Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1902
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  Is het mogelijk xtc in combinatie met de antibioticakuur minocycline te nemen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  hallo
  ik heb een vraag heb lichte epilepsie maar krijg het niet meer met of zonder medicijnen te nemen kan het kwaad om op een feest een half a kwart pilletje te nemen??


  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  Beste,
  Kan uw arts dit eens lezen en hierop advies geven?
  Na meer dan een jaar met depersonalisatie en ptss klachten te lopen ben ik bereid deze behandeling als experiment te proberen.

  https://www.vice.com/be/article/avnbm8/can-mdma-cure-ptsd

  Graag uw advies en eventuele medewerking in deze trial. Fijne Groeten.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik heb een aantal vragen m.b.t een aantal niche middelen, namelijk Amfolenic Acid(WIN 25,978), etonitazeen en butyrfentanyl.

  AFA is een stof die op mijn pad is gekomen en erg mijn interesse opgewekt heeft aangezien het een van de enige stimulerende middelen is dat alleen een sterke affiniteit voor dopamine heeft maar geen actie heeft op 5-HT of NE. Dit zou dus moeten inhouden dat het in principe een heel mild effect heeft op het lichaam, dat trekt mij wel aan.

  Nu wil ik vragen of jullie kunnen toelichten of de gespeculeerde antibiotische werking ook present is bij recreationele doseringen, wat precies de recreationele doringingen zijn en hoe lang de effecten aanhouden? Ik kan hier simpelweg amper informatie over vinden, misschien kunnen jullie meer informatie vinden.

  Mijn vraag over etonitazeen gaat vooral over de potentie, na ruim onderzoek doen kom ik uit op 2 verschillende conclusies over de potentie, sommige zeggen dat het ligt op 1500 maal de sterkte van morfine (blijkbaar is deze potentie gevonden bij in vivo testen op muizen) maar nu zijn er ook verschillende meningen dat dit bij mensen heel anders zit, namelijk 'maar' 60 keer de potentie van morfine. Ik heb ook gelezen dat die 1500x sterkte alleen van toepassing is bij intraveneus gebruik. Kunnen jullie mij informeren wat nu wel en niet klopt?

  Mijn vraag over butyrfentanyl is simpelweg wat de biologische beschikbaarheid is van dit middel bij oraal toedienen, ook hier kan ik weer geen (betrouwbare) informatie over vinden.

  Ieder beetje informatie dat jullie mij kunnen geven helpt al enorm, maar als mijn vragen niet beantwoord kunnen worden vanwege de onbekende natuur van deze middelen zal ik enig gebruik niet doorzetten.

  m.v.g

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  Codeine naar Egypte meenemen mag dat

  Lees het antwoord...
 • Datum: 18 september 2017

  Vraag:
  Krijg je een boeten als je xtc drugs gebruikt?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 september 2017

  Vraag:
  Hoi 4 en halve week geleden heb ik lsd gebruikt.. dit had ik nooit moeten doen ik heb geen informatie gezocht over de drugs.. en heb met me lompe verstand 3 zegels gebruikt. Tijdens de trip ben ik in een bad trip terecht geraakt en dacht dat ik dood ging dit vond ik heel erg eng. Eenmaal uit de trip besefte ik als snel dat dit door de drugs kwam en wist da het nep was en het nooit meer wilde. Verder had ik hier geen last van. Twee weken later ben ik naar een festival gegaaan en heb party drugs ge ruikt, mdma en voor het eerst 3mmc gebruikt dit ging goed tot aan het einde van de dag.. toen voelde ik me niet zo lekker en ben uit de menigte gegaan.. daarna ging het maar niet weg en ben ik naar de ehbo gegaan.. daar moest ik op en neer rennen toen ik stopte met rennen kreeg ik enorme steken op mijn borst en dacht ik dat ik weg zou vallen.. ik dacht dat ik het aan mijn hart kreeg en dood ging.. ze hebben alles nagekeken en kwamen er op uit dat ik een paniekaanval heb gehad .. nu heb ik sinds die eerste paniekaanval elke dag bijna last van een lichte maar krijg het goed onder controle ik heb ook heel veel last van angstige gedachten en piekeren verder heb ik geen last van het zicht of van flashbacks alleen mijn gedachten gaan met me aan de haal en vind dit niet fijn.. ik ben bij de huisarts geweest en die heeft me doorverwezen naar Eem spygoloog.. ik moet wachten tot ik behandeld woord en dat gaat ook gebeuren en heb er vertrouwen in.. ik ben egt het vetrouwen in me zelf kwijt en ben bang da ik gek word of flashbacks krijg mis kunnen jullie al wat tips geven of dergelijke gr anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 september 2017

  Vraag:
  Hallo ik ben 16 jaar en heb nu een jaar lang vrij regelmatig drugs gebruikt. Voor ik begon met gebruiken is er al een vitamine b12 tekort bij mij vastgesteld. Mijn geheugen is hierdoor erg achteruit gegaan. Ik vraag mij af of datgene wat ik tot nu toe gebruik heb mijn toekomst op de universiteit zou belemmeren. Want met de gevolgen van mijn tekort heb ik flink te kampen.mijn vraag is dus of het mijn toekomst op de universiteit zal bemoeilijken. Wat ik heb gebruikt:
  Ongeveer 25 tot 30 XTC pillen niet heel zwaar.
  4 gram MDMA
  3 gram speed
  6 gram coke
  Heel veel lachgas patronen
  4 gram ketamine
  1 pil 4fmp

  Ik weet niet waar ik mijn vraag zou kunnen stellen anders dan hier. Alvast bedankt!

  Groetjes Katy

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 september 2017

  Vraag:
  Hoe kom je af van paniekaanvallen veroorzaakt door een bad trip? Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 september 2017

  Vraag:
  ik heb paniekaanvallen door een bad trip met alle symptomen. hoe kom ik er vanaf? ook maag en darmproblemen en zweten. opnieuw blowen? medicatie,cbd? groet

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1902