Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1893
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Al een enige tijd heb ik meerdere lichamelijke klachten en is er bij mij een kleine bacteriële overgroei in de darmen gevonden. Verder waren al mijn waarden in het bloed goed en ervaar ik naast darmklachten, weinig andere klachten. Voor de bacteriële overgroei heb ik niets mee gekregen om het te behandelen o.i.d.. Er werd mij verteld dat ik bij bepaalde voedingsmiddelen meer klachten zal ervaren en dat ik zelf uit moet zoeken wat voor mij werkt en wat vooral niet.

  Langzamerhand kom ik er steeds meer achter hoe ik mijn klachten onder controle kan houden en voel ik me al een stuk beter.

  Aangezien het festivalseizoen er aan zit te komen vroeg ik mij af wat het effect van drugs hier op zal zijn. Uiteraard ben ik er van op de hoogte dat drugs niet goed zijn. Ik leef verder erg gezond maar gebruik eens in de zoveel maanden wel eens drugs zoals MDMA of Amfetamine. Daarom hoop ik dat iemand mij hierover verheldering kan geven.

  Daarnaast vraag ik me ook af hoe dit zit met het consumeren van truffels. Ik zou binnenkort graag weer eens magic mushrooms willen nemen maar ik ben bang dat dit misschien wel invloed op mijn darmen kan hebben i.v.m. schimmels etc. Ben ik te bezorgd of kan dit er wel degelijk voor zorgen dat de groei van bacteriën en schimmels zal toenemen in mijn darmen?

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hey. Ik heb een vraagje, ik heb thuis natte pep/speed in de vriezer. Nu willen wij dit voor een feest gebruiken binnenkort maar deze pep/speed droogt pas na anderhalve dag.. Dit vinden wij erg lang duren dus we hadden het idee om de pep/speed van tevoren te drogen en weer in de vriezer te leggen zodat het al klaar is. Kan dit of gaat de werking er dan vanaf?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Na een bad trip van truffels heb ik een vreemde klachtenlijstje specifiek het volgende. Als ik mijn hoofd links of rechts draai heb ik een tintelend gevoel in het hoofd en borst ook wanneer ik op de borst lig.NMR van de nek wijst niks uit. Dan verder behoren hoofdpijn,slaapstoornis,oogklachten waar voornamelijk dubbelzien en floaters,zero libido en erecties,koud-warmte aanvallen,pijn in de rug etc...nmr hersenen en nek waren negatief dus voorlopig geen verdere info..hulp is wenselijk en nodig. Bedankt, Vriendelijke groet. OKA

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Over een aantal dagen wil ik voor de eerste keer (pure) mdma doen. Wel heb ik hier een aantal vragen over. Ik heb namelijk in mijn verleden een (best) zware vorm van epilepsie gehad. Ik ben nu 20 jaar, mijn laatste aanval kreeg ik ongeveer 12 jaar geleden. Sindsdien mocht ik ook stoppen met de medicatie (11-12) jaar geleden.

  Sindsdien heb ik geen aanvallen meer gehad en/of andere verschijnselen van epilepsie.
  In de tijd van mijn puberjaren tot nu heel wat alcohol genuttigd, gebruik gemaakt van hasj/wiet/hasj en wiet, 15mg ritalin per dag (i.v.m. Attention Dificit Disorder (A.D.D.)), doe ik aan verschillende vechtsporten (boksen, kickboksen, jiu jitsu, mma) waarbij ik behoorlijk wat klappen op m'n hoofd vang. Alles zonder dat ik ook maar enige verschijnselen krijg van epilepsie.
  Ik heb geen last van gekkeurde lichtjes in een club, alleen soms van fel wit knipperende lichtjes. Nou hoor ik ook van vrienden (die geen epilepsie hebben/hadden) dat zij ook last hebben van deze lichtjes, wat me wel gerust stelt.

