Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1866
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  Hallo DrugsInfoTeam,

  In mijn familie komen schizofrenie en psychoses voor.
  Mijn grootste angst is om zelf ook psychoses te krijgen. Op jonge leeftijd heb ik een tijd geblowt en geëxpirimenteerd met drugs zoals xtc en speed. Ik ben sterk geminderd met drugs, ik blow niet meer en ik heb de afgelopen 1,5 jaar 2 x mdma gebruikt.
  Dit ging goed, maar merk dat de angst die ik van mijzelf al heb versterkt. Uit ervaring weet ik dat dit vanzelf weer wegzakt, ik heb nu besloten om in ieder geval van drugs af te blijven.
  Echter zie ik steeds meer over de medicinale werking van cannabis, voornamelijk cbd. Ik hoop hier meer over te weten te komen, want ik zoek naar een manier waarop ik mijn rust kan vinden. Door mijn angstige gedachtes ben ik extra gevoelig voor psychoses, vandaar dat ik ook rust vond in drugs.
  Mijn vraag is of cbd olie misschien iets voor mij kan zijn. Is dit een risico ivb psychose gevoeligheid? Moet ik hiervoor langs de dokter om dit te proberen?
  Ik kijk uit naar jullie antwoord!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  Ik hen een vraag alleen ik krijg nergens eigenlijk echt antwoord op de vraag. Ik zit vaak bij een groep jongeren en zij roken wiet. Maar mijn vraag is kan word je sneller stoned of dronken als je dexamfetamine slikt
  Gr anoniempje

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  geachte lezer,

  ik ben al sinds 2 jaar gediagnosticeerd met de ziekte Colitis Ulcerosa.
  ik heb 2 opvlammingen gehad, deze opvlammingen zijn beide het directe gevolg van XTC gebruik. 1x een heel pilletje, en 1x een klein dipje mdma.

  ik gebruik al ruim een jaar lang 4FMP, als ik dit gebruik heb ik nergens last van, en is mijn ontlasting zelfs beter als normaal. hetzelfde effect heb ik bij Ritalin.

  Mijn vraag:
  Omdat 4FMP en ritalin beide wel in het straatje amfetaminen passen. is het mogelijk dat speed hetzelfde effecten op mij heeft, of gaat dit voor een opvlamming zorgen?

  Tevens is dit bericht ook een waarschuwing voor mensen met colitis ulcerosa: gebruik geen XTC!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Vanaf maart t/m juli 2016 bevond ik mij in Zuid-Amerika en gebruikte ik iedere twee weken mdma en xtc. In die tijd heb ik een soort griepje opgelopen waardoor ik de longen uit mijn lijf heb gehoest. Eenmaal weer in Nederland heb ik het rustiger aan gedaan; één keer in de 2/3 maanden neem ik xtc. Echter wil mijn hoest niet verdwijnen en loop ik er nog steeds mee rond. Kan het zijn dat het drugsgebruik in die maanden in het buitenland hier voor heeft gezorgd? Zou dit blijvend kunnen zijn?

  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  hallo ik heb een vraag mijn vriendin is een beetje over de toeren en zenuwachtig. ze heeft namelijk dexamfetamine op respect maar gebruikt ok wel is speeed.. nu moet ze onverwacht ineens maandag uc doen. kunnen ze zien dat zij speed gebruik naast haar dexamfetamine.
  alvast bedankt het zal haar goed doen als ze weer waar ze aan toe is. ze wil namelijk niet de uc doen maar dan gaan ze haar uc test als positief beschouwen wat mij dus helemaal niet slim lijkt.
  bedankt alvast

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Goedemiddag,

  Afgelopen zaterdag met carnaval zijn mijn vriend en ik met twee vriendinnen uit geweest. We zijn om half drie begonnen met drankjes, m'n vriend heeft alleen biertjes op. Hij was redelijk aangeschoten maar heel helder en gedroeg zich normaal. Het is een heel zacht, aardig, liefdevolle man die nooit agressief is en elke ruzie (met mij, maar ook met iedereen om zich heen) uit de weg gaat. Rond een uur of zeven en een aantal kroegen verder, werd hij opeens super agressief, naar ons, maar ook naar iedereen om zich heen. Probeerde met een aantal mensen echt een gevecht uit te lokken en trapte zelfs een vrouw uit het niets. Op een gegeven moment heb ik hem een klap in z'n gezicht gegeven en hij verroerde geen vin, knipperde niet met zn ogen niks... Zijn pupillen waren zo groot dat er geen kleur meer te zien was. We hebben hem toen geprobeerd mee naar huis te nemen. Het ene moment was ie poeslief en het volgende moment was ie weer zo agressief als wat. Ook wist hij er de volgende morgen helemaal niks meer van.. mijn vermoeden is GHB, denk je dat dit een juist vermoeden is? Het blijft maar door m'n hoofd spoken. Het was een hele bizarre avond.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Beste lezer.
  Zaterdag avond heb ik 4fmp ingenomen en verder 2 glazen alcohol op. Mijn laatste dosis pakte ik om 2.00. Ik leef verder gezond. Het viel mij op dat ik vaak naar de wc moest. Maandag dus om precies te zijn 30 uur later ben ik begonnen aan mijn antibioticakuur (moxifloxine). Ik las op de site dat 4fmp waarschijnlijk tot 4 dagen in je lichaam zit. Mijn vraag is... Ben ik te vroeg begonnen met de AB kuur? Is deze AB minder werkzaam doordat ik anderhalve dag ervoor 4fmp gehad heb?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Beste,

