Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1859
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Beste mensen van het drugsinfoteam,
  Ik heb gisteren 2cb in pil vorm genomen ongeveer 25mg. Na 1 uur begon ik iets te voelen voor een half uur maar, daarna voelde ik helemaal niks zelf na 3 uur. Wat kon er mis gegaan zijn behalve dat het geen 2cb was?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  hallo ik heb een vraagje kan ik kamagra en poppers samen gebruiken

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Hallo drugsteam,

  Ik heb een vraag over 4fmp. Vorig weekend gingen mn vriendin en ik naar een feest, eenmaal daar hebben we beide 4fmp capsules ingenomen. We kwamen om 22:30 uur op het feest en gingen rond 06:30 weg, ik die tijd heeft mn vriendin 4 capsules van 200 mg geslikt, behoorlijk wat dus! Ik zelf 3 van 200 mg. Nog dezelfde ochtend toen mn vriendin probeerde te gaan slapen kreeg ze paniek aanvallen en werd ze zwaar depressief, ook heeft ze tot en met de woensdag erna veel gebraakt en ze kon niks meer binnen houden, zelfs geen water. De donderdag erna is ze op advies van de huisarts naar de eerste hulp gegaan vanwege dreigende uitdroging. In het ziekenhuis zeiden ze dat het niet door de 4f kon komen. Na het ziekenhuis bezoek ging het beter en ze heeft geen klachten meer. Mijn vraag: heeft het echt niet met de 4f te maken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2017

  Vraag:
  Hoe kan ik de uc test belemmeren of omzeilen.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2017

  Vraag:
  beste drugs kenners

  ik doe op school en powerpoint over drugs en ik heb enkele vragen

  vraag 1: wat zijn de gevolgen van drugs.
  2: wat zijn de nadelen van drugs.
  3: welke drugs word het meest gebruikt.
  4: waar gebruiken ze drugs.
  5: waarom gebruiken mensen drugs
  6: is er legale drugs
  7: zijn er medische voordelen aan drugs zo ja en de welke

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2017

  Vraag:
  Beste mensen.

  Sinds kort vanwege een leuke manier van 2017 in te luiden lach gas geprobeerd. Tijdens de jaar wisseling leuk en aardig maar niks bijzonders. Nu ben ik het buiten om feestjes op eigen gelegenheid ook gaan gebruiken om te kijken wat het echt met mij doet. Ik lees over dat mensen "Vies" hard trippen en weet ik veel wat allemaal voor dingen zien, buiten hun lichaam treden en dat soort dergelijke zaken. Nou heb neem ik zelf (met ademhaal en hervul pauzes er tussen) 3 tot 4 ballon met elk twee patronen. Het enige wat ik merk is ik mijn lichaam voel weg trekken. Geen visioenen of andere zaken. Na mijn idee blijf ik er bij met mijn geest en voel allen de verlamming optreden. De periodes duren ook niet langer maar worden wel heftiger tot op het punt dat ledematen spastische bewegingen maken en ik Kwabllijkelijk lig te kwijlen. Vervolgens kom ik wel in 1 keer bij en valt alles direct terug naar het normale. Wat ok gewoon merk is dat ik het naar mijn idee heel anders ervaar dan de meeste mensen. Hebben jullie hier een idee of mening over ik hoor het graag. Ps: ik ga uit voorzorg rustig op bed liggen als ik het gebruik

  Lees het antwoord...
 • Datum: 8 februari 2017

  Vraag:
  Hallo drugsinfoteam,

  Ik heb een vraagje. Zaterdag 2 xtc pillen genomen in een tijd van 6 uur.

  Voelde me gewoon goed, niets aan de hand. Genoeg gedronken, niet te veel.

  Mijn voorhoofd en bovenramen voelde erg warm aan, wat waarschijnlijk kwam door het los gaan.
  Het rare was, dat mijn handen en onderarmen erg koud waren, alsof ik een uur in de kou had gestaan zonder handschoenen.

  Mijn vraag is; hoe kan dit? Is dit erg of is het normaal bij xtc gebruik?

  Heb het overigens anders keren niet gemerkt, dus weet niet of ik het altijd heb. Deze keer viel het me op.

  Ps: ik houd normaal pauzes van 1-2 gesproken maanden tussen gebruik, deze keer zat er een week tussen.

  Groetjes.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 februari 2017

  Vraag:
  Geachte, Na een bad trip door psychobilin lijdt ik al een jaar aan dp-dr-hppd-sleep dissorder. Dit met alle symptomen omtrent de aandoening. Visueel ook erg.. Nu is het volgende ik neem iets om te slapen maar wanneer ik dit niet neem voel ik me raar en lijkt het alsof mijn lichaam dood is. Wanneer ik hem neem heb ik de grootste nachtmerries ooit het gaat altijd wel wat over dood en verdriet over mezelf die verloren raakt of in een soort gevecht zit. Het lijkt dan ofdat ik er echt in zit. Wanneer is wakker kom is mijn zicht blurry en heb ik visual snow. Ik maak mij zorgen om mijn mentale toestand. Alsjeblieft de huisarts weet niet wat hij kan doen eraan. Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 februari 2017

  Vraag:
  Ik neem al verschillende jaren valtran ben der eindelijk aan verslaafd!
  Als ik ee geen meer heb dan zou ik ongelukken kunnen doen! Maar voor het ogenblik heb ik er geen meer en wik er eindelijk bewust van afgeraken!
  Nu al een week zonder maar wat zijn eindelijk de specifieke abstinentie klachten bij het stoppen van valtran?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 februari 2017

  Vraag:
  ik heb afgelopen woensdag eens coke gebruikt, 5 lijnen in totaal ik denk iets van 0.7 gram in totaal. Nu is mijn vraag, welke gevolgen heeft dit als het bij deze ene keer blijft op mijn lichaam? Ik ben van plan om het namelijk niet meer te doen omdat ik dit gewoon eens wou proberen.

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1859