Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 48
 • Datum: 12 juli 2018

  Vraag:
  Er wordt veel gezegd dat je beter eerst een keer kan roken voordat je wiet gaat roken is dit echt waar en waarom is dit zo?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 juli 2018

  Vraag:
  Na een bad trip is mijn werkelijkheid veranderd in mijn hoofd. Ik word sneller dronken al na 2 tot 3 biertjes, ik slaap moeilijk en heb allerlei oogklachten. Problemen met het libido zoals hier blijkbaar vaker aangegeven op jullie website. Is dit post traumatische stress? Ik heb ook last van herbelevingen... graag uw mening. Huisarts ben ik helemaal niets mee. Of moet ik terug gaan trippen om zo een einde te maken aan die slechte ervaring. Ik wacht op uw feedback. Fijne avond

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 juli 2018

  Vraag:
  Beste, zijn jullie op de hoogte van de onderzoeken van Ziekenhuis Zuyderland ( Nl. Limburg ) en de universiteit Amsterdam ( Arts Elisabeth Bell ) ivm de invloed van cannabisgebruik op longdegeneratie en voorkomen van klaplong? Reeds in 2009 heeft ziekenhuis Atrium ( nu Zuyderland ) dit gemeld. Er blijkt een ong. 5X grotere degeneratie dan bij roken van tabak alleen. Dit resultaat is ondertussen opgenomen in hun aanbevelingen aan klaplongpatienten, aanbevelingen om geen cannabis te gebruiken daar dit het voorkomen van deze zware longdefecten veroorzaakt en versterkt.
  Elke "gebruiker" heeft recht op deze info. Onderzoeken met zelfde resultaat ook in Denemarken, Frankrijk en de USA, waar het ook op een significant aantal gebruikers onderzocht werd was het resultaat even alarmerend, ook in mijn eigen omgeving een voorbeeld, zeer jammer want mits de juiste info wellicht onnodig.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Kan je doodgaan van teveel blowen, van Hasj en Wiet. En wat is dan teveel ? Is te veel 3 a 4 jointjes per dag en dat 7 dagen in de week? of is te veel juist hoger of juist lager?
  en vanaf wanneer en hoeveel kunnen er erge gevolgen optreden?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  hallo,

  ik ben een paar maanden geleden van school af gegaan, omdat het niet meer lukte. voor mijn gevoel heb ik te lang te veel gedaan zonder er enige waardering voor te krijgen de extra uren. het enige wat ik te horen kreeg was,''dit had je ook nog kunnen doen''...

  toen ik mijn plafond begon te raken ben ik steeds meer gaan blowen, en steeds minder gaan uitrusten (kort slapen, moe wakker worden). op een gegeven moment lag ik half slapend half wakker op de bank, en had ik ineens het idee dat alles raar was.

  hierdoor voelde ik dat ik een soort van onderzoek moest doen waarom ik uberhaupt verder zou moeten gaan met dit leven. ik was zo moe dat ik niks kon, en kon niet eens genieten van het idee dat ik dingen deed die ik vroeger zo leuk vond.

  deze periode gaf me veel verschillende inzichten over gevoelens en het gevoel dat je lichaam je geeft als je te ver gaat.

  pas na een paar bezoekjes aan de psycholoog kwam ik er achter dat het 2 flinke jaren waren, en dat blowen van hobby naar dwangmatige verdoving van gevoelens was geschoten. minimaal 1 a 2 gram hasj per dag in een 10-15 aantal kleine jointjes van sochtends tot slapen.

  toen ik probeerde te stoppen kreeg ik een keiharde paniek aanval, wilde niet meer leven... hiermee keihard over straat lopend, om het weg te lopen. was ik er na een half uur helemaal klaar mee en besloot bij gebrek aan rust toch nog 1 voorgedraaide joint te halen. hiermee hield alles gelijk op en viel ik thuis gelijk in slaap.

