Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 26
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Waar kan ik ghb besellen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Regelmatig heb ik een party. Soms gebruik ik daar met mate poppers kamagra xtc en gbl. Heb nu chemokuur Capox ivm metastasen. An ik tijdens deze chemokuur genoemde chems met mate gebruiken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juni 2018

  Vraag:
  combinatie gebruik is natuurlijk nooit aan te raden. tijdens een weekend feesten in Berlijn neemt een kennis van mij wel een een kalmeringsmiddel (aan het einde van een avond feesten). Is het na gebruik van ghb en speed beter om gebruik te maken van propranatol of oxazepam (eventueel clonazepam)?

  uiteraard begrijp wij dat het gebruik hiervan risico met zich mee brengt en het combineren hiervan nog meer.

  groetjes,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 juni 2018

  Vraag:
  Geachte, ik heb metubutan gebruikt vanwege hevige kiespijnmaar ik ben afhankelijk van ghb kan dit kwaad?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 juni 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Op 7 juli heb ik een keuring bij het CBR voor mijn alcoholgebruik omdat ik ben aangehouden met een slok teveel op. Ik ben sinds 22 mei enorm geminderd met drinken, heb op 2 juni wel 3/4 eenheden alcohol op. Nu vroeg ik mij af of dit terug te zien is in mijn leverwaarden en of dit allemaal wel meevalt. Ik ben namelijk bang dat mijn leverwaarden te erg gaan afwijken en daardoor ik mijn rijbewijs niet terug krijg.

  Tot mijn keuring drink ik dan ook niet en gebruik ik ook geen xtc omdat dit effect heeft op de leverwaarden. Nu heb ik 30 juni een feestje en vroeg i kmij af of GHB ook dergelijke waarden waarop ze testen ALAT - ASAT & GGT doet verhogen. Ik gebruik verder vrijwel nooit GHB, heb het misschien 2 jaar geleden voor het laatst gebruikt.

  Groet,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Ik gebruik nu dik 3 weken dagelijks GBL. Om te slapen meestal 3 a 4 keer 2ml (soms 2,5); wat maakt dat ik rond middernacht ‘ga slapen’ en dus 3 of 4 keer ‘s nachts een dik halfuur tot uur verlies met het drinken, wachten op inwerking,… best lastig. Overdag kan ik 4 tot 5u zonder G’tje, na max. 5u neem ik sowieso 1ml, omdat ik dan last krijg van hartkloppingen, droge handen, angst,…

  Mijn vraag luidt dan ook: kan ik gewoon best stoppen met gebruiken (Cold turkey), afbouwen (om de 4, 5ueen shotje met telkens 0,1 of 0,2ml minder)? Wat raden jullie aan?

  Sinds 3 dagen ben ik ook opgestart met antidepressiva, Sipralexa 10mg, voorgeschreven door mijn psychiater. Kan mijn G-gebruik hierop invloed uitoefenen, m.a.w. worden de antidepressiva, die ook mijn angst wat moet onderdrukken, onderdrukt door de G? Wat bij eventueel stoppen met G? Zullen de antidepressiva dan evt. wel hun nut hebben of gewoon nooit werken of ineens teveel?

  Klopt het dat met Alprazolam de afkicks kunnen gedempt worden? Ik heb nog een beetje uit een doosje van 0,25mg, wat vroeger voor mijn paniekaanvallen zonder G perfect werkte. Ik neem aan dat, aangezien G zo krachtig is en mijn bioritme en transmitters en dergelijke waarschijnlijk totaal ontregeld, 0,25mg per ‘afkickaanval’ te weinig zouden zijn… Is dit een goed middel om af te kicken? Ik heb al eens 4, 5 slapeloze nachten gehad na een vorige ‘Cold turkey afkick’, ik voelde me een zombie. Elk uur op je gsm kijken en nog geen oog dichtgedaan… toen nam ik Valeriaan van Kruidvat icm Sedistress 200 en Sedistress Sleep en 3x Kruidvat Melatonine (na de 2de of derde nacht was ik dan wel rustig), maar de afkickverschijnselen waren er tot dan toch constant. Kon dit kwaad? Zoiets wil ik niet nog eens meemaken. Toen ook geprobeerd de 2e nacht met een Dominal Forte van mijn vriend, deed helemaal niets. Blijkbaar zou Dormicum de eerste nachten na het stoppen wel effectief zijn? Kunnen jullie iets aanraden qua medicijnen, zeker indien jullie afraden om Cold turkey te stoppen?