  Gisteren heb ik 2cb gebruikt. Ik weet de dosering niet zo snel (kan ik navragen), maar de trip was wel heftig. Verder heb ik Temazepam pillen 10mg die ik gebruik om in slaap te komen.

  Wanneer zijn de stoffen van 2cb uit mijn lichaam, zodat ik de Temazepam pillen helemaal veilig kan innemen?


  Alvast bedankt!!
  Groeten.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Geachte, Na een combinatie van truffels en cannabis ben ik extreem bad gegaan. De trip was echt een hel zweten maar geen druppels voelen,vreemd spiegelbeeld alsof mijn hoofd de grote was van een golfbal,mijn armen en handen en benen leken alsof het van een pop zou zijn,mijn mond voelde zo klein aan dat het leek alsof mijn tanden in het midden van mijn keel staken heel vreemd heb hierdoor ook een verstikkingsmoment gehad,out gegaan en ik bloedde aan mijn hoofd maar toen ik naar mijn handen keek leek het bloed naar binnen te zuigen etc... Nu ben ik door de geur van een collega onwel geworden en had een soort van terug herinnering aan die bad trip met alle gevolgen ervan. Kort gezegd ik herbeleefde de trip terug! dit was 3 maanden na de truffels dat ik de joint had gerookt. Na dit is het dus alleen maar erger geworden ik blijf in die trip zitten nu nog!! het lijkt alsof ik elke dag trip en vastzit erin. Ik voel mij zeer ongemakkelijk en angstig. Ik kan amper slapen, heb een reeks aan oogklachten die zomaar opgekomen zijn,ik voel me vreemd en niet verbonden met mezelf, mijn sexdrive is een no go. Dit kan toch niet door die 2 keer? anders altijd gezond geleefd nooit gerookt sportief 18j jongen ik weeg 70k en ben 1m80 geen geschiedenis van ziekten in de famillie. Dit duurt nu al 6,5 maanden. Kom ik hier nog vanaf? help aub. Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 maart 2017

  Vraag:
  Ik heb al een keer gebeld met het landelijk spreekuur, maar ik zit met nog wat vragen. Ik ga stoppen met de medicatie die ik nu nog heb (anti depressiva) en inprincipe voel ik me gewoon helemaal goed. Angst heel weinig aanwezig, maar ik heb wel het gevoel dat er ergens heel diep nog angst zit. Want die derealisatie is eigenlijk een soort bescherming. Kan ik dit doorbreken ik heb al emdr gedaan maar toen had ik nog wel meer medicatie als ik daar mee stop is het dan slim omdat nog een keer te proberen? En volgensmij heb ik ook last van hppd zoals beetje visual snow, die halo's en extreem velle lichten, en het ergste vind ik de vlekken als ik tegen licht aan kijk wat dan normaal heel snel weg hoort tegaan maar in mijn geval lang blijft en het wazig zien door de derealisatie (ik heb mijn ogen gecheckt en daar is niks mis mee en met bril blijft het)en het afwezig voelen . Nu is mijn vraag gaat dit allemaal vanzelf weg? Door gewoon af te wachten. Of kan ik deze derealisatie en hppd klachten op een of andere manier doorbreken? ik heb het nu al 8 maanden en ik vind het niet meer eng of iets maar ben er wel aangewend. Ik sta inprincipe open voor alles, ik vind de klachten op het moment eerder erg storend. Als er geen manieren zijn of nieuwe manieren dan wacht ik het wel gewoon af totdat het weggaat. En ik vind het feit dat ik het continu in mijn hoofd zit heel irritant. Niet omdat ik het eng vind maar omdat het gewoon op zon storende manier aanwezig is. En ik zat ook te denken als ik terug ga naar het moment van de bad trip? Want in mijn geval was dat tijdens een feest en dan al die dingen weer opzoek kan dit mij zegmaar helpen ? Want ik heb de derealisatie puur door de badtrip.

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1866