Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   1234567 van 1944
 • Datum: 9 juni 2018

  Vraag:
  Hey hey ik heb sinds juni 2017 een gastric bypass gehad maar kan alles eren en met alcohol totaal geen problemen kan echt heel veel drinken maar nu is mijn vraag wat als is drugs wil gebruiken zo af en toe keer op een party wat kan ik dan het beste nemen en zijn de risico’s zoveel groter of is het gewoon zoals bij een normaal persoon?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Nou mijn vraag was of er een andere manier is van afvallen in plaats van gezonde voeding en meer lichaamsbeweging

  En zonder dat je je gezondheid ermee teveel op het spel zet of het jojo-effect krijgt  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Hoi, na een stevige bad trip heb ik de klachten die hier in het forum voorkomen. Depersonalisatie en paniekaanvallen,bijna niet kunnen slapen,neerslachtig en niet gemotiveerd,trek in junkfood,oogklachten met name floaters en dubbelzien,totaal flatline van libido en erectie. Ook vroeg klaarkomen zit hierbij. Vroeger had ik hier dus nooit last van sinds de nare trip die waarlijk een nachtmerie was dus wel. Nu had ik gelezen over een laag serotine niveau en daar kan ik mij gelijk in vinden. Ik zocht wat op het web en vond dit terug : griffonia simplicifolia kan dit helpen of is het op zen minst het proberen waard? Misschien is het wel zeker een laag niveau in de hersenen? Hou me op de hoogte. Fijne avond!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een vraag betreffende de combinatie van speed en xtc.

  Ik heb zo'n 5/6 weken geleden xtc gebruikt (een halve pil ongeveer). Ik overweeg om dit weekend weer iets te gebruiken, maar ik twijfel tussen speed en xtc.

  Ik dacht dat het misschien beter was om speed te gebruiken, omdat dit via de neurotransmitters DA en NE werkt en xtc via SE en DA. Ik dacht dat er wellicht minder uitputting van je HT5 receptoren plaatsvindt als ik nu drugs gebruik die op andere receptors inwerkt.

  Op jullie site staat echter dat het een gevaarlijke combinatie is. Geldt dit alleen voor als je ze tegelijkertijd gebruikt, of is dit ook het geval in mijn situatie, waarbij er zo'n 5 weken tussen zitten?

  Alvast bedankt voor de informatie:)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 juni 2018

  Vraag:
  Ik gebruik nu dik 3 weken dagelijks GBL. Om te slapen meestal 3 a 4 keer 2ml (soms 2,5); wat maakt dat ik rond middernacht ‘ga slapen’ en dus 3 of 4 keer ‘s nachts een dik halfuur tot uur verlies met het drinken, wachten op inwerking,… best lastig. Overdag kan ik 4 tot 5u zonder G’tje, na max. 5u neem ik sowieso 1ml, omdat ik dan last krijg van hartkloppingen, droge handen, angst,…

  Mijn vraag luidt dan ook: kan ik gewoon best stoppen met gebruiken (Cold turkey), afbouwen (om de 4, 5ueen shotje met telkens 0,1 of 0,2ml minder)? Wat raden jullie aan?

  Sinds 3 dagen ben ik ook opgestart met antidepressiva, Sipralexa 10mg, voorgeschreven door mijn psychiater. Kan mijn G-gebruik hierop invloed uitoefenen, m.a.w. worden de antidepressiva, die ook mijn angst wat moet onderdrukken, onderdrukt door de G? Wat bij eventueel stoppen met G? Zullen de antidepressiva dan evt. wel hun nut hebben of gewoon nooit werken of ineens teveel?

  Klopt het dat met Alprazolam de afkicks kunnen gedempt worden? Ik heb nog een beetje uit een doosje van 0,25mg, wat vroeger voor mijn paniekaanvallen zonder G perfect werkte. Ik neem aan dat, aangezien G zo krachtig is en mijn bioritme en transmitters en dergelijke waarschijnlijk totaal ontregeld, 0,25mg per ‘afkickaanval’ te weinig zouden zijn… Is dit een goed middel om af te kicken? Ik heb al eens 4, 5 slapeloze nachten gehad na een vorige ‘Cold turkey afkick’, ik voelde me een zombie. Elk uur op je gsm kijken en nog geen oog dichtgedaan… toen nam ik Valeriaan van Kruidvat icm Sedistress 200 en Sedistress Sleep en 3x Kruidvat Melatonine (na de 2de of derde nacht was ik dan wel rustig), maar de afkickverschijnselen waren er tot dan toch constant. Kon dit kwaad? Zoiets wil ik niet nog eens meemaken. Toen ook geprobeerd de 2e nacht met een Dominal Forte van mijn vriend, deed helemaal niets. Blijkbaar zou Dormicum de eerste nachten na het stoppen wel effectief zijn? Kunnen jullie iets aanraden qua medicijnen, zeker indien jullie afraden om Cold turkey te stoppen?

  Aangezien GBL heel zout blijkt, is het beter om een Rennie te nemen (en misschien best 2 tegelijkertijd, aangezien de apotheker me zei dat dit middel eigenlijk niet zo sterk is voor mensen met regelmatig last van maagzuur), dan een zakje Gaviscon (500mg natriumalginaat, 213mg natriumbicarbonaat)? Zeker gecombineerd met een andere drug, zoals speed, krijg ik dan wel eens last van misselijkheid, braakneigingen gedurende enkele minuten, reflux soms, en dan trekt het soms weg, soms kots ik. Neem ik dan beter preventief dagelijks een Rennie of Gaviscon, als ik misselijk wordt (en het eventueel wegtrekt - of is het dan al te laat om het overgeven tegen te gaan)? Kan ik 1 a 2u later dan bv. een nieuwe shot GBL nemen om te slapen, en daarop eventueel een Rennie of Gaviscon, als ik dat niet eerder had gedaan, voor de zekerheid, of is dat nutteloos? - Ik wil niet stikken in mijn braaksel als ik alleen slaap :s Oh, en veroorzaakt het maagzuur de braakneigingen?

