Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   234567891011 van 1859
 • Datum: 7 februari 2017

  Vraag:
  Hallo drugsinfoteam,

  ik heb 2 weken terug een joint gerookt. Daar die joint kreeg ik een bad trip, in de bad trip was ik een toeschouwer van mijn eigenlichaam (depersonalisatie). Nu heb ik er nogsteeds last van. Hoelang houdt dit nog aan en is dit vrijblijvend?

  m.v.g

  Lees het antwoord...
 • Datum: 7 februari 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik ben iemand die nog niet heel ervaren is met drugs, maar hoe zorg ik er nou voor dat als ik ga gebruiken zoiets goed verloopt? Ik ben elke keer redelijk zenuwachtig van te voren, omdat ik niet weet of de drugs die ik gebruik wel goed zijn. Iemand enig idee hoe ik dit zou kunnen testen of kan voorkomen dat het mis gaat?

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 januari 2017

  Vraag:
  Ik heb na flauwvallen / bad trip depersonalisatie en dereleasatie gekregwn nu heb ik dit al iets meer dan een half jaar ik heb ook emdr geprobeerd maar dit heeft niet geholpen, moet ik gwn versergaan met mn leven en het negeren is dat de beste manier om eraf te komen? Gr

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 januari 2017

  Vraag:
  Ik ga aankomende week met in totaal 10 vrienden naar een feest, waar van er 9 XTC gaan gebruiken. 3 daarvan, gaan voor het eerst gebruiken. Ikzelf heb in totaal twee keer XTC gebruikt en vind geweldig. Hoe kan ik er voor zorgen dat hun eerste keer ook erg goed verloopt? Beginnen met een kwartje bijvoorbeeld? Zo is het iig bij mij ook goed gegaan.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  bij mijn is geconstateerd dat ik ADHD heb, hier heb ik sinds kort Dexafetamine voor gekregen. Hier ben ik wellis waar pas mee gestart, wat de diagnose heb ik ook pas sinds dec 2016 te horen gekregen.

  Nou is mijn vraag;
  Hoe zit dat met eventuele drugs gebruik?
  Ik vind het lekker om in de avond een hasj joint te roken, kan dit samen?

  En ook vind ik het wel is leuk en gezellig om in het weekend wel is een lijntje speed te nemen, en GHB.

  kan GHB met dit medicijn kwaad? of speed? ik weet dat dexafetamine een bepaalde stof heb wat ook in speed zit, maar snap dat het toch wel wat anders is.

  Is het voor mijn noodzakelijk dat ik echt met 1 van de drie dingen moet stoppen of echt echt niet samen kan met dit medicijn? en weten jullie ook of er bepaalde ernstige risico's aan zitten?

  Ik hoop dat jullie hier eventuele informatie over weten en mijn dit kunnen vertellen.

  Alvast bedankt


  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 januari 2017

  Vraag:
  Wij gebruiken om het weekend op feestjes waar we heen gaan Ghb. Per avond maximaal drie buisjes per persoon.De hoeveelheid is goed afgemeten zodat we er alleen de voordelen van ondervinden. Wij kunnen ook goed zonder feesten. We hebben zeker niet het gevoel dat we het teveel gebruiken en dat we het risico lopen hieraan verslaafd te raken. Is dit terecht of lopen we wel gevaar?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 januari 2017

  Vraag:
  Beste Artsen,
  Eerst wens ik jullie de beste wensen en gezondheid toe.
  Dan een klein verhaal over mijn gebeurtenis.
  3 jaar geleden had ik twee keer psychobilin mushrooms geprobeerd. De eerste keer was echt leuk! De tweede keer had ik een bad trip gepaard met uit het lichaam treden en microscopia. Nu een 7 tal maanden terug had ik een jointje gerookt met wat vrienden ik nam hiervan 4 hijsjes en het was white whidow. Na 30 minuten voelde ik mij zeer onrustig en opeens leek het alsof ik terug in de psychobilin trip zat met alle symptomen. Echter was de microscopia zo erg dat het leek alsof mijn lichaam echt klein was. Ik voelde aan mijn neus en hoofd en het voelde ook kleiner of normaal, wanneer ik naar mijn armen en benen keek leek het juist of dat ik het lichaam van een klein kindje had. Na die ervaring ben ik de dag erna vreemd wakker geworden. De microscopia bleef in deze staat waarbij ik een enorme angst voelde. Sinds die dag is alles anders dit is nu al 7 maanden zo voor ik hulp kon vinden. de huisarts wist de oorzaak niet de neuroloog ook niet en de psychiater ook niet...ik lijdt aan: wazig zicht alsof ik door gaslucht kijk,scherpe kleuren,tintelingen,spierpijn,snelle hartslag,schokjes,slaapproblemen,moeilijke tot geen erecties,floaters,een beetje vergelijkbare klachten met het Alice in Wonderland syndroom,constant gevoel alsof ik trip wanneer ik naar mijn lichaam kijk,starbust en de ergste is namelijke de afterimages dit is echt 24/7. Het lijkt alsof ik diplopie heb maar mijn ogen zijn ok. Ik neem slaapmedicatie dit lijkt soms te helpen en van de psych kreeg ik citalopram wat dus niets doet. Kan ik op jullie hulp rekenen aub ik ben te einde raad ik ben ook nog maar 20 geworden. vriendelijke groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2017

  Vraag:
  wanneer word coke gebruikt en door wie

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2017

  Vraag:
  Kan ik paddo's nemen in combinatie met tioguanine. Ik gebruik 20 Mg per dag.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 januari 2017

  Vraag:
  Ik slik sinds kort 20mg citalopram. Ik heb in het verleden met regelmaat kratom gebruikt (eens in de week a twee weken), meestal tussen de 3-5g.

  Kan ik die dosis kratom af en toe veilig nemen zolang ik citalopram slik?

  Lees het antwoord...
Pagina:   234567891011 van 1859