Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 37
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  De vriendin van mijn zoon is een fervent drugsgebruikster. Dat heeft er inmiddels al toe geleid dat hun zoontje bij ons is geplaatst door de JGB. Zij is al diverse malen opgenomen geweest in een kliniek om er mee te stoppen, maar dat heeft niet geholpen.

  De situatie is voor mijn zoon erg moeilijk. Hij wordt geacht om van zijn salaris (zij werkt niet en heeft geen uitkering)drugs voor haar te kopen. Dat kost veel geld, dus hij zit financieel zwaar in de problemen. Als hij zegt dat er geen geld is voor drugs te kopen, dreigt ze weg te gaan en dan doet hij het maar weer. Als ze geen drugs heeft, belt ze stiekem dealers op die het haar dan komen brengen.

  Is er iets wat ik kan doen om ze te helpen? Door haar gebruik hebben we minimaal contact, dus een goed gesprek met haar is niet mogelijk.

  Groeten,
  Oma

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 januari 2018

  Vraag:
  Wij zijn bezig met een onderzoek naar de werking van cocaïne wij zijn hier bij heel erg benieuwt naar de exacte werking in je brein na inname van cocaine wij hopen dat u ons hier verder mee kunt helpen mvg S

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben een tijd geleden op een feestje gepakt met een gebruikershoeveelheid drugs. Er is geen proces verbaal opgemaakt. Wel heb ik een afstandsverklaring moeten tekenen, waarin ik officieel afstand doe van de drugs. Heb ik nu een strafblad? Ik heb dus geen boete moeten betalen. De officier heeft besloten om niet te vervolgen. Kan ik hier verder nog problemen mee krijgen bij het aanvragen van een VOG?

  Groet,

  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  hallo ,

  ik zit in een kliniek en heb van het weekend verlof gehad en tijden s mij verlof heb ik sex gehad met een vrouw die cocaine gebruikt, na mijn verlof moest ik urine afgeven te controle, de uitslag is positief bevonden met een waarde van 205 cocaine, en ik heb zelf echt geen drugs gebruikt, is het mogelijk dat ik toch iets van cocaine in me lichaam heb gekregen via tongzoenen of sex?

  hopende op u soedige reactie verblijf ik,

  met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 december 2017

  Vraag:
  Hoi!

  ik heb al meer dan 2 maanden last van een hersenschudding. de klachten worden al minder, maar zijn nog steeds aanwezig. over een maandje is overigens de jaarwisseling en dat is natuurlijk 1 groot feest. Nu ben ik liever voorzichtig, maar ik ben vooral ook erg benieuwd naar het effect van drugs als je een hersenschudding hebt aangezien die moeilijk te vinden zijn.

  Waarom is alcohol bijvoorbeeld slecht met een hersenschudding?
  Hoe zit het met prikkel stimulerende drugs zoals XTC, speed, MDMA of cocaine? of juist downers zoals Ketamine, alcohol of wiet?

  Ik ben erg benieuwd en hoor graag in hoeverre het heel schadelijk is.

  Alvast bedankt in ieder geval!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 december 2017

  Vraag:
  Beste,

  Op 14 oktober 2017 heb ik mijn nek gebroken tijdens een voetbalwedstrijd. Het is inmiddels iets meer dan 5 weken geleden. Door dit ongeluk moet ik bloedverdunners slikken, want de slagader in mijn nek is uitgerekt en de bloedverdunner zorgt ervoor dat er geen propjes in mijn slagader komt.

  Nu is mijn vraag aan u of het gevaarlijk is om een keer wat coke te gebruiken (0,5 gram). Het is uiteraard niet de eerste keer dat ik coke zal gebruiken. Ik vraag me af watvoor risico’s het met zich mee kan brengen.

  Ik hoor graag van u.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 december 2017

  Vraag:
  Ik ga onder algehele narcose voor een operatie. Hoelang mag je coor de operatie geen coke hebben gebruikt?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik had even een vraagje.
  Ik heb namenlijk vorige week XTC genomen. Voel me al een weekje niet zo top maar dat zal aan het tekort serotonine liggen. Alleen aangezien je XTC maar 1x in de 2/3 maanden mag gebruiken (want best een lange tussenperiode is). Wat kun je dan wel gebruiken voor drugs die niet op je serotonine werkt en dus ook niet je serotonine uitput. Moet ik dan denken aan cocaine, speed of 3mmc? Of moet je die ook niet doen en kun je dus eigenlijk in die paar maanden geen harddrugs doen?

  Mvg

  Beetje anoniem ;)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 december 2017

  Vraag:
  Hoi, ik slik al 3 jaar lithium ivm een bipolate stoornis. Af entoe gebruik ik wel is voorzichtig wat coke en mdma en dat gaat goed. Nu vroeg ik me af of je lithium kan combineren met ketamine of zit daar eennwisselwerking op?

  Alvast bedankt
  Gr

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 november 2017

  Vraag:
  Ik heb een gat in mijn tussenschot. Stopt het nog groter worden van dat gat als ik stop met coke? Maw kan ik de schade beperkt houden?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 37