Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12 van 2
 • Datum: 24 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik vroeg mij af hoe de hoeveelheid carcinogene stoffen per tijdseenheid de kans op kanker vergroot? Is er sprake van een exponentieele toename? Of stagneert de carciniteit na verloop van tijd? Ik ben erg beniewd naar de onderzoeken die hierna gedaan zijn. Ik merk dat door mijn tolerantie voor bepaalde chemicalien mijn gebruik toeneemt maar betekend dat ook dat de kans op kanker op latere leefdtijd in de zelfde mate toeneemd? (Is er sprake van een lineaar verband?). Natuurlijk verschilt dit per drug maar carcinogene stoffen zijn net zoals andere stoffen met overeenkomde eigeschappen goed met elkaar te vergelijken. Denk ik;)  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 mei 2016

  Vraag:
  Is tabak een ecodrug of niet?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 mei 2016

  Vraag:
  Ik had met een vriend een bong gemaakt van een fles je en we deden tabak in de dop aan de boven kant en gaatje aan de zijkant met rietje maar naar een paar trekkies zagen we dat het plastic een beetje smolt maar er was geen zwarte rook. Kan ik nu wat ernstig krijgen?

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 mei 2016

  Vraag:
  Hallo,
  Ik ben en jongen en ben 14 jaar ik ben heel nieuwsgierig over drugs en heb al veel soorten gebruikt (roken blowen alcohol XTC LSD speed lean syrup) meestal combineer ik alles (in de ochtend blowen in de middag wat bier en in de avond meestal en pilletje) ik gebruik zo een 5x per week. Nu is mijn vraag ben ik verkeerd bezig? Want wat nou als ik morgen dood ben? Als ik kijk naar wat ik heb meegemaakt met drugs heb ik genoeg mooie herinneren, alleen weet ik nou niet of ik juist bezig ben.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 februari 2016

  Vraag:
  Hallo, nadat ik vorige week mijn wijsheidstanden heb laten verwijderen, heb ik afgelopen weekend een abces gekregen. Maandag is deze gedraineerd en nu vroeg ik me af of het kwaad kon vanavond een jointje te roken? Na de pijn van afgelopen dagen zou dit zeer welkom zij. Momenteel krijg ik nog steeds antibiotica via pillen maar heb 4 dagen al antibiotica gehad via infuus. Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 december 2015

  Vraag:
  Hallo ik heb een vraag kan drugs overgedragen worden via speeksel?
  Voorbeeld:als iemand nog nooit drugs geeft gebruikt en een ander persoon wel en ze kussen met elkaar kan de gene die dat niet gebruik zich eigen niet goed gaan voelen??


  Alsvast bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 december 2015

  Vraag:
  hoi kan ik met iemand praten.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 december 2015

  Vraag:
  wat zijn Japanse drugs??


  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 oktober 2015

  Vraag:
  Geachte heer,mevrouw,

  ik slik al een hele tijd oxycodon (langwerkende) vanwege pijn . (dystrofie) Nu maanden ook amytriptyline 15mg voor zenuwpijn. Wil zo graag even mijn shit voor 1 avondje vergeten en een xtc pilletje nemen. Kan ik deze combi innemen? dus amytriptyline + oxy + xtc?

  alvast bedankt voor u antwoord.

  gr KL  Lees het antwoord...
 • Datum: 1 september 2015

  Vraag:
  Ik las een vraag en antwoord over nachtzweten snachts zweten transpireren.

  Ik heb een Tip, ga 2 keer in de week zo lang mogelijk naar de Sauna.
  Dan zweet je heel veel extra en zijn de schadelijke stoffen sneller uit je lichaam waardoor je sneller minder last hebt van nachtelijke transpiratie

  Lees het antwoord...
Pagina:   12 van 2