Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1902
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  hoe gebruik je best poppers zonder je neus te schaden?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Geachte,
  Na een fout gelopen paddo trip op een bank buiten de coffeeshop is heel mijn leven een hel geworden.Ik denkt dat ik lijdt aan PTSS .
  Ik had al eerder een bad trip meegemaakt van een jonko en nu is het helemaal erop. Het lijkt erop dat ik heel wat oog klachten vertoon zoals wanneer ik kijk naar licht daar een stervorm in zie,ook zweet ik niet normaal en zijn mijn pupillen groot,slapen kan ik ook moeilijk tot bijna niet en wanneer ik wakker wordt lijkt het alsof ik gedronken heb of van mijn lichaam gescheiden wordt,erecties zijn er in de nacht wel nog maar niet meer overdag dit is nog het vreemdste van allemaal ook kan ik de lading niet meer inhouden zoals vroeger dus vroegtijdig...deze klachten duren nu al 3.5 maand en ik weet me geen raad. Huisarts vindt niks ik haat dit gevoel. bedankt voor de info. doei

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Beste arts,

  Ik heb een vraag over gebruik van MDMA icm betablokkers.
  Ik slik dagelijks betablokkers ter preventie van migraine (95 mg metoprololsuccinaat).
  Ik las hier op de site al dat de combinatie van MDMA en betablokkers door jullie wordt afgeraden ivm de tegenstrijdige prikkels die het hart krijgt en de kans op hartritmestoornissen.

  Hebben jullie een advies mbt het afbouwen van de betablokkers om vervolgens MDMA te kunnen gebruiken en erna weer opbouwen van de betablokkers?
  Ik slik de betablokkers sinds 3 maanden.
  Ik slik MDMA minder dan 1x per jaar.

  Hartelijke groet,

  J.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een vraagje over drugs gebruiken na propranolol. Ik heb dit van mijn huisarts gekregen omdat ik mijn motorrijbewijs aan het halen ben, en last kan hebben van spanning/faalangst/blackouts. Ik gebruik het dus niet dagelijks en ik gebruik ook verder geen andere medicatie.

  Afgelopen woensdagochtend om 08:00 heb ik 10mg genomen omdat ik mijn theorie examen moest doen. Dat werkte prettig, maar ik merk dat het effect langer aanhoudt dan ik verwacht had. Op vrijdagavond ging ik hardlopen en was mijn rusthartslag nog steeds 35-45 (normaal 55-65). Tijdens het hardlopen (met hartslagmeter) kreeg ik mijn hartslag niet hoger dan 84. Dus ik vroeg me het volgende af..

  Over een paar weken op donderdag heb ik mijn eerste praktijkexamen om 09:00. Daarna ga ik door naar Lowlands. Ik had sowieso al bedacht om vrijdagavond of zaterdag pas drugs te gebruiken, maar nu weet ik niet of dat nog wel verstandig is. Ik had nog geen concreet plan, maar speed, ketamine en ghb behoren tot de mogelijkheden. Kan ik beter het hele weekend niet gebruiken? Of maakt het nog verschil of ik de propranolol op woensdag al slik bijvoorbeeld? En hoelang duurt het voordat het veilig is om weer iets te gebruiken?

  Groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hoi, ik slik sinds maart 2017 citalopram en ik zit nu op 40mg. Nu heb ik in het verleden wel is xtc gebruikt, en dit zou ik eigenlijk nog 1 keer willen doen. Ik ben me bewust van de eventuele gevolgen tijdens en na het gebruiken. Daarom wil ik mij zoveel mogelijk inlezen/laten inlichten. De pil die ik meestal slikte bevat 220mg, dat is wel zwaar in mijn geval lijkt me. Kunt u me daar iets over vertellen?
  dankjewel!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 augustus 2017

  Vraag:
  ik heb zins vandaag een antibiotica kuur gekregen voor een beginnende ontsteking in me voet na een operatie. voor de rest ben ik op en top gezond.

  Amoxicilline 500mg / Clavuaanzuur sandoz125mg voor een week.

  maar ik wil graag aankomend weekend 2Cb gebruiken kan dit kwaad ?

  alvast bedankt !

  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 augustus 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik heb begin April op een feestje voor het eerst mdma gebruikt, in dezelfde dosis als de rest van de groep en daardoor misschien iets te veel (lichtgewicht). De nacht was fantastisch en ik heb nergens last van gehad, maar tijdens de 2/3 dagen erna heb ik veel last gehad van een ontzettend gejaagd en gestresst gevoel. De stress had geen doel, en ook als ik niks hoefde te doen was het gejaagde gevoel aanwezig. Ik heb in die eerste dagen meer fruit gegeten dan gewoonlijk, voor de extra vitaminen en anti-oxidanten. Ook heb ik nog een paar dagen 2 keer per dag een 5-HTP tablet genomen, ik had het idee dat ik hier rustiger van werd, hoewel dat waarschijnlijk een placebo-effect was. Na een week of wat was ik voor mijn gevoel weer helemaal de oude.

  Verder is mijn drugsgebruik beperkt, behalve regelmatig alcohol (want student), 1 keer truffels en af en toe blowen. Een aantal maanden naderhand heb ik nog eens een kleine dosis paddo's genomen en hierdoor had ik verder alleen 2 dagen last van een lichte dissociatie (in de spiegel kijken en het idee hebben dat het niet precies 'ik' was).

  Ik weet dat mijn gejaagde, gestreste gevoel geen 'gewoon' na-effect is en ik vroeg me af wat dit effect kan hebben veroorzaakt. Tevens vraag ik mij af of het nog verstandig is om af en toe truffels te blijven gebruiken, en eens 2cb te proberen. Als laatste is er over twee maanden een feest waarop waarschijnlijk veel van mijn vrienden gaan gebruiken, is het verstandig om dan mee te doen?

  Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw antwoord,


  Lees het antwoord...
 • Datum: 23 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo, ik heb depersonalisatie en derealisatie. Dit al 13 maanden. Kan men afwijkingen zien op een EEG? En zou het lukken om uit de angstcirkel te komen door nog eens te roken met een hoge CBD strain? Het werdt veroorzaakt door cannabis misschien is dit ook de oplossing? Of kan dit erger worden..tot horens voor dit experiment die ik graag zou proberen. Uiteindelijk hebben ons dprs niet te verliezen. Beste groet.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 augustus 2017

  Vraag:
  Wat kan er allemaal mis gaan met xtc

  Lees het antwoord...
 • Datum: 21 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Een aantal weken geleden heb ik 2 dagen achter elkaar amfetamine gebruikt. Aan het einde van de 2de dag heb ik samen met wat vrienden een joint gerookt om wat te kalmeren en gemakelijker te kunnen slapen. Ik kreeg na het blowen last van hallucinaties, zowel auditieve als visuele. Ik hoorde mensen dingen zeggen die ze in werkelijkheid niet zeiden. Ook leek het alsof iedereen mij aan het aanstaren was en over mij aan het praten was. Dit maakte mij in het begin vrij angstig en verward, totdat ik mijzelf kon kalmeren. Dit bleef toen een aantal uur doorgaan totdat ik uiteindelijk in slaap kon vallen. volgende octhend had ik nergens last van. Enig idee waardoor dit zou komen of wat dit was? Misschien een paniek aanval versterkt door de amfetamine en wiet?

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1902