Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 11
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Welke drugs mag ik wel nog gebruiken met ssri sipralexa (cocaïne,speed,xtc,2cb,Keta,weed) maar liefst oppende middelen geef vlug antwoord aub om Kwil echt weten wat ik kan gebruiken

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Goedemiddag,

  Mijn concrete vraag = kan ik zonder teveel risico een halve XTC pil (louter MDMA) gebruiken in combinatie met de antidepressiva sertaline - 50 mg?

  De achtergrond = Ik heb in het verleden al een paar jaar regelmatig XTC pilletjes gedaan op festivals. Dit ging altijd goed - behalve die ene keer dat ik XTC in combi met cannabis deed. Ik heb eenmalig een hele 4FMA pil genomen (van XTC deed ik nooit hele tegelijk) en hier heb ik ook een bad trip van gekregen. Verder alleen maar positieve ervaringen.
  Dit was allemaal voordat ik 3 jaar geleden startte met de antidepressiva sertraline. Ik heb een paar moeilijke jaren gehad met angsten en overspannenheid. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor deze antidepressiva. Dit werkt bijzonder goed. Ik voel mij nu dan ook weer top. En hoewel het erg dom lijkt na dit hele verhaal, is de verleiding momenteel toch groot om na te denken over een (half) XTC pilletje op een festival. Online lees je over verschillende risico's bij de combi XTC en antidepressiva. Het serotoninesyndroom klinkt verschrikkelijk en ik vrees zelfs dat ik daar al enige kennismaking mee heb gehad tijdens de bad trip met 4FMA - dat nooit meer! Toch vraag ik me af in hoeverre het ondanks dat nu echt riskant is. Ik drink ook geregeld drankjes en dit gaat goed - zelfs als ik weleens teveel drink. Ik heb ook al 2x geblowd in de afgelopen jaren en dit gaat ook prima. Kortom: kan het eens kwaad om mee te doen met vrienden op een komend festival en weer eens voorzichtig een half pilletje (of 2x een kwartje) te nemen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes, Lynn

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  hoi,
  vraagje ik heb medicatie voor adhd weltriburn+clomipramine en medicatie voor bloeddruk. nu neem ik soms wel is een pil om lekker een festival door te komen.en dan doe ik een kwart per 2 uur, en meestal drink ik daar ook wel bier bij. het is een aantal keren goed gegaan alleen de laaste 2 keer. ging het niet lekker.ik had ik het idee dat mn wereld af en toe stil stond en net of het om je heen niet echt is. je denkt dan gek te worden echt heel apart,en vrij angstig. nu durf ik eigenlijk niet meer een pil te nemen,bang dat de zelfde verschijnselen weer komen maar waar ik nieuwsgierig naar ben of dit komt bier +xtc of dat het een bad trip is, of dat het door de rest van me medicatie komt.of komt het door me angst

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Een goede middag Meneer/Mevrouw,

  Ik gebruik Sertraline Aurobino voor mijn depressie.
  Ik wou vragen of het voor mij veilig is om cocaine te pakken.
  Ik zeg er wel bij dat ik ook altijd maar het minimale pak.
  Maar ik wil het voor de zekerheid toch vragen want ik heb dit weekend
  een feestje.

  Alvast bedankt.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Hoi, ik ben een meisje van 24 en 58 kilo. Ik slik sinds oktober 2017 sertraline sandoz 50 Mg. De bijwerken daar van zijn nu weg en ze doen goed hun werk. Voor heen gebruikte ik op feestjes altijd 4fmp.. en volgens mijn psychiater kan het geen kwaad als ik het bij elkaar gebruik omdat het via iets anders loopt in je hoofd ofzo. Nu kan ik heel moeilijk aan 4fmp komen. Ik vroeg mij af welke drugs er nog meer op lijkt dus die ik kan nemen bij mijn sertraline zonder dat dat gevaarlijk is. (Natuurlijk drugs is altijd een risico).

  Ik hoor het graag van jullie.
  Groetjes Lotte

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  6APB en escitalopram (SSRI)

  Beste mevrouw/meneer,

  Ik gebruik ongeveer 9 maanden 20mg escitalopram. Binnenkort ga ik naar een feestje en zou daar graag drugs gebruiken. Ik weet dat de combinatie met XTC zeer gevaarlijk is vandaar dat mijn oog nu gevallen is op 6-APB. Echter vrees ik dat ook dit grote kans geeft op het serotonine-syndroom. Is deze combinatie (relatief) veilig te gebruiken in combinatie met mijn medicatie?

