Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 7
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Mijn vriend is gister opzettelijk door 2 jongens gedrogeerd met roefies. Hij weet wie het waren en gister zei hij dat die jongens tegen hem zeiden dat ze het expres deden omdat ze het grappig vonden. Nu beweren de jongens dat het perongeluk was en mijn vriend wil nu geen aangifte doen. Als hij dit wel doet wat is dan de straf van deze jongens? HIj weet ook van 2 jongens dat die zelf roefies maken, wat is dan de straf ongeveer van deze jongens?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juni 2018

  Vraag:
  combinatie gebruik is natuurlijk nooit aan te raden. tijdens een weekend feesten in Berlijn neemt een kennis van mij wel een een kalmeringsmiddel (aan het einde van een avond feesten). Is het na gebruik van ghb en speed beter om gebruik te maken van propranatol of oxazepam (eventueel clonazepam)?

  uiteraard begrijp wij dat het gebruik hiervan risico met zich mee brengt en het combineren hiervan nog meer.

  groetjes,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Ik gebruik nu dik 3 weken dagelijks GBL. Om te slapen meestal 3 a 4 keer 2ml (soms 2,5); wat maakt dat ik rond middernacht ‘ga slapen’ en dus 3 of 4 keer ‘s nachts een dik halfuur tot uur verlies met het drinken, wachten op inwerking,… best lastig. Overdag kan ik 4 tot 5u zonder G’tje, na max. 5u neem ik sowieso 1ml, omdat ik dan last krijg van hartkloppingen, droge handen, angst,…

  Mijn vraag luidt dan ook: kan ik gewoon best stoppen met gebruiken (Cold turkey), afbouwen (om de 4, 5ueen shotje met telkens 0,1 of 0,2ml minder)? Wat raden jullie aan?

  Sinds 3 dagen ben ik ook opgestart met antidepressiva, Sipralexa 10mg, voorgeschreven door mijn psychiater. Kan mijn G-gebruik hierop invloed uitoefenen, m.a.w. worden de antidepressiva, die ook mijn angst wat moet onderdrukken, onderdrukt door de G? Wat bij eventueel stoppen met G? Zullen de antidepressiva dan evt. wel hun nut hebben of gewoon nooit werken of ineens teveel?

  Klopt het dat met Alprazolam de afkicks kunnen gedempt worden? Ik heb nog een beetje uit een doosje van 0,25mg, wat vroeger voor mijn paniekaanvallen zonder G perfect werkte. Ik neem aan dat, aangezien G zo krachtig is en mijn bioritme en transmitters en dergelijke waarschijnlijk totaal ontregeld, 0,25mg per ‘afkickaanval’ te weinig zouden zijn… Is dit een goed middel om af te kicken? Ik heb al eens 4, 5 slapeloze nachten gehad na een vorige ‘Cold turkey afkick’, ik voelde me een zombie. Elk uur op je gsm kijken en nog geen oog dichtgedaan… toen nam ik Valeriaan van Kruidvat icm Sedistress 200 en Sedistress Sleep en 3x Kruidvat Melatonine (na de 2de of derde nacht was ik dan wel rustig), maar de afkickverschijnselen waren er tot dan toch constant. Kon dit kwaad? Zoiets wil ik niet nog eens meemaken. Toen ook geprobeerd de 2e nacht met een Dominal Forte van mijn vriend, deed helemaal niets. Blijkbaar zou Dormicum de eerste nachten na het stoppen wel effectief zijn? Kunnen jullie iets aanraden qua medicijnen, zeker indien jullie afraden om Cold turkey te stoppen?

  Aangezien GBL heel zout blijkt, is het beter om een Rennie te nemen (en misschien best 2 tegelijkertijd, aangezien de apotheker me zei dat dit middel eigenlijk niet zo sterk is voor mensen met regelmatig last van maagzuur), dan een zakje Gaviscon (500mg natriumalginaat, 213mg natriumbicarbonaat)? Zeker gecombineerd met een andere drug, zoals speed, krijg ik dan wel eens last van misselijkheid, braakneigingen gedurende enkele minuten, reflux soms, en dan trekt het soms weg, soms kots ik. Neem ik dan beter preventief dagelijks een Rennie of Gaviscon, als ik misselijk wordt (en het eventueel wegtrekt - of is het dan al te laat om het overgeven tegen te gaan)? Kan ik 1 a 2u later dan bv. een nieuwe shot GBL nemen om te slapen, en daarop eventueel een Rennie of Gaviscon, als ik dat niet eerder had gedaan, voor de zekerheid, of is dat nutteloos? - Ik wil niet stikken in mijn braaksel als ik alleen slaap :s Oh, en veroorzaakt het maagzuur de braakneigingen?

  Ik heb ook last van een gerimpelde huid. Sommige mensen raden op fora aan om méér te drinken, anderen raden minder drinken aan. En kan GBL minder schade berokkenen bij inname met water dan wel met water? Ik doe het nu in water en probeer om mijn tanden met mijn tong en lippen te beschermen, aangezien ik dat vroeger niet deed en mijn tanden na een dag al een gelige laag krijgen, mijn tandvlees precies héél rood/bruinachtig zit,…

  Zijn er bijzonderheden waarop ik in mijn dieet moet letten met GBL? Net meer of zo weinig mogelijk zout eten? (Blijkbaar zou er in GBL veel natrium of kalium zitten, welk type GBL ik heb, weet ik niet). Klopt het dat de G sneller uitwerkt als je meer drinkt? Eten na de inname van een shot G doet het bij mij meestal harder werken, na een halfuur ga ik - thuis in de zetel - dan vaak out. Nu even helemaal alleen thuis, waardoor ik ook amper eet. Vitamines neem ik wel in, multivit A-Z van Kruidvat en Calcium met vitamine D & K (vit. K zou blijkbaar goed zijn voor dagelijkse GBL-gebruikers, klopt dat?) van Kruidvat.

