Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 28 januari 2003

  Vraag:
  Een vriend kwam laatst met een spul waar je op kauwen moet en wat hij ook wel prettig vindt. Volgens em kan het geen kwaad. Ik heb er geen idee van. Het heet "chat" of zoiets. Ik Afrika wordt het volgens hem veel gebruikt, en zelfs door de dokters soms voorgeschreven, ook bevat het veel vitamine C. Wat is waar en onzin. Kunt u mij informatie geven over dit spul.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  IK WIL ZWANGER WORDEN MAAR VOOR IK ZWANGER WORDT GEBRUIK IK NOG EEN MAANDJE COKE EN SPEED. IS HET DAN MOGELIJK DAT IK MEER KANS HEB OP EEN MISVORMDE BABY OF HEBBEN ZE ME DAAR MAAR BANG VOOR GEMAAKT

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  als ik enkele dagen na elkaar speed of cocaine gebruik krijg ik heel veel last in mijn nek. ik zorg natuurlijk dat ik genoeg eet maar toch val ik zeer snel af. ik probeer ook oefeningen voor de nek te doen maar ik heb het gevoel als ik me echt gelukkig voel dat de pijn verdwijnt.
  zit het dan echt maar in mijn hoofd?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  Ik gebruik af en toe speed bommetjes. De volgende dag heb ik dan heel erg last van mijn maag en ben dan erg misselijk, dat duurt de hele dag. Ik had gehoord dat speed bommetjes erg slecht zijn voor je maag, gaten in je maag enzo. Klopt dat? Is het beter als ik het in water oplos? Van snuiven doet mijn neus te veel pijn.
  Alvast bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  Toen ik laatst op vakantie was, heeft iemand (die het bekend heeft) iets in m'n drankje (witte wijn) gedaan. In mijn drankje zag het eruit als een soort van wit poeder. Ik heb het zelf gezien. Omdat ik dacht dat het gewoon vuil van het glaasje betrof heb ik het gewoon opgedronken. Ongeveer een half tot 1 uur daarna voelde ik me ineens heel erg trillerig maar had ik wel volop energie. Ook voelde ik me raar in m'n hoofd. En sommige stukken van die avond kan ik me niet meer herrinerren. De dag erna merkte ik er niets meer van. Alleen was ik wel dood en dood moe. Ik ben er dus niet ziek van geweest. Was overigens wel misselijk.
  Kunt u mij misschien aan de hand van deze verschijnselen vertellen wat het geweest kan zijn?
  De persoon die "het" in m'n drankje heeft gedaan, wou namelijk niet zeggen wat het was.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  Na een "bad trip" (met angst, paniek en overgeven) ben ik van plan geen "white widow" meer te gaan roken. Wat voor soort wiet is aan te raden als je weinig blowt en (waarschijnlijk) nog erg gevoelig bent voor wiet? Skunk? Wat is de sterkheidsgraad (?) van white widow eigenlijk?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2003

  Vraag:
  2 vraagjes:
  -Ik heb al verschillende keren gehoord dat nootmuskaat een hallucinerende werking heeft. Ik heb nu tweemaal een capsule nootmuskaat genomen, maar dit had geen effect. Was de dosering te laag? Of is het gewoon onzin dat je van nootmuskaat gaat trippen.
  -Ik heb hier al een paar keer gelezen dat, wanneer je XTC op hebt, je er goed aan doet om nu en dan isotone sportdrankjes te drinken. Is red bull ook zo'n isotoon sportdrankje?
  love you're site

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 januari 2003

  Vraag:
  hallo ik had deze vraag al eerder gesteld maar nog steeds geen antwoord gekregen.mijn vraag is :ik heb sinds afgelopen november echt hevig last van paniek/angstaanvallen echt vreselijk.heb dan last van duizeligheid slecht ademhalen,hartkloppingen het gevoel de controle over mezelf te verliezen.heb zelfs twee maanden thuis gezeten ik heb wel eens een paar keer een xtc pil gehad op een feest en de laatste was drie maanden voordat de klachten kwamen mijn vraag is dus kan het daar dus van komen?ik heb nu paroxetine en therapie erbij en het gaat nu een stuk beter maar ben er erg van geschrokken en zal ook nooit meer een xtc pil aanraken! alvast bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 25 januari 2003

  Vraag:
  Ingekorte vraag
  Hallo,
  Ik heb begin januari deze vraag (zie hieronder)gestuurd en die is toen ook beantwoord. Er is mij toen gemaild dat het in sommige gevallen 1 a 2 maanden kan duren. Waarschijnlijk is dat bij mij het geval aangezien ik, nu weken later, nog verschikkelijk last heb. Ik zie nog steeds een soort van mist en pixels in de lucht. Verder zie ik bij alles dat licht geeft een heel sterk na-beeld (zoals als je in de zon kijkt en hem dan nog overal ziet)
  Ik ben nu al een paar keer naar de huisarts geweest, maar die weet niet echt wat hij ermee aan moet. Mijn ogen (de standaard testen) waren goed en mijn bloed ook. Wat kan ik eraan doen dat het sneller over gaat (mischien helpen bepaalde vitamines?) en bestaat er een kans dat het helemaal niet overgaat? Is dit een teken dat ik extra gevoelig voor drugs ben?
  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 januari 2003

  Vraag:
  Ik heb laatst voor de eerste keer XTC gehad ik weet alleen niet welke pillen het waren volgens mij Pichachu of zoiets Kan dat? Zijn die gevaarlijk ?
  zoals ik al zei was t mijn eerste keer en heb er ander half van op! vond t een toffe avond...

  later die maand heb ik nog eens pillen gehad maar daar weet ik niet van welke t waren.... maar daar had ik er 1 van op maar voelde nix en werd helemaal niet actief ofsow...
  Hoe komt dat?

  Lees het antwoord...