Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678 van 1859
 • Datum: 16 februari 2017

  Vraag:
  Ik ben al een aantal keer lichamelijk en geestelijk verslaafd geraakt aan GHB. Ik heb toen thuis afgebouwd en na afbouwen ondanks alle klachten als hartkloppingen, slapeloosheid is alles toen goed gegaan.

  Nu heb ik weer 4 dagen GHB gebruikt en heb ik alweer 2 nachten niet geslapen, niet om de 2 uur G gebruikt dit keer maar om de 4-6 uur, af en toe heb ik ook last zweetbuien. Ik weet nu niet goed wat ik moet doen, kan ik acuut stoppen nu?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 februari 2017

  Vraag:
  Hoi ik word binnenkort opgenomen voor n snelle detox met naltrexon zodat ik na n week lichamelijk niet meer afhankelijk ben van de 100mg methadon per dag die ik nu al 3 jaar gebruik..ben zwaar aan oxicodon,instanul,fentanyl noem maar op.dus alle zware morfine achtige opiaten,geen bruin..er is bij Novadic bij mij in de buurt n nieuwe arts die me niet echt kan vertellen wat me te wachten staat als 3 dagen goed ziek,3 dagen herstel en de laatste dag naar huis met dagelijks naltrexon..ook gebruik ik al lang 30mg diazepam en 30mg temazepam per dag..de diaze en temaze blijf ik voorlopig na de detox van de methadon nog gebruiken.wat staat me te wachten Lea ontwenning en krijg ik veel valium etc tegen de ontkenning.. uit ervaring helpt valium enorm al heb ik n hoge tolerantie.. Heeft u n antw welke medicatie ik krijg en welke hel me te wachten staat?Ben 35 er wil er hoe dan ik vanaf..helaas doen ze t niet onder narcose..hoor graag van u,mvg n man uit helmond..voor mensen die dit lezen heb je ADHD net als mij of ben je gew verslavingsgevoelig,begin nooit aan opiaten (morfine,heroine)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 16 februari 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Afgelopen woensdag (08/02/2017) heb ik een hersenschudding opgelopen door een verkeersongeval. Nu voel ik me gewoon weer fit en helemaal de oude, ik heb alleen heel afentoe wat hoofdpijn. Aankomend weekend (18-02-2017) is er een feestje waar ik graag naartoe wil, echter weet ik niet of er gevolgen kunnen zijn als ik dan 4FMP zou gebruiken.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 februari 2017

  Vraag:
  Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden paroxetine 10mg, omdat ik last had van paniekaanvallen.
  Nu willen we een keer 2cb proberen is dat gevaarlijk?
  Wel heb ik gelezen dat xtc een gevaar is dus dat durf ik niet meer!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 februari 2017

  Vraag:
  Ik heb een paar vragen voor mijn profielwerkstuk.

  1. hoeveel jongeren in Nederland gebruiken er ongeveer drugs?
  2.hoe komen jongeren in contact met drugs?
  3.waarom zouden ze drugs gebruiken?
  4.hoe komen ze er weer vanaf?
  5. is er verschil in de omgang met drugs tussen jongeren van nu en vroeger?

  Ik hoop heel erg dat mijn vragen beantwoord kunnen worden!dat zou me enorm helpen.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 februari 2017

  Vraag:
  Ik heb een vraag over mijn moeder, zij is 77 jaar en heeft vanaf november vorig jaar een open wond aan haar been. Dit is veroorzaakt door lekkende spataderen. I.v.m. met zenuwpijn is er met morfine begonnen 60 mg. Na een aantal weken afgebouwd naar 10 mg en sinds 2 weken helemaal niets. Mijn moeder slaapt sindsdien nauwelijks meer ze is er radeloos van wat kan er aan de hand zijn?
  Bijvoorbaat dank!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 februari 2017

  Vraag:
  Ik heb vorige week een gastric bypass gehad, nu wou ik een blowtje roken, is dit gevaarlijk afgezien van de wondgenezing (gezien ik toch al normaal rook)?  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 februari 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Sinds drie weken gebruik dagelijks twee pillen sint janskruid van kruidvat. De laatste week ben ik geminderd naar een.
  Nu heb ik volgende week een feest en daar wil ik 3mmc gebruiken.
  Is het verstandig een week van tevoren(deze week dus) te stoppen met inname van sint janskruid? En is deze week stoppen genoeg om te voorkomen dat ik een serotoninesyndroom krijg


  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 februari 2017

  Vraag:
  Hallo sinds een paar dagen zijn mijn vriend samen afgekickt van ghb we gebruikte die zooi jarenlang.
  Ik wil graag weten,al zal dat per persoon verschillend zijn,hoelang het gemiddeld duurt voor we ons lichamelijk beter gaan voelen. De vermoeidheid en het gevoel van "op"zijn. We hopen dat dat toch met enige dagen wat beter gaat worden.
  Het is super zwaar en angstig geweest.
  Maar we hebben het geflikt samen en willen nooit meer in zo een sitiatie terecht komen!!! Het voelt echt als een bevrijding zonder deze en andere shit!!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 februari 2017

  Vraag:
  Hallo DrugsInfoTeam,

  Over een tijdje laat ik mijn amandelen verwijderen. Twee weken ervoor is er een feest waar ik overweeg om xtc of speed te gebruiken. Ik wil wel eerst weten of dit streng afgeraden word of dat het evt wel zou kunnen.
  Normaal gebruik ik vrij lage doseringen, dus sowieso van plan dit nu ook te doen.

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678 van 1859