Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hai hai, Ik heb me ingelezen m.b.t XTC bij een maagverkleining. Nou lees ik dat er allerlei complicaties kunnen ontstaan. Maar hoe zit dat bij 3mmc? Gelden daar dezelfde “adviezen”? Ik krijg een maagverkleining en ik gebruik 1g 3mmc per feest. Maar vind het toch beetje eng als ik zo lees. Groetjesss
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik dagelijks 10 mg Fluoxetine, i.v.m. complexe ptss. Is het veilig om daarbij te microdosen met 0,5 mg psylocibine? En zo ja, alleen af en toe of kan het ook via een vast schema van 4 weken om de 2 dagen en 4 weken niet? Ik heb het één keer geprobeerd, en heb toen de fluoxetine niet genomen. Ik merkte met name dat mijn spieren veel ontspannener waren en dat was heel fijn. Maar ik weet dus niet of het veilig is om dit met (een vrij lage dosis) fluoxetine te combineren want ik wil dat wel dagelijks blijven slikken. Vraag me zowel af of dat veilig is vanwege de kans op het serotoninesyndroom als op de kans op verergering van (angst)klachten. En als de angstklachten er inderdaad door verergeren, is dat dan alleen tijdens het gebruik van het middel of kan het de angstklachten ook chronisch verergeren? Alvast bedankt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi! Ik begruik pregabaline 2d2c 150mg. Kan hier hij 3mmc gebruiken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik heb net het stukje gelezen metranudazol met drugs. Ik heb zelf een kuur met die antibiotica, maar met Koningsdag wil ik wel graag een beetje in de sfeer komen met al mijn vrienden. Door de weeks drink ik geen slokje alchohol alleen in de weekenden. Tijdens de kuur zal ik niks gaan drinken, maar met Koningsdag wil ik het liefst een uitzondering maken… wat kunnen jullie mij als tip geven? Ik snap dat alcohol of drugs beide niet goed zijn, maar aangezien ik verder tijdens de kuur helemaal niks drink of gebruik vraag ik mij af of 1 dag met 1 xtc pilletje mijn kuur kan verstoren… wat is het het minst erg om tijdens Koningsdag een beetje te gebruiken, xtc of alcohol ( wijn ) ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Halloo, Van de dokter heb krijg ik een antibiotica kuur. 7 dagen lang 2x per dag metronidazol + claritromycine vanwege een maagbacterie. Hierbij krijg ik 2x per dag een maagbeschermer. Daarnaast voel ik mij heel goed en heb ik nergens last van! Op vrijdag ochtend ben ik klaar met mijn kuur, zaterdag heb ik een festival en wil ik 4fmp gebruiken mits dit veilig is. Zitten hier zorgwekkende risico's aan verbonden? Als dat zo is blijf ik namelijk gewoon nuchter. Als ik tijdens mijn kuur bijwerkingen ervaar, lijkt met mij sowieso niet verstandig.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik heb een vriend die nachten/dagen wakker blijft op 3mmc, 4fma en nog een aantal andere syntetische drugs waar ik de naam niet exact van weet maar die beginnen wel met cijfers. Degene in kwestie gebruikt na de poedervorm ook een ander soort drugs in de vorm van een drankje uit een klein flesje ( ik gok ongeveer 10/15ml) en kan met een flesje ook een nacht en dag wakker blijven. Deze worden verkocht onder de namen: Blue Lust & Red Lust en werden langer geleden op de markt als ''libido drankjes'' die je voor een leuke nacht kan gebruiken en ook om te feesten. Ik zoek mensen die ook hetzelde doen of ervaring hebben met Blue /Red lust.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik heb nu een tijd 3mmc gebruikt en ook best vaak de laatste tijd, bijna elke avond. maar soms heb ik een soortvan ketamine gevoel alsof het verdoofd. ik weet niet of er iets van ket bij is gekomen of dat het is omdat ik tevaak heb gebruikt want soms is het wel en soms niet maar het 3mmc gevoel krijg ik niet persee nu
