Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  hallo ik heb een vraag ik heb ik heb een buisje twister van iemand gekocht die had losse capsules erin wat die overhad een grijze doorzichtige een gele geel met zwart gestreepte een witte en een rode kan je me mischien vertellen wat je denkt dat het is het slecht om te gebriuiken tijdens voetbal en werkt het? bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  Hi,

  Ik gebruik nu al een week supercabs om aftevallen. Drink 2 liter water. De eerste keer voelde ik het inderdaad. maar na die dag voel ik helemaal niets (misschien dat mijn hartslag iets verhoogd) ik ben de hele tijd moe. Slaap perfect maar val niet af. Ben zelf een kilo aangekomen hoe kan dat ?? Ik heb door die pillen geen honger en eet dus minder

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  Is het gebruik van paddo's duidelijk merkbaar aan de ogen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  ten eerste geweldige site, prima ik heb er al veel van opgestoken.

  Nu mijn vraag; In Nederland mag je maximaal 5 gram wiet op zak hebben. Geld dit alleen voor mensen boven de 18? of mogen jongeren onder de 18, die niet in de shops mogen kopen, ook 5 gram bij zich dragen. Ik zou hier graag antwoord op willen hebben, zeker met het preventief fouilleren van tegenwoordig.

  groeten M


  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  Kan je het verschil zien tussen gekookte coke(crack) en snuifcoke? Wat voor risico's loop je als je gekookte coke gaat snuiven? Ik heb gehoord dat je daar van in coma kan raken.Ik stel deze vraag ook niet omdat ik het wil uitproberen,maar wat als iemand zich vergist en een halfie snuift niet wetend dat het gekookt is?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  hoe word xtc gemaakt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  hallo,

  Ik gebruik 1 a 2 keer per week coke. Meestal 1 x, maar soms ga ik samen met mijn vrienden door van eind middag tot de volgende dag in de avond. Ik weet niet precies hoeveel ik dan snuif, maar we blijven dan doorgaan. Ik voel als een lijntje is uitgewerkt steeds heel sterk een down, mat en klote gevoel. Ik drink ook bij gebruik van coke, omdat ik het idee heb dat dat de down wat verzacht. Weet niet of dat echt zo is, op een of andere manier gaat het in ieder geval altijd samen. Ik gebruik ook seroxat en rook vooral tijdens cokegebruik behoorlijk veel.

  Nu heb ik een aantal keer meegemaakt dat we lang waren doorgegaan, ik denk dat ik dan ongeveer 2 gram coke heb gesnoven en veel gezopen en gerookt. Aan het einde van de rit was ik heel erg down en depri en onrustig en hyper. Mijn hartslag was hoog (170 ofzo) en ik wist niet waar ik het moest zoeken, letterlijk. Heb mijn vriend zelfs een keer vroeg in de ochtend eropuit gestuurd om wijn te halen omdat ik dacht daardoor te kalmeren.

  Nu is mijn vraag dus eigenlijk: zat ik op die momenten op het randje van een overdosis? En zo neen, wanneer ga je dan te ver, kun je het merken aan je gedrag, hartslag of wat dan ook. In ieder geval weet ik nu dat het niet fijn is je zo te voelen en daarom probeer ik niet te veel in huis te halen en steeds was kleinere lijntjes te snuiven over de avond verspreid. En werkt alcohol inderdaad tegen een down of is dat maar een idee. Het werkt in ieder geval wel kalmerend, merk ik.


  groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  Yo, ey ik wou vragen of het moegelijk is dat je van blowen een minderwaardigheid-complex kan oplopen. Dat is mij namelijk overkomen denk ik. Ik hebruik nu ook sinds kort xtc en daarvan gaat me minder-waardigheid echt helemaal weg. Mij vraag is nu: Ken je van blowen een minderwaardigheid complex kank krijgen en of xtc ook helpt om van je minderwaardigheid complex af te komen voor altijd?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  ik ben bang dat mijn vriend nog steeds drugs gebruikt.. heeft u voor mij de sympthonen van het afkicken? hij zegt dat hij gestopt is. hij gebruikte altijd coke en pillen.
  bij voorbaat dank, M

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 mei 2003

  Vraag:
  Mijn vraag:
  hoeveel drugsverslaafden.....
  zijn er in Nederland?
  En.. wat wordt er het meest gebruikt?
  Hoeveel mensen worden er opgenomen in het ziekenhuis of een afkickcentrum en waarvoor worden ze opgenomen?

  De dingen wat ik weet:
  Ik heb het boek: '' De moeder van David S.'' gelezen en mijn oom is zelf ook verslaafd aan drugs, we horen bijna niks meer van hem en we weten alleen 1 ding, dat ie H.I.F heeft.
  We kunnen ze alleen helpen als ze het toe laten, dat we ze mogen helpen en soms heeft het ook geen zin om zo'n iemand naar een afkick centrum te sturen.
  Het beste is als ouders hun kinderen van te voren informeren over drugs.

  Lees het antwoord...