Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1936
 • Datum: 23 april 2018

  Vraag:
  Beste.

  Graag zou ik van u willen weten of de combinatie venlaflaxine en Cocaïne daadwerkelijk gevaarlijk is? Op internet worden veel verschillende conculsies geconcludeerd maar wat is nu werkelijkheid?
  Is er nader onderzoek gepleegd omdat er in het verleden dodelijke slachtoffers zijn gevallen of klopt deze informatie niet? We weten uit de litratuur dat venlaflaxine (SNRI) werkt via serotonine- noradrenaline in de hersenen. Bij cocaïne komen de stoffen dopamine, adrenaline en norepinefrine vrij in de hersenen, ook een stukje serotine maar dit is vrijwel nihil. De kans op een serotonine syndroom is dan uitgesloten of heb ik het mis? Is er in de loop van deze jaren nog onderzoeken gedaan naar deze combinatie? Graag u reactie.

  Met vriendelijke groet.  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 april 2018

  Vraag:
  Hallo,

  ik ga stoppen met paroxetine 10mg en volgens de huisarts hoef ik dit niet af te bouwen. Nou wil ik graag weer een keer een xtc pil gebruiken nadat ik gestopt ben met de paroxetine maar ik weet niet precies hoelang ik moet wachten na de laatste keer mijn paroxetine geslikt te hebben. Dus hoelang moet er tussen de laatste paroxetine pil en een xtc pil zitten? Mijn huisarts zei ongeveer 2 weken maar online vindt ik veel verschillende dingen erover. Wat raden jullie aan?

  alvast bedankt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 april 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Deze vraag gaat over het gebruik van xtc bij iemand die nog maar een klein deel van haar alvleesklier heeft.

  Mijn vriendin is 7 maanden geleden geopereerd aan een tumor in haar alvleesklier waarbij het overgrote deel van haar alvleesklier is verwijderd. Het stuk wat de exocriene functie regelt is verwijderd (spijsvertering), maar haar endocriene functie werkt nog goed (bloedsuikerspiegel). Voor de duidelijkheid: ze heeft nog ongeveer 2 cm van het staartje haar alvleesklier, de rest is weg.

  Voor haar operatie deed ze af en toe xtc, zo'n 3 keer per jaar, sporadisch. Nu wilt ze het graag weer proberen. Zelf heeft ze in haar hoofd om maximaal een kwart van een pil te nemen.

  Er is geen informatie te vinden over haar situatie en het gebruik van xtc. Ik begrijp, en zij ook, dat er altijd risico's aan drugsgebruik zit. Echter vragen wij ons af of deze risico's nu groter zijn dan bij mensen met een volledige alvleesklier.

  Verder slikt ze bloedverdunners (aspirine) en pancreas enzymen (creon) bij de maaltijden. Ik weet niet of dat iets uit maakt in deze situatie. Het gebruik zal over ongeveer een maand plaatsvinden, wanneer de operatie dus 8 maanden geleden is.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 20 april 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een dubbele antibioticakuur van 14 dagen voorgeschreven gekregen, bestaande uit metronidazol 500 mg 2x daags en doxycycline 100 mg 2x daags.

  Binnenkort is er een feestje, omdat ik geen alcohol mag bij de antibiotica vanwege interacties ben ik benieuwd of ik wel een kleine hoeveelheid xtc, ketamine, speed of cocaine kan gebruiken, of heeft dat invloed op de werking van dr medicatie?

  Uiteraard zal ik dat alleen doen als ik me goed genoeg voel.

  Ik hoor het graag, alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  Goeiedag, als begeleider van jongeren heb ik volgende vraag.
  Een van mijn cliënten zou 'space' gebruiken.
  Hebben jullie hierover meer info? Kans op verslaving? gebruik? En zo meer?
  Dank!
  E


  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  Wat gebeurt er bij een bad trip van hasj of wiet of andere drug in de hersenen, waardoor mensen een angstoornis krijgen of paniekstoornis. En is dit onherstelbare schade of wel te herstellen. Dat het ook het gehele functioneren van een persoon wegvalt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  , ik heb een vraag.
  Ik slik al 3 jaar fluoxitine 20mg. Nu sinds 2 maanden 40mg. Vorig jaar heb ik xtc geprobeerd ( hele pil totaal) maar ik voelde er niks van, heb zelfs de trein naar huis gepakt omdat ik me verveelde. Later nog een keer thuis met iemand geprobeerd (na een fles wijn pp en 1.5 pil) ook nauwelijks effect. Nu ga ik volgende week naar een festival waar al mn vrienden xtc gaan gebruiken, ik wil het nog wel eens proberen maar aangezien het met 20mg fluoxitine al geen effect had, denk ik met 40mg helenaal niet. Nu las ik dat 4f misschien een optie was, die een soortgelijk effect geeft maar anders op je hersenen werkt. Zou dit een goede optie zijn? En hoeveel is de max.?
  Ik slik verder ook nog concerta 54mg.
  Ik ga wel heel goed op truffels en pep.
  Ik zou graag meer info willen.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  ik heb een vraag over xtc.

  ik heb een jaar geleden in ongeveer 3 keer xtc gebruikt. toen vertrouwde ik het wel maar sinds ongeveer 5 maanden vertrouw ik niks meer. als ik sigaretten koop denk ik dat het vergiftigd is en als ik wiet gebruik ook.

  over de xtc. als ik xtc gebruik doe ik dat samen met een vriend. dan lopen we een beetje door het bos ofzo en praten we over domme dingen. (we hebben zelfs chinees bestelt met een baksteen) ik dronk ongeveer een fles water van 0,75 liter in een uur op want ik was vergeten dat ik kon overlijden aan water vergiftiging. ik liep in een t-shirt want het was warm. maar sinds ik het allemaal niet meer vertrouw ben ik ook een soort van bang voor xtc maar wil het wel graag weer een keer gebruiken in de zomer. nu zijn mijn vragen:

  1: wat kan ik doen tegen die angst voor alles.( het is denk ik gekomen door een bad trip op wiet)
  2: hoeveel kans heb ik op overlijden als ik xtc gebruik op de manier die ik heb omschreven.
  3: zijn er nog tips voor het gebruik op mijn manier?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 april 2018

  Vraag:
  kun je kanker krijgen van lachgas?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 april 2018

  Vraag:
  Ik had een vraag ik ben er recent achter ge komen dat ik allergisch Ben voor xtc maar i xtc pakken is er een manier om deze allergie te vermijden want ik heb vnv een feest en zou graag way Willen pakken

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1936