Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 18
 • Datum: 15 juni 2018

  Vraag:
  Ik krijg meer en meer interesse in paddo's.

  Ik heb al sinds men begin tienerjaren last van depressies, vroeger uitte dit zich in echt zwaar verdriet, zelfdestructief gedrag, drinken. Nu kan ik er beter mee om, ik ga dingen doen als ik me zo voel en zonder me af tegelijkertijd. Niet omdat ik alleen wil zijn perse maar om negatieve prikkels te vermijden. Problemen van vrienden aanhoren en dergelijke.

  Een paar jaar geleden las dat er in Zweden een onderzoek werd gedaan naar psilocybine als medicijn tegen depressie en angsten, onlangs ook in het Vereningd Koninkrijk.

  Maar het hele blijven hangen ding schrikt me ontzettend af. Tot hoe ver is dat mogelijk?  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 juni 2018

  Vraag:
  Hoi,
  Ik heb de laatste twee keer problemen gehad met de truffels.
  Ik moest binnen een kwartier overgeven.
  Ze waren luchtdicht afgesloten,in de koelkast.
  Alleen twee weken over de datum.
  Komt het daar door,of dat ik medicijnen neem voor mijn herseninfarct.
  Doch de eerste paar keer had ik er geen last van.
  Ik had drie uur niets gegeten en geen alcohol gehad.
  Zou 2 cb beter kunnen zijn.
  Of zoals ik ooit in Bali ze at als omelet.
  Mijn laatste vraag,kan ik tijdens het gebruik van XTC ook wat wijndrinker,of wordt het effect sterker.
  Ik krijg later geen erectie noch een ejaculatie
  Toch vind ik het mijn favoriete drug.
  Is het goed wanneer we iedere 2 weken een half pilletje nemen of beter een keer in de zes voor een trip van twaalf uur anderhalf?
  Bedankt voor jullie advies!
  Groeten,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 mei 2018

  Vraag:
  Ik ga in de zomer op vakantie naar zweden waarschijnlijk met het vliegtuig. Ik ga in een hutje compleet afgesloten van de buiten wereld en ik wil heel graag mijn wiet, 2-cb of/en truffels mee (voor obvious reasons). Ik vroeg me af of één of meerdere van deze middelen illegaal zijn om mee te nemen in het vliegtuig (ingecheckte bagage)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 mei 2018

  Vraag:
  Hallo, na een enge ervaring van paddo's heb ik iets vreemds meegemaakt. Ik was zwaar aan het trippen..alles werd klein en verdraaid tot donker. Uiteindelijk had ik een out of body moment. Nu 6 maanden later heb ik nog altijd last van mezelf niet te zijn. Ook slaap ik enorm slecht en is mijn libido weg. Soms krijg ik een erectie maar is het meteen weg alsof ik het bloed niet kan vasthouden. Weet iemand raad hiermee? Bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 mei 2018

  Vraag:
  Hallo drugsinfoteam,

  Ik gebruik dagelijks dexamfetamine voor mijn ADHD. Het ondersteunt mij het meeste met impulsiviteit en concentratie. Nu is mijn vraag wat ik het beste kan doen als ik truffels zou gaan gebruiken. Aangezien ik het liefste mijn ritme van de dex er in houdt, ben ik benieuwd of dit nadelige effecten kan hebben op mijn welzijn en de trip :).

  Met vriendelijke groet,

  A

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  natuurlijk laat je de auto en eventuele andere apparaten staan als je drugs gebruikt heb. Ik vraag me echter af hoe dit werkt met microdosing. Door een zeer kleine dosis truffels te gebruiken (elke 4e dag 0.2 gram gedroogd). Dit zou niet je vermogen om te rijden moeten kunnen beïnvloeden. En veel mensen microdosen om effectiever te kunnen werken of studeren, maar dan moeten ze wel op hun werk of school geraken. Is het gevaarlijk om met een microdose te rijden? Zo ja, als je op dag 1 een microdose neemt, en op dag 2 en 3 niet, kun je dan op dag 2 of 3 wel rijden? Zou dit traceerbaar zijn in een rijtest door de politie(op dag 1, 2, of 3)?

  Bij voorbaat dank.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 maart 2018

  Vraag:
  paddos zijn lekker om in je poepert te stoppen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 februari 2018

  Vraag:
  Wat is de prijs van paddo's per ton?
  Ik wil graag een business beginnen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Hai!
  Deze lange vraag benodigt een redelijk ervaren tripper die ik voldoende kan vertrouwen. Mochten jullie geen ‘paddestoel’ rond hebben lopen, kunnen jullie deze vraag compleet negeren, danku!

  Ik ga binnenkort voor het eerst trippen, voornamelijk voor geestverruimde doeleinden. Ik vraag me dus af wat de manier zou zijn om me hierin te bewegen. Naar mijn weten kan men het beste beginnen met LSD of paddenstoelen waarbij mijn eigen voorkeur uitgaat naar paddo’s ivm de eliminatie van de kans op een slechte tab. Nu heb ik een aantal onduidelijkheden:

  - wat is het verschil in de werking tussen truffels en paddo’s
  - welke soort kan ik het beste nemen voor een reis in mijn bewustzijn (ik geef vrijwel niks om visuals)
  - ik heb aanleg voor depressie en heb de laatste tijd wat dat mijn hart overslaat (vermoedelijk hormonaal, verder kerngezond, geen junkfood, sport genoeg etc.)
  - buiten of binnen beginnen, ik ben enorm op me gemak binnen maar datzelfde geldt voor de natuur
  - is het handig suiker en water mee te nemen ivm verlagen van intensiteit vd trip (of iets anders?)
  - tot slot, andere suggestie? (Ayahuasca, mescaline oid?)

  Heel erg bedankt voor de tijd en moeite, wordt enorm gewaardeerd!

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Hi,

  Ik heb vandaag een antibioticakuur voor mijn blaasontsteking gekregen (Furabid capsule mga 100mg). Dit is een 5-daagse kuur. Ik had over 2/3 dagen een truffeltrip gepland. Ik ben een ervaren tripper, maar wat zijn de risico's ivm werking van de truffels en werking van de antibiotica? Plus hoeveel kwaad kan het om te blowen met deze kuur?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 18