Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1852
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Beste deskundigen,

  Allereerst wil ik jullie bedanken voor de moeite die jullie steken in het beantwoorden van al deze vragen.

  Mijn vraag:
  De 'dinsdagdip' is een algemene term onder wat men zou kunnen ervaren enkele dagen na het gebruik van een middel als XTC. Nu heb ik meer dan een week geleden een halfje XTC gebruikt (100 mg, en ik weeg 70 kg) dus dat is een normale dosis. Dit was 2,5 maanden na de laatste keer dat ik gebruikt heb. Beide keren heb ik een fantastische avond gehad, en niks gemerkt van een kater en/of een dip. Heel prettig natuurlijk, maar zegt dit iets over de hoeveelheid serotonine dat mijn hersenen gebruikt hebben? In de zin van: geen dip, dus je serotonine is niet op? Vermindert dit de hoeveelheid tijd dat ik moet wachten totdat ik opnieuw XTC kan gebruiken?

  Alvast bedankt!

  P

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Ik ga morgenavond naar een festival en wil xtc gebruiken maar ben afgelopen 3-4 dagen redelijk ziek geweest. Ik had waarschijnlijk een griep virus (hoofdpijn, keelpijn, verkouden, veel slijm en veel hoesten) Ik heb rustig aan gedaan en veel in bed gelegen, nu voel ik me al stukken beter en heb eigenlijk nog alleen last van een dichte neus en slijm in mijn keel. Nu vroeg ik mij af of het extra nadelig kan zijn als ik morgen xtc gebruik of wat voor effecten het op mijn verkoudheid/slijm kan geven (max 2 pillen van een lage dosering over een tijd van 7 uur in halfjes innemen)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  hallo,
  Ik heb nu al eventjes last van depersonalisatie en derealisatie. Psychose zit niet in de famillie dus is het zeker dit niet. nu zou ik graag nog eens roken maar ik lijdt nog altijd aan deze aandoeningen. ik heb het ook gekregen na een paniekaanval tijdens een bad trip van xtc. is het veilig? en lijkt het verstandig om naar de psych te gaan het is nu inmiddels 4 maanden al.groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Sinds kort heb ik 3mmc ontdekt, nu weet ik al dat er nog niet heel veel
  Over bekend is. Toch vroeg ik me af of je xtc en 3mmc kan combineren met elkaar of dat dit wordt afgeraden?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Wat is wietolie?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ga zondag naar een fesival waar ik voor de eerste keer XTC wil proberen. Nu ben ik al bekend met MDMA dus ik weet de werking alleen heb ik nu vandaag een kuur gekregen voor blaasontsteking. Kan dit consuquenties hebben op mijn kuur?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik sinds kort het medicijn Xarelto. Is dat gevaarlijk in combinatie met 4fmp of xtc? Hartelijk dank voor het antwoord.

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  goeiedag ik had 2 vragen de eerste is over speed , om me tong,

  meestal krijg ik na 2 of 3 nachten dat ik wakker ben van die snijspleetjes op me tong precies int midden en af toe ook de zijkanten die gaan vaak wel snel weg, de kleur der van ook altijd redelijk normale wit niet bruin ofzo word alleen naar de groote van de wondjes meer natuurlijk.

  ook al weet ik dat ik niet gebeten heb en vocht en vitamines belangrijk is voor me tong en vaak als last van de wondjes beginnen te krijgen spoel ik ook soms met die spoelwater en na het eten als echt erg is met water en zout,

  en vroeg me af wat ik nog beter zou kunnen doen misschien een specificer vitamine ofzo iets.


  en me 2de was af en toe wanneer ik een paar biertjes drink heb ik veel maagzuur gebeurt niet vaak normaal krijg pas als tussen de aangeschoten of dronken ben of bij de kater,

  ennu heb ik al welis een paar keer met 3 of 4 biertjes gehad dat die telkens terug omhoog blijft schieten om de paar slokjes 1-2 minuutjes en het blijft iets langer dan normaal aanhouden.

  en vroeg me daarvoor af hoe schadelijk de pep daar ongeveer voor is misschien dat het wel al een beetje ook daardoor komt dat ik eff naar de dokter moet of nie veel voorstelt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Beste mensen van het drugsinfoteam,

  Sinds ongeveer drie maanden gebruik ik dagelijks zo'n 5 à 10 mg oxazepam en 20 mg fluoxetine, tegen angst en depressie. Drugs heb ik zo'n zes maanden geleden voor het laatst gebruikt, met uitzondering op een paar trekjes van een joint en redelijk wat alcohol in de tussentijd.

  Ik heb het gevoel dat het de laatste tijd vrij goed met me gaat: door de fluoxetine komt er meer rust en ruimte in mijn hoofd en de oxazepam helpt me om zonder zorgen in slaap te vallen. Echter, de alcohol werkt niet mee aan mijn stemming. Ik ga over mijn grenzen heen, word er moe van en voel me met een kater altijd erg rot. Toen ik vandaag oud&nieuw plannen maakte met mijn vriend, kwam ik dan ook tot de conclusie dat ik niet meer het nieuwe jaar met een kater in wil gaan.