  Excuus voor het uitgebreide bericht, maar een G-verslaving kan ik echt wel missen. Stom dat ik weer teveel en te lang heb doorgenomen, zeker omdat ik het gevoel als ‘normaal’ ben gaan beschouwen! Het zal me waarschijnlijk nog wel voorvallen… Ik zou gewoon graag zeker zijn dat ik het dan ‘zo veilig mogelijk’ doe en in zo’n situatie het niet laat escaleren. Op bovenvermelde vragen als aanpassingen in dieet of voor het remmen van maagzuur/tegengaan braakneigingen heb ik - voor GBL althans nog niets gevonden. (Mijn vriend heeft trouwens Omeprazol, maar da’s op voorschrift, en heb ik soms niet bij. Ik vermoed dat dit voor GBL waarschijnlijk het veiligste is). Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoord

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Valt lormatezapam onder drugs dat zou ik graag willen weten 9mdat ik met de auto naar Kroatië op vakantie ga.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 april 2018

  Vraag:
  mijn vraag
  ik gebruik al een tijdje seddistress 100
  daar zit valeriaan in kunt daar verslaafd aan worden
  ja of nee

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 maart 2018

  Vraag:
  Hai ;, ik ben wel nieuwscheirig of diazepam met clonazepam na wat redelijkhoeveelheid speed gehad te hebben ook samen in kunt nemen.. of iets meer want dat lekkere na relaxen vind ik heerlijk!

  Xxanoniem..

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 maart 2018

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik ben dom omgegaan met partydrugs: het zit zo ik ben op 9/02 uitgeweest tot in de vroege uurtjes (10 drankjes alcohol) en dan nog 3 kleine lijntjes coke tussen 11 en 16u op 10/02, daarna 4 uur geslapen en dan 4u gerust en vertrokken naar een feest in de kompass en om wakker te blijven een halve bol xtc genomen. Natuurlijk wat te verwachten was ben ik slecht gegaan op het feest en vanaf xtc begon in te werken kreeg ik extreme hitte. Ik ben dan gewoon op de rand tussen koude buiten en warme zaal gebleven, water gedronken en uitgerust. Uiteindelijk is dit over gegaan, de dagen die hierop volgend voelde ik mij enorm vaag en nu 9 dagen later heb ik nog altijd last van temperatuurschommelingen, vooral op warme plaatsen voel ik de warmte extreem en heb ik angst voor oververhitting, mijn lichaam voelt ook op de ene plaats koud en de andere warm soms, Ik ben reeds naar de dokter geweest en heb mijn hart laten checken, hartslag laten checken, longen ook en ik ben helemaal in orde volgens haar. Ze heeft mij wel benzodiazepines (diazepam, 5 kr dosis) gegeven om uit te rusten maar ondertussen heb ik die mooi verspreid over alle dagen genomen en 5 dagen uitgerust.

  Ik maak mij een beetje zorgen omdat het een beetje blijft aanslepen (we zijn nu 9 dagen verder) Misschien is het gewoon mijn lichaam die op iedere warme plaats zich herinnert aan het voorval van de extreme hitte? Ik ben van plan om vrijdag opnieuw naar de dokter te gaan om mij nog eens te laten checken, Ik vroeg mij af of je mij nog iets kon aanraden, ik probeer veel vitamine B binnen te krijgen, veel te drinken overdag en goed uit te rusten.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  kan het kwaad om exazepam te slikken nadat of voordat je hebt geblowd

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Geachte

  Ik wil mexicaaanse truffels uitproberen, deze zijn het mildste van alle paddos, en ga 5g nemen is ook de laagste dosis. Ik neem paroxetine 20 mg anti depressivum, concerta 54 mg, en bromazepam benzodiazepine 2x 12 mg. Ik voel me goed, neem deze medicatie al 1 jaar. Kan er gevaar ontstaan? Heb onlangs me hartslag, bloeddruk laten meten, en die was heel normaal. Ik doe ook veel aan lichaamsbeweging, stappen op mijn werk, 9 km gemiddeld, 5x op een week, dit weet ik omdat mijn gsm in mijn zak zit en het berekent het afstand. En fitness 3 x in de week.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik af en toe slaapmedicatie (gemiddeld 1x per maand, Dormicum 7,5 mg) en heb hier een vraag over na het zien van enkele filmpjes van en het lezen van ervaringen met het gebruik van ketamine. Ik vraag me af in hoeverre deze 2 van elkaar verschillen. Ik ben met deze vraag naar de huisarts geweest maar hij is niet bekend met ketamine, dus daar kwam ik niet verder mee. Als ik de filmpjes bekijk van ketaminegebruik, lijkt het effect hetzelfde als dat ik heb bij de slaapmedicatie (ongeveer een uur tot anderhalf uur na inname).

  Ik hoop dat jullie hier mee over weten!

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 7