Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
 • Datum: 11 februari 2003

  Vraag:
  een klasgenoot van mij blowd dagelijks, ook onder schooltijd.
  hij zegt te willen stoppen omdat ie het gevoel heeft steeds dommer te worden hij loopt ook een beetje wankel.
  hoe kan ik hem helpen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 februari 2003

  Vraag:
  Ha,

  Mijn rijbewijs is februari vorig jaar ingevorderd voor 15 maanden, ik heb daarvoor een medische keuring moeten ondergaan en uitslag viel me tegen. Ik vind mezelf geen alcoholist, maargoed! Ik vind het gezellig als ik thuis kom even te babbelen met een biertje erbij en dan rustig eten. Dat varieerd van 1 tot 3 drankies per dag. In mei wordt mijn rijbewijs vrij gegeven door justitie en dan gaat ie naar het CBR, dit wil ik voorkomen en heb dus een herkeuring aangevraagd. Als ik nu stop, dus helemaal geen drupperl meer drink tot die tijd, dat is dan 3 maanden alcoholvrij, kunnen ze dan nog sporen vinden? Loop ik dan nog een risico dat ze 'm niet teruggeven? Lichamelijk ben ik in orde, sport regelmatig, ik geniet alleen veel!
  Ik hoor het graag van je.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2003

  Vraag:
  Ik base al een tijdje crack, altijd in het weekend. Steeds maar één dag en meestal ook maar één gram, het gebeurt dat ik twee dagen base en soms ook twee gram. Nu is mijn vraag als ik dit blijf volhouden en soms twee maanden tussenlaat zonder te gebruiken ik ooit verslaafd kan raken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2003

  Vraag:
  Hallo

  Ik ben een stevige drugsgebruiker van 23, pak elke zaterdag 4 a 5 pillen zeker, soms wat GHB, drink alcohol hierbij. Snuif soms coke hierbij.

  Tevens gebruik ik cypramil (anti-depressiva).

  Ik ga nu een kuurtje pakken van 8 weken deca-durabolin, en een andere anabolensoort waar 4 soorten testosteron in zitten.

  Vraag 1: Is er wat bekend over risico's gevolgen, e.d. tussen combinaties van cypramil, of in het algemeen anti-depressiva en anabolengebruik?

  Vraag2: Is er wat bekend over risico's gevolgen, e.d. tussen combinaties van drugs, coke, pillen en anabolengebruik?

  Ik weet wat de gevolgen, bijwerkingen zijn van alle soorten drugs. Drugs met alcohol. Drugs met anti-derpessiva, maar ik ken de gevolgen tussen combinaties hiervan met anabolen. (MUV alcohol.)

  Groetjes S

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2003

  Vraag:
  Hallo,
  4 jaar geleden had ik weinig energie en toen heeft iemand
  mij ionamine forte gegeven. Dit werkte goed. Het is helaas
  niet meer te krijgen.
  Vraag 1 Is ionamine forte gevaarlijk
  vraag 2 kunt u mij iets aanraden waar ik weer energie van krijg. Ik wordt er depressief van dat ik altijd zo moe ben.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2003

  Vraag:
  Ik zou graag wat meer willen weten over het middel Pyruvaat/ Pyruvate. Ik heb wel op internet gekeken maar kom dan met name positief nieuws tegen. Je zou er meer Kj mee verbranden en ook de vetafbraak zou gestimuleerd worden. Over eventuele bijwerkingen kan ik eigenlijk niks vinden. Geen nieuws, goed nieuws? Of zijn er toch dingen die ik moet weten?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 februari 2003

  Vraag:
  beste beantwoorder,

  ik blow af en toe, en ik gebruik nu tijdelijk voor mijn nogal hevige hoofdpijn 1200Mg ibuprofen per dag.

  Nu had ik een paar keer geblowd terwijl ik dus ook de ibuprofen in mijn bloed had. Nu merkte ik hevige kalmerende effecten, ik kon nauwelijks meer praten omdat mijn gezicht te moe was om te bewegen, als ik op een stoel zat kon ik zo inslaap vallen en dat een paar keer achter elkaar.


  Ik had zoiets nog nooit eerder van het blowen ervaren.

  op een aantal sites had ik gelezen dat er chocolade op de markt is met cannabis en ibuprofen erin (dat zal toch niet voor niks zijn neem ik aan?)
  Komt dit effect door de combinatie van wiet met ibuprofen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2003

  Vraag:
  Hoi Martin,

  Bedankt voor je antwoord. Ik begrijp dat mijn vraag nogal onduidelijk is. Ik weet bijna zeker dat wat ik nu mee maak door de xtc komt. Er zijn zoveel overeenkomsten met ervaringen van andere gebruikers. Ik heb nu bijna anderhalf jaar geen xtc meer gebruikt. Ik leef als een monnik. Geen drank en andere rommel. Ik merk dat het iets beter gaat met me. Wat ik heel graag wil weten is of je ervaringen hebt met anderen (xtc gebruikers), die ook diep in de put hebben gezeten maar daar langzaam maar zeker toch zijn uitgekomen "genezen"?

  Met vriendelijke groet,

  A.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2003

  Vraag:
  ik ben verslaafd aan dafalgan codeiene ik neem er zoon 16 per dag.heb moeite om af te bouwen heb er met arts over gehad weten julie iets voor mij? dank u groetjes


  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2003

  Vraag:
  hallo infoteam ik ben nu een 10 maanden gestopt met wiet roken.
  als ik nu een uriene test moet doen vinden ze dan nog wiet in mijn uriene.wel ben ik ongeveer 10 kilo aangekomen.
  alvast bedankt voor de informatie

  Lees het antwoord...