Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 8
 • Datum: 11 mei 2018

  Vraag:
  Beste,

  Graag had ik volgende week op een festival eens geëxperimenteerd met lach gas. Mijn vraag is nu mrt hoeveel te beginnen en hoe er het beste aan te beginnen.ik wil namelijk niet ko gaan.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 april 2018

  Vraag:
  Waarom is lachgas softdrugs

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  kun je kanker krijgen van lachgas?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2018

  Vraag:
  Reactie op lachgasb12

  Ongeveer na een week waren de tintelingen over het kwam een beetje in vlagen van erg en heel erg zodat ik moeite had om bijvoorbeeld blikjes open te maken of een gordel vast te maken, ik had het idee dat het na een biertje weer erger werd dus deze had ik ook maar even laten staan de hele week. maar die avond had ik 2 alcoholische dranken op.

  het lijkt er op dat mijn foliumzuur(B11) te laag was waarde 7.6,
  hiervoor begin ik vandaag aan een kuur van 3 maanden in ieder geval.

  Dit houd ook wel verband met alcohol gebruik maar ik ben geen enorme drinker denk gemiddeld 6 drankjes in de week inclusief weekend.

  mijn b12 waarde zat op 217

  als ik nog meer te weten kom laat ik het weten.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 maart 2018

  Vraag:
  Hallo,
  Als ik xtc, lachgas , wiet gebruik is het altijd heel heftig.

  Xtc - kwartje genomen, begin al te hallucineren, trekkers zien op festivals , straaljagers die op me afkomen , huizen op snelwegen zien verder niet erg, maar heb keer gehad dat ik uit me lichaam kwam alsof ik achter me lichaam stond op een festival.. Ik keek dan tegen mijn eigen rug aan zeg maar. Alsof ik het persoon was achter mij maar dan 2 meter 50 ofzo. focking eng.. lijkt me niet normaal. Vooral met zo'n kleine dosis niet.  Wiet - voelt nooit chill aan word altijd paranoia , begin te trillen en alles en word angstig en heb t gevoel achtervolgd te worden. Erge hartkloppingen. Soms gaat t een keer goed, voel ik me ook echt super maar 8/10 gaat het fout. Dus niet aan te raden dan. Terwijl met hasj vaker goed gaat.

  Lachgas - ging altijd goed toen ik 16, 17 jaar oud was, altijd veel plezier mee gehad. Ben nu 21 . Als ik nu lachgas probeer dan heb ik een week last van onwerkelijk heid , wereld is raar. Weet niet hoe je het moet noemen, lijkt wel of iedereen me aankijkt terwijl dat niet zo is, ik kan ze niet recht in de ogen kijken want dan word ik echt bang. Een knuffelbeer lijkt al als een duivel. Op klaarlichte dag 2x hyperventilatie aanval krijgen achter elkaar etc etc warm koud krijgen of spierwit bleek uit zien

  Inmiddels al poosje geleden en gebruik ik geen van de 3 meer.
  Gebruik alleen speed , nooit problemen mee gehad , coke ook weinig problemen mee.

  Mijn vraag is verder zou t kunnen dat ik psychose gevoelig ben ? Want lijkt me niet normaal deze benoemde verschijnselen ..

  Verder heb ik ook als ik ga sporten , Vooral met rennen springen etc dat ik vaag word. Mijn zicht word gewoon waziger . Eerder zo erg gehad dat ik gewoon duizelig werd. Alsof ik dronken in t veld sta zegmaar. Dit houdt zo een paar maanden aan voordat het weg gaat.


  Wat denken jullie?
  Alvast bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2018

  Vraag:
  Dag,

  Ik heb gisteren een aantal ballonnetjes lachgas gedaan, 3 geloof ik maar nu ervaar na een dag nog steeds extreme tintelingen in mijn handen en voeten. nu las ik dat dat vaak komt door veel te veel gebruik, maar dit was dus niet het geval. kan het zijn dat er al sprake was van een B12 tekort en dat dat nu getriggert is?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 februari 2018

  Vraag:
  Kun je immuun of tolerant worden voor lachgas? En dan bedoel ik lachgas via fles niet via slagroompatronen. Ik heb zelf ervaren dat ik er ineens niks meer van voelde, na (te) frequent gebruik. Of ligt dat dan aan iets anders? En hoe zit t met B12 tekort wat gerelateerd zou zijn? BVD en groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 februari 2018

  Vraag:
  Beste heer/mevrouw

  Ik heb twee weken geleden een huisfeestje gegeven
  Op mijn studentencomplex en ik heb nog een paar
  Lachgasballonnen over. (Dichtte ballonnen met elastiekje er om heen)

  Ik vroeg me eigenlijk af hoe lang deze ballonnen goed zijn?
  Zijn ze na twee weken nog steeds te gebruiken?
  (de ballonnen zijn bij het huisfeest via een slagroomspuit ingespoten)
  En vroeg me af of ik ze voor volgende week kon gebruiken.
  Indien dit niet het geval is ben ik benieuwd hoe lang die ingespoten ballonnen houdbaar zijn.

  Alvast bedankt
  Mvg.  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben een tijd geleden op een feestje gepakt met een gebruikershoeveelheid drugs. Er is geen proces verbaal opgemaakt. Wel heb ik een afstandsverklaring moeten tekenen, waarin ik officieel afstand doe van de drugs. Heb ik nu een strafblad? Ik heb dus geen boete moeten betalen. De officier heeft besloten om niet te vervolgen. Kan ik hier verder nog problemen mee krijgen bij het aanvragen van een VOG?

  Groet,

  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 oktober 2017

  Vraag:
  Ik heb gistere lachgas gedaan maar ik heb nu soortvan tintelingen in me voeten en me handen en het gaat niet weg ik ben ook ligt soms ligt in me hooft

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 8