Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678 van 1893
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hebben jullie een afbouwschema voor het medicijn Tramadol

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Mijn vriend (31 jaar) heeft ruim 10 jaar, met tussenpozen, cannabis gerookt.

  Van juni 2016 tot december 2016 was er sprake van dagelijks gebruik van cannabis. Hij beweert sinds december clean te zijn. Hij zegt goedkope cannabistesten bij de apotheek te hebben gekocht waaruit blijkt dat hij clean is. Het kwam weleens voor dat uitslag positief was. En heeft dit volgens hem te maken met jarenlang gebruik van cannabis waardoor de afbraak van thc traag is.

  We hebben van de week een cannabis urine test, afkomstig van testjezelf.nl, afgenomen met als uitslag positief.

  Volgens mijn vriend komt dit wederom doordat hij jaren heeft gerookt waardoor het thc minder snel wordt afgebroken. Hier heb ik mijn vraagtekens bij omdat het postuur van mijn vriend enorm slank, vetloos en afgetraind is.


  Kort gezegd, kan het zijn dat de uitslag positief is terwijl er al 6 maanden niet is geblowd?

  Ik hoor het graag.

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Bij mij is vorige week geconstateerd dat ik pfeiffer heb. Maar door te kijken naar de symptomen ben ik al zon 5 weken onderweg. Nu heb ik gehoord dat alcohol en pfeiffer niet goed samengaan vanwege het feit dat je lever het al druk genoeg heeft met de ziekte zelf. Nu is mijn vraag hoe zit het dan met drugs zoals wiet, hasj, xtc en ketamine? ik begrijp dat ook deze stoffen door je lever en nieren worden afgebroken maar in welke mate is het minder schadelijk voor je lever dan alcohol?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Hallo! Ik ben een meisje van 21 jaar oud, vanavond ga ik met een paar vriendinnen stappen en wouden graag een pilletje 4FMP nemen, dit heb ik 2 weken geleden ook genomen en gebruik met festivalletjes wel een XTC, dit is bij mij altijd goed gegaan en voelde me heerlijk.
  Nu heb ik sinds dinsdag een keelontsteking die nu zo goed als over is want ik heb hier antibiotica voor gekregen; fenoxymethpen caps. De dosering is 6x 250 gram per dag.
  Kan dit kwaad? En kan ik bij 4FMP ook alcohol drinken? Vorige keer heb ik dat wel gedaan en dat ging goed, maar nu ik ook aan de antibiotica zit vroeg ik me af of dat slim was?
  De huisarts vertelde mij dat ik er sowieso wel bij mocht drinken.
  Hoor graag hoe jullie hier over denken :)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 juli 2017

  Vraag:
  Mijn vriend is na het 10 jaar lang roken van cannabis gestopt. Nu zegt hij een half jaar clean te zijn, maar geeft de test een positieve uitslag aan. Volgens mijn vriend kan dit kloppen gezien hij afgelopen jaar intensief geblowed heeft. Ik heb daar mijn vraagtekens bij, omdat hij een slank en afgetraind postuur heeft en de test positief is.

  Alvast bedankt voor het antwoord!  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 juli 2017

  Vraag:
  Hallo, Ik heb lang getwijfeld om hier effe mijn vraag te stellen maar komt hij dan. Na een bad trip heb ik flashbacks overgehouden van alles die gebeurt is. Ook een erectie stoornis met vroegtijdige zaadlozing...Moet ik mij zorgen maken? ik kan hierdoor voorlopig niet daten dus is wel kut. Bedankt voor de hulp fijne groet.anopje

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juli 2017

  Vraag:
  Beste lezer,

  Ik ben vandaag begonnen aan mijn kuur voor een huidinfectie. Het medicijn is flucloxacilline mylan. Aankomend weekend wil ik drugs gebruiken, maar ik vroeg me af of dit mogelijk is. Het gaat om één van de volgende drugs die ik wil gebruiken: 4fmp, xtc, speed, mdma. Nog nader te bepalen.

  Graag hoor ik welke en of het effect heeft op de medicijnen en herstel.

  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juli 2017

  Vraag:
  OVERMATIG ZWETEN VAN COKE ??? IS DIT EEN SIGNAAL VAN UW LICHAAM OVER THE BORDER OF WA ...

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 juli 2017

  Vraag:
  Hoi hoi ,

  Ik heb onlangs mijn verhaal gedaan maar wacht nog steeds op antwoord misschien is er iets verkeerd gegaan vandaar dat ik het nogmaals doe.

  Mijn verhaal speelt zich af 2de pinksterdag een gewone normale rustige dag.
  Voelde mij goed en zou savonds samen met mijn middelste zoon een avondje weggaan naar een optreden van een nederlandtalige artiest in een plaatselijke kroeg.
  Het was gezellig wat biertjes genutigd (4).
  In de pauze ging ik buiten een sigaretje roken en stond gezellig te kletsen hier was nog steeds niets aan de hand.
  Todat ik naar binnen wilde ben toen opeens flauwgevallen met Mn hoofd tegen de deur aanv(flinke klap) ben overeind geholpen,maar ben ook omdat ik eigenwijs ben en direct dacht in de benen te gaan nog 2x weggeweest.
  Het blijft voor mij een raadsel hoe wat en waarom?
  Politie kwam en ben ook later onderzocht in de ambulance want had ook urine laten lopen en wat helemaal vreemd was dat Mn temperatuur erg laag was (34.7)
  In zkh grondig onderzocht zelfs een hersenscan gemaakt dit wees niets uit.
  Gelukkig hart,bloeddruk alles was goed.
  Stiekem baal ik dat er geen bloed is afgenomen.
  Het hele verhaal zit me niet lekker.
  Kan er ook wat in me drinken gezeten hebben?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 juli 2017

  Vraag:
  Ik wil clonidine gebruiken maar kan dat samen met xtc en ghb

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678 van 1893