Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  Hallo. Ik maak mij zorgen om mijn beste vriend!! Sinds het uit geraakte met zijn lief vorig jaar in November, is hij beginnen blowen.
  Nu nog steeds blowt hij, en soms dan 7x per dag!!!!!!!! Ik maak mij écht zorgen!! Hoe moet ik hem daar nu vanaf helpen? Al mijn andere vrienden laten hem vallen, ze moeten niets meer van hem weten!! :-(
  Maar ik zie hem graag, hij is een super vriend!! Kunnen jullie me helpen?
  Of een lijst doorsturen met ALLEMAAL nadelen??
  Groetjes.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  welke reguliere medicijnen geven een euforisch gevoel zonder de risico's van coke xtc enzovoorts, en wat zijn de risico's dan wel van deze middelen. De reden van de vraag is de voordurende trek en gebruik van de drugs en de wens hiervan af te komen en toch de recreatieve zijde te kunnen blijven benutten. Simpelweg is er een vervanger die veiliger is dan de echte hard drugs die bekend zijn?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  Beste drugsinfoteamleden,

  Allereerst mijn complimenten met jullie site!

  Ik zou graag willen weten of er mogelijk voedingsmiddelen zijn die de aanmaak van serotinine bevorderen na XTC-gebruik. Ik gebruik zelf ongeveer eens in de 2-3 maanden en heb verder weinig last van depressiviteit of iets dergelijks.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  Dit is de 2ex dat ik paddo's wil nemen maar mijn vraag was, waarom de een wel kaboutertjes ziet bijv en ik niet. Ook zijn we bang voor de bad trip, want ik werd al angstig toen mijn vriendin haar hoofd in slowmotion met een vreemde uitdrukking omdraaide. Verder was het heel koel. Maar we hebben gewoon geen zin in een bad trip. Valt dit te voorkomen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  'For good old sake' wilden wij deze zomer op vakantie weer eens een keer blowen, gewoon om te ervaren hoe dat ook al weer was. We gaan naar Spanje met het vliegtuig. Eenerzijds nemen we liever wiet mee uit Nederland, want in Spanje weten we ten eerste niet waar we het vandaan moeten halen en hebben we bovendien geen controle op de kwaliteit. Echter hebben we begrepen dat, hoewel in zowel Nederland als in Spanje het bezit van een geringe hoeveelheid softdrugs voor eigen gebruik wordt gedoogd, de straffen op grensoverscheidend vervoer voor elke willekeurige hoeveelheid gelijk is. In other words... bij vervoer van 5 gram worden wordt iemand berecht als een dealer! Is deze informatie correct? En hoe streng zijn controles op drugsbezit op Europese vluchten? Wat zouden jullie ons adviseren te doen?
  ThanX in advance.

  P&J

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 juli 2003

  Vraag:
  hoe lang kun je coke(versnede) bewaren. (weken/maanden..?)
  wordt de kwaliteit ook slechter als je het een paar weken bewaart.
  Is het gevaarlijk om coke te snuiven die je een paar weken bewaart hebt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2003

  Vraag:
  ik heb de laatste maanden een paar keer een slijmbeursonsteking(schouder) en als gevolg daarvan zware duizelingen maar nu heb ik die duizelingen nog steeds zo erg dat ik soms niet kan liggen omdat ik dan als het ware in een "centrifuge" zit ik snuif 2 keer per week 1 gram per keer kan het daarmee te maken hebben?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2003

  Vraag:
  Als je tijdens een zwangerschap drugs gebruikt kan er,als de baby geboren wordt,ietsslechts met de baby gebeuren?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2003

  Vraag:
  Als ik borstvoeding geef en ik wil XTC gebruiken, hoe lang moet ik dan afkolven voordat ik weer borstvoeding kan geven?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 juli 2003

  Vraag:
  hoelang duurt het voor dat xtc uit je lichaam is ik gebruik al meer als twee jaar niet meer omdat het effect er niet meer was daarom ben ik er mee gestopt

  Lees het antwoord...