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben sinds een week met creatine begonnen (zonder oplaadfase), gewoon 5 gram per dag zoals aanbevolen. Ben zelf 95 kg en train 5x in de week in de sportschool. Nu heb ik dit weekend een feestje. Kan ik dit eigenlijk wel combineren met XTC? Ik las dat het vocht vast houd, dus wellicht niet handig is. Ik heb daarom vandaag (vrijdag) toch maar even niet gepakt en morgen (zaterdag) op de dag van het feest skip ik het ook maar even. Wellicht dat het helpt omdat ik pas zo kort geleden er aan begonnen ben. Aan de andere kant is het ook niet handig om met creatine te stoppen, aangezien je dat dagelijks moet blijven gebruiken. Hoe kan ik dit het beste in het vervolg doen bij feestjes en festivals? Want voor mij hoort dat er eens in de zoveel tijd (eens per 1,5 a 2 maanden) toch wel bij, maar het trainen is voor mij ook belangrijk anders ga ik geen 5x per week.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Gaan doxycycline en xtc samen of wordt de antibiotica erg beïnvloedt door het gebruik van xtc
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik zit sinds een paar dagen aan een prednison kuur van 10 dagen met 50 mg op een dag. Ik heb een dag na de kuur een festival en vroeg me af of het veilig is om 3mmc te gebruiken in combinatie met prednison. Tijdens de kuur en 1 dag na de kuur
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hi ik slik al 2 jaar 150 mg sertraline voor mijn angst stoornis , en ik wil zaterdag met een vriendin xtc gaan gebruiken voor het eerst ik denk een kwart of een halve. maar ik weet niet zo goed of dit een slim idee is dus ik dacht ik vraag het gewoon even. dank
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoii, ik ga aankomende vrijdag voor Koningsdag naar een feestje. Nu slik ik sinds 2 maanden amitriptyline 20mg per avond. Ik vraag mij af of ik de combinatie een halve xtc waarna overgaan op 3mmc mogelijk is (lage dosis). Ik ben niet perse bang voor het serotonine syndroom maar ben benieuwd of ik ergens op moet letten.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo ik vroeg me wat af ik gebruik hoogstens 2 x in de maand als ik naar een feest ga. Ben meestal 2 dagen wakker want ik after. Ik gebruik 4mmc maar pak er ook pep /speed bij . Nu valt me op dat me tanden heel erg achteruit gaan. Ik had al niet hele goede tanden meer want veel gaatjes maar die zijn gevuld ik poets elke dag 2 x en als ik gebruik poets ik ook een aantal keer. Nu trekt mijn tandvlees terug, tintelen me tanden, ontstoken tandvlees , en er laat wat vel loos van mijn tandvlees. Ook word mijn tandvlees spier wit als ik gebruik. Dit komt door het gebruik. Maar wat kan ik er aan doen? En wat kan er mis gaan met mijn tanden. Kunnen ze eruit vallen of dergelijke? Ik poets wel steeds maar ben wel erg bang. En is er nog iets om het te voorkomen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi ik heb zaterdag xtc gebruikt, ik doe dit een paar keer per jaar dus onderhand ken ik mn lichaam wel en weet ik hoe voor effect het op mijn lichaam heeft naderhand. Zaterdag vrijwel gelijk toen ik thuis kwam voelde ik me opgeblazen en zondag was ik erg gassig. Ik heb sinds vrijdag ook niet gepoept wat opzich best normaal is voor mij. Echter heb ik maandag weer gepoept maar er zat een beetje bloederig slijm bij.Kan de drugs hier de oorzaak van zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi! Ik slik sinds kort metoprolol 47,9 mg voor hartritmestoornissen (atriumfibrilleren/atriumflutter). Nu was mijn vraag of ik nog 4mmc / 3 mmc / miauw miauw kan gebruiken? Wat zijn hier de risico’s van?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