  In plaats daarvan bedacht ik me dat ik misschien wel 2c-b wil gaan gebruiken met oud&nieuw. Ik heb al vaker 2c-b gebruikt; ik ben de precieze dosering vergeten, maar ik vermoed dat ik het leukste effect heb ervaren door het slikken van ongeveer 15 mg; net hoog genoeg om te trippen, maar wel laag genoeg om controle te bewaren. Precies goed als drugs gauw overweldigend voor je zijn maar je toch graag avontuur wilt beleven. Verder was er ook het grote voordeel dat ik er geen kater van kreeg; de volgende dag voelde ik me slechts moe door gemiste slaapuren.

  Het enige probleem met 2c-b is dat ik voordat het begint te werken, ik erg zenuwachtig word. Dit ligt niet per se aan de 2c-b; dit heb ik met alle drugs. Ik vind het erg spannend en ik fok mezelf makkelijk op, waardoor die zenuwen er ook nog zijn vlak nadat het in begint te werken. Daarnaast vind ik oud&nieuw op zich ook altijd spannend, dus dat werkt dan niet mee. Ik kan dan natuurlijk een paar glazen champagne drinken om de zenuwen de kop in te drukken, maar alcohol is nou net hetgeen waar ik met oud&nieuw zoveel mogelijk van af wil blijven. Vandaar dat ik het volgende plan had: tegelijkertijd met de 2c-b (ongeveer 15 mg) neem ik 5 à 10 mg oxazepam in, zodat ik wat rustiger de trip in ga. Verder drink ik misschien nog wel een beetje alcohol, maar niet teveel, slechts een paar bescheiden glaasjes voor de smaak.

  Nu zult u vast zeggen; als je zo zenuwachtig wordt van drugs gebruiken en verder niet dronken wilt worden, waarom doe je dan niet gewoon helemaal niks? Tja, dat zou kunnen, maar ik ken mezelf; als er geen alternatief is voor de alcohol, word ik met oud&nieuw sowieso dronken. Oud&nieuw is een belangrijk feest voor mij, dus zou ik graag met een beetje avontuur het nieuwe jaar in gaan. Het hoeft niet natuurlijk, maar joh, ik ben 21, zoveel zondig ik nou ook niet, dus als ik het dan toch doe, gebruik ik liever 2c-b dan alcohol. Dit is voor mij een weloverwogen beslissing. Bij andere feesten oefen ik wel weer met minder drinken, maar bij oud&nieuw wil ik plezier hebben zonder me al teveel in te hoeven houden, vandaar de keuze voor 2c-b. Verder is het misschien ook nuttig om te vermelden dat ik het met vrienden zal gebruiken in een fijne, vertrouwde omgeving.

  Het enige wat me nu belemmert is de vraag of ik wel zoveel kan combineren. Het zijn allemaal niet te hoge doses; de gebruikelijke concentratie fluoxetine zal aanwezig zijn in mijn bloed, ik zal maximaal 10mg oxazepam gebruiken, zo'n 15mg 2c-b slikken en áls ik al drink, vermoedelijk zo'n twee glaasjes. Maar zonder te weten of daar ernstige gevolgen aan verbonden zijn, is het voor mij geen optie om dat allemaal tegelijkertijd te doen. Ik ben vooral benieuwd naar de combinatie 2c-b en oxazepam, maar omdat fluoxetine dan sowieso al werkzaam is en ik het drinken van alcohol ook niet volledig wil uitsluiten, lijkt het me ook verstandig om daar naar te vragen. Dus bij deze; wat kunt u mij vertellen over deze combinaties?

  Ik hoop dat ik nu niet teveel verlang van mijn eigen plan, want 2c-b lijkt me voor deze gelegenheid echt een heel goed alternatief voor alcohol, aangezien ik er niet veel van nodig heb, het geen kater veroorzaakt en mijn vrienden ook drugs willen gebruiken, wat bijdraagt aan een goede sfeer. Verder wil ik niet mijn drugsgebruik goedpraten; ik weet alleen dat als ik het doe, ik het (relatief) veilig wil doen en dat ik alcohol eens (grotendeels) achterwege wil laten.

  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
  een semi-verstandige studente
  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Beste,

  Al toen ik jong was was bij mij Verbaal non Performaal Kloof gediagnosteerd. Ook is er een IQ van 146 geconstateerd. Nou merkte ik dat ik zeer chaotisch in mijn hoofd was en dat ik dagelijke taken moeilijker kon voltooien plus mijn grootste probleem is slapen.

  Als medicatie heb ik vanalles gekregen, ritalin, melatonine, etc. waarbij geen van deze stoffen hielp. Echter kwam ik er een aantal jaar geleden achter dat de consumptie van cannabis mij enorm hielp. Ik zit nou op het punt dat ik regelmatig een joint opsteek om te ontspannen gedurende de dag.

  Nou is mijn vraag of cannabis daadwerkelijk een positieve medische uitwerking heeft op mijn stoornis of dat dit als het ware een plasebo effect is wat zou betekenen dat het stopzetten van mijn cannabisgebruik misschien verstandiger is.

  Mvg,

  A.

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1852