  toen dacht ik ineens dat als de joint zowel de oorzaak als de oplossing is ik deze troep net zo goed kon laten liggen.

  na die aanval waren er nog 2 meer van dit soort aanvallen van, piekeren, angst, depressief gevoel, en een soort van alles is raar en niks heeft zin gevoel. (bij overprikkeldheid ontstond dit)

  ik ben ondertussen al 20 dagen gestopt. maar het alles is raar gevoel, blijft best wel hangen.

  nou wil ik vragen, als je inziet dat niks écht zin heeft. en alles in principe waar en onwaar is tegelijk, afhankelijk van de context die je kiest. hoe weet ik dan dat mijn afkick periode over is,. want ondertussen ga ik continu twijvelen aan alles wat ik als leuk ervaar, en heb ik soms dat ik liever duik in waarvan ik vroeger wist dat ik het niet leuk vond.

  oftewel, ik blow vanaf me 15e, en had een vrij stabiele houding. kon vrij makkelijk geen fuck geven. en nu loop ik continu tegen allerlei opgevoerde of omgedraaide gevoelens aan..

  gaat dit weg? wordt dit minder? en hoe kom je hier dan nog mogelijk (sterker) uit!?

  groet


  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Welke drugs mag ik wel nog gebruiken met ssri sipralexa (cocaïne,speed,xtc,2cb,Keta,weed) maar liefst oppende middelen geef vlug antwoord aub om Kwil echt weten wat ik kan gebruiken

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik neem dagelijks olanzapine vanwege een psychose. Ik ben nu helemaal hersteld maar ik moet het medicijn nog wel blijven nemen. Ik heb al vaker wiet(veel) en xtc gebruikt en nog nooit een probleem mee gehad. Mijn vraag is dus kan ik de olanzapine combineren met wiet en xtc?

  Met vriendelijke groet,

  Nit

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juni 2018

  Vraag:
  Hallo!

  Vorig weekend had ik samen met mijn vriend wat teveel pure wiet gerookt in de bong. Mijn vriend voelde zich er niet zo bad door, maar ik ging zwaar bad. Ik had het idee dat ik in 3000 verschillende dimenties zat, mijn gevoel was verdoofd en als ik iets deed zoals staan, en kort daarna ging liggen, was ik weer vergeten dat ik 5 seconde geleden stond. Ik kreeg ook een paniekaanval waarin ik me wou verlossen van het gevoel en mezelf wou doodsteken. Mijn vriend heeft me goed geholpen en me rustig gehouden. Gelukkig waren we ook binnen. Ik had al een keer een badtrip waar DR/DP opvolgde, dus ik wist wel dat ik niet dood zou gaan en dat het goed zou komen en ik rustig moest blijven. Nu gaat het gewoon weer goed gelukkig en heb ik besloten om weer even geen wiet te doen, en al helemaal geen pure wiet meer in de bong!

  Nu was mijn vraag: Als dit weer ooit gebeurd (bij iemand of bij mij) wat kan je dan doen om de "trip" te stoppen. Ik was ook nog gaan overgeven die avond alleen werd het daar naar mijn gevoel niet minder door, dus ik vraag me af of er ook iets anders is.

  Groeten R.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  twee dagen geleden heb ik (na heel veel knoflook eten) mijn lippen en rondom mond schoongemaakt met een beetje Blue Wonder op een doekje

  vandaag heb ik geblowt en NU zijn mijn lippen helemaal schraal. Kan dit door het blowen komen? Ik heb dit nog niet eerder gehad

  Of komt die schraalheid van de blue wonder twee dagen geleden??

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juni 2018

  Vraag:
  Hey ik heb net een joint rookt van o.4 en men hartslag ging ineens heel fel omhoog maar heb al is een keer in het ziekehuis gelegen van te veel xtc kan dit kwaad want ik maak me zorgen en nu dat men hartslag minder snel klopt is die opeens heel laag tussen de 40-50 ks dit normaal? En kan weed smoke kwaad in combinatie met alchohol

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 48