Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1924
 • Datum: 22 februari 2018

  Vraag:


  Code:1989


  Beste Dion,


  Allereerst bedankt voor je reactie, die 12 oktober toen het zich afspeelde weet ik nog dat ik erbij zat en rustig bij zat, tot op een gegeven moment ik wat voelde opkomen in m'n hoofd netalsof er een verstoring optrad in de hersenen en dat ik recht overeind stond met de adem in m'n keel en gelijk moest lopen, ik kon niet stilzitten ik moest gelijk lopen. Is dat een normale reactie want heb wel paar keer geblowd maar dit nog nooit meegemaakt. Is dit een bad trip of? Kan hasj zo een reactie uitlokken..sinds die dag ben ik wel rusteloos kan ik niet slapen en trillingen en tintelingen en een gevoel van onwerkelijkheid. Kun je me vertellen of dit over gaat inmiddels al 4 maanden verder, en een depressief gevoel, het lichaam maakt continu adrenaline aan waardoor de hartkloppingen zijn en de ademhaling en tintelingen en het niet kunnen slapen maar ik kan dat niet stoppen waarom lukt dat niet. Wil gewoon weer ontspannen zijn en nergens aan denken voorheen sliep ik als een roos en nu gaat het moeilijker red me toch hier uit nooit meer blowen wat een fout was dit.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2018

  Vraag:
  Hallo!

  Ik heb in mijn leven ong. 9/10 keer xtc gebruikt (over een periode van 3,5 jaar) De 2e keer dat ik xtc deed dateert uit eind oktober/begin November 2013. Op deze avond had ik een pil van respectievelijk 220 mg. (getest door de dealer, zelf niet gedaan) en daar heb ik verspreid over de avond 3-kwart van gehad. Zelf weeg ik 50 kg. Ik had goed geslapen EN goed gegeten, maar de pil sloeg ondanks dat toch vrij snel in (lees: 15 min) en hard ook. kon niet goed van m'n telefoon lezen etc. Alles ging goed, als ik foto's terug kijk zie ik wel aan de stand van mijn hoofd dat ik behoorlijk hard ging en er bezweet uitzag. Rond een uur of 4 ben ik neergeklapt, begon ik te schokken, kreeg ik enorme spierspanningen (de ambulancebroeders probeerden me naar beneden te duwen, zodat ik als het ware op de brandcard zou liggen, maar ik bleef maar omhoog komen en draaide mijn ogen weg. Zelf was ik buiten bewustzijn. Mijn hartslag was 190, na het bijkomen 110. De ambulancebroeder kon mij, nadat ik was bijgekomen, niet precies zeggen wat het geweest zou zijn (zelf dacht ik aan een epileptische aanval veroorzaakt door geen idee) Hij gaf aan dat ik naar aceton rook (geur uit mijn mond) Ik heb geen weet van hoeveel water ik heb gedronken, wel was het erg warm en heb ik niet zo vaak afgekoeld. Of ik erg warm was weet ik dat dus ook niet, de dosis was sowieso verkeerd. Ik ben eigenlijk opzoek naar het 'verlossende' antwoord. Wat zou dit geweest kunnen zijn? Ik heb hierna (6/7) keer vaker XTC gedaan en er is nooit meer zo iets gebeurd, wel ben ik de 3e keer flauwgevallen, maar dat kwam door de hitte. toen ik (letterlijk 20 sec) buiten was in de kou verdween het weer. Dit was tevens dezelfde locatie. 6/7 keer XTC pogingen later is het dus nooit meer gebeurd, Ik neem tegenwoordig ook ong. 70 MG en alleen nog maar in koele ruimtes, maar de angst dat het terugkomt blijft altijd in mijn hoofd zitten. de vragen: als wat klinken deze klachten? 2: hoe groot is de kans dat het terugkomt? Ik heb voor zover ik weet geen epilepsie, ik kan alleen niet zo goed tegen stroboscopen, al weet ik niet of dit echt zo is, of dat het een automatische schrikreactie is (omdat ik het koppelen aan een mogelijke epileptische xtc reactie in het verleden)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2018

  Vraag:
  Hallo kan ik met sertraline ghb gebruiken . I'm serotoninesyndroom? Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 februari 2018

  Vraag:
  Ik begin vandaag/morgen aan een antibiotica kuur van een week. De medicijn naam is Flucloxacilline. De dag nadat mijn kuur is afgelopen heb ik een feest en ik vraag me af of ik dan MDMA kan gebruiken.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 februari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Twee dagen geleden heb ik crystal meth gebruikt door het te roken. De exacte dosis weet ik niet, maar wel meerdere keren wat gerookt op de dag met als laatste een dosis om 19:00. Nu, twee dagen later (ochtend om 11:35) heb ik nog steeds last van koudere handen en voeten, ik denk door vasoconsttictie en een enigszins verhoogde hartslag. Heeft u enig idee na hoeveel tijd dit over zal gaan? Ikzelf dacht dat het zal stoppen zodra de meth uit mijn systeem zou zijn, dus ik hoop over 1 a 2 dagen. Ik vond de high enigszins tegenvallen en de come down vreselijk tot nu toe (paniekaanval gehad etc.) dus ik ben zeker niet van plan dit ooit weer te gaan gebruiken.

  Alvast bedankt voor uw antwoord!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 februari 2018

  Vraag:
  Hallo

  Mijn vraag is of je Ketamine kan Oplossen in Water of andere dranken? En zo ja hoeveel zou er in een glas water of drank moeten?

  Alvast Bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 februari 2018

  Vraag:
  Ik ben op zoek naar onafhankelijke informatie over crystal meth (methamfetamine) waarvan ik geloof dat het een beetje anders is dan gewoon speed.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 februari 2018

  Vraag:
  beste drugsinfoteam,

  deze vraag is volgens mij al een x gesteld maar hoeveel mensen overlijden per jaar aan drugs?
  ik hoor graag snel want ik heb me spreekbeurt op school over drugs! spannend!

  mvg
  Florentina

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 februari 2018

  Vraag:
  Afgelopen weekend heb ik xtc gepakt, een zeer goeie avond gehad met vrienden. Helaas de volgende dag toen ik weer nuchter geworden was, merkte ik het op dat ik een hele dikke lip had, deze was echt ruim 5 tot 6 keer zo dik als gewoonlijk. In de avond na ook wat geslapen te hebben is mijn lip wat minder dik geworden maar zag daarna wel een gele gloed op mn lippen, een korst, en aan de binnenkant een witte plek, soort van blaar maar dan een soort korst maar door het speeksel wit en zacht lijkt het op.
  Waarschijnlijk komt het omdat ik door de xtc van alles doe wat ik niet door heb. Heb ik waarschijnlijk flink op mijn lip gebeten. Wat kan ik er aan doen om hier zo snel mogelijk van af te komen? Want het ziet er natuurlijk niet uit. Maar het belangrijkste wat kan ik eraan doen om het te voorkomen dat her de volgende keer weer gebeurd?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 februari 2018

  Vraag:
  Hallo Drugsinfoteam,

  Ik heb in mijn kast nog een halfje XTC liggen van ongeveer een jaar geleden. Het zit nog gewoon in een plastic druk-sluit zakje. Kan ik dit nog veilig gebruiken of kan ik het beter weggooien aangezien het 'oud' is?

  Ik hoor het graag.

  Bedankt!

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1924