Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 10
 • Datum: 4 december 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Sinds dit jaar augustus ben ik gestart met venlafaxine Retard 37,5mg en zit ik nu op 75mg.
  Ik voel niets van verbetering dan alleen de bijwerkingen van het medicijn.

  Eigenlijk is het geen doen om te stoppen met venlafaxine om dan weer drugs te gebruiken, zo krijgt het medicijn nooit de kans z'n werking te doen zoals het hoort en is het daarbij ook frustrerend als de drugs geen werking heeft.

  Xtc heeft sws geen werking met venlafaxine, wel ervaarde ik het in dingen "zien" maar niet het gevoel met XTC. MDMA is te doen wanneer je de venlafaxine goed afbouwd (om de week de helft afbouwen) maar wat dus ook betekend dat alle negatieve emoties/gedachtes 10x harder binnenkomen.

  Een tip, wiet roken! Dat wekt een of andere manier toch nog iets op en heb ik daarbij geen nare ervaringen gehad.

  Nu wil ik truffels gaan gebruiken maar ben ik daar niet bekend mee, moet ik bij het gebruik van truffels ook afbouwen? Of hoeft dat juist niet? En heeft het überhaupt gevolgen? Het zal m'n eerste keer zijn om truffels te gebruikem en wil ik teleurstellingen voorkomen.

  Groetjes,
  Lindy


  Venlafaxine 75mg
  Temazepham 20mg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Geachte

  Ik wil mexicaaanse truffels uitproberen, deze zijn het mildste van alle paddos, en ga 5g nemen is ook de laagste dosis. Ik neem paroxetine 20 mg anti depressivum, concerta 54 mg, en bromazepam benzodiazepine 2x 12 mg. Ik voel me goed, neem deze medicatie al 1 jaar. Kan er gevaar ontstaan? Heb onlangs me hartslag, bloeddruk laten meten, en die was heel normaal. Ik doe ook veel aan lichaamsbeweging, stappen op mijn werk, 9 km gemiddeld, 5x op een week, dit weet ik omdat mijn gsm in mijn zak zit en het berekent het afstand. En fitness 3 x in de week.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  Beste heer, mevrouw,

  Als je Sertraline gebruikt. Maar je wilt er mee stoppen en overgaan naar natuurlijke producten (zoals CBD olie) mag je dit dan combineren tijdens de afbouw van Sertraline?

  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 september 2017

  Vraag:
  Hoi ik slik al een tijdje cipramil. Ik ben gestopt met veel drugs te gebruiken. In oktober is het ADE en wil ik weer een feestje pakken en om een dag en nacht vol te kunnen een beetje speed gebruiken. Is dit gevaarlijk? Hoe kan ik dit doseren? Ik weet namelijk dat XTC gevaarlijk is, maar zou iets een oppeppend middel willen gebruiken.  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hoi, ik slik sinds maart 2017 citalopram en ik zit nu op 40mg. Nu heb ik in het verleden wel is xtc gebruikt, en dit zou ik eigenlijk nog 1 keer willen doen. Ik ben me bewust van de eventuele gevolgen tijdens en na het gebruiken. Daarom wil ik mij zoveel mogelijk inlezen/laten inlichten. De pil die ik meestal slikte bevat 220mg, dat is wel zwaar in mijn geval lijkt me. Kunt u me daar iets over vertellen?
  dankjewel!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hoi, ik slik sinds maart 2017 citalopram en ik zit nu op 40mg. Nu heb ik in het verleden wel is xtc gebruikt, en dit zou ik eigenlijk nog 1 keer willen doen. Ik ben me bewust van de eventuele gevolgen tijdens en na het gebruiken. Daarom wil ik mij zoveel mogelijk inlezen/laten inlichten. De pil die ik meestal slikte bevat 220mg, dat is wel zwaar in mijn geval lijkt me. Kunt u me daar iets over vertellen?
  dankjewel!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hallo !

  Gebruik nu voor mijn paniekstoornis en angstaanvallen (wel zwaar tegen mijn zin) lexapro/escitalopram. Nu was mijn vraag, vermits ik en mijn vriend af en toe wel graag wiet gebruiken, of ik dit kan combineren met de escitalopram ? Ik zit nu op 5mg en ga max tot 10mg gaan. Is dit mogelijk samen met wiet te gebruiken of zijn er interacties ?

  Alvast bedankt :)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 juli 2017

  Vraag:
  Ik gebruik nu een paar maanden citalopram 20 mg, ik voel mij hier erg goed door, maar ben gewend af en toe verschillende drugs te gebruiken en vraag mij dus af wat de risico's van de volgende middelen zijn in combinatie met citalopram;
  - alcohol
  - hash
  - ketamine
  - cocaine
  - ghb
  - truffels
  - 2cb

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 juni 2017

  Vraag:
  Ik neem dagelijks sipralexa 5mg, is het gevaarlijk om dit te gebruiken met rilatine (5 a 10mg)?
  Kan er bv gebeuren dat ik van hartkloppingen te hard ga stressen en er dan iets erg gebeurd ofso?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 juni 2017

  Vraag:
  hallo drugsinfoteam.

