Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 6
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  kan het kwaad om exazepam te slikken nadat of voordat je hebt geblowd

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Geachte

  Ik wil mexicaaanse truffels uitproberen, deze zijn het mildste van alle paddos, en ga 5g nemen is ook de laagste dosis. Ik neem paroxetine 20 mg anti depressivum, concerta 54 mg, en bromazepam benzodiazepine 2x 12 mg. Ik voel me goed, neem deze medicatie al 1 jaar. Kan er gevaar ontstaan? Heb onlangs me hartslag, bloeddruk laten meten, en die was heel normaal. Ik doe ook veel aan lichaamsbeweging, stappen op mijn werk, 9 km gemiddeld, 5x op een week, dit weet ik omdat mijn gsm in mijn zak zit en het berekent het afstand. En fitness 3 x in de week.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik af en toe slaapmedicatie (gemiddeld 1x per maand, Dormicum 7,5 mg) en heb hier een vraag over na het zien van enkele filmpjes van en het lezen van ervaringen met het gebruik van ketamine. Ik vraag me af in hoeverre deze 2 van elkaar verschillen. Ik ben met deze vraag naar de huisarts geweest maar hij is niet bekend met ketamine, dus daar kwam ik niet verder mee. Als ik de filmpjes bekijk van ketaminegebruik, lijkt het effect hetzelfde als dat ik heb bij de slaapmedicatie (ongeveer een uur tot anderhalf uur na inname).

  Ik hoop dat jullie hier mee over weten!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 juli 2017

  Vraag:
  Blackout door drank of gedrogeerd ?

  Beste drugsinfoteam,

  Ik ben op vakantie met wat vriendinnen. Een aantal dagen geleden zijn we wezen stappen, waarbij er goed doorgedronken werd. Zeker 7 baco's en 4 a 5 shotjes, en dit binnen ongeveer 3 uur. Het laatste wat ik mij kon herrineren was dat ik op het feest was en wist dat ik dronken was. Vanaf dat moment weet ik niks meer. Ik ben wakker geworden in het appartement naast ons wat er precies hetzelfde uitziet, tevens kwam ik er de dag later achter dat ik met mijn sleutel de deur kan open maken van dit appartement. het bleek dus dat de eigenaren van het appartement mij perongeluk de loper hadden gegeven als eigen kamer sleutel.ik werd wakker in dat appartement omdat 2 meiden voorover gebogen stonden en mij aan mij vroeg waarom ik in hun kamer lag te slapen. Ik had mijn kleding netjes naast mij neergelegd en zelfs mijn lenzen uitgedaan.
  Doordat ik niets meer weet van ongeveer 11 uur tot 5 uur snachts vraag ik mij af of ik gedrogeerd ben of dat ik een blackout heb gehad van de drank, en tevens bang ben dat ik ook verkracht ben. Mijn vriendinnen hebben niks van mij gehoord en mij tevens niet meer gezien op dat feest na 11 uur. Ik ken de weg hier amper en weet dus ook niet het hotel te vinden in mij eentje.
  Ik had rond de 30 euro op zak, een mobiel en een hele dure ketting en ring, al deze spullen had ik nog. Het lijkt mij dat ik bij een drogering ook bestolen word ? Ik twijfel heel erg omdat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt. Ik kan goed tegen drank en ben vaker erg dronken geweest maar heb nog nooit zo'n stuk van geheugenverlies. Verder heb ik geen lichamelijke klachten alleen buikpijn. Ook ben ik bang voor verkrachting omdat ik iets van witte afschijding had rond de anus.ik ben erg bang voor een soa en dergelijke. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 mei 2017

  Vraag:
  Mijn vriend zit aan de anabolen al een paar jaar.
  Maar k zie ook dat hij verslaafd is aan speed ook al ontkent hij dat.
  En dan om als volgt te slapen gebruikt die vaak 2 pillen 20mg themazepan.

  Ik sta een beetje machteloos, zijn lichaam moet helemaal kapot zijn.
  Ik kan zelf wel beetje inschatten wat het doet mrt ze lichaam.
  Maar k hem graag wijzen op dat hij er over een paar jaar miss einde verhaal is.

  Want wat doet al deze troep precies met het lichaam?

  Je neemt slaappillen die 8 werken, hij slaapt 3 uur en als volgt neemt ie speed om wakker te worden.
  Hij eet ook kilo suiker weg per dag. Als ze lichaam is slaap valt neemt ie een zootje suiker.
  En bij een snoepje zie je ze kop al wakker worden. Dus hij heeft ook nog kans op diabetes.


  Hoop op een antwoord.. want dit kan niet zo langer.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Beste,

  Gisteren heb ik 2cb gebruikt. Ik weet de dosering niet zo snel (kan ik navragen), maar de trip was wel heftig. Verder heb ik Temazepam pillen 10mg die ik gebruik om in slaap te komen.

  Wanneer zijn de stoffen van 2cb uit mijn lichaam, zodat ik de Temazepam pillen helemaal veilig kan innemen?


  Alvast bedankt!!
  Groeten.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 februari 2017

  Vraag:
  mijn zoon is 38 jaar en verblijft in een instelling. Hij wordt regelmatig getest op het gebruik van benzodiazepines (clorazapinezuur) door middel van een urinetest. Het is nu al meer dan 2 weken geleden dat hij nog een medicament heeft genomen dat de voorgenoemde stof bevat. Toch is zijn urinetest nog steeds positief. Dat is voordien nogal eens gebeurd. Mijn zoon maakt géén misbruik van benzodiazepines. Hij krijgt dit enkel in geval van angstgevoelens of erge onrust, en dan gaat het over misschien 1 à 2 tabletjes op een week.
  Mijn zoon gebruikt nog wél een heleboel andere medicamenten, maar die zouden géén clorazapinezuur bevatten volgens de dokter.
  Mijn zoon is 1m80 groot en weegt rond de 115 kg. Zou het kunnen dat het langer duurt bij iemand met een hoog vetpercentage in het lichaam vooraleer zo'n product uit het lichaam is ?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 februari 2017

  Vraag:
  Als ik Google zie ik veel verschillende speekseltesten.
  Mijn vraag is; zijn alle speekseltesten even betrouwbaar?  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Goedendag.

  Wil graag afkicken van diazepam
  Kan ik het vervangen door alcohol
  En later van de alcohol af

  Grt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 december 2016

  Vraag:
  Goedenavond,
  Ik ben Rianne (havo 5) en ik hou mijn profielwerkstuk over drugs gebruik tijdens de zwangerschap. Ik heb een belangrijke vraag:
  Op het internet is er heel veel te vinden over de gevaren van drugsgebruik en de gevaren van drugsgebruik tijdens de zwangerschap.

  Klopt het dat een moeder die drugs gebruikt kans heeft op de 'normale' gevaren + de gevaren die er extra zijn omdat ze zwanger is?

  Dan is de kans op complicaties dus een stuk groter?
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
  Met vriendelijke groet,


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 6