Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 43
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  De vriendin van mijn zoon is een fervent drugsgebruikster. Dat heeft er inmiddels al toe geleid dat hun zoontje bij ons is geplaatst door de JGB. Zij is al diverse malen opgenomen geweest in een kliniek om er mee te stoppen, maar dat heeft niet geholpen.

  De situatie is voor mijn zoon erg moeilijk. Hij wordt geacht om van zijn salaris (zij werkt niet en heeft geen uitkering)drugs voor haar te kopen. Dat kost veel geld, dus hij zit financieel zwaar in de problemen. Als hij zegt dat er geen geld is voor drugs te kopen, dreigt ze weg te gaan en dan doet hij het maar weer. Als ze geen drugs heeft, belt ze stiekem dealers op die het haar dan komen brengen.

  Is er iets wat ik kan doen om ze te helpen? Door haar gebruik hebben we minimaal contact, dus een goed gesprek met haar is niet mogelijk.

  Groeten,
  Oma

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  kan het kwaad om exazepam te slikken nadat of voordat je hebt geblowd

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2018

  Vraag:
  Hi,
  Ik ben recreatief cannabisgebruiker en rook 1 joint per dag. Volgende week moet ik lichte operatie ondergaan maar deze is wel onder volledige narcose. Vormt mijn cannabis gebruik een gevaar en/of probleem voor deze operatie met narcose?
  Met vriendelijke groet.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Hallo, na verschillende bad trips ben ik in een soort hallucinerende staat geraakt alsof ik de trip herbeleef. Dit roept veel sensaties op zoals oogklachten,dubbel zicht,dof gevoel in het lichaam,slecht slapen enz.. Nu is mijn vraag de laatste maanden is mijn libido ook verzwakt halve erectie, vroegtijdig klaarkomen en ik ervaar er ook geen plezier meer in. Kan ik de trip terug oproepen en aantonen dat er geen gevaar is/was. Depersonalisatie is hier wel de term denk ik. Fijne feesten. Groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben een tijd geleden op een feestje gepakt met een gebruikershoeveelheid drugs. Er is geen proces verbaal opgemaakt. Wel heb ik een afstandsverklaring moeten tekenen, waarin ik officieel afstand doe van de drugs. Heb ik nu een strafblad? Ik heb dus geen boete moeten betalen. De officier heeft besloten om niet te vervolgen. Kan ik hier verder nog problemen mee krijgen bij het aanvragen van een VOG?

  Groet,

  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Op vrijdag 24 november ben ik ge-blackout op een fuif in mijn dorp.
  Dit is niet zo zeer een vraag maar eerder een waarschuwing voor iedereen die in zijn test-fase zit i.v.m. Druggebruik.

  Mijn avond begon rond 21 uur ‘s avonds, na mijn werk ben ik afgezakt naar een kameraad zijn thuis voor een voordrink, op de voordrink zijn ongeveer 7 pintjes geconsumeerd. Omdat we binnen een half uur gingen vertrekken besloot ik ook om een van mijn 2-cb pillen in te nemen. Bij aankomst op de fuif heb ik nog een halfje bijgenomen (het is de tweede keer dat ik het deed en de laatste keer heb ik een goede trip gehad van 2 pillen en +- 15 pintjes) ik heb op de fuiflocatie tot 12 uur nog een halfje bijgenomen en nog een 8 pintjes geconsumeerd. Daarna heb ik nog een halfje bijgenomen om het effect wat te verlengen, ik dacht dat het afnam maar zat gewoon effe in de normale fase. Hierna hebben ik en een kameraad besloten om een joint te rollen, deze was zogoed als puur en ik heb deze op 3-4 trekken na volledig zelf opgerookt. 10 min daarna sloeg het toe , ik kwam in een heftige trip en wist niet meer waar ik was. Mijn kameraad heeft me dan naar binnen begeleid waar ik rond half 2 midden in de zaal licht-uit ben gegaan. Ik viel achterover zonder enige reflexen , recht op mijn achterhoofd (nu maandag heb ik hier nog last van) Na de val heb ik een periode van 5 min gehad waar ik eventjes terug nuchter was maar het ging van kwaad naar erger. Vanaf dat stuk weet ik niets meer enkel de stem van mijn kameraad die mijn naam meermaals riep in een poging om mij wakker te krijgen, ik dacht dat ik dood was. De slechste gedachtes speelden tot 6 uur smorgens keer op keer af in mijn hoofd. Alsof ik de hele tijd wegviel (doodging) en daarna eruit werd gehaald om meteen terug weg te vallen. Dit was geen gewone bad-trip, dit was horror. Ik heb sindsdien hevige nachtmerries, elk uur van de klok heb ik gezien. Aan iedereen die dit lees, doe deze combinatie niet! Na wat onderzoek weet ik nu dat de hoeveelheid 2-cb in mijn lichaam mij enige hersenschade heeft opgebracht maar dat is niets tegenover de psychologische schade!