  Aangezien GBL heel zout blijkt, is het beter om een Rennie te nemen (en misschien best 2 tegelijkertijd, aangezien de apotheker me zei dat dit middel eigenlijk niet zo sterk is voor mensen met regelmatig last van maagzuur), dan een zakje Gaviscon (500mg natriumalginaat, 213mg natriumbicarbonaat)? Zeker gecombineerd met een andere drug, zoals speed, krijg ik dan wel eens last van misselijkheid, braakneigingen gedurende enkele minuten, reflux soms, en dan trekt het soms weg, soms kots ik. Neem ik dan beter preventief dagelijks een Rennie of Gaviscon, als ik misselijk wordt (en het eventueel wegtrekt - of is het dan al te laat om het overgeven tegen te gaan)? Kan ik 1 a 2u later dan bv. een nieuwe shot GBL nemen om te slapen, en daarop eventueel een Rennie of Gaviscon, als ik dat niet eerder had gedaan, voor de zekerheid, of is dat nutteloos? - Ik wil niet stikken in mijn braaksel als ik alleen slaap :s Oh, en veroorzaakt het maagzuur de braakneigingen?

  Ik heb ook last van een gerimpelde huid. Sommige mensen raden op fora aan om méér te drinken, anderen raden minder drinken aan. En kan GBL minder schade berokkenen bij inname met water dan wel met water? Ik doe het nu in water en probeer om mijn tanden met mijn tong en lippen te beschermen, aangezien ik dat vroeger niet deed en mijn tanden na een dag al een gelige laag krijgen, mijn tandvlees precies héél rood/bruinachtig zit,…

  Zijn er bijzonderheden waarop ik in mijn dieet moet letten met GBL? Net meer of zo weinig mogelijk zout eten? (Blijkbaar zou er in GBL veel natrium of kalium zitten, welk type GBL ik heb, weet ik niet). Klopt het dat de G sneller uitwerkt als je meer drinkt? Eten na de inname van een shot G doet het bij mij meestal harder werken, na een halfuur ga ik - thuis in de zetel - dan vaak out. Nu even helemaal alleen thuis, waardoor ik ook amper eet. Vitamines neem ik wel in, multivit A-Z van Kruidvat en Calcium met vitamine D & K (vit. K zou blijkbaar goed zijn voor dagelijkse GBL-gebruikers, klopt dat?) van Kruidvat.

  Excuus voor het uitgebreide bericht, maar een G-verslaving kan ik echt wel missen. Stom dat ik weer teveel en te lang heb doorgenomen, zeker omdat ik het gevoel als ‘normaal’ ben gaan beschouwen! Het zal me waarschijnlijk nog wel voorvallen… Ik zou gewoon graag zeker zijn dat ik het dan ‘zo veilig mogelijk’ doe en in zo’n situatie het niet laat escaleren. Op bovenvermelde vragen als aanpassingen in dieet of voor het remmen van maagzuur/tegengaan braakneigingen heb ik - voor GBL althans nog niets gevonden. (Mijn vriend heeft trouwens Omeprazol, maar da’s op voorschrift, en heb ik soms niet bij. Ik vermoed dat dit voor GBL waarschijnlijk het veiligste is). Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoord

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 april 2018

  Vraag:
  Beste,

  Ik gebruik al geruime tijd (3 maanden) GHB (5ml elke 2 uur) en Cocaine (0.5gram per dag). Ik heb de laatste week opeens last van extreem dikke voeten, penis en handen. Ook moet ik erg vaak naar de toilet. Waar zou dit af kunnen duiden?
  Verder gebruik ik Baclofen om deze verslaving aan te pakken en af te bouwen. Wat vinden jullie van deze methode? En wat voor dosis en schema zouden jullie aanraden?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 april 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben 18 jaar en weeg 82 kilo, en ga vrijdag voor het eersr GHB proberen, hoeveel ML is dan verstandif om in te nemen? Wil het wel graag voelen maar heb geen idee wat een goede hoeveelheid is

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 maart 2018

  Vraag:
  Goedemorgen drugs infoteam..
  Ik slik al een paar jr seroquel in hoge dosering en gebruik ghb en weekends speed hoeslecht is die combinatie voor je bloedvaten en is dat proces onomkeerbaar...

  Met vriendelijke groet,B

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2018

  Vraag:
  Ik ben ooit wakker geworden in het ziekenhuis nadat ik perongeluk of met opzet teveel/ overdosis GHB heb ingenomen.
  De mensen van de ambulance zeiden dat ze net op tijd waren, anders was ik dood geweest.

  dit heb ik nooit geloofd, maar nu heb ik in mijn dossier van het ziekenhuis gevonden dat de waarden van natrium en kalium gevaarlijk mis waren.
  (Hypernatriemie en hypokaliëmie)
  Ik heb zonet gegoogled of natrium en kalium met ghb te maken hebben,

  Wat ik heb gevonden is dat er 3 verschillende ghb-zouten bestaan, waaronder 1 van kalium en 1 van natrium.

  Mijn vraag is of dit verhaal een beetje klopt en of dit perongeluk kan voorkomen of dat je echt VEEL TE VEEL moet nemen voordat het mis gaat


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 26