Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 44
 • Datum: 12 januari 2018

  Vraag:
  Beste heer/mevrouw,

  Ik wil graag weten of amfetamine ergens in Nederland legaal te kopen staat? Ik heb niet zoveel kennis over amfetamine. Ik heb het ooit gebruikt (rond 3 manden) puur om mijn examen te halen. Dit was ruim 10 jaar geleden in Polen waar ik vandaan kom en waar ik toen studeerde. IK woon tegenwoordig in Nederland en ik ben mij aan het omscholen. Ik heb wat heftige examen te halen dus ik dacht om een beetje amfetamine daarbij te gebruiken, alleen weet ik niet of het mogelijk is. Kan ik het ergens in Nederland legaal krijgen?

  Alvast bedankt,

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Vandaag heb ik voor het eerst speed gebruikt en ik ben er vreselijk moe van geworden. Na een halfuur had ik een vreselijke dip en een vriend stelde voor om nog een lijntje te doen. Dit heb ik twee keer gedaan. Ik heb in totaal 3 keer 2 lijntjes genomen en naast oververmoeidheid voel ik niks. Nu heb ik een traag werkende schildklier en ik vroeg me af of dit de reden van mijn vermoeidheid is en of ik op meerdere drugs anders zal reageren door mijn traag werkende schildklier.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Mijn vriend heeft vorige week een hartinfarct gehad
  In zijn halsslagader zijn 2 stents geplaatst.
  Heeft nu bloedverdunners en cholesterol verlager.

  Ik heb 2 vragen hierover:

  - zou hij dit gekregen kunnen hebben door drugsgebruik ?
  Ongeveer 5x per jaar gebruiken we speed en
  xtc
  - is t in de toekomst gevaarlijk om nog iets te
  gebruiken?

  Alvast bedankt !


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 december 2017

  Vraag:
  Moet je een bommetje speed slikken door er water bij te drinken of moet je het droog slikken? En kan het dat je daarvan last krijgt van je maag?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 december 2017

  Vraag:
  Heey ik moet 2 antibiotica medicijnen innemen per dag een in de ochtend 11 uur en 1 om 6 uur maar ik ga vandaag gezzelig een xtc pilletje innemen met vriendinnen kan er wat gebeuren als ik het pilletje inneem rond die 11 uur tijd ? Wil het graag weten.. mvg sel

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben een tijd geleden op een feestje gepakt met een gebruikershoeveelheid drugs. Er is geen proces verbaal opgemaakt. Wel heb ik een afstandsverklaring moeten tekenen, waarin ik officieel afstand doe van de drugs. Heb ik nu een strafblad? Ik heb dus geen boete moeten betalen. De officier heeft besloten om niet te vervolgen. Kan ik hier verder nog problemen mee krijgen bij het aanvragen van een VOG?

  Groet,

  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Ik heb afgelopen weekend speed gebruikt en heb nu last van bultjes op mijn tong en last van mijn keel als ik moet slikken. Mijn vraag is wat ik er nu tegen kan doen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hallo!

  Ik ben een gelukkige en zelfverzekerde jongen van 19 jaar en experimenteer af en toe met stimulerende drugs. Na een jaar geleden voor het eerst een kwartje xtc geprobeerd te hebben, heb ik voor de tweede en derde keer op 18 oktober en 30 november beide dagen 1-1.5 pil xtc gebruikt. (gesproken 200-240mg per pil)

  Ik probeer er altijd een aantal weken tussen te laten en ik weet dat het onverstandig is maar ik ga nu zowel 23 als 31 december weer gebruiken. Mijn vraag is of het slim is om een van de dagen iets anders te gebruiken zoals bijvoorbeeld speed of 4f.

  Ik weet hoe xtc op serotonine werkt en ben een beetje bang voor receptor downgrading en andere lange termijns effecten van xtc. Ik zou graag willen weten of het een betere optie is om een van deze dagen iets anders te gebruiken. Waarschijnlijk speed op de 31e, ik las dat dit werkt op dopamine en NE, de afwisseling van hormonen leek mij misschien gezonder voor de hersenen en 4f lijkt me behoorlijk riskant.

  Alvast bedankt!  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 december 2017

  Vraag:
  Ik gebruik op dit moment wekelijks wat speed. Ik weet dat dit slecht voor me is. Toch heb ik een andere slopende verslaving, waar ik als eerst vanaf wil, en dat is roken.
  Nu weet ik dat mijn huisarts Champix kan voorschrijven om me te helpen te stoppen met roken. Hoeveel kwaad kan dat als je ook speed gebruikt? Heeft het invloed op de speed ervaring? Is het schadelijk die samen te gebruiken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 december 2017

  Vraag:
  Hoi!

  ik heb al meer dan 2 maanden last van een hersenschudding. de klachten worden al minder, maar zijn nog steeds aanwezig. over een maandje is overigens de jaarwisseling en dat is natuurlijk 1 groot feest. Nu ben ik liever voorzichtig, maar ik ben vooral ook erg benieuwd naar het effect van drugs als je een hersenschudding hebt aangezien die moeilijk te vinden zijn.

  Waarom is alcohol bijvoorbeeld slecht met een hersenschudding?
  Hoe zit het met prikkel stimulerende drugs zoals XTC, speed, MDMA of cocaine? of juist downers zoals Ketamine, alcohol of wiet?

  Ik ben erg benieuwd en hoor graag in hoeverre het heel schadelijk is.

  Alvast bedankt in ieder geval!

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 44