  Nou wil ik ongeveer 20/30mg pure mdma bij een feestje in een club over een paar dagen.
  Ik vroeg me af wat de kans is dat ik weer een aanval krijg?
  En mocht ik een aanval krijgen, is mijn epilepsie dan ook weer terug?
  Het is namelijk wel een erg kleine dosis mdma lijkt me.
  Wat kan ik voor de rest verwachten / waar moet ik voor de rest rekening mee houden?
  Hoe verstandig is dit om te doen?

  Ik hoor graag antwoord van deskundigen en/of ervaringen

  Gr.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hoe lang is cannabisgebruik aantoonbaar bij het voorselectiemiddel, speekseltest/wangslijm, bij verkeerscontrole. Is dit een dag later, ook nog aantoonbaar middels die test?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Na welke hoeveelheid alcohol veranderen de cdt waardes in je bloed ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  vraag: Afgelopen januarie kreeg ik een tia. Gelukkig geen schade opgelopen. Sinds die tijd slik ik bloedverdunners (Clopidogrel Aurobindo). Voor dit medicijn moet ik ook maagbeschermers slikken (pantoprazol). Ik ben een man alleen en mijn leeftijd is 65 jaar. Soms als ik sex heb gebruikte ik wel eens kamagra. Dus mijn vraag is: kan ik deze combinatie maken? Is het schadelijk? Is er dan een kans dat ik hierdoor een tia of bloeding kan krijgen. Ik hoor het graag. Alvast bedankt. Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ga deze zomer voor het eerst truffels doen. Ik heb wel al ervaring met wiet, alleen het is nu zo dat ik paar maanden geleden in een bad trip ben beland (te veel gerookt). Sindsdien doe ik nog steeds wiet, laten we zeggen 1 keer per 2 weken. Ik ben vanaf het moment dat ik in die bad trip ben terechtgekomen wel bang dat dit opnieuw zal gebeuren. Schiet soms zomaar door m'n hoofd heen, van te voren of tijdens het smoken. Is gelukkig niet gebeurt, alleen is het probleem nu.. Zal dit gevoel de kans op een bad trip verhogen? Vooral als ik erover nadenk voel ik m'n hartslag al sneller kloppen, zelfs nuchter.

  Plus, wat is de beste dosis voor mij qua (gedroogde en/of verse) truffels?
  Ben een meid van 18, 1.65m en weeg zo'n 53 kilo.

  Dankjewel!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik heb begin maart coke gebruikt, die redelijk versneden was, samen met een andere vriend. Paar dagen erna heb ik een super erge draaiduizeligheid gekregen. (Vriend heeft nergens last van) Dit heeft ongeveer een maand geduurd en is overgeslagen in een continue duizeligheid / wazig zien, met een hele erge misselijkheid. Eerste paar dagen heb ik niet goed kunnen eten, maar nu weer wel. Heb nu tot op heden nog steeds last van duizeligheid en misselijkheid, en soms lijkt het dat ik paniekaanvallen krijg als ik iets "moet". Bijv. ergens heen gaan of in vliegtuig zitten, dan wordt ik heel misselijk (ook vaker moeten kotsen).

  Nu was ik incidenteel voor maart ook wel eens duizelig als ik ergens zat in een ruimte of een keer tijdens sporten. Maar dat is echt maar 4 x geweest in 2 maanden.

  Ben bij neuroloog geweest en er zijn scans gemaakt van mijn hoofd d.m.v. MRI/CT, maar is niks uitgekomen. Evenwichtsorgaan is goed en heb geen lyme. Morgen krijg ik een maagonderzoek.

  Verdere opties zijn er bijna niet meer, en ik zie het echt niet zitten om de rest van me leven elke dag duizelig en misselijk te zijn..

  Mijn vraag is, zou dit door de coke komen of is er iets anders aan de hand?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hallo !

  Gebruik nu voor mijn paniekstoornis en angstaanvallen (wel zwaar tegen mijn zin) lexapro/escitalopram. Nu was mijn vraag, vermits ik en mijn vriend af en toe wel graag wiet gebruiken, of ik dit kan combineren met de escitalopram ? Ik zit nu op 5mg en ga max tot 10mg gaan. Is dit mogelijk samen met wiet te gebruiken of zijn er interacties ?

  Alvast bedankt :)

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1893