  Veel dank,

  Anoniem25

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juni 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen met het slikken van fluoxetine vanwege angst- en dwangklachten. De eerste paar weken slikte ik 20mg per dag, daarna een lange tijd 40mg per dag en ik ben het vanwege sterke vermindering van de klachten (dmv therapie) nu weer aan het afbouwen. Ik zit nu weer op 20mg per dag. Over een paar weken evalueer ik weer met de psychiater hoe dit gaat en wat de volgende stap is in het afbouwen. Tot nu toe gaat het goed. Voordat ik met de medicatie begon gebruikte ik wel eens XTC op een festival maar ik ben hiermee opgehouden toen ik minder stabiel werd. Sinds ik medicatie gebruik drink ik wel gewoon regelmatig alcohol zonder problemen. Nu het een stuk beter gaat door voorheen rook ik ook weer regelmatig wiet en hasj zonder problemen. Toen ik meer last van klachten had had dit soms wel wat negatieve gevolgen waardoor ik het toen minder ben gaan doen. Over 4 weken ga ik naar een festival en ik zou graag weer eens een keer XTC willen gebruiken, maar niet meer dan 1 pil. Ik heb nooit eerder negatieve ervaringen gehad door gebruik van deze drug. Denkt u dat het kan ondanks dat ik nog fluoxetine slik? Hoe zou ik dit het best aan kunnen pakken en wat zouden de eventuele risico's zijn voor mij? Alvast bedankt voor uw reactie.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 juni 2018

  Vraag:
  Hallo ik pak nu al 2 weken sipralexa voor angst maar ik ben ook verslaafd aan xtc zou ik dit samen kunnen gebruiken of is het verstandigste als ik wacht met xtc tot ik me de medicatie ven gestopt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 april 2018

  Vraag:
  Beste.

  Graag zou ik van u willen weten of de combinatie venlaflaxine en Cocaïne daadwerkelijk gevaarlijk is? Op internet worden veel verschillende conculsies geconcludeerd maar wat is nu werkelijkheid?
  Is er nader onderzoek gepleegd omdat er in het verleden dodelijke slachtoffers zijn gevallen of klopt deze informatie niet? We weten uit de litratuur dat venlaflaxine (SNRI) werkt via serotonine- noradrenaline in de hersenen. Bij cocaïne komen de stoffen dopamine, adrenaline en norepinefrine vrij in de hersenen, ook een stukje serotine maar dit is vrijwel nihil. De kans op een serotonine syndroom is dan uitgesloten of heb ik het mis? Is er in de loop van deze jaren nog onderzoeken gedaan naar deze combinatie? Graag u reactie.

  Met vriendelijke groet.  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 maart 2018

  Vraag:
  #trigger Hey, ik heb 1jaar en 6maand geleden per ongeluk een overdosis genomen van truffels, ze hadden me wijsgemaakt dat ik eens zou lachen en voldoende ervan moest eten, ik wist niet dat het harddrugs was. Heb er 7uren ingezeten en na dat dat gebeurt is ben ik nooit meer dezelfde geweest. Dag erna had ik angst en paniek en hallucinaties, enkele maanden thuis met zware medicatie, de dokter zei dat m'n hersenen vol stoffen zaten. Tijdje sulpiride genomen waar ik heel goed met was maar kreeg er melkproductie van. Dus moeten stoppen, dan tijdje zonder medicatie, dan enkel nog iets om te slapen, had ook iemand leren kennen dan,In opname geweest in het uz.. Daar hebben ze mij Sertraline voorgeschreven,bleek allemaal beter te gaan maar Had er nog wel last van maar was verbeterd door zijn steun enz.mijn relatie eindigde n'a 8maand, en nu een dubbele herval. Nu neem ik nog Sertraline 150 mg, en er is Risperdal bijgekomen 0,5 mg en 0.25mg Xanax om te slapen. Maar ik loop zo dwaas als iets sinds die Risperdal er bijgekomen is nu 2 dagen, iemand ervaring ermee? De dokter zegt dat dat wel kan de eerste week... Zo een weg al afgelegd pff, al die medicatie... Ben er tegen maja tis zo erg datk niet anders kan

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 11