Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 6
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Ik gebruik nu zo’n 8 jaar af en toe poppers. Het laatste jaar gebruik ik meer, soms meerdere keren per week. Per gebruik snuif ik 3 a 4 keer.

  Heeft het gebruik effect op mijn hart en bloedvaten? Kan ik door het gebruik een hartaanval krijgen of worden je vaten er slapper van waardoor je risico hebt op een aneurysma? Ik sport best veel.

  En zo ja, herstelt alles zich als ik langdurig stop?

  Ik kan dit nergens vinden. Maak me er ineens erg veel zorgen over.
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 december 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik gabapentine in lage dosering 300mg per dag tegen zenuwpijn.
  Een paar keer per jaar gebruik ik weleens een avondje xtc.
  Is dit een zeer risicovolle combinatie? Zo ja wat zijn de risico’s dan precies?

  En poppers af en toe, hoe zit dat precies in combinatie met de gabapentine?

  Groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 november 2017

  Vraag:
  ik heb al een paar maal poppers gesnoven, maar ik ondervind dat mijn neusvleugels beschadigd geraken, hoe kan ik dit het best oplossen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 oktober 2017

  Vraag:
  wat doet drugs met je lichaam

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 september 2017

  Vraag:
  Hai,

  ik ben homo en gebruik ongeveer een maal per 2 a 3 maanden eens poppers(rush, met geel etiketje). Ik vind het heel lekker met poppers, maar doe ook aan masturbatie alleen maar zonder. Met iemand erbij meestal met.....Ik denk dat ik geestelijk er een beetje aan verslaafd ben!!??

  Mijn vraag is:"wat kan het lichamelijk voor direkte schade opleveren in deze mate? En als ik het gebruik hoe moet ik het dan verstandig gebruiken, om zoveel mogelijk schade te voorkomen, en tot slot, welke soort poppers of merk is het minst schadelijk?

  Hopende op goede en zorgvuldige informatie,

  hartelijk dank

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 september 2017

  Vraag:
  Hoi. Wat zijn jullie beknopt of ethylchloride of chloorerhyl. Volgens mij wordt het wel degelijk gebruikt in de gayscene. Wellicht specifieker bij mensen die met fisting bezig zijn. Het gaat dan altijd om spray in spuitbussen. Je spuit wat op een doek. Die neem je dan tussen je tanden en dan zuig je lucht door de doek heen naar binnen.
  Ik heb t nog nooit gezien in een flesje dat lijkt op poppers.
  De stof die er in zit neemt op je rode bloedcellen de plaats in van zuurstof. Het is dus niet ongevaarlijk. Wellicht hebben jullie er meer of een ander beeld bij?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  hoe gebruik je best poppers zonder je neus te schaden?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ga deze zomer voor het eerst truffels doen. Ik heb wel al ervaring met wiet, alleen het is nu zo dat ik paar maanden geleden in een bad trip ben beland (te veel gerookt). Sindsdien doe ik nog steeds wiet, laten we zeggen 1 keer per 2 weken. Ik ben vanaf het moment dat ik in die bad trip ben terechtgekomen wel bang dat dit opnieuw zal gebeuren. Schiet soms zomaar door m'n hoofd heen, van te voren of tijdens het smoken. Is gelukkig niet gebeurt, alleen is het probleem nu.. Zal dit gevoel de kans op een bad trip verhogen? Vooral als ik erover nadenk voel ik m'n hartslag al sneller kloppen, zelfs nuchter.

  Plus, wat is de beste dosis voor mij qua (gedroogde en/of verse) truffels?
  Ben een meid van 18, 1.65m en weeg zo'n 53 kilo.

  Dankjewel!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik en mijn vrienden hebben een leuk avondje aan de poppers gezeten, en hebben besloten dat we ook wat coke gingen nemen. Kunnen we dan na het snuiven van de coke nog normaal poppers nemen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Goedenavond drugsinfoteam,

  Recentelijk heb ik kennis gemaakt met de werking van coke. En ik vond het erg fijn. Nu hebben mijn vriend en ik afgesproken dat als we het vaker willen doen we ons limiteren tot 1 keer per maand ivm dat ik door mijn adhd nogal verslavingsgevoelig ben. Daar ben ik achter gekomen nadat ik poppers heb gebruikt maar ook daar hebben mijn vriend en ik een limiet voor opgesteld.

  Nu heb ik 2 vragen.
  Vraag 1; is het limiet van 1 keer per maand voldoende?
  En vraag 2; wat is het gevaar van de combinatie van coke en poppers?


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 6