Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 39
 • Datum: 14 juli 2018

  Vraag:
  Hoi

  Ik ben 3 dagen geleden geopereert aan mijn amandelen.
  Mijn vraag is hoelang moet ik wachten voordat ik weer iets kan snuiven.

  Mt vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 juli 2018

  Vraag:
  Goedenavond,

  Ik heb het volgende. Ik gebruik coke sinds een goed jaar. Het begon als recreatief, af en toe met vrienden thuis. Begin vorig jaar kwam ik privé in een moeilijke periode, scheiding en alle bijbehorende ruzies zeg maar. Uiteindelijk een groot drama, advocaten, gesprekken, brieven, veel stress. Het recreatief veranderde in een vluchtweg. Van ieder weekend naar eens in de 3 dagen, naar bijna iedere dag. Vooral de momenten in de rechtbank, en met advocaten een par lijntjes om vlijmscherp te zijn, en iedere discussie aan te kunnen pakken. En vooral, rustig te blijven. Ik heb dit zon 3 maanden volgehouden, waarvan de laatste maand toch wel bijna iedere dag een nakkie. Maar nooit meer dan 1 gram in 12-14 uur. tot ik een nieuwe vriendin kreeg. Ze wist dat ik het deed en trok aan de rem. Ze steunde me enorm en het werd rustig om me heen. Daardoor heb ik er afstand van kunnen doen, en zit nu weer op mijn oude “niveau”. Gewoon alleen in gezelschap met vrienden, en nooit alleen.

  Heel verhaal, maar wat is nou het probleem. Dat is het volgende. Sinds ik rustiger aan ben gaan doen met de coke, ben ik vaak duizelig. De eerste 2-3 lijntjes niks geen last. Naarmate de tijd verstrijkt, beetje licht in mijn hoofd. Ik stop dan met pakken, en ga slapen. De volgende dag word ik ontzettend duizelig wakker, en écht na 1 bakje koffie is het weg. Je zou zeggen, niet zon probleem want het gaat weg. Dat klopt, maar baal ervan dat ik met vrienden soms niet meer even door kan pakken. Weten jullie wat dit is, of zou kunnen zijn?

  Groeten,

  De duizelige

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Beste,
  Zou u mij kunnen vertellen wat de mogelijke gevolgen zijn van een bevruchting op het moment dat de man al langere tijd cocaïne gebruikt?
  Alvast vriendelijk bedankt.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Welke drugs mag ik wel nog gebruiken met ssri sipralexa (cocaïne,speed,xtc,2cb,Keta,weed) maar liefst oppende middelen geef vlug antwoord aub om Kwil echt weten wat ik kan gebruiken

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Hallo Drugsinfoteam,

  Ik ben, samen met een aantal vrienden, van plan om binnenkort naar een festival te gaan. We hebben kaarten voor de zondag waarmee we ook op de camping mogen overnachten tot maandagochtend 12.00 uur. Het festival is erg ver weg en het is om deze reden niet te doen om met het openbaar vervoer te reizen. We moeten daarom met de auto gaan. Het festival duurt tot 24.00 uur, we zullen hierna op de camping slapen en de volgende dag rond 12.00 uur naar huis vertrekken. Gezien het festival om 24.00 uur is afgelopen verwacht ik dat wij rond 23.00 uur als laatste drugs zullen gebruiken. Ik verwacht dat wij xtc, cocaïne en/of ketamine zullen gaan gebruiken.

  Nu zijn wij toch een beetje bang door de eventuele speekseltesten die onderweg door de politie kunnen worden afgenomen. Kunnen jullie mij hier meer informatie over geven? Ik lees bijvoorbeeld dat xtc tot wel drie dagen in het speeksel kan worden gevonden. Over de aantoonbaarheid van ketamine kan ik niets vinden. Komt het vaak voor dat de politie zogenaamde 'fuiken' opzet na festivals om bezoekers te testen (ook de dag na het festival)? Moet er een bepaalde verdenking zijn, bijv vergrootte pupillen, om de test uit te voeren of mag dit zomaar altijd?

  Na een nacht slaap en waarbij er minimaal 13 uur tussen de laatste drugs inname en het autorijden zit kan men toch veilig in de auto stappen? Ook met het oog op eventuele boetes en rijontzeggingen.

  Welk advies kunnen jullie ons geven?

  Alvast bedankt!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Een goede middag Meneer/Mevrouw,

  Ik gebruik Sertraline Aurobino voor mijn depressie.
  Ik wou vragen of het voor mij veilig is om cocaine te pakken.
  Ik zeg er wel bij dat ik ook altijd maar het minimale pak.
  Maar ik wil het voor de zekerheid toch vragen want ik heb dit weekend
  een feestje.

  Alvast bedankt.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 juni 2018

  Vraag:
  Recentelijk heb ik mijn zoon betrapt op het gebruik van drugs. Toen ik met hem naar de kroeg zou gaan vielen er opeens drie kleine witte opgevouwen papiertjes uit zijn beurs. Hij schrok heel erg en vertelde toen dat dit coke (zogenaamd van vrienden) was. Ik werd heel erg boos op hem, heb hierna de pakjes heb ingenomen en mijn zoon voor de rest van het weekend naar zijn kamer gestuurd.

  Toen hij 's avonds eenmaal lag te slapen was ik wel benieuwd geworden wat het effect is en heb een beetje van het poeder met een rietje opgesnoven. Dit voelde fantastisch!

  Gedurende het weekend en afgelopen avonden (nadat mijn zoon naar zijn kamer was gegaan) heb ik 2 van de 3 pakjes leeg gesnoven. Ik voel me hier tot nu toe erg fijn bij. Ik ben nu op mijn werk en vraag me twee dingen af,

  - Zitten er ook gezondheidsvoordelen aan cocaïne?

  - Kan ik legaal ergens nieuwe halen?


  Bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 25 mei 2018

  Vraag:
  Wanneer ik coke gebruik krijg ik na een uur last van een opgeblazen gevoel. Ik ga dan automatisch mijn buik masseren en dan rommelt mijn buik bizar hard. Het is ook pas weer de volgende ochtend weg. Enig idee waardoor dit komt? Anderen hebben hier nooit last van.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 mei 2018

  Vraag:
  hoi heb een vraag kan ik door citroen drinken zorgen dat cocaine er sneller uitgaat

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 mei 2018

  Vraag:
  Hoelang blijft cocaine toonbaar in je urine?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 39