Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 20 augustus 2003

  Vraag:
  Hoi!

  Ik las een vraag van 6 Juli 2003. En daarin stond hoe het nou zat met GBL en GHB. En jij antwoordt hierop dat het verschil voor jouw ook niet echt duidelijk is. Er is wel een verschil. GHB heeft een neutralere PH-waarde, waardoor het minder slecht voor je slokdarmen en ingewanden is. Dus het is beter om van GBL GHB te maken. :)

  Groetjes.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 augustus 2003

  Vraag:
  Sinds negen maanden gebruik ik een licht antidepressiva om de innerlijke rust te bevorderen. Ik heb last van de Ziekte van Ménière, een ziekte die stress gerelateerd is, vandaar. Nu heb ik het advies van een herborist gekregen eens cannabis te nuttigen in b.v. cake. Kunnen een antidepressiva als Citalopram 20mg en cannabis samengaan?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Hee, ten eerste, ik vind deze site echt heel goed.. Heb veel vragen gelezen en je bent toch wat bewuster van je drugsgebruik :) Wat ik vragen wou, hoe kan het dat ik 2 dagen na een avond blowen nog steeds een zwaar hoofd heb?
  Is er iets te doen aan rode ogen?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  hoi wat een fijne website is dit ook ik heb ooit drugs gebruikt en ik ben nu van af november 2002 van de drank af maar nu las ik dat nootmuskaat ook als drugs gebruikt kan worden en dat je daar voorzichtig mee moet zijn, moest ik eerst een beetje in mij zelf wat grineken maar rees mij ook de misschien wat rare vraag op :moet ik er ook om denken als ik nootmuskaat bv in de aardappelpuree doe in gedroogde vorm ik ben nogal eens erg scheutig met het strooien van kruiden? groetjes van waarschijnlijk dome brunete.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Sinds 8 jaar gebruik ik regelmatig xtc, gemiddeld zo´n
  2 pilltjes per maand. Na het slikken hoef ik helemaal niet meer naar het toilet, terwijl ik toch behoorlijk veel drink tijdens zo´n avond. Als ik ´s morgens op bed lig, moet ik om het uur naar de w.c.
  De laatste 2 keer dat ik een pilletje geslikt heb, kreeg ik enorme last van m´n rug ter hoogte van m´n middel. Nu 2 weken later heb ik er nog steeds een beetje last van.
  Ik heb het idee dat er iets mis is met m´n nieren.
  Wat denken jullie en wat is er eventueel tegen te doen ?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Bij gebruik als middel op een party:
  Zijn stackers 2 te gebruiken in combinatie met alcohol?
  Wordt de werking kleiner wanneer ik tijdens het gebruik van Stackers 2 voedsel tot me neem?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  In jullie coke folder staat dat een consument gemiddeld 0,1 tot 0,2 gram gebruikt.
  Ik kan me dat eerlijk gezegd moeilijk voorstellen...
  Als je coke koopt dan is het zoiezo 0,5 gram en als je eenmaal een lijntje genomen heb komt de trek naar meer nog veel erger als dat je niks heb genomen.
  Wij kopen altijd 5 gram voor 100 euro en verdelen dat met wat vrienden en het is wel eens voorgekomen dat ik een nacht had gesnoven en dan was er nog 3 gram over, ik nam toen nog 2 lijntjes maar als er nog zoveel is blijf ik echt niet doorgaan.
  Maar als ik 0,5 gr of 1 gram heb dan gaat het zeker op.
  Toch ben ik nieuwschierig hoeveel andere mensen snuiven in een weekend want ik kan me niet voorstellen dat dat 0,1 is maar misschien ben ik wel de enige die zo veel neemt.
  Misschien kunnen de mensen die dit lezen en ook snuiven in het gastenboek zetten hoeveel ze gebruiken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  kan je het bloed laten zuiveren door melk te drinken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Hoe lang blijft GHB in je alcohol? Want als ik nou ga stappen en de volgende dag moet ik voetballen om 2 uur is het dan bijvoorbeeld wel verantwoordt. Wordt ik er sloom, ga ik trillen?

  Ik heb het alleen nog gedaan zonder dat ik moest voetballen maar nu gaat het dan toch gebeuren. Zaterdag overdag GHB en maybe een pilletje en dan de volgende dag voetballen

  Ik hoop dat je mij ermee kan helpen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Ik snuif elk weekend ongeveer 2 gram coke, vanaf vorig jaar oktober.
  Ik heb nooit lichamelijke klachten gehad maar ik merk de laaste tijd wel dat mijn hart na zo een nacht wel erg tekeer gaat, zo ongeveer 130x p/m.
  Eerst maakte ik me daar niet zo druk over omdat ik dacht dat het erbij hoort, maar ik begin nu toch wel een beetje bang te worden dat ik het onderschat.
  Wat voel je naast dat je hart snel klopt nog meer bij een overdosis? Voel je aankomen dat het fout gaat zodat je nog kan stoppen voor het echt te laat is?
  Of kan het ook zo zijn dat ik al die maanden geen klachten heb en dan toch plotseling een hartstilstand krijg?

  Lees het antwoord...