Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1893
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Hallo!

  Ik heb laatst een vrouw gezoend wie cocaine had gesnoven denk uur geleden voordat ik kwam of misschien zelfs een kwartier geleden. Heb ik nu ook cocaine gebruikt omdat ik met haar heb gezoend of hoe zit dat precies ? Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Is 2cb schadelijk ? Schadelijker dan alle andere harddrugs of niet ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Als je zelf minderjarig bent en geen drugs wil gebruiken maar een vriend van je (ook minderjarig) wil wel drugs gebruiken zoals truffels. En je bent hier ook bij. Is dit strafbaar? Je ziet het alleen voor de rest doe je niks maar je wist wel dat hij het wou doen.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Hi,


  Ik ben een best wel ervaren xtc gebruiker, om de paar maanden op een festivalletje xtc gebruiken, vind ik dit leuk om te doen. Nu ga ik aankomend weekend naar een festival en stond er op mijn planning om weer xtc te gebruiken. Ik gebuik normaal max. 3 kwartjes tot 1 pil. Maar nu denk ik er overna om 4fmp van te voren te nemen en later door te gaan met de xtc, ik lees en hoor veel dat dit een geweldige combinatie is. Eerder heb ik dit niet gedaan omdat ik mij er van bewust ben dat dit veel risico's mee brengt, omdat 4fmp helemaal geen duidelijke drugs is en we er weinig over weten. Vooral de combinatie kan nooit goed zijn!! Maar buiten dat om, ik ervaar xtc altijd als een geweldig liefdevolle genietende dansende spacende zweef drugs. Ik ga heel lekker op xtc en stoor me niet aan het "te wausende" deel, zoals veel mensen dit noemen. Ik kan wel heel erg balen als ik in de dal zit van de xtc trip, ik kan dan meteen een knop omgooien in me hoofd en niet genieten tot ik pas weer lekker in een boog van mijn xtc trip zit.

  4fmp zou helderend en minder wausend zijn en wel energiek, en dat zonder bogen en dalen!!! Dit zie ik heel erg zitten, al denk ik ergens dat ik misschien ga "balen" dat ik het drugseffect niet echt voel hoe ik het gewend ben. Maar ik ben nieuwsgierig en ga toch een keer 4fmp doen, als t niet dit weekend is is het ooit wel.

  Daarom vraag ik mij af, als mijn 4fmp trip begint uit te werken en het wordt tijd voor de xtc, hoe zal mijn xtc trip dan zijn? Ik hoor soms dat de xtc trip stukken heftiger in kan slaan dan die normaal doet. Of dat het weinig goeds mee brengt en je helemaal geen xtc gevoel meer gaat ervaren..

  Ik ben benieuwd wat voor werking de xtc gaat hebben ná mijn 4fmp

  En wanneer is het juiste moment om de xtc te nemen om het goed te laten doorglijden?

  Groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Hallo,

  3,5 maand geleden heb ik 3 avonden achter elkaar xtc gebruikt in combinatie met speed. De laatste nacht heb ik hier een paniekaanval door gekregen. Na een week bijkomen voelde ik me weer normaal, maar 3 weken na het gebruik nadat ik enorm veel uren had geleerd voor mijn tentamens, kreeg ik enorm veel last van een licht gevoel in mijn hoofd, duizeligheid, wellicht derealisatie en een minder scherp zicht. Ook mijn concentratievermogen is minder geworden en als ik lang aan school moet werken, krijg ik een erg licht/mistig gevoel in mijn hoofd waardoor dit een stuk lastiger wordt. Een aantal klachten zijn helaas gebleven (in iets mindere mate dan op het hoogtepunt, maar nog steeds heb ik er hinder van). Dit gaf me in het begin ook redelijk wat stress, maar nu kan ik er mee omgaan en geeft het me niet echt meer een gespannen gevoel.

  Aangezien de klachten na 3 maanden er nog steeds zijn heb ik 2 weken geleden ervoor heb gekozen om erg veel te gaan sporten en gezonder te gaan eten omdat ik zo snel mogelijk weer de oude wil worden. Ik gebruik geen drugs meer en probeer het drinken van alcohol zo veel mogelijk te beperken. Door het vele sporten (ongeveer 4/5 keer per week hardlopen) begin ik me wel weer wat beter te voelen. De duizeligheid is weg, het lichte/mistige gevoel in mijn hoofd is wat minder dan voorheen en de derealisatie is voor mijn gevoel ook bijna verdwenen. Wel heb ik nog last van een wat minder scherp zicht dan voorheen. Ik begin me dus wat beter te voelen, maar als ik mij op mijn studie moet focussen, dan worden de klachten weer erger en ik heb het gevoel dat de hoeveelheid werk van mijn studie mijn klachten dan ook in stand houdt.

  Nu heb ik gelukkig bijna vakantie en ik hoop dat de rust die ik in de vakantie heb, in combinatie met het sporten, mij weer de oude gaat maken.

  Mijn vraag aan u:

  -Kunnen deze klachten, door het xtc en speed gebruik, een overbelasting van de hersenen zijn door mijn studie inspanning? Zo nee, waar denkt u aan?

  -Acht u de kans aanwezig dat mijn klachten minder worden / weg zullen gaan door het vele sporten en het gezonder eten?

  Ik hoor graag hoe u hierover denkt en of u aanbevelingen/tips heeft.  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Ik heb meer dan 50 ofzo keer xtc gedaan dan laatste keer was een bad trip door 6 pillen nu ben ik al 4 maand gestopt met xtc dus het is niet dat ik er niet tegen kan maar nu ben ik wel een beetje bang voor opnieuwe te gaan gebruiken maar ik ga zowiezo nog opnieuw gebruiken wat zijn jullie tips

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  kan xtc als je aan de suboxone bent.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam,

  Ik en mijn vrienden hebben een leuk avondje aan de poppers gezeten, en hebben besloten dat we ook wat coke gingen nemen. Kunnen we dan na het snuiven van de coke nog normaal poppers nemen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Goedemiddag,
  Ik heb een vraagje. Mijn schildklier werkt te langzaam. Nu slik ik sinds een maand thyrax Duotab 0.1mg ( voel mij een stuk beter daardoor) nu ga ik 2 a 3 x per jaar naar een festival. Ik gebruik altijd xtc nu ben ik geen groot verbruiker.. ik slik op een hele dag 1 tot 1.5 pilletje van 140mg. Ik ben toch heel erg benieuwd of ik dat zo kan blijven doen? Ik drink geen alcohol. Hoop hier graag antwoord op te krijgen. Bvd

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  hoi
  ik heb een pacemaker (DDD) en 2 stents en 2 bypasses. 56 jaar
  na een herstelperiode voel ik me weer helemaal fit en ben gezond.
  Rook en drink niet en gebruik alleen af -en toe cannabis
  Als medicijnen gebruik ik preventief perindopril, metoprolol en ascal bruis

  Binnenkort ga ik naar een festival en zit er over te denken om dan een mdma pilletje te nemen.
  eventueel kan ik misschien het pilletje oplossen in water en af-en toe een slokje nemen?
  dat dan om de dosering te verlagen is mijn idee.
  Heb voor mijn operaties ,vroeger, veel ervaring opgedaan met drugsgebruik en weet echt wel wat me te wachten zou staan
  graag zou ik een antwoord krijgen.
  Ik weet natuurlijk zelf ook wel dat het niet slim is, maar mijn vraag is of het echt gevaarlijk is of
  zo iets.

  Alvast bedankt

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1893