Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   12345678910 van 1950
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Goedemiddag,

  Mijn concrete vraag = kan ik zonder teveel risico een halve XTC pil (louter MDMA) gebruiken in combinatie met de antidepressiva sertaline - 50 mg?

  De achtergrond = Ik heb in het verleden al een paar jaar regelmatig XTC pilletjes gedaan op festivals. Dit ging altijd goed - behalve die ene keer dat ik XTC in combi met cannabis deed. Ik heb eenmalig een hele 4FMA pil genomen (van XTC deed ik nooit hele tegelijk) en hier heb ik ook een bad trip van gekregen. Verder alleen maar positieve ervaringen.
  Dit was allemaal voordat ik 3 jaar geleden startte met de antidepressiva sertraline. Ik heb een paar moeilijke jaren gehad met angsten en overspannenheid. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor deze antidepressiva. Dit werkt bijzonder goed. Ik voel mij nu dan ook weer top. En hoewel het erg dom lijkt na dit hele verhaal, is de verleiding momenteel toch groot om na te denken over een (half) XTC pilletje op een festival. Online lees je over verschillende risico's bij de combi XTC en antidepressiva. Het serotoninesyndroom klinkt verschrikkelijk en ik vrees zelfs dat ik daar al enige kennismaking mee heb gehad tijdens de bad trip met 4FMA - dat nooit meer! Toch vraag ik me af in hoeverre het ondanks dat nu echt riskant is. Ik drink ook geregeld drankjes en dit gaat goed - zelfs als ik weleens teveel drink. Ik heb ook al 2x geblowd in de afgelopen jaren en dit gaat ook prima. Kortom: kan het eens kwaad om mee te doen met vrienden op een komend festival en weer eens voorzichtig een half pilletje (of 2x een kwartje) te nemen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes, Lynn

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  hoi,
  vraagje ik heb medicatie voor adhd weltriburn+clomipramine en medicatie voor bloeddruk. nu neem ik soms wel is een pil om lekker een festival door te komen.en dan doe ik een kwart per 2 uur, en meestal drink ik daar ook wel bier bij. het is een aantal keren goed gegaan alleen de laaste 2 keer. ging het niet lekker.ik had ik het idee dat mn wereld af en toe stil stond en net of het om je heen niet echt is. je denkt dan gek te worden echt heel apart,en vrij angstig. nu durf ik eigenlijk niet meer een pil te nemen,bang dat de zelfde verschijnselen weer komen maar waar ik nieuwsgierig naar ben of dit komt bier +xtc of dat het een bad trip is, of dat het door de rest van me medicatie komt.of komt het door me angst

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Ik slik Claritromycine in verband met een abces. Direct na eerste pil last van overmatig zweten. Mijn angst is nu dat deze bijwerking langdurig zal aanhouden ook na afloop van de kuur van zeven dagen. Ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind heb. Hoor graag.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Een goede middag Meneer/Mevrouw,

  Ik gebruik Sertraline Aurobino voor mijn depressie.
  Ik wou vragen of het voor mij veilig is om cocaine te pakken.
  Ik zeg er wel bij dat ik ook altijd maar het minimale pak.
  Maar ik wil het voor de zekerheid toch vragen want ik heb dit weekend
  een feestje.

  Alvast bedankt.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Kun je de bètablokker metoprolol retard 100mg per dag combineren met incidenteel gebruik van speed ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Ik heb al meer dan een jaar last van klachten na xtc. Voornamelijk concentratieproblemen en moeheid. Het voelt alsof mijn hoofd dood is vanbinnen en ervaar weinig plezier meer, alles voelt enigszins anders. Ik drink niet meer, gebruik geen drugs en drink nauwelijks koffie.

  Hoe lang kan dit duren? Ik las op internet dat de meeste mensen na enkele maanden al genezen zijn. Bij mij is er soms meer verslechtering dan verbetering.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Hoi, ik ben een meisje van 24 en 58 kilo. Ik slik sinds oktober 2017 sertraline sandoz 50 Mg. De bijwerken daar van zijn nu weg en ze doen goed hun werk. Voor heen gebruikte ik op feestjes altijd 4fmp.. en volgens mijn psychiater kan het geen kwaad als ik het bij elkaar gebruik omdat het via iets anders loopt in je hoofd ofzo. Nu kan ik heel moeilijk aan 4fmp komen. Ik vroeg mij af welke drugs er nog meer op lijkt dus die ik kan nemen bij mijn sertraline zonder dat dat gevaarlijk is. (Natuurlijk drugs is altijd een risico).

  Ik hoor het graag van jullie.
  Groetjes Lotte

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  6APB en escitalopram (SSRI)

  Beste mevrouw/meneer,

  Ik gebruik ongeveer 9 maanden 20mg escitalopram. Binnenkort ga ik naar een feestje en zou daar graag drugs gebruiken. Ik weet dat de combinatie met XTC zeer gevaarlijk is vandaar dat mijn oog nu gevallen is op 6-APB. Echter vrees ik dat ook dit grote kans geeft op het serotonine-syndroom. Is deze combinatie (relatief) veilig te gebruiken in combinatie met mijn medicatie?

  Veel dank,

  Anoniem25

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik neem dagelijks olanzapine vanwege een psychose. Ik ben nu helemaal hersteld maar ik moet het medicijn nog wel blijven nemen. Ik heb al vaker wiet(veel) en xtc gebruikt en nog nooit een probleem mee gehad. Mijn vraag is dus kan ik de olanzapine combineren met wiet en xtc?

  Met vriendelijke groet,

  Nit

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2018

  Vraag:
  Hey
  Ik gebruik regelmatig ketmine, en de ene keer heb ik nergens last van en is alles helemaal prima en dan de andere keer krijg ik een druk in mijn hoofd wat constant aanwezig is als hoofdpijn.­ Als ik dan weer een puntje ket neem dan word de hoofdpijn voor 15 minuutjes onderdrukt en dan komt het weer opzetten “alsof de ketamine zich opbouwt”.­ Daarbij zeggende dat het na 6 maanden circa 3x p/­w gebruik wel heftiger is geworden.­ Ik vraag mij af of jullie dit ook ervaren? En of er een verklaring voor is waarom ik dus zulke drukkende hoofdpijn ervaar?

  Alvast super bedankt voor de reacties.­


  Lees het antwoord...
Pagina:   12345678910 van 1950