Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Hoi Martin

  van Noortje moest ik het via de meel vragen dus dat doe ik dan maar:
  Kan je GHB gebruiken als je ook anti depressiva ( seroxat ) gebruikt? Ik slik een onderhoudsdosis. Ik wil op de hoogte zijn van de risico's in die combinatie om een goede overweging te maken.
  Mijn gevoel zegt dat het geen kwaad kan omdat het een "narcosemiddel" is en niet zoals met XTC invloed heeft op je serotine.
  Bedankt alvast en groetjes aan Noor!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Als ik speed op heb krijg ik een heel klein piemeltje en begint ook mijn balzak sterk te krimpen. Aan de andere kant wordt ik na een tijdje meestal zo geil als boter en komen de meest vreemde 'kinky' verlangens in mij naar boven. Neuken met mijn vriendin lukt me dan meestal niet meer, maar als ik zelf masturbeer dan kom ik veel heviger klaar dan normaal. Ik spuit de zaak zowat tegen het plafond en schreeuw ik het uit van hemels genot. Hoe zit dat nou? Worden mijn zaadcellen ook speedy ofzo?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Ik weet dat als je coke snuift dat je hartslag omhoog gaat.
  Ik merk dat vooral als ik daarna in bed lig maar ik maakte me er nooit zo druk over omdat het er bij hoort.
  Als ik bv even naar de wc ga en daarna weer ga liggen gaat mijn hart het snelst en laatst was ik toch benieuwd hoe snel.
  Ik had een hartslag van 125 per minuut en nou vroeg ik me af of dit levensbedreigend kan zijn.
  Ik merk wel dat als ik even rustig lig dat het weer zakt maar als ik me omdraai gaat ie gelijk weer omhoog.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 augustus 2003

  Vraag:
  Een vriend van me is op 2 edities van sensation al zijn spraak vermogen kwijt geraakt. na een heftige trip (na 1 pil) kan hij geen woord meer uitspreken. mijn theorie is dat dit komt omdat zijn buikspieren te gespannen zijn... klopt dit? hoe dan ook erg gelachen die 2 edities, hehehehe hij heeft de hele avond alles wat hij wilde vertellen moeten spellen op zijn borst....

  J

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  He Martin,

  Bij deze wil ik je becomplimenteren met je site. Echt goed dat dit in Nederland kan. Zelf ben ik arts in opleiding tot internist, met psychofarmaca als promotie-onderwerp. En geloof me, ik leer wat van je. Ga zo door!!! Gebruk zelf geregeld marihuana en incidenteel coke, en alles wat je zegt, slaat de spijker op zijn kop

  Vriendelijke groeten,


  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  Hallo,
  Ik vroeg me af.
  Als je teveel pillen hebt gebruikt dan weet ik dat je schade aanbrengt aan je serotonine systeem. Is het dan door die schade dat de serotonine niet meer word aangemaakt. Want er zijn mensen die totaal niks meer voelen van xtc ook na een lange tijd stoppen niet meer. Dus dan hebben die mensen zoveel gebruikt dat er gewoon teveel schade is om ooit nog serotonine aan te maken. Of heeft het ook een andere reden dat de serotonine niet meer wordt aangemaakt?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  Hallo, sinds kort gebruik ik geregeld (meestal op werkdagen) stacker II. Ik neem alleen 1 capsule 's-ochtends en daarvan haal ik dan ongeveer een kwart/een derde eruit zodat ik dus niet een hele capsule naar binnen krijg. De voornaamste reden was het onderdrukken van de eeuwige vermoeidheid en het onderdrukken van de vreetbuien. Dit werkt prima zo. De bijwerkingen zijn aangenaam (meer zin in dingen doen/ sex enz.)

  Punt is dat ik uit gezondsheidsoverwegingen in het weekend dit meestal dus oversla. Maar dan slaat er een enorme moeheid toe. Ik ben overigens verder kerngezond, heb wel burn-out (gehad(?))

  Mijn vraag is als volgt: welke risico's loop ik met een dergelijke hoeveelheid (de risico's die ik tot nu toe beschreven hebn kunnen vinden gaan over meerdere caps per dag voor zover ik weet)

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Sinds een paar jaar gebruik ik antidepressiva (citalopram) en soms een kalmeringhsmiddel (oxazepam). Doordat ik onzeker ben over mijn lichaam wil ik een anabolen pillenkuur doen. Kan ik terwijl ik deze antidepri en kalmeringspillen een anabolen kuurtje doen??

  Groeten Patrick

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  Hai !!!!
  Bij mij komt het zeer vaak voor dat mn maag van een xtc-pilletje helemaal naar de klote gaat. Dan loop ik eerst minstens 3 uur lang te kotsen voor ik iets van dat pilletje merk. Als ik dus naar een feest ga ofzo, sta ik bijv pas om 4 uur een beetje strak, en om 6 uur wanneer we weer naar huis mogen, helemaal strak.
  Ik heb ook wel eens coke en speed gesnoven, en daarvan had ik dus helemaal geen last van mn maag. Alleen vind ik het effect van xtc op een feest veel leuker dan het effect van coke of speed.
  Mijn vraag is dus of je, als je een xtcpilletje helemaal fijnmaald, het ook kunt snuiven? En is dit gevaarlijk en werkt het net zo lang als wanneer je het slikt?
  alvast bedankt! -xxx-

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 augustus 2003

  Vraag:
  Is roken met een waterpijp minder schadelijk voor de longen?

  Lees het antwoord...