik met een middel begin.

  Mijn vraag is bij deze dus ook; Kan ik GHB gebruiken met speed zonder hier meteen voor de volle 100% van verslaafd te raken? ik hoor en lees veel doemscenario's op internet[vooral over verslaving], maar ik merk dat mijn nieuwsgierigheid het overwint en ik wil dit dus eigenlijk ook dit weekend gebruiken, toch wil ik wel 100% erachter staan en dus ook goed geinformeerd zijn.

  groetjes,


  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 februari 2017

  Vraag:
  Hoi ik vraag druks wat kan ghb drank pallenstpel gif of niet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 februari 2017

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  Zaterdag avond heb ik speed gebruikt en ik kon zondag nacht pas ect slapen. De hele zondag heb ik last gehad van heel vaak kleine beetjes plassen. Nu op maandag ochtend is het plassen nog steeds niet helemaal normaal.(kleinde beetjes en branderig). Verder ben ik ook soms misselijk.
  Is dit ernstig en gaat dit snel weer voorbij? En wat kan ik eraan doen? Ps. Ik heb de speed gesnoven (200 - 300mg)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2017

  Vraag:
  Beste, Ik heb na een foutgelopen hallucinogenen trip een vreselijke nachtmerrie opgelopen in mijn leven...Ik ben 20j samen met mijn vrienden had ik een portie Atlantis truffels op. In het begin was het nog fijn maar ik kreeg bang van hoe ik mezelf begon te zien zo vreemd en alles klein. Ik werd angstig en wou naar huis daar veel vruchtensap gedronken en achter 2 uur in slaap gevallen. Hierna rookte ik dan een stickie en daar kwam het de hele trip opnieuw maar erger! Na deze ervaring is het altijd bergaf blijven gaan..Nu heb ik depersonalisatie,palinopsia en hppd,niet meer natuurlijk kunnen slapen,last van de maag,zero libido,geen ochtenderectie meer nog wanneer ik het zelf wil hiermee bedoel ik dat het maar half meer is en niet meer hard.geen herinneringen meer,spierpijn,afterimages constant,sterke visuele verandering alsof de trip nooit eindigt. dit is nu al 8 maanden zo heb al een angstremmer gekregen nu heb ik cipramil neem ik al 2 maanden lijkt ook niet veel te doen. Help! wat kan ik doen om de draad terug op te pikken ik sport wel vooral lopen en mediteer ook wel ben ik psychotisch ook al zit dit niet in de famillie? grtjs

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2017

  Vraag:
  wat doet xtc met je

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2017

  Vraag:
  Hallo

  Ik slik sinds twee dagen Furabid tegen een blaasontsteking. Echter is mijn urine opgestuurd naar het ziekenhuis omdat ze niet weten welke bacterie het is en of deze antibiotica wel werkt. Ik hoor dit maandag of dinsdag. Ik heb al maanden voor vanavond een feestje gepland staan en wil 4fmp doen.
  Hoe zit het met de combinatie van mijn antibiotica? Ik ben wel met vlagen misselijk van de kuur.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 februari 2017

  Vraag:
  Ik ben dit weekend naar de stad gegaan om carnaval te vieren. Van te voren wat ingedronken, maar niet echt veel. In de stad 2 biertjes gekregen en zelf verder niks uitgegeven. De volgende ochtend wist ik niks meer. Ik had het idee dat ik in een droom zat en ik maar niet wakker kon worden, hoe graag ik dit ook wilde. Dit bleek geen droom te zijn maar echt gebeurd te zijn. Ik heb gehoord dat ik niet meer goed kon lopen maar iedereen bleef vertellen dat alles goed ging. Ben blijkbaar een paar keer gevallen ook. Sommige dingen die ik heb gehoord komen overheen met flitsen uit de 'droom'. Sommige dingen kan ik me compleet niet herinneren. Nou heb ik naar mijn idee niet veel alcohol op en heb me ook niet echt dronken of aangeschoten gevoeld. Van het een op andere moment was ik gewoon helemaal lam. Volgende ochtend werd ik dus wakker zonder herinneringen maar ook zonder kater, voelde me zelfs gewoon helemaal goed. Is het mogelijk dat ik via een drankje iets heb binnengekregen?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1859