Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Hallo,ik ben een jongen van 17 jaar,
  Ik zou willen weten wat er meer van het lichaam vergt:XTC of speed?(ja het zijn allebei drugs,en drugs zijn schadelijk)Maar wat is het "beste".
  Ook heb ik gehoord dat je XTC kan roken?? is dit waar? en moet je dan meer of minder doseren?en voel je het effect dan ook min of meer direkt?want dat lijkt me veiliger dan gewoon slikken of snuiven...

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Ik heb in de laatste 6 maanden een stuk of 8x XTC gebruikt (daarvoor nog nooit). Niet al te hoge doseringen, meestal 1 pil. Na had ik de week na het weekend dat ik had gebruikt last van duizelingen en een soort van wreemd evenwichtsprobleem. Ik ben ook naar de dokter gegaan en alles vertelt.Ik was namelijk bang dat ik al hersen schade had opgelopen.De dokter zei dat het te maken had met mijn stevige griep die ik 2 weken voor het feest had.
  Nou ben ik van de duizelingen af, maar ben ik nog steeds angstig dat ik een soort van beschadiging heb opgelopen, als ik iets vergeet dan denk ik meteen dat het door de XTC komt en m'n geheugen niet meer goed werkt. Ik durf nu ook niet meer goed een blow te roken. Omdat ik mij daar natuurlijk anders door ga voelen en ben dan de hele tijd bang dat ik bewusteloos ga of weet ik veel wat terwijl ik altijd normaal heb kunnen blowen en nergens last van had. Ik maak mij dan veels te druk en krijg ook een versnelde hartslag. Na een tijdje ga het wel beter. Met alchohol voel ik mij alleen maar goed, ik word er veel rustiger van en denk niet meer zoveel na over de XTC.
  Kan het nou zo zijn na een aantal maal XTC gebruik met lage doseringen dat ik al psychische storingen of een soort van hersen beschadiging heb opgelopen. Ik heb het altijd met dezelfde vrienden gebruikt en die hebben nergens last van.

  p.s. sorry voor het lange verhaal.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Ik heb een vraag. Als cannabis kankerverwekkend is als je het rookt, is het ook kankerverwekkend voor je maag als je het in een spacecake eet?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Ik heb een paar vraagje over DMT
  -is DMT legaal te koop in Nederland?
  -risico's van DMT
  -welke dosering gebruike je het best voor de eerste maal en hoe gebruik je het best(In een buisje verwarmen heb ik gehoord )
  -Effecten van DMT
  -Waarom gebruiken er zo weinig mensen DMT is de trip niet aangenaam? is het moeilijk te verkrijgen? of is het gewoon niet bekent?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Wanneer je geheugen wordt aangetast door met name alcohol krijg je je geheugen weer terug na verloop van tijd? en zo ja hoelang duurt dat? Ik weet dat je niet herrineringen terugkrijgt maar wat ik bedoel is of je de mogelijkheid dingen te herrineren weer beter wordt? Kan het hersteld worden tot het originele niveau?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  aLS JE GESTOPT BEN MET BLOWEN NA EEN PAAR JAARTJES KOMT HET DAN DAARNA WEL WEER GOED MET JE KORTETERMIJN GEHEUGEN EN DE REST VAN JE HERSENEN

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  goeiedag drugsinfoteam,

  Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met het nemen van xtc. In die tijd heb ik bijna elk weekend wel 2 a 3 van die apparaten naar binnengewerkt(in het begin wel 4 tot 6), vaak (bijna elk weekend) ook in combinatie met coke. Zelf blow ik ook al 3 jaar bijna elke dag.

  Van veel mensen hoor ik vaak dat ze last hebben van slaapstoornissen en angstaanvallen zelf heb ik hier nooit last van gehad (gelukkig).. Graag zou ik willen weten of jullie weten hoeveel schade er ongeveer aan mn lichaam is gebracht. Ik heb verder alleen last de dagen na het weekend van spiertrekkingen en down zijn..

  En als ik nog veel langer zo door ga of er een grote kans bestaat dat ik op een dag zo neerval. Veel van mijn vrienden zijn namenlijk al wel langer bezig er zit er zelfs een bij die al drie jaar zo bezig is. en hij heeft verder ook niet veel last van bijwerkingen.

  kan dit komen omdat we over het algenmeen zulke goeie pillen kunnen krijgen, of dat er minder rotzooi inzit. Of mischien ligt dit meer aan de persoon zelf.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  hoi ik ben een meisje van 19 jaar en ik heb een vriend van 19 jaar.
  als hij veel drank op heeft wordt het een totaal ander mens hij scheld me uit voor alles en nog wat:kutwijf teringwijf etc.
  hij haalt dan allerlei rare dingen in zn hoofd bv; dat ik met iedereen sjans.
  Hij is gewoon zichzelf niet, hij is dan alles behalve lief!
  Dat is soms wel moeilijk voor mij. help me

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een aantal vragen over XTC:

  1. XTC bevat als werkzame stof -heb ik eens gelezen- MDMA. Echter soms lees ik ook dat het MDE of MDA bevat. Verschilt de werking tussen deze stoffen?
  2. Is MDMAS even 'schadelijk' voor je hersenen als MDE en/of MDA?
  3. Hoe komt het dat je de ene XTC-pil nauwelijks voelt en de andere 'inslaat als een bom'. Ligt dat aan bovengenoemde werkzame stof of ligt dat aan de toevoegingen in een pil zoals speed o.i.d. ?
  4. Waarom ga ik altijd zo met mijn tanden knarsen en worden mijn kaken zo stijf

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2003

  Vraag:
  Beste Infoteam. Ik ben een jongen van 17 jaar en ik slik al 6 maanden om de 2 weken in het weekend XTC. Ik heb hier nog totaal geen complicaties van gekregen. Betekend dit dat ik er goed tegen kan? Ook de dagen erna voel ik me kiplekker en heb ik (nog) geen teken van een depresie ofzo. Ook rook ik bijna dagelijks wiet. Voorkomt dat de nare uitwerking van XTC? En klopt het dat als je tijdens de trip blowt je trip heviger wordt. Greetz: SiLPHeR

  PS: Het betreft (witte) Dagobert Pilletjes (met een gezichtje van Dagobert Duck)

  Lees het antwoord...