Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1911
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Hi ,

  Ik ben 23, en vrouw.

  Ik heb sinds mijn 15 al verslaafd aan alcohol. Ik zit daar voor in behandeling 3 jaar. 1 keer naar Jellinek gegaan.
  Ik zit op een school voor mensen met verslavingen problemen.

  Sinds half september van dit jaar ben ik begonnen met het zwaar gebruik van Ghb. Ik weet niet precies hoe veel ik nemen exact maar het is wel 24/7. Ik wil er echt van af, ik voel niet echt positief gevoelens meer en als ik het niet neem zijn de afkick verschijnselen vreselijk.
  Ik kan het niet tegen mijn behandelaren vertellen omdat ik bang ben dat ik van school moet.
  Omdat alcohol makkelijk te zien is en gbh niet.
  Ik Slaap heel slecht.
  Ik heb 10 pillen Lorazapam gekregen van mijn huisarts.(Die ook nog van niks weet). Soms neem ik die maar probeer het alleen te doen wanner mijn wallen zo erg zijn dat ik echt een paar uur achter elkaar moet slapen.

  Ik schijf de tijden op en probeer het om de 3/4uur te nemen lukt meest al, maar niet altijd. Denk dat ik dan zo een 5mm neem. Wanner ik drink neem ik meer.
  Ik heb een afspraak gevraagd bij Jellinek maar ze denken dat het voor alcohol is over 4 dagen.

  Mijn vraag : Hebben jullie advies van hoe ik het beste kan stopen? ( Ik ben vaak angst )
  -Met medicatie?
  -Eerlijk zijn tegen mijn behandelaren? ( heb ik liever niet mijn juf zou heef verdrietig worden.. niet alleen haar ,
  - koffie vermeiden , en energie dranken ? wied?
  - Alcohol?

  Als ik in behandeling ga hoe lang moet je voor gbh opgenomen worden?

  Alvast bedankt  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Hallo, Na een 2 jaren flashbacks van een bad trip heb ik redelijk wat onderzoek erop zitten. Symptomen : Depersonalisatie,Derealisatie,hppd, mogelijk PTSS,ED.
  MDMA behandeling is bekender aan het worden in de psychiatrische wereld. Graag de therapeutische dosis. Ik hou u op de hoogte van het resultaat. Groet Neuro/research DT-MT

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Geachte

  Ik wil mexicaaanse truffels uitproberen, deze zijn het mildste van alle paddos, en ga 5g nemen is ook de laagste dosis. Ik neem paroxetine 20 mg anti depressivum, concerta 54 mg, en bromazepam benzodiazepine 2x 12 mg. Ik voel me goed, neem deze medicatie al 1 jaar. Kan er gevaar ontstaan? Heb onlangs me hartslag, bloeddruk laten meten, en die was heel normaal. Ik doe ook veel aan lichaamsbeweging, stappen op mijn werk, 9 km gemiddeld, 5x op een week, dit weet ik omdat mijn gsm in mijn zak zit en het berekent het afstand. En fitness 3 x in de week.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 november 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben een man in de twintig en heb vroeger als baby bij mijn geboorte wpw syndroom gehad aan mijn hart ( wolf parkinson white syndroom). Dit is destijds helemaal verdwenen ( groeit weg) en ik heb al enkele keren xtc gebruikt zonder problemen. Maar ik vroeg me af of ik hierdoor een groter risico heb op hartproblemen bij het nemen van xtc?

  groet


  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 november 2017

  Vraag:
  Als je cocaine gebruikt maak je een 3e stofje aan dat heet :  coca-ethyleen.

  Ik vroeg mij af of er iets soortgelijks gebeurt bij Speed en Alcohol ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 november 2017

  Vraag:
  Beste meneer, mevrouw,

  Onlangs las ik dat de werkzame stof in truffels zou kunnen helpen bij de behandeling van depressie.
  ik ben een vrouw van 55 jaar en lijd al 35 jaar aan depressies. Ik las dat je brein er door veranderd en sommige mensen zelfs 3 maannden klachtenvrij zijn. Te mooi om waar te zijn.
  Zou ik paddo's uit kunnen proberen? Ik slik 1000 mg Priadel en 50 mg sarotex.
  Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Marian

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 november 2017

  Vraag:
  Hallo ik slik sinds vandaag betmiga met de stof mirabegron 50mg.
  Is voor mn blaas.
  Ik wilde in november xtc nemen maar niet meer dan 1 pil.
  Zou dat kunnen als ik die tabletten neem voor mn blaas?

