Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 68
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik las het berichtje van iemand die doordeweeks alcoholvrij wil blijven en in het weekend wel een glaasje wil drinken en dat met het gebruik van disulfram. Het antwoord van verslavingsarts Roelof de Wit sprak mij enorm aan. Ik zit met exact hetzelfde. Doordeweeks wil ik niet drinken, klaar!

  Als ik doordeweeks drink is dat om alle verkeerde redenen, gevoelens onderdrukken noem maar op. Vrijdagavond, als mijn man thuiskomt, willen we samen een proost uitbrengen op t weekend en dan kan ik echt genieten van een glaasje! Daar waar mijn man al een tweede flesje bier uit de koelkast pakt, heb ik nog ruim een halve glas. (Mijn man heeft overigens geen alcoholprobleem). Soms wil ik daarna nog wel een tweede, maar dan is het voor mij klaar.

  Ik geloof dat je wel degelijk dat je als alcoholmisbruiker toch een normale drinker kan zjn.
  Omdat refusal niet verkrijgbaaris op het moment, ik wist daar goed mee te "spelen" hebik via regenboogpotheek disulram gekregen. Het lijkt exact hetzelfde te zijn, maar toch weetik het niet zeker.

  Begrijp ik het goed als ik maandag 1 disulfram neem ik tot vrijdag veilig ben (als ik toch drink in die tijd word ik ziek) en vanaf vrijdag geen effecten heb. Dat zou namelijk super werken voor mij!

  Groet A

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik ben sinds vorig jaar juli gestopt met zetpillen 10 Mg 3 x daags per dag eerst gelijke
  Ijk om de 2 weken 1 minder ondertussen heb ik nog steeds last vh afkicken hoelang gaat dit nog duren ik wordt er moe van nu wil eindelijk weer gewoon leven heb nog steeds last van maag trekkingen zweten pijn in spieren misselijk slapeloosheid doemdenken en huilbuien

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik heb een antibioticakuur voor mijn nierbekkenontsteking en gebruik daarvoor Ciprofloxacine Sandoz tabletten. Ik wil xtc gebruiken en zit dan op dag 10 van mijn kuur van de 14. Als ik me goed voel, kan ik dan gewoon gebruiken? Ik heb verder geen last van bijwerkingen behalve moeheid.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik heb sinds twee dagen last van mijn oor. Na een bezoek aan de huisarts is er een middenoorontsteking geconstateerd en daar slik ik nu antibiotica (amoxicilline) tegen. Hiernaast gebruik ik ibuprofen tegen de oorpijn.

  Nu is mijn vraag of, en zo ja hoe groot, het risico is van het combineren van bovenstaande met xtc. Ik heb vanavond een lang geplande verjaardag van iemand waarbij zeer zeker xtc genuttigd zal worden.

  Ik hoop op snel bericht terug.

  Gr.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  ik gebruik met enige regelmaat psychedelica: 2cb, lsd en nu wil ik ook stoppen met roken met behulp van champix... nu vraag ik mij af of dit wel te combineren is of beter van niet.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Hey, ik ben een jongen van 18 jaar en weeg 90 kilo.
  Ik ga binnenkort naar een feestje en wil daar xtc of M gaan proberen. Overigens gebruik ik concerta 56 mg. Dus mijn vraag was is dit heel gevaarlijk zitten er veel risicos aan en aan welke het minst?

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 juli 2018

  Vraag:
  Welke drugs kan ik gebruiken in combinatie met flucloxacilline
  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 juli 2018

  Vraag:
  Kun je na gebruik van XTC spontaan spierreuma krijgen? Ik heb spierreuma gehad en ben nu met Prednison aan het afbouwen en heb sindsdien geen XTC meer gebruikt. Is de combinatie XTC en Prednison echt heel schadelijk? Alvast bedankt voor het antwoord. met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 juli 2018

  Vraag:
  Regelmatig heb ik een party. Soms gebruik ik daar met mate poppers kamagra xtc en gbl. Heb nu chemokuur Capox ivm metastasen. An ik tijdens deze chemokuur genoemde chems met mate gebruiken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 juli 2018

  Vraag:
  Hoi!

  Ik heb ziekte van crohn en zit nu in de 6de week van mijn nieuwe medicijnen humira.
  Als ik xtc gebruik krijg ik altijd last van mijn darmen maar dat is niet mijn vraag voor vandaag.

  Mijn vraag is:

  Kan ik xtc gebruiken met mijn medicijnen humira?
  Ik weet dat ik last ga krijgen van mijn darmen maar ik ben eerder bang voor andere complicaties.
  Ik voel nog niks van de medicijnen.


  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 68