Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  ik gebruik nu al ongeveer een jaar lang 3 keer per week cocaine in combinatie me ghb om rustiger te worden en later makkelijk in slaap te vallen . ik wil graag weten wat de gevolgen zijn van deze combinatie

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  hallo,
  ik heb last van steken links boven mijn milt als ik inspanningen doe. Mijn vader is dokter en ik vroeg hem wat het kon zijn waarop hij vroeg; je rookt toch geen hash. Ik zei natuurlijk nee, maar ik rook het wel. Weet iemand van jullie wat het kan zijn?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  beste martin
  Een vrindin van mij heeft sinds dat we naat trance energy zijn geweest en daar efedra heeft genomen, jeuk aan haar armen handen en onderrug. Kan deze jeuk te maken hebben met die efedra.
  alvast bedankt
  groetuh J

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Je kan bij een huisarts een drugstest ondernemen. Ik veronderstel dat dit met een urinetest gebeurd. Kan die test ook vertellen welke drugs je gebruikt? Zodat men weet welke drugs je kinderen gebruiken?

  Ik hoop snel een antwoord mogen te ontvangen...

  een bezorgde mama

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  Mijn vriend en ik hebben enkele weken geleden iets meegemaakt.
  We zaten ik een theehuis de tweede joint te blowen en opeens begint men vriend echt geel te zijn en draait da ineens weg. Dat was net zoals flauwvallen... Zijn hoofd viel opeens neer. Toen begon hij heel hard te schudden en kreeg zowat stuiptrekken. Hij heeft een flipperkast weggeduwd met zen hoofd enzo...
  Toen hebben wij en de uitbaters van het theehuis ons meegeholpen en we hebben een washandje dat koud was tegen zen hoofd gelegd... Toen ging het al wat beter... Dit heeft enkele minuten geduurd...
  Daarna heeft hij wel nog de hele namiddag zich onpasselijk gevoeld en hij draaide ook nog af en toe.
  Kan jij me soms vertellen wat dit was...
  (regelmatige blowers)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  Ik ben 21 jaar en blow zeker al sinds me 14 a 15de. Eerst een enkele keer en daarna steeds vaker en vaker tot dagelijks. Tussentijds is het enige wat ik nog aan andere drugs heb gedaan xtc. Dit heb ik nooit overmatig gedaan. Heel soms alleen.
  Nu heb ik van de zomer 1 een nare ervaring gehad met blowen ( ik rook altijd hasjies ). Onder weg naar de film wilde ik en mijn vrienden een joint roken, dit keer had ik eigenlijk geen zin en was een beetje gehaast om op tijd bij de film te zijn. Na de joint werd ik in 1 keer heel raar in me hoofd, ik geen hoofdpijn maar een soort vage druk die soms kwam opzetten. Ik kan het bijna niet uitleggen.Ik dacht dat er iest met me hersens was. Het bleef aanhouden en ik maakte mezelf alleen maar drukker, ik ging alleen maar op me ademhaling en slikken letten. Zo erg zelfs dat ik als het ware moest verkrampt moest overgeven dat er niks uitkwam, misselijk was ik niet. Tot ik een aanhoudende steek in me hoofd kreeg. Ik werd uiteindelijk wel rustig maar die steek bleef ik 4 dagen houden. Hierna besloot ik niet meer te blowen, NOOIT meer. Helaas 2 maandjes later toch weer is een paar haaltjes genomen want ik vind et gewoon lekker en wilde het weer is proberen. Ik merkte nergens van en was niet bang meer. Ik rookte weer bijna dagelijks. Tot ik weer zo een rare aanval kreeg ( na me werk was best moe op deze dag, weing slaap etc ) van me hasj-joint. Het leek of me hersenes weer aan het trippen waren, en ik ging weer op me ademhaling letten enzo. Ik dacht dat ik weer in een trip bleef hangen dit hield zo een 1.5 uur aan toen viel ik redelijk gekalmeerd in slaap. De volgende dag had ik niks meer. Soms heb ik alleen et gevoel dat wanneer ik toch nuchter ben raar gevoel in me hoofd heb, geen druk of pijn. kortom ik weet zelfs bijna niet eens wat het is. Kan alleen maar zeggen dat et vaag aanvoelt. Na deze lange maar toch voor mij zinvolle uitleg :) wil ik weten wat er in godsnaam aan de hand is voor ik me huisarts wil raadplegen. Antwoord stel ik zeer op prijs. Ik ben wel iemand die vaak achter de pc zit en stoned computerspelltejs speelt achter me pc waar ik soms helemaal in op ga kan et ook hier aan liggen.??
  - een roker -


  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  - Welke gevolgen kan het gebruik van drugs hebben op je kind als je zwanger bent?
  -Kunnen drugs invloed hebben op de vruchtbaarheid van de vrouw

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  Beste experts,
  Ik was vanochtend bij de fysiotherapeut en kreeg van die sponsjes op mijn schouders met kleine elektrische prikkels erdoor, om mijn spieren te ontspannen. Maar na vijf minuten werd ik opeens helemaal duizelig en verloor ik bijna mijn bewustzijn. De fysiotherapeut wist ook niet wat het was.
  Nu vraag ik mij af, de avond ervoor had ik een joint gerookt, wel wat meer dan normaal, maar het voelde toen gewoon goed en absoluut niet naar. Kan het zijn dat de duizeligheid veroorzaakt is door de weed van de vorige avond? De behandeling was ongeveer 9 uur na dat ik de joint rookte.
  Ik zou het graag willen weten, omdat als het dit niet kan zijn er iets niet klopt met mijn gezondheid.
  Alvast bedankt.

  Groeten R.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  ik ging altijd een ker in de twee maanden naar een feest en slikte toen ongeveer twee tot drie xtc pillen over de hele avond,ben ongeveer 10 keer naar zo'n feest geweest drie maanden na het laatste feest kreeg ik echt paniek en angstaanvallen echt het leek wel of ik gek werd zo'n naar gevoel zou dat nog van de xtc kunnen komen?heb nu medicijnen ervoor

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2003

  Vraag:
  hallo, ik heb een vraagje over een jongen die ik ken. Hij heeft diabetes en rookt af en toe een joint. Is die combinatie gevaarlijk? Heeft blowen invloed op zijn suikerspiegel? Hij heeft tevens aanleg voor bedplassen, kan blowen deze aanleg tot uiting brengen?
  Groetjes van L

  Lees het antwoord...