Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 13
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben een tijd geleden op een feestje gepakt met een gebruikershoeveelheid drugs. Er is geen proces verbaal opgemaakt. Wel heb ik een afstandsverklaring moeten tekenen, waarin ik officieel afstand doe van de drugs. Heb ik nu een strafblad? Ik heb dus geen boete moeten betalen. De officier heeft besloten om niet te vervolgen. Kan ik hier verder nog problemen mee krijgen bij het aanvragen van een VOG?

  Groet,

  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 december 2017

  Vraag:
  Hoi, ik slik al 3 jaar lithium ivm een bipolate stoornis. Af entoe gebruik ik wel is voorzichtig wat coke en mdma en dat gaat goed. Nu vroeg ik me af of je lithium kan combineren met ketamine of zit daar eennwisselwerking op?

  Alvast bedankt
  Gr

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  wat doet drugs met je lichaam

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 september 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Mijn vriend heeft vorige week een bad trip gehad op lachgas. Ik heb zo iets nooit eerder mee gemaakt en kon er weinig over vinden op internet, dus hoop dat jullie me hier meer over kunnen vertellen.

  Vorig weekend zijn we met een aantal vrienden naar Qbase geweest. Mijn vriend heeft om 23:00 uur een xtc pil gehad van 230mg. Deze viel hem niet zo lekker, hij werd er traag en lam van dus besloten om niets meer bij te pakken. Op de terugweg naar huis had hij in de bus een punt keta gehad. Dit was rond 8 uur in de ochtend.

  Toen we thuis aankwamen, +/- 9.00 uur, had hij nog een klein puntje keta gehad. Toen hij weer wat begon te ontnuchteren van de keta, besloot hij eens lachgas te proberen. Dit had hij nog nooit eerder gedaan. (Meteen de eerste en de laatste keer geweest).

  Ik adviseerde hem, gezien dit zijn eerste keer was, om niet direct de hele ballon leeg te maken. Zelf merk ik altijd wel wanneer ik ongeveer moet stoppen, hij had dit niet...

  Hij begon de ballon in te ademen en na de eerste hijs begonnen zijn ogen al direct wat dicht te vallen. Hij bleef maar door gaan, dus ik zei dat hij wel kon stoppen en niet de hele ballon hoefde te gebruiken. Op dit moment was hij al te ver weg en hoorde hij mij niet meer.

  De ballon was leeg en hij liet zijn handen zakken. Op het moment dat zijn ogen bijna sloten en ik dacht dat hij out zou gaan, sprong hij als een gek omhoog. Schreeuwde ''GODVERDOMME, KUTZOOI'' terwijl hij met zijn armen in het rond sloeg en uiteindelijk met zijn voet tegen de hoek van de tv en de muur begon te schoppen. Daarna viel hij plat achterover, op zijn hoofd. Hij lag verstijfd op de grond met zijn ogen wagenwijd open en ademde niet meer..

  Ik dacht oprecht dat hij dood was. Na een aantal seconde (die voor mij heel lang leken te duren) begon hij eindelijk weer bij te komen. Hij schrok wakker en stond direct op, ging op de bank zitten. Het duurde een tijdje voordat hij weer helemaal was bijgekomen. Daarna was hij weer zichzelf.

  Zijn eigen ervaring was het volgende:
  Na de eerste hijs merkte hij zich al slapper worden. Hij hoorde een hele hoge, krijsende piep in zijn hoofd en het deed zeer, hij had het gevoel dat zijn hoofd uit elkaar ging barsten. Hij was erg gefocust op een kopje wat op de tafel stond. Alles erom heen was wazig. Toen kreeg hij het gevoel dat hij in een soort time-loop zat waar hij niet meer uit kon komen. Hij wist niet meer waar hij was of dat wij er waren. Hij wist niet meer dat hij lachgas had gebruikt. Hij dacht dat hij dood was en voor altijd in die time-loop zou blijven met dat kopje en het pijnlijke piep geluid in zijn hoofd. Daar werd hij boos van en kreeg een soort paniek aanval, waardoor hij dus opstond en ging schelden/slaan/schoppen.

  Sorry voor het lange verhaal, wist niet hoe ik het korter en duidelijk kon uitleggen. Enig idee hoe het kan dat hij in deze bad trip terecht kwam? Hij had die avond ontzettend weinig drugs gebruikt, zeker voor zijn doen en voelde zich redelijk nuchter op het moment dat hij de ballon nam. Normaal gesproken heeft hij van alle drugs wel een redelijke hoeveelheid nodig omdat hij anders meestal niets merkt. Dit had ik dus nooit bij hem verwacht. En heb hier ook nooit eerder ervaring mee gehad, ben me dood geschrokken. Geen lachgas meer voor ons! Gelukkig ging het daarna wel weer goed met hem, op een hele dikke voet na..

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 september 2017

  Vraag:
  Hallo ik ben 16 jaar en heb nu een jaar lang vrij regelmatig drugs gebruikt. Voor ik begon met gebruiken is er al een vitamine b12 tekort bij mij vastgesteld. Mijn geheugen is hierdoor erg achteruit gegaan. Ik vraag mij af of datgene wat ik tot nu toe gebruik heb mijn toekomst op de universiteit zou belemmeren. Want met de gevolgen van mijn tekort heb ik flink te kampen.mijn vraag is dus of het mijn toekomst op de universiteit zal bemoeilijken. Wat ik heb gebruikt:
  Ongeveer 25 tot 30 XTC pillen niet heel zwaar.
  4 gram MDMA
  3 gram speed
  6 gram coke
  Heel veel lachgas patronen
  4 gram ketamine
  1 pil 4fmp

  Ik weet niet waar ik mijn vraag zou kunnen stellen anders dan hier. Alvast bedankt!

