Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1936
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hallo ik heb een vraag over xtc ik heb het wel is gebruikt en de eerste keren voelde ik me der heel goed door ik voelde me blij en gelukkig ik had zin om mensen aan te spreken die tijd dat ik het gebruikte ging ik vaak naar buiten nu zit ik vaak binnen ik ben lang niet buiten geweest maar de laatste keren dat ik xtc gebruikt viel het vies tegen ik krijg een soort jeuk aanval en dan krab ik me hele huid open maar op het moment dat ik dat doe voelt het heel lekker om me huid open te krabben ik heb ook eczeem de dag na dat ik me heb opgengekrabt ver ga ik van de pijn en kan ik bijna niet eens lopen is er een manier waardoor ik xtc weer ga voelen dat ik me wel goed voel zoals de eerste keren dat ik het deed ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hallo

  Ik heb onlangs een zakje met beige poeder gevonden op de grond. Ik heb het zelf geproefd en proeft niet echt lekker, maar ook niet heel erg vies. Ik vraag mij af wat het zou kunnen zijn. Het effect ervan heb ik niet echt ervaren denk ik...

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  GEWEIGERD IN DE VS
  bij het vliegen naar de VS ben ik een keer teruggestuurd, omdat er een hond blafte bij mijn koffer. Ik had geen wiet en ik gebruik geen wiet, maar ze schreven op dat er een wietverdenking is. Is er ergens een (online?) drugstest zodat ik een dossier kan opbouwen dat mijn verdenking wegneemt?
  (online vind ik vooral 30 of 90 dagen testen, maar niet langer terug)
  weet jij of er een wiet-test bestaat die langer terug gaat? (ik heb bv haren van 10 jaar lang)
  (maar ook als ik zoek op wiet haar-test zie ik max 90 dagen staan)

  (alleen op jullie website staat dat het ook langer kan, als je lang haar hebt)

  *nederlanders geweigerd in de vs*


  Antwoord van Drugsinfoteam.nl

  Beste vraagsteller,

  Belachelijk. Vervelend om te horen dat je dit hebt meegemaakt. Er is denk ik geen wiet-test waarover jij spreekt die je zou kunnen gebruiken om de verdenking bij hun weg te nemen. Ik kan mij niet voorstellen dat ze je zomaar zouden weigeren op basis van een ongegronde verdenking... Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk.

  Vriendelijke groet,

  Mick


  Antwoord:

  Ik kan het mij ook niet voorstellen, maar het gebeurt, en ik ben niet de enige Nederlander. Daarom vraag ik jullie ook.
  Ik ben nu 3 jaar bezig en met diverse amerikaanse advocaten, om een dossier met bewijs op te bouwen dat wat de ambtenaar aan de grens zei niet klopt. Super irritant.En wat een nervous border system.
  Ik ben de afgelopen 2 jaar met een nieuwe visum aanvraag naar het consulaat gegaan aan het museumplein, alles perfect voorbereid, ondersteunende brieven van Nederlandse politie en de Universiteit, elke keer 160 euro betaald voor zo'n afspraak, maar helaas.. wat de US ambtenaar beweerd had gaat voor. En ik kom dit soort zaken steeds vaker online tegen, onvoorstelbaar.
  Dus misschien wil je even meedenken?

  Misschien kennen jullie een leverancier van zo'n test of een andere oplossing? Want deze situatie is natuurlijk onvoorstelbaar, en misschien kan je een beetje constructief meedenken.
  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hey
  Was vandaag met vrienden een jointje aan het draaien en er was wat wiet en tabak gevallen op zo een soort can leuning/Steen van zo een flat
  We hebben het erg weer in gezet en gerookt want er was best wel veel gevallen
  Toen zat ik na te denken zou het kunnen geweest zijn dat mensen daar gebased of gesnoven hebben?
  En dat ik het dan in me heb gekregen?
  Of zijn alle deeltjes al weg dan?
  Het was een best wel openbare plek trouwens

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hey drugsteam,
  Ik heb factor 5 en factor 2 leiden, een bloedziekte waar ik vrij weinig vanaf weet.
  Ik blow elke dag 1 joint maar rook verder niet, heeft dat al erge gevolgen voor mijn bloed?
  En ik heb nu 2 keer een half pilletje xtc genomen en er is niks misgegaan, kan ik dit dus over 2 maanden weer doen zonder dat er wat fout gaat of heb ik geluk gehad?
  Zijn er ook drugs waarbij mijn bloedziekte geen hoger risico is? of is er minder risico als ik lagere doseringen pak?

  Alvast bedankttt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  Ik heb al een paar keer xtc geprobeerd waarbij het maar 2x echt goed heeft gewerkt. Het is dus niet leuk meer om te proberen omdat ik bang ben dat het weer niet gaat werken waarbij je je beter zou voelen als je niets had gebruikt. Nu dacht ik misschien kan dit met mijn medicatie te maken hebben. Ik heb hierover al eerder informatie gevraagd voordat ik xtc ging proberen maar ik kreeg er niet echt antwoord op. Ik heb namelijk colitis ulcerosa en gebruik de volgende medicatie: mesalazine, azathioprine en remicade. Inmiddels gebruik ik geen azathioprine meer, maar ik heb het nog nooit geprobeerd sinds ik hiermee ben gestopt. Ik hoop van jullie te horen!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hallo,
  Ik heb een nierbekkenontsteking en moet 3 maal daags 1 tablet 'amoxicilline (500mg) /clavulaanzuur (125mg) nemen. Ik rook graag voor het slapen 1 jointje en vroeg me af of dit de werking van het middel gaat beïnvloeden..
  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Heeft XTC of (pure) MDMA invloed op de werking van de anticonceptie pil?
  Ik zie namelijk allemaal “weetjes” dat dit wel invloed heeft op medicijnen in het algemeen maar ik kan niets vinden over anticonceptie.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Momenteel gebruik ik dexamfetamine, ritalin en dexmehtylfenidaat om en om, dus niet alles door elkaar maar, met supervisie en toestemming van mijn psychiater, om en om.
  Het vervelende is dat ik sinds ik in de zomer 2017 tijdelijk antidepressiva (Sertraline) moest nemen, geen goed effect meer merk van dexamfetamine.
  Ik ben al ongeveer 1,5 maanden van Sertraline af en omgewisseld naar Bupropion.
  Maar mijn vraag is, als dexamfetamine, methylfenidaat en dexmehtylfenidaat niet werken, is er dan enige mogelijkheid dat ik een middel als Adderall zou kunnen verkrijgen om te kijken of dat wel werkt? Of is dit helemaal geen mogelijkheid in Nederland.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 april 2018

  Vraag:
  Ik gebruik soms xtc maar ik heb eczeem en soms veel korsten op me huid en als ik onderinvloed ben dan kan ik alles er af krabben en dank Omg er veel bloed maar vro. xtc gebruikde voelde ik me wel goed weten jullie hoe ik me weer goed kan voelen door xtc ???

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1936