Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456 van 1950
 • Datum: 23 juli 2018

  Vraag:
  hallo,

  ik gebruik zelf regelmatig drugs ( zo'n ) beetje alles maar daar gaat het nu niet om. Het valt mezelf op dat altijd als ik aan drugs denk of erover praat dat ik een bepaalde druk op mijn ogen krijg en mezelf een beetje gespannen voel en dat heb ik bij niks anders ik vraag mezelf af hoe dat komt?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Hallo Heeft het gebruik van poppers invloed op de glucose spiegel en leidt het tot leverschade?
  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Waar kan ik ghb besellen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik las het berichtje van iemand die doordeweeks alcoholvrij wil blijven en in het weekend wel een glaasje wil drinken en dat met het gebruik van disulfram. Het antwoord van verslavingsarts Roelof de Wit sprak mij enorm aan. Ik zit met exact hetzelfde. Doordeweeks wil ik niet drinken, klaar!

  Als ik doordeweeks drink is dat om alle verkeerde redenen, gevoelens onderdrukken noem maar op. Vrijdagavond, als mijn man thuiskomt, willen we samen een proost uitbrengen op t weekend en dan kan ik echt genieten van een glaasje! Daar waar mijn man al een tweede flesje bier uit de koelkast pakt, heb ik nog ruim een halve glas. (Mijn man heeft overigens geen alcoholprobleem). Soms wil ik daarna nog wel een tweede, maar dan is het voor mij klaar.

  Ik geloof dat je wel degelijk dat je als alcoholmisbruiker toch een normale drinker kan zjn.
  Omdat refusal niet verkrijgbaaris op het moment, ik wist daar goed mee te "spelen" hebik via regenboogpotheek disulram gekregen. Het lijkt exact hetzelfde te zijn, maar toch weetik het niet zeker.

  Begrijp ik het goed als ik maandag 1 disulfram neem ik tot vrijdag veilig ben (als ik toch drink in die tijd word ik ziek) en vanaf vrijdag geen effecten heb. Dat zou namelijk super werken voor mij!

  Groet A

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik ben sinds vorig jaar juli gestopt met zetpillen 10 Mg 3 x daags per dag eerst gelijke
  Ijk om de 2 weken 1 minder ondertussen heb ik nog steeds last vh afkicken hoelang gaat dit nog duren ik wordt er moe van nu wil eindelijk weer gewoon leven heb nog steeds last van maag trekkingen zweten pijn in spieren misselijk slapeloosheid doemdenken en huilbuien

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Ik heb een antibioticakuur voor mijn nierbekkenontsteking en gebruik daarvoor Ciprofloxacine Sandoz tabletten. Ik wil xtc gebruiken en zit dan op dag 10 van mijn kuur van de 14. Als ik me goed voel, kan ik dan gewoon gebruiken? Ik heb verder geen last van bijwerkingen behalve moeheid.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 juli 2018

  Vraag:
  Hi,

  Kan je met een virus, zoals het norovirus wel drugs gebruiken? Wat zijn de risico's?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Hallo

  Het is al 3 manden geleden dat ik voor het eerst xtc heb gebruikt. Het was echt een mooie ervaring. Alles ging perfect ik ging helemaal los. Ik wilde nog 1 keer doen maar ik dacht ik wacht nog wel.
  Nu na 3 manden mijn vriend had 1 xtc pilletje voor de avond.
  Ik was helemaal blij ik had zin in. Maar die avond voor dat ik wou nemen ik kreeg opeens heel erg stress ik werd heel zenuwachtig. Ik durfde niet in te nemen. Ik snap niet waarom terwijl mijn 1e ervaring heel erg leuk was. Maar deze keer was ik gewoon bang om dat gevoel nog 1 keer te krijgen. Het leek me eng om buiten mezelf te zijn.
  Uiteindelijk heb ik een kwart genomen maar ik had hele tijd iets van ik hoop dat hij niet inslaat. Verder heb ik die avond ook niks gevoeld. Maar wanneer ik wou slapen ik was bang dat ie dan inslaat ik durfde niet te slapen. En wanneer ik beetje in slaap viel schriekte ik weer wakker van in me gedachten dat ie heeft ingeslagen.

  Ik vind dit heel raar en ik snap niet waarom ik zo heb reageerd terwijl ik zeker na de 1 keer heel graag wou proberen. Ligt het aan mij of moet ik het zo gewoon niet meer doen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik heb sinds twee dagen last van mijn oor. Na een bezoek aan de huisarts is er een middenoorontsteking geconstateerd en daar slik ik nu antibiotica (amoxicilline) tegen. Hiernaast gebruik ik ibuprofen tegen de oorpijn.

  Nu is mijn vraag of, en zo ja hoe groot, het risico is van het combineren van bovenstaande met xtc. Ik heb vanavond een lang geplande verjaardag van iemand waarbij zeer zeker xtc genuttigd zal worden.

  Ik hoop op snel bericht terug.

  Gr.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2018

  Vraag:
  ik gebruik met enige regelmaat psychedelica: 2cb, lsd en nu wil ik ook stoppen met roken met behulp van champix... nu vraag ik mij af of dit wel te combineren is of beter van niet.

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456 van 1950