  Groetjes Katy

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 augustus 2017

  Vraag:
  Goedendag, ik heb een vraagje..
  Vorige week maandag had ik ongeveer 3 kwart van een gram gesnoven en er een beetje bij gedronken.. Ik heb vandaag een urine controle. Is dit er denkje uit? Ik eet veel groente en fruit, dus genoeg vitamines enzo. Ik snuif soms alleen in het weekend wat en nooit meer als een halve gram eigenlijk.. dit was een uitzondering.
  Was nog benieuwd wat een chronisch gebruiker? En als je 3 kwart van een gram op een avond snuift is dat dan extreem gebruik?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik af en toe slaapmedicatie (gemiddeld 1x per maand, Dormicum 7,5 mg) en heb hier een vraag over na het zien van enkele filmpjes van en het lezen van ervaringen met het gebruik van ketamine. Ik vraag me af in hoeverre deze 2 van elkaar verschillen. Ik ben met deze vraag naar de huisarts geweest maar hij is niet bekend met ketamine, dus daar kwam ik niet verder mee. Als ik de filmpjes bekijk van ketaminegebruik, lijkt het effect hetzelfde als dat ik heb bij de slaapmedicatie (ongeveer een uur tot anderhalf uur na inname).

  Ik hoop dat jullie hier mee over weten!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een vraagje over drugs gebruiken na propranolol. Ik heb dit van mijn huisarts gekregen omdat ik mijn motorrijbewijs aan het halen ben, en last kan hebben van spanning/faalangst/blackouts. Ik gebruik het dus niet dagelijks en ik gebruik ook verder geen andere medicatie.

  Afgelopen woensdagochtend om 08:00 heb ik 10mg genomen omdat ik mijn theorie examen moest doen. Dat werkte prettig, maar ik merk dat het effect langer aanhoudt dan ik verwacht had. Op vrijdagavond ging ik hardlopen en was mijn rusthartslag nog steeds 35-45 (normaal 55-65). Tijdens het hardlopen (met hartslagmeter) kreeg ik mijn hartslag niet hoger dan 84. Dus ik vroeg me het volgende af..

  Over een paar weken op donderdag heb ik mijn eerste praktijkexamen om 09:00. Daarna ga ik door naar Lowlands. Ik had sowieso al bedacht om vrijdagavond of zaterdag pas drugs te gebruiken, maar nu weet ik niet of dat nog wel verstandig is. Ik had nog geen concreet plan, maar speed, ketamine en ghb behoren tot de mogelijkheden. Kan ik beter het hele weekend niet gebruiken? Of maakt het nog verschil of ik de propranolol op woensdag al slik bijvoorbeeld? En hoelang duurt het voordat het veilig is om weer iets te gebruiken?

  Groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 augustus 2017

  Vraag:
  Geachte meneer, mevrouw,

  Ik heb dystrofie (CRPS) aan mijn been. Ik gebruik al jaren als medicatie 60 mg 0xycodon (langwerkend 2x30 mg), methadon zo nodig 20 mg verdeeld over dag (soms ook 10 mg is genoeg), amytripiiline 20mg s'morgens en 30mg 's avonds tegen zenuwpijn en ketenserine (bloeddruk verlagende middel om de vaten wijder te maken in mijn aangedane been voor meer bloedtoevoer)
  Nu wil ik tegen depressie ketamine gaan proberen. Ik zorg er voor dat er een nuchtere iemand naast me zit.
  Mijn 1ste vraag is aan jullie, kan ik ketamine met de bovengenoemde medicatie gebruiken? Is het veilig?
  Ik weet bijv dat XTC (MDMA) met hoge dosering amytriptiline een serotonine vergiftiging kan veroorzaken! Kan dat ook met ketamine?
  Kan bijv ketamine in combinatie met methadon?

  Ik ga de ketamine laten testen voordat ik het gebruik.

  Mijn 2de vraag is,
  Ik ben in 2015 geopereerd en de blokkade en pijnstillers hielpen niet en als laatste red midden gaven ze mij ketamine via het infuus. Ik wist toen niks over ketamine.

  Lang verhaal kort maken, IK HAD EEN RAAR, BIJNA ANGSTIG gevoel. IK bleef aan 1 idee hangen en was gewoon naar. Maar ik werd ook bang toen ze zeiden dat ik dingen kon gaan zien die er niet waren voordat ik het kreeg. Dus ik ging er angstig in.
  Later hoorde ik dat juist als je je laat gaan, go with the flow en je er niet tegen verzetten, dat het juist een mooie ervaring kan zijn. En dat het effectief kan zijn tegen depressie!
  Hoe groot is de kans dat ik weer een bad trip krijg?
  Nu gaat er iemand naast me zitten die spirituele dingen gaat tegen me zeggen zodat ik in mooie gedachten kom.
  Is de kans groot dat ik weer angstig word?

  Alvast bedankt.


  MVG, DL

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Gistere avond en nacht heb ik drugs gebruikt. Ik heb xtc, 2cb, drank, Ketamine gebruikt en geblowd. Ik ging naar de wc en had groene ontlasting. Ik heb niks groens gegeten en mijn xtc en 2cb waren ook niet groen. Moet ik mij zorgen maken of komt het door de drugs?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 13