Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   234567891011 van 1924
 • Datum: 5 januari 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben ........ ben 45 en krijg 49 ritalin per week daarbij koop ik ook er nog 30 bij. Ik snuif ze ipv slikken en merk dat het een verslaving voor mij is. Ik weeg sowieso al weinig 56 ik ben 178 maar merk nu af en toe dat ik bijna out ga ben snachts al een paar gevallen en vandaag was ik duizelig en kon geen tv kijken. Ligt dat aan de ritalin? ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2018

  Vraag:
  Ik heb 2 vragen over XTC:

  Ik heb van 2013 tot 2014 XTC gebruikt en toen tot aug. 2017 gestopt. In die maand en de maand december van 2017 heb ik weer ZTX gebruikt. Vroeger kon i xtc als ik XTC deed, maar de laatste 2 keren gaat het prima. Ik kan gewoon na een drankje zonder enige problemen plassen. Mijn vriend heeft hetzelfde. (Die overigens een vrij hoge dosis zelfs inneemt) hoe kan dit? Dit hoort toch niet te kunnen? (Overigens ben ik er wél blij mee i.v.m. watervergiftiging etc.)

  2: Ik heb na XTC gebruik geen dip. Hoe kan dit? Betekent dit dat de schade minder groot is of staat dit er los van?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Ik gebruik nu zo’n 8 jaar af en toe poppers. Het laatste jaar gebruik ik meer, soms meerdere keren per week. Per gebruik snuif ik 3 a 4 keer.

  Heeft het gebruik effect op mijn hart en bloedvaten? Kan ik door het gebruik een hartaanval krijgen of worden je vaten er slapper van waardoor je risico hebt op een aneurysma? Ik sport best veel.

  En zo ja, herstelt alles zich als ik langdurig stop?

  Ik kan dit nergens vinden. Maak me er ineens erg veel zorgen over.
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Dag meneer/mevrouw.

  Ik ben een jongen van 19 jaar. Ik ben de laatste anderhalf jaar begonnen met xtc te gebruiken. Dat ging altijd goed. Ik ben wel een keer veel te hard gegaan. Maar had daar niks aan overgehouden. Ik zat laatst op jullie website een beetje te lezen toen ik over een stukje kwam dat over visual snow ging. Er stond ook dat dat door xtc veroorzaakt kon worden. Toen ik dat gelezen had keek ik eens mijn kamer rond en viel mij op dat ik ook een soort van stipjes zag. Ik schrok daar van. Ik heb me die hele week er mee bezig gehouden. Buiten overdag zie ik het niet. behalfe als ik naar de lucht kijk en snachts. Binnen zie ik het op slecht belichte plaatsen. Na twee weken hield ik me er niet meer zo mee bezig. Ik heb sindsdien nog twee keer xtc gebruikt. Na gebruikt was de visual snow wel een beetje erger maar dat trok weer weg naar de normale hoeveelheid. Ik wil nu vanaf het nieuwe jaar gezonder gaan leven en proberen om hier vanaf te komen. Ik weet dat het niet slim was om nog twee keer xtc te doen. Maar ik had het al een soort van geaccepteerd. Ik heb er nu in de koudere maanden meer last van gekregen. Want het is donkerder buiten. Zouden jullie mij kunnen helpen om met een plan te komen ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Hi,

  Ik heb vandaag een antibioticakuur voor mijn blaasontsteking gekregen (Furabid capsule mga 100mg). Dit is een 5-daagse kuur. Ik had over 2/3 dagen een truffeltrip gepland. Ik ben een ervaren tripper, maar wat zijn de risico's ivm werking van de truffels en werking van de antibiotica? Plus hoeveel kwaad kan het om te blowen met deze kuur?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Wat is 4-fluorpentedron (red bull pil)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  ik ben drie jaar geleden mijn rijbewijs voor een jaar kwijt geraakt ivm ghb gebruik. na 1 jaar weer terug. zeer stom, en wat nog stommer is, ik ben nu weer opgepakt vanwege gebruik gbl. ontzettend stom, ben dus recidivist en heb medio januari weer mijn eerste gesprek met de psychiater. wat zijn de mogelijke strafmaatregelen als je recidivist bent?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 januari 2018

  Vraag:
  Mijn vriendin heeft een maand geleden ofzo met mij xtc gedaan (haar eerste keer) ze is 15, heeft een joggershart (hart gaat sneller dan by normale mensen). Ze nam het in en toen het begon te werken ging ze slecht en ik heb geholpen wat ik kon ze kon bv niet stoppen met haar hande heel hard te trillen ze kon moeilijk ademen enz... dus nu is mijn vraag wat zijn de risico’s om xtc te nemen met een joggershart en wat kun je allemaal doen als iemand slecht gaat?

  Dankjewel voor de hulp.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Vandaag heb ik voor het eerst speed gebruikt en ik ben er vreselijk moe van geworden. Na een halfuur had ik een vreselijke dip en een vriend stelde voor om nog een lijntje te doen. Dit heb ik twee keer gedaan. Ik heb in totaal 3 keer 2 lijntjes genomen en naast oververmoeidheid voel ik niks. Nu heb ik een traag werkende schildklier en ik vroeg me af of dit de reden van mijn vermoeidheid is en of ik op meerdere drugs anders zal reageren door mijn traag werkende schildklier.

  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 december 2017

  Vraag:
  Mijn vriend heeft vorige week een hartinfarct gehad
  In zijn halsslagader zijn 2 stents geplaatst.
  Heeft nu bloedverdunners en cholesterol verlager.

  Ik heb 2 vragen hierover:

  - zou hij dit gekregen kunnen hebben door drugsgebruik ?
  Ongeveer 5x per jaar gebruiken we speed en
  xtc
  - is t in de toekomst gevaarlijk om nog iets te
  gebruiken?

  Alvast bedankt !


  Lees het antwoord...
Pagina:   234567891011 van 1924