Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1852
 • Datum: 18 januari 2017

  Vraag:
  wat is een "Nooz Pack" ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 januari 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfo,

  In het verleden 1 a 2 jaar geleden zijn er enkele dingen gebeurt waar ik nog vraagtekens achter heb.

  Als eerste heb ik een lange periode gehad dat ik blowde, 5 euro op een dag blowde ik weg. Een meer op een avond toen ik met een vriend blowde, ging ik bad. Ik zag zwart-witte spikkeltjes en ik viel heletijd weg. Dat was beangstegend. Dit hield aan, en na de 3e dag fietste ik huilen naar huis omdat het enorm angstig was. Ik was toen naar de spoedeisende hulp gegaan, en daar konden ze niks voor mij betekenen. Ongeveer 2 weken is het enorm aangehouden. En toen was het wel te doen, naar 2 jaar later en voornamelijk bij witte ruimtes, zie ik ook nog alles zwart-wit spikkelend en in me ooghoeke een zwarte waas, ik val niet meer weg. Naast dat kan ik niet meer zo goed zien in het donker als voorheen. Het lijkt wel of ik nachtblind ben geworden.
  Naast dat ben ik een paar keer ook out gegaan tijdens het blowde : ik zag zwart, mijn zicht was verdwenen en ik had stuiptrekkingen. De keren dat het gebeurde duurde het kort 30 sec. Of lang 5 tot 10 min.

  En als laatste, ik had een keer op een feest geblowd en xtc genomen. Op het feest werden opeens de lichten aangedaan. Waardoor ik een soort kortsluiting kreeg? Ik zat zelf te denken aan epelepsie (mijn pa die heeft daar ook last van) maar wat er gebeurde nadat de lichte aanwerden gedaan: ik kreeg enorme stuiptrekkingen, in mijn handen, benen, maar ook in me geziicht, mijn mondhoeke trokken schreef (zo voelde dat teminste) en ik knipperde heel raar (of dat je water in je gezicht krijgt gegooid.
  Sinds dien ben ik enorm gevoelig of angstig voor licht, zoals op feesten, knipperlichten, iets wat knipperd. De zon die door de bomen heen schijnt en je loopt er langs. Zulke kleine dingetjes waar ik nooit last van heb gehad.

  In deze periode wat ongeveer een jaar duurde, blowde ik elke dag, gebruikte ik in de 2 weken xtc, ook dexamfetamine wat ik gebruikte voor mijn tentame week. Ik at ook slecht, was in 2 maanden tijd 14 kilo afgevallen. En dat soort van epelepsie aanval heeft me wel laten inzien dat ik moest stoppen. Thanks to that.

  Alvast bedankt voor jullie hulp,

  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 januari 2017

  Vraag:
  Ik lijd al 2j aan hppd en depersonalisatie.
  Ik heb alle maar echt alle symptomen hiervan!
  Dit is begonnen na een bad trip en een paniekaanval.
  Kan ik mijn leven terugkrijgen? ik heb een wazig/blur zicht met floaters,nabeelden,trails,colort etc.Ik lijk ook dezelfde symptomen te hebben van het Alice in Wonderland syndroom (shrinking effect) Please help mij! happy holidays iedereen.
  cheers

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 januari 2017

  Vraag:
  Sinds kort gebruiken vrienden van mij regelmatig xtc. Ik slik zo af en toe een beetje mee. Een paar van mijn vriendinnen worden heel snel misselijk van het gebruik, soms al na een kwart pil.

  Nou vind ik het heel jammer voor ze als ze niet lekker gaan terwijl de rest het super naar hun zin heeft... Alleen weet ik niet zo goed wat ik kan doen om te helpen.

  Hoe komt het dat sommige mensen zo veel sneller misselijk worden dan anderen? Is er iets wat ik zou kunnen doen om te helpen? Of wat zij zouden kunnen doen om het te vermijden?

  Alvast super bedankt! Groetjes van een (hopelijk in de toekomst) hulpvaardige vriendin

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 januari 2017

  Vraag:
  Beste arts,

  Ik heb afgelopen weekend iets vrij doms gedaan.
  Ik heb op een feestje zo'n 8 rode wijn op over een tijdsbestek van 6 uur.
  Eenmaal thuis heb ik ghb tot me genomen, echter te veel.
  Ik doe dit laatste wel eens (lees paar x per jaar) en dan neem ik het nooit icm alcohol en in deze mate.
  De hoeveelheid is een flessendop geweest. Normaliter is dit de helft.

  Ik ben in slaap gevallen dan wel bewusteloos. De volgende dag was ik erg duizelig, had ik hoofdpijn en was ik natuurlijk erg geschrokken van mijn onverantwoorde gedrag.
  Nu is het 3 dagen geleden en mijn buik zet op en is enorm hard.
  Het doet af en onderhuids zeer in de zin van kleine stroomschokjes.
  Ik durf er niet goed mee naar de dokter, omdat ik m'n verhaal niet wil vertellen vanwege schaamte.
  Ik voel me af en toe naar en duizelig worden, ik raak dan licht in paniek. Mijn buik voelt vol en hard van boven (vlak onder ribben) tot onder (boven schaambeen).
  Ik heb minimaal ontlasting maar wel eens per dag een beetje. Daarom vind ik het opblazen zo raar. Soms borrelt het iets of komt er lucht vrij via m'n mond.
  Is het iets waar ik toch echt mee naar de huisarts moet of heeft u een ander advies?


  Enorm bedankt voor je tijd!
  Groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 januari 2017

  Vraag:
  ik ging dood

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 januari 2017

  Vraag:
  Als je urine controle moet afstaan en je doet van te voren je eigen urine in de zak of condoom met paar druppels schoonmaak azijn, zuiver je dan je urine waar je negatieve op scoort?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  In puur recreatieve vorm rook ik van tijd tot tijd crack. Doe dit misschien 1 of 2 keer per maand, nu al een jaartje of 20.

  Ik heb al heel wat resultaten gezien van voor, tijdens en na het uitkoken van de coke, maar nu voor het eerst ben ik iets tegen gekomen waar ik m'n vraagtekens bij zet.

  Al tijdens het uitkoken blijven er stukjes in de lepel borrelen die niet oplossen. Als ik snel genoeg ben en het goeie uitgekookte restant er uit haal, is niet alles verrot want er vormt zich meteen na het koken een soort dikker wordende pasta, die na 2 minuten al is ingedikt.

  Als dit opdroogt blijft er al snel een soort vezelachtige troep over. Het zijn ook echt net vezels en het is te vergelijken met de glans en fijnheid van zijde, blijft ook flexibel maar het absorbeert wel ALLE vloeistof in de lepel binnen enkele minuten.

  Wat kan dat in vredesnaam zijn?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2017

  Vraag:
  Is het erg als er in je 2cb pillen bruine stukjes zitten?
  Want ik heb yellow pickachus 2cb pillen en daar zitten bruine stukjes in

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2017

  Vraag:
  ik ga over een aantal dagen op vakantie en ben van plan om speed te gebruiken. Zullen speurhonden op de luchthaven aan mij kunnen ruiken dat ik pep op heb?

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1852