  Ik heb hierna ook besloten om voor een lange tijd van tripmiddelen af te blijven.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 december 2017

  Vraag:
  Ik slik 3 keer per dag 1x truxal 15 mg en savonds slik ik er 3 van 15mg dus 6 per dag van 15 mg en bij mijn 10 uur medicatie slik ik ook nog 150mg serequel. Kan ik hierbij gewoon een keertje blowen of is dit af te raden.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 december 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Van mijn 16e tot 17e heb ik redelijk frequent geblowd, c.a. 4 keer in de week. Ik heb add en had toendestijds het gevoel dat dit mijn gedachtes tot rust bracht.
  Op mijn 17e kwam ik erachter dat wanneer je psy hoss gevoelig bent beter niet kunt blowen. Nu nam ik dat erg serieus, aangezien schizofrenie en psychoses in mijn familie voorkomen.
  Sindsdien ben ik gestopt met regelmatig te blowen. Echter heb ik sindsdien last van milde paniekaanvallen. Dit komt volgens de psycholoog door te veel prikkels ivm add.
  Nu, 2 jaar later, heb ik soms nog de behoefte een jointje te roken. Dit doe ik nu hooguit een keer in de maand, in een vertrouwde omgeving met mijn vriend. Hier geniet ik erg van, omdat ik zo toch af en toe de ervaring krijg.
  Ook kijk ik erg naar hoe ik me die dag voel en wat voor wiet/hasj het is (sativa/indica, thc gehalte, kwaliteit)

  Maar, nu rusten mij een paar vragen:

  1. Is de kans nog steeds even groot op het ontwikkelen van een psychose wanneer ik af en toe een jointje rook?

  2. Zijn er wietsoorten die minder psycho-actief zijn (hoog cbd gehalte) die dan ook minder risico op psychoses veroorzaken hebben?

  3. Maakt het uberhaupt uit wat voor wiet je rookt, of is het echt een absolute no-go als er psychische stoornissen in je familie voorkomen?

  Alvast heel erg bedankt!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 december 2017

  Vraag:
  Door verkeerde pillen met pma in is er een angststoornissen op getreden ik smoorde 4 jaar dagelijks nu ben ik daar al 10 maand ofzo mee gestopt wanneer zou ik terug weed kunnen gebruiken ? Beter gewoon wachten tot de angstoornks helemaal weg is het is al veel verminderd en Kheb ook al terug een jointje gerookt ik voelde me wel goed toen ma nog niet helemaal op mijn gemak als ik ik de periode dak super angstig een joint had gerookt kwam ik meteen slecht da was 10 maand geleden dan ben ik gestopt en vorige maand heb ik het nog een keer geprobeerd dan was het wel chil maar nog niet 100 procent op mijn gemak wanneer zou ik terug kunnen doen wanneer het volledig weg is het is nu ver niet meer maar nog een beetje

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 december 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Hoelang blijft weed in je bloed als je geregeld ongeveer 2 gram in de week op hebt gerookt?
  Groet

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 43