Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 1 mei 2003

  Vraag:
  ik heb weleens gelezen dat coke snuiven alleen geestelijk verslavend werkt en niet lichamelijk.
  ik snuif wel eens,en als ik eenmaal bezig ben kan/wil ik eigenlijk niet meer stoppen.Als ik daarintegen niets doe heb ik er ook totaal geen behoefte aan.hoe kan dit?
  ik wil niet stoppen ofzo,maar wel minderen als ik eenmaal bezig ben.mijn vraag is dus:vraagt je lichaam er echt niet om?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Ik drink elke avond 1 biertje en in het weekend (vrijdag -en zaterdagavond) meestal wat meer. Met meer bedoel ik dan 2 of 3 biertjes (of andere drank met een vergelijkbaar alcoholpercentage). Het komt echter ook voor dat ik in het weekend niet meer drink dan doordeweeks of dat ik op een avond helemaal niks drink. De enige uitzondering zijn de feestdagen zoals kerst, oudejaarsdag, verjaardag etc. Dan drink ik voor de gezelligheid een stuk meer (maar nooit meer dan 6 glazen alcohol).

  Mijn vraag is simpelweg of ik te veel of te vaak alcohol drink of dat dat juist zeer meevalt? Ik moet er wel bij vertellen dat ik veel aan sport doe (3 X per week fitness en 3 X per week vechtsport-training (Muay-Thai)).

  Bij voorbaat dank.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  ik zou eens heel graag weten hoeveel een overdossis heroïne inhoudt , mijn vriend gebruikt nogal veel en hij wilt het me niet vertellen . Ik ben bang dat hij teveel neemt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Hoi ik had eens vraag over xtc ik zag een blad met allemaal verschillende pillen en kleuren want ik zag hartjes olifantjes , smiles etc en dat ze allemaal wat anders betekenen en dat ze allemaal een andere werking hebben kan je dat ergens vinden wat voor betekenis ze hebben en wat voor werking
  en zijn er ook pillen want dat hoor je vaak die ook sex stimuleren want als je hierover leest dan zie dat je spieren verslappen
  vast bedankt voor uw antwoorden
  s

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Ik heb een vraagje. Ik verblijf momenteel in Nieuw-Zeeland en paddestoelen zijn hier rijkelijk te vinden. Nou heb ik mij laten vertellen dat de Amanita Muscaria (de rood met witte stippen paddestoel) als een 'Magic Mushroom' kan worden gegeten. Veel mensen gaan hier na pasen het bos in om naar paddestoelen te zoeken. Is het wel verstandig om de paddestoelen uit het wild te eten, zelfs als je weet dat je met de juiste soort te maken hebt (omdat deze paddestoel zo herkenbaar is)?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Hallo, ik heb laatst hasjmelk (proberen) te maken, maar het lukte niet, het was wit/geel met zwart/bruine vlekjes toen we het opdronken, wat is er fout gegaan? (PS we hadden zeker genoeg hasj)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Ik zou graag willen weten hoe gevaarlijk de combinatie coke/blowen is. Als ik coke gebruik blow ik er namenlijk best veel bij. Ook voordat ik ga slapen zorg ik dat ik een lekker veel heb geblowed zodat ik gelijk in slaap val. Ik heb ooit gelezen dat die combinatie onderschat wordt.
  groetjes.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Als je de ziekte van Pfeiffer hebt kan alcohol de klachten dan erger maken?

  Met vriendelijke groet Jan.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Geacht team,

  Ik heb zojuist de verhalen betreffende stackers door zitten lezen. Het valt mij op dat er niet gesproken wordt over het veranderen van je gemoedstoestand!!! Paranoide en opgejaagd gedrag, prikkelbaarheid en depressie. Dit K-spul is mede de oorzaak van het kapot gaan van mijn relatie. Mijn vriend wilde ook afvallen en is nu aan zijn 5e pot bezig. (naar zijn zeggen slikt hij er elke dag maar 1, wat ik betwijfel) Sinds het gebruiken van die troep is hij ook gaan liegen en valt er geen zinnig woord meer mee te wisselen. Lijkt me op zijn minst ook interessant om te weten voor mensen die er aan willen beginnen!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 april 2003

  Vraag:
  Ik heb laatst ontdekt dat cannabis niet alleen stoned en high zijn is, volgens mij zit er meer achter. Ik had toen een hele harde trip van puuren, met hallucinaties enzo.
  Heeft er iemand tips hoe je nog meer hele harde(re) trips van cannabis kan krijgen. En hoe kan je aan hasjolie komen? hoe duur is dat? En hoe moet je het gebruiken?

  Lees het antwoord...