  Ik heb ook last van een gerimpelde huid. Sommige mensen raden op fora aan om méér te drinken, anderen raden minder drinken aan. En kan GBL minder schade berokkenen bij inname met water dan wel met water? Ik doe het nu in water en probeer om mijn tanden met mijn tong en lippen te beschermen, aangezien ik dat vroeger niet deed en mijn tanden na een dag al een gelige laag krijgen, mijn tandvlees precies héél rood/bruinachtig zit,…

  Zijn er bijzonderheden waarop ik in mijn dieet moet letten met GBL? Net meer of zo weinig mogelijk zout eten? (Blijkbaar zou er in GBL veel natrium of kalium zitten, welk type GBL ik heb, weet ik niet). Klopt het dat de G sneller uitwerkt als je meer drinkt? Eten na de inname van een shot G doet het bij mij meestal harder werken, na een halfuur ga ik - thuis in de zetel - dan vaak out. Nu even helemaal alleen thuis, waardoor ik ook amper eet. Vitamines neem ik wel in, multivit A-Z van Kruidvat en Calcium met vitamine D & K (vit. K zou blijkbaar goed zijn voor dagelijkse GBL-gebruikers, klopt dat?) van Kruidvat.

  Excuus voor het uitgebreide bericht, maar een G-verslaving kan ik echt wel missen. Stom dat ik weer teveel en te lang heb doorgenomen, zeker omdat ik het gevoel als ‘normaal’ ben gaan beschouwen! Het zal me waarschijnlijk nog wel voorvallen… Ik zou gewoon graag zeker zijn dat ik het dan ‘zo veilig mogelijk’ doe en in zo’n situatie het niet laat escaleren. Op bovenvermelde vragen als aanpassingen in dieet of voor het remmen van maagzuur/tegengaan braakneigingen heb ik - voor GBL althans nog niets gevonden. (Mijn vriend heeft trouwens Omeprazol, maar da’s op voorschrift, en heb ik soms niet bij. Ik vermoed dat dit voor GBL waarschijnlijk het veiligste is). Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoord

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Beste,

  Ik hoorde van een vriend dat je, als je 2 weken nadat je XTC hebt gebruikt tóch drugs wilt nemen, dat 2CB dan een goeie optie is. Dit zou zijn omdat 2CB in lage dosis ook een XTC-ish gevoel geeft maar niet je serotonine voorraad uitput. Natuurlijk is gebruik van beiden niet zonder risico, maar brengt het extra risico met zich mee om ze in korte tijd achtereenvolgend te gebruiken?

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam.
  Na 2 dagen achter elkaar in totaal 2 bommetjes 4fmp van 160 MG, 3 xtc pillen van 180 MG en nog 0,3/4 gram mdma te hebben gebruikt ben ik in derealisatie beland. De klachten kwamen pas na m'n dinsdag dip (ik had vrijdag en zaterdag gebruikt, toen was er nog niks mis. Ook zondag maandag en dinsdag ging het goed, tot dinsdag avond) ik werd overvallen door zulke depressieve gevoelens dat ik in derealisatie ben beland. Heb hier nu al 4,5 maanden last van. Komt waarschijnlijk ook omdat ik pas een paar dagen weeet dat het dus Dps is (gediagnosticeerd door professional) en nu pas de rust heb van dat ik niet bang hoef te zijn. Ik heb bijna geen derealisatie klachten. Het meest vervelende voor mij is dat ik weinig plezier ervaar en weinig liefde voel. (daardoor dacht ik ook lang aan een depressie). Nu is mijn vraag, hebben jullie tips voor mij om mijn herstel te versnellen. Ik snap dat acceptatie de grote stap is. Dat is niet moeilijk voor mij omdat Dps voor mij als een opluchting overkwam. Omdat ik dacht dat ik depressief was. En er erg tegen vocht. (ik schaam me dood voor mijn achterlijk grote hoeveelheid drugsgebruik. Zoveel deed ik normaal nooit, maar was nu totaal niet bewust van de hoeveelheid..)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Beste meneer/mevrouw,
  Ik heb een tijdje XTC gebruikt, de laatste keer was 1,5 jaar geleden. Nu vroeg ik mij af of XTC op langdurige termijn effect kan hebben op de temperatuurhuishouding. Ik heb het vaak warm, dit kan echter ook misschien aan de anticonceptiepil liggen. Mijn vraag is dus of XTC op lange termijn effect kan hebben op de temperatuurhuishouding.
  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Valt lormatezapam onder drugs dat zou ik graag willen weten 9mdat ik met de auto naar Kroatië op vakantie ga.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juni 2018

  Vraag:
  Ik heb een maand geleden in 2 dagen tijd 2 gr mdma op. Nou valt het me op dat ik meer moeite heb met praten vanwege me tong. Alsof het in de weg zit. Soms gaat het goed soms minder. Komt dit door de mdma en trekt het weer weg?

  Lees het antwoord...
Pagina:   1234567 van 1944