WIE KAN MIJ HELPEN, IK WAS UIT MEZELF AL NET BEGONNEN MET AFBOUW, DIT GING GOED. NU BEN IK BEROOFD VAN MIJUN HANDTAS WAAR MIJN GELD PINPAS EN TAP INZAT IK WIL ZO GRAAG ER VAN AF , MAAR WEL VERANTWOORD . IK HEB EEN GEBROKEN BEEN MAG OOK NOG EENS NIET LOPEN, HOE IS DIT MOGELIJKK./.ALLE PECH SAMEN, MAAR INMIDDELS AL PAAR KEER FLAUW GEVALLEN. IK KAN NIEMAND BELLEN IK HEB GEPROBEERD 112 TE BELLEN MAAR DOOR DAT IK IN PANIEK BEN OMDAT IK ECHT BANG BEN OM DOOD TE GAAN, HEB IK UIT WANHOOP OPGEGOOIT OMDAT HET OVER KWAM OF ZE MIJ NIET WI8LDE HOREN OMDAT HET OVER EEN DUBBELE SITUATIE GAAT MAAKT NIET UIT MEER OPNIEUW IS DIT MIJN LAATSTE WEG EN HOOP IK DAT ER IEMAND OF IETS DAN TOCH GHB KAN BRENGEN OF MEDICH GHB ZIEKENHUIS MET TOEZICHT UITERAAD BETAAL IK, IK BEN MOEDER EN WIL GRAAG VERANDWOORD GEZOND WORDEN IK GEEF NOODGEDWONGEN NU MIJN PRIVE IN HET OPENBAAR . WIE HEEFT EN GOEDE OPLOSSING IK HEB AL TE LANG NIET GEHAD EN VOEL ME NIET OKE
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
PTSS na bad trip door lsd? Twee jaar geleden heb ik een keer lsd genomen. De trip eindigde in een grote angst en paniek. Sindsdien voel ik me anders: gespannen, sneller geprikkeld, ik ontwijk drukke plekken, durf dingen niet meer, voel me somber. Ik heb lang gedacht aan andere oorzaken, maar ineens bedenk ik me: kan het niet daardoor gekomen zijn? Ik voel me nog steeds niet ok en zit momenteel zelfs ziek thuis met een soort overspannenheid. Ben echt mezelf kwijt. Ik ben verder niet erg ervaren met drugsgebruik. Rookte wel eens een joint, maar ook dat viel niet goed meer deze ervaring. Dus ook niet meer gedaan. Hebben jullie afvies?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Hoi, Ik gebruik Valaciclovir mylan 500mg nu 2,5 dag en moet 3 tot 5 dagen deze antibiotica slikken. 2 smorgens, 2 smiddags. Heb hier geen bijwerkingen, ofja alleen wat moe. Ik heb bijna geen last meer van de ontsteking. Gister wel nog veel alleen sinds vandaag een stuk beter. Ik wil dit weekend (morgen) xtc gebruiken op een festival. Kan dit kwaad? Hoor het graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey Ik had wat vragen: Kan je alcohol vervangen met ghb bij verslaving aan alcohol? gezien ik overal lees dat de effecten vrij het zelfde zijn, al vind ik petsoonlijk het effect van ghb veel lekkerder en werkt het bij mij niet verslavend en alcohol werkt helaas wel verslavend... Mijn volgende vraag is ik gebruik 2 maal daags 20mg methadon en voor het slapen diazepam promethazine en soms nog een andere benzo en bij veel pijn neem ik codeïne 10mg en ik rook voor het slapen cannabis in een extreem kleine hoeveelheid. Kan dit samen met ketamine wanneer ik de ketamine op een ander tijdstip neem? Als ik de dag later ketamine wil gebruiken met een ligte dosis van 0,020 gram. En klopt het dat als je ketamine neemt je geen zin meer in alcohol hebt? En nog een vraag namelijk kan ik bij mijn dagelijkse medicatie ook xtc/mdma of 2cb of tusi(pink cocaine) of 4/3mmc of 3cmc of 3mec nemen of speed of msgic truffels?(niet tergelijkertijd met medicatie net als de ketamine, niets met medicatie op behalbe 20 mg methadon) Ik neem medicatie pas voor ik ga slapen uitgezonderd methadon. Overigens had ik laatst vloeibare xtc het zat in een klein buisje en was blauw van kleur alleen na navraag was het absoluut geen blue 69 maar vloeibare mdma, mijn vraag is bij deze dus: hoe doseer je het? Overigens hoe doseer je tusi (pink cocaine)? Overigens gaat drank en (snuif)cocaine en benzo's er makkelijk bij mij in en heb er hoge tolerantie voor, vooral alcohol en benzo's ook in combinatie en soms ook in combi met coke. Alvast enorm bedankt! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Ervaring! Ik zie meerdere vragen voorbij komen over mensen met epilepsie die graag truffels willen proberen. Ik wil even vermelden dat ik dit inmiddels 3x heb gedaan en dat het alle 3 de keren goed is gegaan :). Ik had geen last de dagen erna en ik voelde me hartstikke normaal, dus alle keren geen aanvallen gehad en wel een ontzettend leuke ervaring! Ik merkte juist dat ik er lekker rustig van werd (wel natuurlijk patronen etc zien), maar ik had in elk geval zeker niet het gevoel alsof dit invloed zou hebben op mijn epilepsie in tegenstelling tot XTC oid
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters