Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 145
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik heb een antibioticakuur voor mijn nierbekkenontsteking en gebruik daarvoor Ciprofloxacine Sandoz tabletten. Ik wil xtc gebruiken en zit dan op dag 10 van mijn kuur van de 14. Als ik me goed voel, kan ik dan gewoon gebruiken? Ik heb verder geen last van bijwerkingen behalve moeheid.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Hallo

  Het is al 3 manden geleden dat ik voor het eerst xtc heb gebruikt. Het was echt een mooie ervaring. Alles ging perfect ik ging helemaal los. Ik wilde nog 1 keer doen maar ik dacht ik wacht nog wel.
  Nu na 3 manden mijn vriend had 1 xtc pilletje voor de avond.
  Ik was helemaal blij ik had zin in. Maar die avond voor dat ik wou nemen ik kreeg opeens heel erg stress ik werd heel zenuwachtig. Ik durfde niet in te nemen. Ik snap niet waarom terwijl mijn 1e ervaring heel erg leuk was. Maar deze keer was ik gewoon bang om dat gevoel nog 1 keer te krijgen. Het leek me eng om buiten mezelf te zijn.
  Uiteindelijk heb ik een kwart genomen maar ik had hele tijd iets van ik hoop dat hij niet inslaat. Verder heb ik die avond ook niks gevoeld. Maar wanneer ik wou slapen ik was bang dat ie dan inslaat ik durfde niet te slapen. En wanneer ik beetje in slaap viel schriekte ik weer wakker van in me gedachten dat ie heeft ingeslagen.

  Ik vind dit heel raar en ik snap niet waarom ik zo heb reageerd terwijl ik zeker na de 1 keer heel graag wou proberen. Ligt het aan mij of moet ik het zo gewoon niet meer doen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik heb sinds twee dagen last van mijn oor. Na een bezoek aan de huisarts is er een middenoorontsteking geconstateerd en daar slik ik nu antibiotica (amoxicilline) tegen. Hiernaast gebruik ik ibuprofen tegen de oorpijn.

  Nu is mijn vraag of, en zo ja hoe groot, het risico is van het combineren van bovenstaande met xtc. Ik heb vanavond een lang geplande verjaardag van iemand waarbij zeer zeker xtc genuttigd zal worden.

  Ik hoop op snel bericht terug.

  Gr.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Hey, ik ben een jongen van 18 jaar en weeg 90 kilo.
  Ik ga binnenkort naar een feestje en wil daar xtc of M gaan proberen. Overigens gebruik ik concerta 56 mg. Dus mijn vraag was is dit heel gevaarlijk zitten er veel risicos aan en aan welke het minst?

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 juli 2018

  Vraag:
  Hallo

  Ik heb een vraag ik ben een heel weekend weggeweest en alleen maar gefeest en drug op 1ste dag 1.5 pil op en mdma niet veel gegeten, 2e dag 2 pillen maar die werkten niet heel goed daarna nog iets op was een leuk weekend maar mij vraag ik ik ben maandag terug gekomen en voel me gewoon normaal en dinsdag voelde ik af en toe soort hartkloppingen in me hoofd en in me oor en duizeligheid , woensdag moest ik weer werken en mij energie werd steeds lager en ik ging bijna van me stokkie dus ik heb donderdag geslapen en niks gegeten vandaag wel gegeten maar steeds die hartkloppingen in me oor en hoofd en heel erg duizeligheid hoe komt dit en gaat dit over????
  Gegroet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 juli 2018

  Vraag:
  Kun je na gebruik van XTC spontaan spierreuma krijgen? Ik heb spierreuma gehad en ben nu met Prednison aan het afbouwen en heb sindsdien geen XTC meer gebruikt. Is de combinatie XTC en Prednison echt heel schadelijk? Alvast bedankt voor het antwoord. met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 juli 2018

  Vraag:
  Hoi!

  Ik wat vragen.. Allereerst: hoeveel mg bevat "de gemiddelde" XTC-pil?

  Ik zou mezelf en mijn inname namelijk graag willen vergelijken met die van anderen, om te weten of ik misschien te veel in neem.

  Het meeste wat ik heb genomen tot nu toe is bijna 2,5 in zo'n 6 tot 9 uur (ik weeg zo'n 75-80 kg). Mijn benen voelen dan zwaar en tintelend. Mijn lichaam voelt niet heel stabiel meer en ik kan soms terwijl ik midden in een gesprek zit vergeten waar ik het ook al weer over had. Ik weet dat wanneer ik dit voel, ik niet nog meer moet bijpakken. Ik heb de tijd erna gemerkt dat ik wat vergeetachtiger was en moeilijker uit mijn woorden kwam. Ik merk dat dat afneemt naarmate ik niet gebruik.

  Ik vraag me af of, wanneer je die bijwerkingen voelt, je misschien te veel hebt genomen? Of is het prima dat ik dat soort dingen voel, zolang ik maar niet bijpak? Ik ben er een beetje onzeker over en wil me graag wat minder zorgen maken. Ik wil mijn inname namelijk graag managen en met zo min mogelijk risico toch volop genieten.

  Bedankt alvast  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 juli 2018

  Vraag:
  Hoi,

  Gisteren was ik naar een technofeest in Amsterdam. Ik heb toen in ongeveer 8 uur tijd 1 en een halve pil xtc gebruikt verdeelt in kwartjes. De hele dag voelde ik mij goed net zoals altijd eigenlijk. We kwamen om 2 uur smiddags aan en gingen om 10 uur savonds naar huis. Rond 6 uur werd ik echt extreem misselijk. Over de hele dag had ik ongeveer 2 flesjes water op en een bekertje fanta voor de suikers. Ook had ik sochtends alleen maar 1 kadetje gegeten en verder niks meer eigenlijk...

  Toen ik dus misselijk werd dacht ik dus dat het kwam omdat er bijna niks in mijn maag zat dus heb ik een banaan gekocht. Enkel na 1 hapje begon ik al te kokhalzen omdat mijn mond ook extreem droog was. Ik besloot maar om het gewoon te negeren en ben toen gaan zitten/ chillen derest van de avond.

  Om half 10 (half uur voordat we gingen vertrekken) besloot ik om toch maar een zakje ergens te gaan regelen voor in de auto. Normaal ben ik ook snel wagenziek. Ik liep naar een aantal barren om een zakje te regelen. Ik liep gewoon rechtdoor en opeens viel ik echt heel erg naar links. Ik dacht bij mezelf ooh stom de weg loopt hier af (ik was natuurlijk ook gewoon space). Ik herstelde mezelf en liep 2 stappen verder en het gebeurde weer! Ik viel nu WEER letterlijk naar links en dit keer op de grond. Ik keek naar het pad waar ik liep en dit pad was gewoon kaarsrecht met geen enkel heuveltje!

  Ik schrok een beetje en liep snel naar een bankje wat nog geen 1 meter (gelukkig) van mij vandaan stond. Ik ging zitten en BAM. Mijn hele lichaam viel recht naar achteren terwijl ik gewoon zat.

  Ik was natuurlijk space dus lachte een beetje naar de mensen die naast mij zaten en verbaasd naar mij keken. Ik zat denk een halve minuut en stond toen weer op en er was niks meer aan de hand. Ik week niet meer uit naar links of naar achteren.

  Ik heb dit nog nooit gehad en ben erg benieuwd of dit vaker voorkomt bij iemand die alleen xtc gebruikt en hoe kan het nou dat mijn hele evenwicht van links gewoon letterlijk een paar seconden verdween?

  Ik gebruik nu al anderhalf jaar alleen xtc op feestjes en houd er altijd minimaal 2 maanden rust tussen. Alleen dit keer zat er voor het eerst minder tussen ongeveer 4 weken denk ik.

  Groetjesss

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Hallo, mijn dochter is 4,5 maand en ik geef haar nog volledig borstvoeding. Ik wil graag naar een festival, waar ik normaal gesproken drugs gebruik. Mocht ik drugs gaan gebruiken, heb ik het over de hele dag 2x een kwartje xtc. Hoelang zou ik moeten kolven voordat het weer veilig is om mijn dochter weer te mogen voeden?
  (p.s.) Het is niet zo dat ik regelmatig drugs gebruik hoor. Voorgaande jaren gingen we 2 a 3 keer naar een feestje met wat drugs gebruik. Dit jaar 1x.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Regelmatig heb ik een party. Soms gebruik ik daar met mate poppers kamagra xtc en gbl. Heb nu chemokuur Capox ivm metastasen. An ik tijdens deze chemokuur genoemde chems met mate gebruiken?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 145