Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 28
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  De vriendin van mijn zoon is een fervent drugsgebruikster. Dat heeft er inmiddels al toe geleid dat hun zoontje bij ons is geplaatst door de JGB. Zij is al diverse malen opgenomen geweest in een kliniek om er mee te stoppen, maar dat heeft niet geholpen.

  De situatie is voor mijn zoon erg moeilijk. Hij wordt geacht om van zijn salaris (zij werkt niet en heeft geen uitkering)drugs voor haar te kopen. Dat kost veel geld, dus hij zit financieel zwaar in de problemen. Als hij zegt dat er geen geld is voor drugs te kopen, dreigt ze weg te gaan en dan doet hij het maar weer. Als ze geen drugs heeft, belt ze stiekem dealers op die het haar dan komen brengen.

  Is er iets wat ik kan doen om ze te helpen? Door haar gebruik hebben we minimaal contact, dus een goed gesprek met haar is niet mogelijk.

  Groeten,
  Oma

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,
  Ik wil binnenkort voor het eerst 4-FMA proberen met vrienden.
  Ik ben 22 jaar, weeg 63KG en ben een man.

  Hoeveel mg is verstandig voor mij om te gebruiken voor de eerste keer? (Natuurlijk weet ik dat helemaal niet het verstandigste is.) :)

  (Ik heb trouwens al eens eerder XTC en 4FA geprobeerd)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 december 2017

  Vraag:
  Hallo!

  Ik ben een gelukkige en zelfverzekerde jongen van 19 jaar en experimenteer af en toe met stimulerende drugs. Na een jaar geleden voor het eerst een kwartje xtc geprobeerd te hebben, heb ik voor de tweede en derde keer op 18 oktober en 30 november beide dagen 1-1.5 pil xtc gebruikt. (gesproken 200-240mg per pil)

  Ik probeer er altijd een aantal weken tussen te laten en ik weet dat het onverstandig is maar ik ga nu zowel 23 als 31 december weer gebruiken. Mijn vraag is of het slim is om een van de dagen iets anders te gebruiken zoals bijvoorbeeld speed of 4f.

  Ik weet hoe xtc op serotonine werkt en ben een beetje bang voor receptor downgrading en andere lange termijns effecten van xtc. Ik zou graag willen weten of het een betere optie is om een van deze dagen iets anders te gebruiken. Waarschijnlijk speed op de 31e, ik las dat dit werkt op dopamine en NE, de afwisseling van hormonen leek mij misschien gezonder voor de hersenen en 4f lijkt me behoorlijk riskant.

  Alvast bedankt!  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 oktober 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik heb een vraag over het gebruik van verschillende drugs in een zeer korte periode.
  ADE komt er aan en er zijn dus weer genoeg feesten. In 5 dagen tijd gaat een vriend van mij naar 3 feesten en op elk feest is hij van plan te gebruiken. Op het eerste feest wilt hij 4-FA gebruiken (nog eventueel bijpakken XTC). Op het tweede feest SPEED. En tot slot op het derde feest XTC. Ik vroeg mij af wat hier van de risico's zijn? en/of dit levensbedreigende situaties kan opleveren? Heb geen zin in een overleden vriend. Ik zou het hem graag willen afraden, maar heb hiervoor wel sterke argumenten nodig (i.v.m. overtuigen) wanneer dit levensbedreigend zou zijn hoor ik het graag!

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Vriendelijke groet,  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 oktober 2017

  Vraag:
  hallo!
  ik heb een vraag, namelijk dat ik op feesten vaak 4fmp gebruik, en het super fijn spul vind! alleen wanneer het uitwerkt, vaak op de terug weg word ik suuuuuper misselijk en moet ik steeds bijna overgeven etc.. ik baal hier enorm van want het is natuurlijk echt geen leuke afsluiter van een feest!
  ik neem geen gekke hoge dosis ofzo en heb ook al verschillende dosissen gehad.
  ik heb sowieso al snel last van wagenziekte, en denk dat dat er wel goed mee te maken kan hebben, maar toen ik in de trein zat had ik het ook een beetje..
  toch enorm vervelend en zou het zo fijn vinden als ik het gewoon kan blijven gebruiken en niet meer/of minder misselijk word op de terug weg..

  hebben jullie tips?

  groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  Hi!

  Ik heb 17 juni op een after 2cb ( 1 pil ) gebruikt in combinatie met MDMA wat ik daarvoor op een festival had gebruikt, op de after nam ik een ballon en kwam ik in een bad trip terecht door de 2cb, ik raakte in de ballon zo in paniek dat ik wilde wegrennen door de situatie beelden die ik in mijn hoofd zag.

  Nu, een paar maanden later. Had ik zaterdag een feest, waarbij ik 4fmp, en xtc had gebruikt. Op de after had ik een paar ballonnen wat goed ging, en op een gegeven moment bij een ballon, kreeg ik dezelfde trip als met 2cb in een ballon, en ik heb vervolgens 2 uur lang alles gezien zoals ik het met 2cb op zag.. Terwijl ik zeker weet dat ik geen 2cb heb gebruikt.. Ik ben hier weer erg van geschrokken en mijn hele mood was meteen verpest..

