Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678 van 1881
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Ik heb een vraag
  Aangezien serotornine je drugsgebruik verlaagt ben ik benieuwd welke etensoort het weer bijvult
  Zouden jullie wat etenswaar op kunnen noemen
  Ps ben gestopt met ( af en toe harddrugs gebruik )

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Hoelang is een 4fmp capsule houdbaar? Ik heb er nog eentje van november 2016, kan ik deze nog nemen of kan ik beter een nieuwe halen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Enige tijd geleden heb ik geblowt.
  Waarschijnlijk was het soort wiet te sterk en heb ik teveel geïnhaleerd als beginner, waardoor ik last had van derealisatie en depersonalisatie(niet weten of ik dood of levend was, niet weten of de omgeving echt of nep was).
  Ik ben enorm bang geweest en hieruit heb ik geconcludeerd dat ik TE gevoelig ben.

  Nu heb ik vandaag spontaan pure wietolie (THC) bij een bekende gekocht, die deze ook gebruikt. Zelf heeft zij last van angsten etc en heeft hier baat bij.
  Ik heb echter gelezen dat THC psychoses kan triggeren.
  Ik durf het middel nu niet te gebruiken (één druppel).

  Is het zo dat wietolie daadwerkelijk af te raden is?

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Ik gebruik in de ochtend en avond seretide voor mijn astma. Levert dit problemen op met het gebruik van cocaïne?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  HAllo,

  IN het verleden heb ik te kampen gehad met een alcoholverslaving en had deze zo goed als overwonnen. Alleen sinds in ritalin slik is het weer mis gegaan *vanwege concentratieprobelemen add*. Kan ritalin het trek in alcohol verergeren en dat dit daardoor door de terugval heeft geleid?

  Groetjes Fenna

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Beste info team,

  Mijn vriendinnetje heeft MS en zou graag een keertje paddo's of truffels proberen. Ik kan hier alleen weinig info over vinden, vooral in combinatie met haar medicatie. Ik las wel dat XTC etc chuppes kan opwekken en wat vage artikelen over psilocybin en demyelination, maar niks wat te vertrouwen is.
  Hebben jullie misschien meer informatie of gebruikerservaringen? Iets waarmee zij een geinformeerde keuze kan maken of ze het een keer wil proberen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Beste Mr,

  24 oktober 2016 heb ik xtc genomen.
  Ik kwam relaxt thuis van een feesi en heb de 2 dagen erna goed geslapen.
  De 3de dag kwam ik plots niet meer inslaap. Het is de weken erna wel wat verbeterd maar meestae dagen van de week kom ik heel moeilijk inslaap en weord veel wakker.
  Ik had ook 4 maanden last van telkens in de namiddag een opgewonden gevoel het was alleen het gevoel en ik kwam snel klaar.. dit is inmiddels weg. Alleen kamp ik nog met heftige slaapproblemen.
  Ik ben ermee naar me huisarts ggeweest en die praat over een disbalans van me serotonine en adrenaline... komt me slaap nog als vanouds terug? Ik ben altijd een goede slaper geweest.. voor de rest heb ik nergens last van.

  Gr

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Beste drugs infoteam,

  Ik heb vandaag een feest waar ik later 4fmp wil gebruiken, nou heb ik last van hoofdpijn en wil ik eigenlijk een paracetamol of ibuprofen nemen. Is het heel slacht om na paracetamol (denk een paar uur later) 4fmp te gebruiken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 17 mei 2017

  Vraag:
  Goedendag,

  Ik heb een vraag over het volgende. Ik gebruik ongeveer 1x in de 5 a 6 weken coke. Ik doe dat dan samen met vrienden. Wanneer de avond voorbij is en ik in mijn bed ga liggen begint de ellende. Mega hartkloppingen waar geen eind aan lijkt te komen, slapen zit er dan al helemaal niet in. Het rare is dat mijn vrienden hier totaal geen last van hebben. Zij gaan liggen en vallen in slaap. Zelfs bij een relatief kleine hoeveelheid coke (1 gram met 3 personen) heb ik hier al heel erg last van. Ik vraag mij af hoe schadelijk dit nou precies is. Heb het gevoel dat het toch een behoorlijke belasting voor het hart is. Hoe kan het dat ik hier dit zo snel heb en anderen niet? Alvast bedankt voor het antwoord!

  Met vriendelijk groet,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Ik heb vandaag een antibiotica kuur gekregen voor een blaasontsteking. Morgen hebben wij een groot feest en ik wil xtc en GHB gebruiken. Omdat het voor mij een bijzondere avond is, wil ik je toch doen. Ik ben geen frequente gebruiker, hooguit een keer per kwartaal. Loop ik risico?

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678 van 1881