  Gr Sharon

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 november 2017

  Vraag:
  Heyy,

  Ik ben gisternacht uit geweest met vrienden. We gingen gewoon wat chillen in het centrum. Niemand van ons was van plan te drinken of iets anders te gebruiken. Mijn vriendin en ik wouden toch wat nemen. We besloten iemand te zoeken die een dealer voor ons wist. Al snel kwam een groepje jongens (die wij wel kenden) naar ons toe met de vraag of wij ook pillen gingen halen. Mijn vriendin antwoordde met ja. Wij konden wel meefietsen naar die dealer. Zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal de pillen gehaald te hebben, besloten we allebei een kwartje te nemen. Dit was mijn eerste keer, dus niet meer dan een kwartje was wel zo verstandig. Er werd mij verteld dat de xtc na ongeveer een halfuur zou werken. 30 minuten laten begon inderdaad het kwartje van mijn vriendin te werken, maar ik voelde nog steeds helemaal niks. Ik vertelde dit aan mijn vriendin. Ze vond het jammer en gaf me nog een kwartje. Ik wist niet zeker of ik dit wel moest doen, aangezien ik geen idee had hoeveel MDMA in die pil zou zitten. Ik heb het 2e kwartje toch maar ingenomen. 5 minuten nadat ik de 2e ingenomen had, begon de 1e te werken. Al snel begon de 2e ook te werken en toen ging het helemaal mis. Ik zat op een bankje en zakte zo in elkaar. Alles werd zwart. Ik heb daar een uur gezeten. Ik kon mensen horen praten, maar ik kon maar niet wakker worden. Toen ik mijn ogen opende stond er een hele groep om mij heen. Iemand had mij vast en mijn vriendin zat bezorgd naast mij, niet wetend wat te doen. Gelukkig was er een jongen die wel wist wat hij moest doen, en hij heeft mij ook erg goed geholpen. Al snel viel ik weer weg en begon ik met mijn voet over de grond te schrapen. Daarna sloeg mijn ademhaling op hol en hoorde ik mensen zeggen dat ik aan het hyperventileren was en mijn vriendin haar hand op mijn buik moest drukken. Ze wist me gelukkig te kalmeren. Toen ik weer bij bewustzijn was, rolde mijn ogen steeds omhoog. Hierna ben ik nog een aantal keren weggezakt. Mijn vriendin stelde mij een aantal vragen, maar ik kon de woorden niet uitspreken. Ik wou wel, maar het lukte niet. Ik weet niet hoe vaak ik buiten westen ben geweest, want ik kan het meeste niet meer herinneren. Wel weet ik dat ik een tik met mijn hoofd kreeg en malende bewegingen begon te maken met mijn kaken. Dat kaakschaven/knarsetanden heeft nog lang aangehouden. Het iedere keer zwiepen met mijn hoofd ook trouwens. Gelukkig voel ik me al veel beter, maar vraag me toch af waarom ik zo heftig reageerde. We waren vergeten te vragen hoeveel MDMA in de pil zat. En heb ik hierdoor kans op blijvende hersenschade? Ik wil wel vaker "poppen", maar dan geen halve meer. Is dit verstandig, of? Ik ben bang dat als het weer fout gaat, mensen mij niet meer willen helpen..

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 november 2017

  Vraag:
  Hallo
  Ik heb leversirrose in een niet ernstige vorm. Mijn levensverwachting is niet aangetast. Wel 3x per jaar onder controle. Ik drink geen alcohol el hou me aan dieet informatie.
  Mijn vraag : zo een maal per 3-4 weken neem ik een halve Xtc pil. Soms ook ghb
  Wat ja het effect op de lever?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 november 2017

  Vraag:
  Ik wil dit weekend cocaïne gebruiken. Maar ik slik momenteel 250mg terbinafine per dag. Is dit een combinatie die ik beter kan vermijden?


  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1911