Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 11 juni 2003

  Vraag:
  Ik moet een 2de keuring voor het CBR ondergaan, u waarschijnlijk bekend, keuringsdatum nog niet bekend. Nu schijnt het zo te zijn dat als je recentelijk een feestje hebt gehad(ongveer afgelopen 3 maanden), zij dit nog terug kunnen vinden in je bloed. Is dit zo ?
  Ik heb een grote fout gemaakt door eenmalig te rijden met drank op. Ik gebruik ongeveer 2 glazen wijn per dag. is dit een probleem......
  Graag uitleg.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juni 2003

  Vraag:
  Ik moet over 2 maand bloed laten prikken of alles goed is kijken ze dan ook naar drug?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juni 2003

  Vraag:
  Heeej! Allereerst mijn complimenten voor deze site. Ik ben zelf een 19jarige rechtenstudent die af en toe met vrienden een paar pilletjes slikt.(variërend van 2-5) Zo'n 1 keer in de drie maanden op een party of met zn allen in een natuurlijke omgeving(hallicunerende effecten zijn dan echt gaaf). We hebben ook met andere drugs geëxperimenteerd, maar hebben besloten een grens te trekken, namelijk niet verder dan drinken, blowen en xtc slikken. Ik denk dat het belangrijk is dat je jezelf in de hand houd en ook een grens voor jezelf trekt en met de mensen met wie je het doet. Je hebt steeds meer xtc nodig als je wekelijks slikt. Als je het niet te vaak doet, dan blijft het leuk. En k merk ook dat ik de volgende dag helemaal niet depressief ofzo ben, maarja dat kan vast per persoon enorm verschillen. Maar ik heb ook een vraag. Wij blowen altijd als de werking van de pil minderd. De werking is weer veel sterker na het blowen. In hoeverre is dit gevaarlijk?

  Groetjes,

  P

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juni 2003

  Vraag:
  Ik heb (28) in het verleden af en toe (max. 6x per jaar) op een feestje drugs (xtc of coke) gebruikt. Maar nu sta ik eigenlijk al twee jaar droog. Ook heb ik wel eens last gehad (en aanleg aanleg voor) van (angst)depressies. Ongeveer 6 jaar gelden heb ik een jaar seroxat geslikt, zonder echt veel resultaat.

  Een week geleden heb ik een paar snuifjes coke genomen (ik schat max. een kwart gram)en voel me nu al een week lang gedeprimeerd en neerslachtig en ben ook verkouden. Kan dit aan het het coke snuifen liggen, of moet ik dit in een andere hoek zoeken. alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juni 2003

  Vraag:
  Hallo, ik zie dat er veel gevraagd wordt op deze site over het uitputten van de serotonine vooraad in je hersenen. Ik vind dat dut ook een belangrijk punt rond xtc is en dat daar meer aandacht aan moet worden besteed. Meer voorlichtingen enz. Vooral voor mensen die nog nooit xtc gebruikt hebben. Dit omdat bij het minder gaan voelen van xtc je een heel erg sterke drang gaat voelen om andere drugs uit te gaan proberen.
  Vragen:
  1. Ik heb wel vaker gezegd tegen jullie dat ik xtc minder voel en dat ik het mooie gevoel weer terug wil. Nou heb ik jullie verteld dat ik het bijna niet meer voel. En dit wil ik echt terug, dit is echt heel belangrijk voor mij ik vind het zo geweldig om met mijn vrienden buiten te zijn en met me discman op te lopen en naar mooie trance te luisteren. Dat geweldige gevoel wat ik eerst had als ik met mijn discman op liep heb ik niet zo zeer meer, maar wat ik me ineens bedenk is dat ik nog steeds als ik xtc op heb heel open ben gelijk en goed kan praten met mensen. Hoort dit ook bij het bewustzijnsveranderende gevoel. Als dat zo is betekent het dat ik het nog lang niet helemaal kwijt ben. En dat ik het dus waarschijnlijk nog wel weer terug kan krijgen.(hoop het wel iedergeval) Ben nu al 3 weken gestopt en heb met mezelf afgesproken om 4 weken te stoppen tot de eerste dag van de zomervakantie. Zal dit ongeveer een beetje genoeg zijn. Ik weet dat zelfs minimaal zes weken nodig is, maar ik denk dat vier weken ook wel een behoorlijke verandering moet geven.
  2. Door dat ik nu al iets minder voel van xtc, hoor ik nu al een stemmetje in me hoofd dat zegt. Weet je wat als het gevoel echt niet meer terug komt dan probeer ik gewoon lekker coke. Dit vind ik niet leuk natuurlijk en heb ook helemaal geen zin om dat te gaan gebruiken. Maar nou weet ik dat coke ook wat met serotonine doet. Is het zo dat door mijn xtc gebruik ik gelijk ook minder van coke voel dan wanneer ik coke zou gebruiken en daarvoor nooit xtc gebruikt te heben?
  Sorry voor deze lange vraag, ik zit me wel eens af te vragen waar jullie grens licht tot hoe grote vragen jullie beantwoorden.
  Ik hoop dat jullie deze vraag beantwoorden ondanks dat hij zo groot is,

  Bij voorbaat dank


  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juni 2003

  Vraag:
  Hallo,
  Ik had nog even een bijkomende vraag : ik heb jullie abtwoord gekregen ivm het imuun zijn tegen xtc, wat ik dus heb. Wat ik kon overhouden door het intensief gevruik van pillen was somberheid ,etc... Maar is er iets tegen die somberheid of depressiviteit? Kan ik hier een middeltje tegen nemen? Niet onmiddellijk zware medicatie maar vb een natuurmiddel of iets anders? Bedankt!
  Groeten
  LN

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juni 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Ik neem af en toe wel eens XTC of Speed. Bij XTC heb ik de volgende dag wel last van me kaken, maar van Speed merk ik eigenlijk niets. Ook het 'vrolijke gevoel' merk ik niet heel erg duidelijk... Ik heb gelezen dat je kans hebt om depri te worden omdat het stofje voor het 'vrolijke gevoel' na het gebruik van Speed/XTC minder wordt aangemaakt. Ik kan echter nergens vinden of deze bijwerkingen tijdelijk is, of dat je er de rest van je leven mee zult moeten leven.

  Mijn vraag is dan ook: De bijwerking van XTC/Speed dat je depri kan worden, is dat blijvend?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juni 2003

  Vraag:
  hallo martin,

  Ik gebruik in het weekend wel eens een pilletje (etx) bij bezondere gelegenheiden. maar sinds kort heb ik diabets (suikerziete) moet nu 4 keer per dag insuline spuiten en ben nu ook wel redelijk goed ingesteld!
  mijn vraag is? of ik nu nog steeds (etx) kan slikken of heeft dit grotte invloed op me suikergehalte???


  alvast bedankt.  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juni 2003

  Vraag:
  hoe blow je?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juni 2003

  Vraag:
  hallo ik wil graag snel afvallen maaqr ik heb alles geprobeert nu heb ik stackers gekregen maar had 1 geprobeert en ging heel erg trillen en werd angstig is dat normaal ik ben gezond voor de rest nu zegt mijn vriendin dat het naar een paar dagen overgaat is dit gebruik nu echt zo slechtmijn vriendin gebruikt ze al over een jaar en is al 37 kilo afgevallen maar ik heb 2 kinderen en mij is het niet waard dat ik dadelijk iets neemt waar rare dingen van komen dat is het mij niet waard ik hoop dat ik vlug een reactie krijg

  Lees het antwoord...