Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 13
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  De vriendin van mijn zoon is een fervent drugsgebruikster. Dat heeft er inmiddels al toe geleid dat hun zoontje bij ons is geplaatst door de JGB. Zij is al diverse malen opgenomen geweest in een kliniek om er mee te stoppen, maar dat heeft niet geholpen.

  De situatie is voor mijn zoon erg moeilijk. Hij wordt geacht om van zijn salaris (zij werkt niet en heeft geen uitkering)drugs voor haar te kopen. Dat kost veel geld, dus hij zit financieel zwaar in de problemen. Als hij zegt dat er geen geld is voor drugs te kopen, dreigt ze weg te gaan en dan doet hij het maar weer. Als ze geen drugs heeft, belt ze stiekem dealers op die het haar dan komen brengen.

  Is er iets wat ik kan doen om ze te helpen? Door haar gebruik hebben we minimaal contact, dus een goed gesprek met haar is niet mogelijk.

  Groeten,
  Oma

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Op vrijdag 24 november ben ik ge-blackout op een fuif in mijn dorp.
  Dit is niet zo zeer een vraag maar eerder een waarschuwing voor iedereen die in zijn test-fase zit i.v.m. Druggebruik.

  Mijn avond begon rond 21 uur ‘s avonds, na mijn werk ben ik afgezakt naar een kameraad zijn thuis voor een voordrink, op de voordrink zijn ongeveer 7 pintjes geconsumeerd. Omdat we binnen een half uur gingen vertrekken besloot ik ook om een van mijn 2-cb pillen in te nemen. Bij aankomst op de fuif heb ik nog een halfje bijgenomen (het is de tweede keer dat ik het deed en de laatste keer heb ik een goede trip gehad van 2 pillen en +- 15 pintjes) ik heb op de fuiflocatie tot 12 uur nog een halfje bijgenomen en nog een 8 pintjes geconsumeerd. Daarna heb ik nog een halfje bijgenomen om het effect wat te verlengen, ik dacht dat het afnam maar zat gewoon effe in de normale fase. Hierna hebben ik en een kameraad besloten om een joint te rollen, deze was zogoed als puur en ik heb deze op 3-4 trekken na volledig zelf opgerookt. 10 min daarna sloeg het toe , ik kwam in een heftige trip en wist niet meer waar ik was. Mijn kameraad heeft me dan naar binnen begeleid waar ik rond half 2 midden in de zaal licht-uit ben gegaan. Ik viel achterover zonder enige reflexen , recht op mijn achterhoofd (nu maandag heb ik hier nog last van) Na de val heb ik een periode van 5 min gehad waar ik eventjes terug nuchter was maar het ging van kwaad naar erger. Vanaf dat stuk weet ik niets meer enkel de stem van mijn kameraad die mijn naam meermaals riep in een poging om mij wakker te krijgen, ik dacht dat ik dood was. De slechste gedachtes speelden tot 6 uur smorgens keer op keer af in mijn hoofd. Alsof ik de hele tijd wegviel (doodging) en daarna eruit werd gehaald om meteen terug weg te vallen. Dit was geen gewone bad-trip, dit was horror. Ik heb sindsdien hevige nachtmerries, elk uur van de klok heb ik gezien. Aan iedereen die dit lees, doe deze combinatie niet! Na wat onderzoek weet ik nu dat de hoeveelheid 2-cb in mijn lichaam mij enige hersenschade heeft opgebracht maar dat is niets tegenover de psychologische schade!

  Ik heb hierna ook besloten om voor een lange tijd van tripmiddelen af te blijven.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 december 2017

  Vraag:
  Ik was naar een feest gegaan en we hadden met 4personen 2cb gekocht. Na een tijd waren mijn 3vrienden die dit wel vaker gebruiken van 1pil al aan het trippen maar ik voelde niks. Toen heb ik nog een halve bij genomen maar heb niet getript. Dit was de 3e keer dat ik 2cb probeerde en van de 3 keer heb ik alleen de eerste keer getript. ik vraag mij echt af hoe het komt dat de drugs mij niet doet halucineren?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 december 2017

  Vraag:
  beste drugsinfoteam!

  kun je beter met 2c-b beginnen of met xtc? Als je het allebei nog nooit geprobeerd hebt.

  groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Beste drugs info team,

  Ik wil volgende week een lage hoeveelheid 2cb gaan gebruiken (zo'n 8mg, voor het mdma-achtige effect), maar ik heb dan nog de laatste drie dagen van een 14daagse antibiotica kuur (metronidazol en ofloxacin).

  Kuur is ivm buikpijn en mogelijk PID na spiraalplaatsing, verder niet ziek erbij geweest en geen klachten meer.

  Zijn hier bekende interacties of waarschuwingen voor?

  MDMA leek me minder verstandig (want heftiger) of zou een redelijke dosering (rond de 50-100mg) met deze antibiotica ook kunnen?

  de alcohol laat ik ivm de metronidazol staan.

  alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 oktober 2017

  Vraag:
  Wat kost 2cb???

  IK doe namelijk mijn spreekbeurt over drugs.

  Mvg


  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  Hi!

  Ik heb 17 juni op een after 2cb ( 1 pil ) gebruikt in combinatie met MDMA wat ik daarvoor op een festival had gebruikt, op de after nam ik een ballon en kwam ik in een bad trip terecht door de 2cb, ik raakte in de ballon zo in paniek dat ik wilde wegrennen door de situatie beelden die ik in mijn hoofd zag.

  Nu, een paar maanden later. Had ik zaterdag een feest, waarbij ik 4fmp, en xtc had gebruikt. Op de after had ik een paar ballonnen wat goed ging, en op een gegeven moment bij een ballon, kreeg ik dezelfde trip als met 2cb in een ballon, en ik heb vervolgens 2 uur lang alles gezien zoals ik het met 2cb op zag.. Terwijl ik zeker weet dat ik geen 2cb heb gebruikt.. Ik ben hier weer erg van geschrokken en mijn hele mood was meteen verpest..

  Ik zou wat meer duidelijkheid willen hebben, hoe het kan dat ik na een paar maanden weer in de 2cb “trip” terecht kwam tijdens het spacen en een ballon doen en ik vervolgens alles weer in 2cb zag.. ik hoop dat jullie mij hier wat meer over kunnen vertellen!

  Dankjewel!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  wat doet drugs met je lichaam

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 september 2017

  Vraag:
  Hallo. Hoelang duurt het voor dat een halve 2cb, en 2x 1,5ml ghb (verdeeld over 3 uren) zodanig uit je lichaam is dat je wettelijk gezien weer mag autorijden.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 augustus 2017

  Vraag:
  ik heb zins vandaag een antibiotica kuur gekregen voor een beginnende ontsteking in me voet na een operatie. voor de rest ben ik op en top gezond.

  Amoxicilline 500mg / Clavuaanzuur sandoz125mg voor een week.

  maar ik wil graag aankomend weekend 2Cb gebruiken kan dit kwaad ?

  alvast bedankt !

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 13