  Een lang verhaal maar ik denk dat je de voorgeschiedenis ook een beetje moet kennen,maar het verhaal gaat ergens naar toe.Ben ten einde raad dus hopelijk hebben jullie een goed antwoord voor me.

  Ik ben op redelijk vroege leeftijd begonnen met wiet roken.
  Ik denk zo op mijn 13e en sinds mijn 16e echt iedere dag..
  ben nu net 33 geworden en blow nog steeds iedere dag.
  kreeg op mijn 20e problemen met slapen en angst.
  heb hiervoor toen anti depresiva gekregen (venlafaxine retard).
  En leek alles weer goed te gaan ik sliep weer had in het begin wat libido problemen maar die verdwenen later gelukkig.
  Geen dag gestopt met blowen verder nooit gedacht aan stoppen.Zo ging ik tot mijn 29e door.
  Toen kreeg ik het idee van ik moet stoppen met alles,heb de anti depresiva afgebouwd in een jaar tijd tot bijna niks.
  het blowen ging af en aan maar ging de goede kant uit!
  Maar toen na een jaar of iets langer kreeg ik weer een soort van die symptomen terug van toen ik er ooit aan begon.maar hoe klote ik me ook voelde ben op die dag acuut gestopt met blowen!
  en ben weer terug gegaan op de helft van de anti depresiva van wat ik ooit slikte .(slikte 75 mg en de helft was dus 37,5mg)
  Dit leek in het begin weer goed te gaan ongeveer 6 maanden,maar toen kreeg ik last van een afgevlakt gevoel,matig libido, hele dag op bed als ik vrij ben,ik heb nergens meer lol in zelfs seks niet.Zie overal tegen op.als ik uit me werk kwam moet ik eerst 2 uur slapen.Maar goed dacht daar moet ik maar doorheen bijten zal wel even duren.
  maar na DIT ongeveer een 7 maanden nog geen verbetering.dus begon de hoop dat ik me nog beter zou gaan voelen een beetje te laten varen,dus dacht dat ik me misschien weer beter zou gaan voelen als ik ik misschien af en toe weer een jointje zou roken.Weet ik had misschien door moeten zetten maar hoe je voelt en libido en zin in dingen is erg belangrijk voor de sociale omgang,begon mensen om me heen te verliezen door dat ik niks meer doe en nergens zin in heb.maar geef ze eens ongelijk!Maar dat af en toe roken leek niks te werken.dus dacht misschien dat het door het blowen kwam en anders maar gewoon proberen af te bouwen had ik immers nog nooit geprobeerd!Maar ja als je in een slechte spiraal zit gaat dat heel moeilijk dus langzaam aan rook ik inmiddels een tien euro per dag weer.Voel me nog steeds afgezwakt. hij wilt wel omhoog nu maar de zin in er nog steeds niet.begin dingen uit de weg te gaan ben weer de hele dag moe.op me werk heb ik het moeilijk om de dag door te komen.ben snel geïrriteerd.en heb best wel een belangrijke baan.Niemand weet er dat ik op zo,n manier blow!

  vraag:

  MAAR NU MIJ VRAAG UITEINDELIJK.!!!!
  kOM DIT OOIT NOG GOED?
  EEN KEER EEN JAAR HEEL ERG AFGEBOUWD EN DAARNA 6 MAANDEN GESTOPT,GEEN VERBETERING !
  EEN KEER 7 MAANDEN!! HOE KAN HET DAT IK ME NIET MEER VROLIJK KAN VOELEN ?
  WAT KAN IK DOEN OM ME BETER TE VOELEN EN ZIN IN LEUKE DINGEN WEER KAN KRIJGEN.
  ALLE IDEEÉN ZIJN WELKOM.voel me nu al 3 jaar slecht dus alle ideeén zijn welkom. vraag me af ik mischien onhestelbare schade heb opgelopen door het jaren lange blowen?omdat me zelfs na meer als een half jaar stoppen nog down voel en afgevlakt.en ben vaak genoeg bij de dokter geweest en die zegt dan anti depresiva omhoog of een ander soort anti depresiva.maar dat werkt voor mij ook niet want anti depresiva vlakt toch je gevoel weer een beetje af,en dan niet te vergeten hoe verslavend het wel niet is!

  PS: ik wil ook nog aan het verhaal toevoegen dat ik ook al 12 jaar zwaar neusspray xylometazoline erbij heb gebruik,weetniet of het van belang is voor mijn vraag,maar laat ik het er toch maar even bij melden.
  ben hier aan geopereerd gebruik ik nu ook ongeveer een jaar niet meer.
  en vanaf me 17e jaar tot ongeveer me 20e gebruikte ik sporadisch xtc en af en toe speed.dit was 1 a 2 keer in de maand dan.


  groeten anoniem  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 10