Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 59
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo Drugsinfoteam,

  Momenteel ben ik bezig met 4x ac chemokuur gevolgd door 12x taxol.
  Ik wil, zolang ik chemotherapie volg, geen drugs gebruiken. Nu zou ik graag willen weten wanneer het weer "veilig" is om weer een feestje met xtc te vieren. Kortom; hoeveel tijd tussen de laatste chemo en een xtc pil.

  Alvast bedankt!  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2018

  Vraag:
  Hi,
  Ik ben recreatief cannabisgebruiker en rook 1 joint per dag. Volgende week moet ik lichte operatie ondergaan maar deze is wel onder volledige narcose. Vormt mijn cannabis gebruik een gevaar en/of probleem voor deze operatie met narcose?
  Met vriendelijke groet.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben ........ ben 45 en krijg 49 ritalin per week daarbij koop ik ook er nog 30 bij. Ik snuif ze ipv slikken en merk dat het een verslaving voor mij is. Ik weeg sowieso al weinig 56 ik ben 178 maar merk nu af en toe dat ik bijna out ga ben snachts al een paar gevallen en vandaag was ik duizelig en kon geen tv kijken. Ligt dat aan de ritalin? ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Hi,

  Ik heb vandaag een antibioticakuur voor mijn blaasontsteking gekregen (Furabid capsule mga 100mg). Dit is een 5-daagse kuur. Ik had over 2/3 dagen een truffeltrip gepland. Ik ben een ervaren tripper, maar wat zijn de risico's ivm werking van de truffels en werking van de antibiotica? Plus hoeveel kwaad kan het om te blowen met deze kuur?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Hoi ,

  Ik ben gisteren begonnen aan aan stoot kuur antibiotica van 2 tabletten ik ene x dus ook maar 1 dag .
  Ik heb de antiboitca Dit ...azitromycine..
  ik wil graag met oud en nieuw pillen gebruiken... kan dat dan? Is het dan al uit je bloed ?

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  ik gebruik 4 keer per dag hydrocortison, omdat ik AGS heb. Is het veilig om XTC te gebruiken in combinatie met dit medicijn?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Hoi,
  Ik ben 14 en ik heb ADD. Hiervoor slik ik dexamfetamine. Ik slik om 8 uur 10mg om 12 uur 10mg en om half 4 neem ik 5 tot 7,5 mg. Dit helpt me om me beter te kunnen concentreren.
  Één keer in de twee of drie weken (soms vaker, soms minder vaak) neem ik in het weekend wel eens meer om me beter te kunnen concentreren en om langer wakker te blijven. Dit gaat dan om ongeveer 45 tot 47,5 mg op één dag. Ik weeg 47 kilo en ik heb gelezen dat je de hoeveelheid van je gewicht in milligram zou mogen slikken. Ik heb wel slaapproblemen en die worden hier alleen maar erger door. Ik heb in de laatste 4 weken 2 nachten helemaal niet geslapen en de rest sliep ik meestal tussen 11 uur en 4 uur waarvan vaker 4 uur dan 11 uur.
  Ik heb meerdere vragen:

  Is het een (groot) probleem dat ik soms zo veel neem? En dat ik soms een nacht wakker ben? Ik loop de ochtendkrant en moet daarvoor 3 tot 4 dagen per week om 5 uur ‘s ochtends opstaan. Dus ik krijg niet heel veel slaap.

  Ik vind het ook leuk om 1 ik in de 2 maanden een avondje uit te gaan naar een jeugdsoos discotheekachtig iets. Daar drink ik wel wat alcohol. Ik ken mijn grenzen goed, maar is dit een probleem samen met dexamfetamine?

  Ik kan nog makkelijk een dagje zonder dexamfetamine, maar kan het verslavend zijn?

  Ik heb al eerder een vraag ingestuurd en daar heb ik minder informatie in gezet. Ik had ook geen antwoordt gekregen. Ik weet niet of ik het misschien niet goed verstuurd had, maar ik zou hier graag wel antwoord op krijgen.
  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  ik wil weer een paar drankjes doen of meer, ben nu 8 dagen gestopt met antabuse, ik lees overal op internet dat het efect tot 2 weken nog kan optreden. ik heb hyperventilatie al jaren en ben bang dat als ik nu drink ,, dit een erg negatief effect heeft op mij. ik slikte het middel 5 dagen, eerste 2 een half tablet(200) en 3 dagen 400 mg. daarna gestopt., mijn vraag is of ik de volle 2 weken beter kan wACHTEN OF DAT IK NU GEWOON EEN AANTAL BIERTJES KAN NUTTIGEN ? groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 december 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik heb afgelopen zaterdag een antiboitca gekregen , de naam is azitromycine en dan 2 tabelltten

  Ik ga met oud en nieuw naar een feestje kan ik dan gewoon xtc gebruiken ? Pilletje... hoelang zit die antibiotica in lichaam ...

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 december 2017

  Vraag:
  Heey ik moet 2 antibiotica medicijnen innemen per dag een in de ochtend 11 uur en 1 om 6 uur maar ik ga vandaag gezzelig een xtc pilletje innemen met vriendinnen kan er wat gebeuren als ik het pilletje inneem rond die 11 uur tijd ? Wil het graag weten.. mvg sel

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 59