  Ik zou wat meer duidelijkheid willen hebben, hoe het kan dat ik na een paar maanden weer in de 2cb “trip” terecht kwam tijdens het spacen en een ballon doen en ik vervolgens alles weer in 2cb zag.. ik hoop dat jullie mij hier wat meer over kunnen vertellen!

  Dankjewel!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  wat doet drugs met je lichaam

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 september 2017

  Vraag:
  Hallo,ik heb een vraag .
  Ik ben een meisje van 19 en heb vijf maand geleden op hardfest (feestje) drugs gebruikt .
  Dat was 4fmp en een paar uur lter nog een kwartje xtc . Op de 4fmp ging ik heel goed tot dat ik het kwartje xtc nam toen die begon te werken wist ik dat het niet goed was , raakte helemaal inmezelf en had geen zin meer om te dansen of iets te doen voelde me heel misselijk en wou alleen maar rondjes lopen mijn vriend is dan ook de hele avond bij me gebleven . Toen kwam de volgende dag ,werd sochtends wakker noh jullie kennen het wel een dipje natuurlijk geen zin om te eten voelde me slecht ,toch na het werk gegaan ging ook niet heel lekker, tot ik eenmaal bij mn vriend thuis kwam lagen in bed en toen begon het ik kreeg een super hoge hartslag dacht dat ik dood ging wou bijna 112 bellen
  Werd na een paar minuten wel weer minder maar tien minuten daarna begon het nog een keer .
  Hele nacht heel warm dan heel koud zweten trillen kon me niet meer ontspannen bang dat ik dood zou gaan . Volgende dag na huis gegaan werk afgebeld en in mijn eigenbedje gaan liggen waar ik nog steeds echt aan het trillen was het hield niet op ,na een dag of drie heb ik het mijn moeder verteld ,omdat zei dacht dat ik de griep had . Zijn toen ook gelijk naar de dokter gegaan die zei dat het Idd kan komen door het drugs gebruik maar dat het wel weer goed kwam . Nou wel weer iets gekalmeerd . Ik ging die week erop gewoon na school maar sinds dien voelt alles anders ik voel me raar niet mezelf heb sinds toen heel erg last van paniekaanvallen durfde eig nergens meer natoe zelfs niet naar mn eigen vriend . Ben ondertussen na psygosomatrischefysio gegaan voor ontspannings oefeningen maar dat vobd ik toch niet echt wat . Heb nu nog steeds last van druk op mn borst angstig zijn alles voelt raar niet meer zoals ik was .ik vraag me af of ik me ooit weer normaal zou voelen ik weet geen raad meer ,mischien hebben jullie tips ?
  Groetjes meisje 19

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 september 2017

  Vraag:
  Hallo ik ben 16 jaar en heb nu een jaar lang vrij regelmatig drugs gebruikt. Voor ik begon met gebruiken is er al een vitamine b12 tekort bij mij vastgesteld. Mijn geheugen is hierdoor erg achteruit gegaan. Ik vraag mij af of datgene wat ik tot nu toe gebruik heb mijn toekomst op de universiteit zou belemmeren. Want met de gevolgen van mijn tekort heb ik flink te kampen.mijn vraag is dus of het mijn toekomst op de universiteit zal bemoeilijken. Wat ik heb gebruikt:
  Ongeveer 25 tot 30 XTC pillen niet heel zwaar.
  4 gram MDMA
  3 gram speed
  6 gram coke
  Heel veel lachgas patronen
  4 gram ketamine
  1 pil 4fmp

  Ik weet niet waar ik mijn vraag zou kunnen stellen anders dan hier. Alvast bedankt!

  Groetjes Katy

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 september 2017

  Vraag:
  Hoi!

  Ik was op een festival waar ik denk dat iemand wat in m'n drankje heeft gegooid...

  Ik had alleen gedronken en besloot energydrank te halen. maar een uur na m'n energydrank kreeg ik klamme handen, tintelend gevoel (ook in m'n hoofd?) en echt een berg aan energie die ik moeilijk kwijt kon, alles was heel helder en ik voelde me vrolijk..

  Toen ik thuis kwam en in bed lag kreeg ik hartkloppingen, tintelingen, trillende handen, last van m'n kaken en al m'n spieren voelden stijf aan. Dan had ik weer rillingen en daarna gloeide ik weer en had ik het wel erg warm. Geen oog dicht kunnen doen.. Ik had een beetje het idee dat ik gek werd. Paar uur later begon ik hevig te zweten en werd ik kortademig en duf. Ben er uiteindelijk om 10 u 's ochtends mee naar de huisartsenpost gegaan maar alles was op een verhoogde hartslag na in orde en weer naar huis gestuurd...

  Het enige wat ik dus vreemd vind is: ik heb niks in m'n drank geproefd en ik had geen grote pupillen. Ook heb ik dit alles gehad van 9 u 's avonds tot aan 7 uur 's ochtends :S Bestaan er drugs die lang aanhouden en waar je geen grote pupillen van krijgt wat je dus in drank kan doen?

  Ik weet niet veel van drugs namelijk...


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 28