Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1924
 • Datum: 28 januari 2018

  Vraag:
  Tramadol ivm Artrose en hoe lang duurt het voor het uit je systeem is

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 januari 2018

  Vraag:
  Goedenavond!

  Ik had een vraag wat betreft het gebruik van XTC.
  Vorig jaar zomer gebruikte ik voor de eerste keer XTC en dit ging helemaal perfect. Ik gebruik het niet vaker dan 1x in de 2 maanden.

  Na mijn eerste keer, verschilde het erg hoe de XTC insloeg en 'hoe ik er op ging'. Ik heb nu meerdere keren gehad dat ik niet zo fijn ging wanneer de XTC insloeg en dit maakt de volgende keer natuurlijk best wel spannend. Als ik denk aan mijn volgende keer gebruiken, voel ik me dan ook meteen zenuwachtig. Ik denk dat dit komt doordat ik niet weet hoe de XTC deze keer zal inslaan en ergens ben ik toch bang dat het bij het inslaan niet zo fijn gaat. Verder heb ik eigenlijk altijd een prima avond: als ik even niet fijn ga of te hard ga, ga ik daarna gewoon heel de nacht prima. Het slaat dus eigenlijk ook nergens op dat ik me zo zenuwachtig voel, maar het gaat vrijwel automatisch.

  Heeft je verwachting veel effect op hoe de XTC zal inslaan? En is hier wat tegen te doen? Zelfde vraag voor de zenuwen: heeft dit effect op hoe de XTC zal werken en is er iets tegen de zenuwen te doen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 19 januari 2018

  Vraag:
  Het is duidelijk dat als je 2 dagen achter elkaar xtc gebruikt, je de tweede dag veel minder/bijna niets meer van de pillen voelt, en je de dip natuurlijk zwaarder maakt. Wat nu als je de eerste dag 4-fluor neemt en de tweede dag MDMA of andersom? Is dit nogsteeds hetzelfde omdat het beide amfetamines zijn? Of heb je dan wel het gewenste effect 2 dagen achtereen? Ik heb ook gehoord van een een stof 5-htp (komt voor in bananen dacht ik) deze zou de serotonine aanmaak bevorderen, is dit schadelijk bij veelvoudig XTC gebruik?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  De vriendin van mijn zoon is een fervent drugsgebruikster. Dat heeft er inmiddels al toe geleid dat hun zoontje bij ons is geplaatst door de JGB. Zij is al diverse malen opgenomen geweest in een kliniek om er mee te stoppen, maar dat heeft niet geholpen.

  De situatie is voor mijn zoon erg moeilijk. Hij wordt geacht om van zijn salaris (zij werkt niet en heeft geen uitkering)drugs voor haar te kopen. Dat kost veel geld, dus hij zit financieel zwaar in de problemen. Als hij zegt dat er geen geld is voor drugs te kopen, dreigt ze weg te gaan en dan doet hij het maar weer. Als ze geen drugs heeft, belt ze stiekem dealers op die het haar dan komen brengen.

  Is er iets wat ik kan doen om ze te helpen? Door haar gebruik hebben we minimaal contact, dus een goed gesprek met haar is niet mogelijk.

  Groeten,
  Oma

  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  Hallo Drugsinfoteam,

  Momenteel ben ik bezig met 4x ac chemokuur gevolgd door 12x taxol.
  Ik wil, zolang ik chemotherapie volg, geen drugs gebruiken. Nu zou ik graag willen weten wanneer het weer "veilig" is om weer een feestje met xtc te vieren. Kortom; hoeveel tijd tussen de laatste chemo en een xtc pil.

  Alvast bedankt!  Lees het antwoord...
 • Datum: 15 januari 2018

  Vraag:
  kan het kwaad om exazepam te slikken nadat of voordat je hebt geblowd

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 januari 2018

  Vraag:
  Wij zijn bezig met een onderzoek naar de werking van cocaïne wij zijn hier bij heel erg benieuwt naar de exacte werking in je brein na inname van cocaine wij hopen dat u ons hier verder mee kunt helpen mvg S

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 januari 2018

  Vraag:
  Beste heer/mevrouw,

  Ik wil graag weten of amfetamine ergens in Nederland legaal te kopen staat? Ik heb niet zoveel kennis over amfetamine. Ik heb het ooit gebruikt (rond 3 manden) puur om mijn examen te halen. Dit was ruim 10 jaar geleden in Polen waar ik vandaan kom en waar ik toen studeerde. IK woon tegenwoordig in Nederland en ik ben mij aan het omscholen. Ik heb wat heftige examen te halen dus ik dacht om een beetje amfetamine daarbij te gebruiken, alleen weet ik niet of het mogelijk is. Kan ik het ergens in Nederland legaal krijgen?

  Alvast bedankt,

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 11 januari 2018

  Vraag:
  Er was eerder al een vraag gesteld over de herbal xtc genaamd XTCY en of deze gevaarlijk waren. Hierop was geen duidelijk antwoord gegeven door het ontbreken van ingredienten. Hier heb ik de ingredientenlijst. Wat vinden jullie hiervan?

  INGREDIËNTEN
  Guarana-extract
  Maca-extract
  L-Tyrosine
  Chromium
  Niacine
  Taurine
  Methyltheobromine

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2018

  Vraag:
  Hi,
  Ik ben recreatief cannabisgebruiker en rook 1 joint per dag. Volgende week moet ik lichte operatie ondergaan maar deze is wel onder volledige narcose. Vormt mijn cannabis gebruik een gevaar en/of probleem voor deze operatie met narcose?
  Met vriendelijke groet.

  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1924