Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   234567891011 van 1893
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb een vraag over 4-Fmp,

  In de afgelopen 2 jaar heb ik af en toe 4fmp gebruikt, soms een hogere dosis en soms een lichtere dosis, het effect vind ik zelf erg prettig en voel me er altijd erg goed van. Het enige wat bij mij heel erg vervelend is is dat zodra ik in bed lig na een feestje waarbij ik 4fmp heb gebruikt ik ontzettende nachtmerries heb en hallucinaties met mijn ogen dicht bij het inslapen, dit is in de meeste gevallen meer dan 10 uur na inname, de laatste keer dat ik 4fmp heb gebruikt nam ik om 17:00 uur smiddags 160mg en daarna helemaal niets meer, uiteindelijk ben ik om 04:00 in bed gaan liggen eenmaal mijn ogen dicht hoor ik stemmen van vrienden en zie soms mezelf in bed liggen van boven af. Ook zie ik letters van mijn naam langsvliegen en ga zo maar door. Het is een hele heftige hallucinatie die ik alleen heb zodra ik mijn ogen dicht doe, het is zelfs zo eng dat ik soms niet meer mijn ogen durf dicht te doen..

  Wat is de reden dat ik zo intens aan het trippen ben terwijl de tijd tussen inname en naar bed toe gaan meer dan 10 uur is ?

  Ik zit hier al een beste poos mee en heb 4fmp gebruik nu ook doorgestreept voor mijzelf, met xtc heb ik hier nooit last van.

  Alvast bedankt

  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Is er bij jullie ervaring bekend omtrent lsd en depressie.Dit zou een erg goede manier zijn om een depressie de baas te worden.
  Bij voorbaat mijn dank.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Ik heb scooby snax syntetische wiet hoeveel moet er in een jointje voor gewenste effecten?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 26 juni 2017

  Vraag:
  Ik rook sinds kort elke dag base coke ik het last van mijn linker arm die is zwaar en dood en druk op dw borst .duizelig.en mijn keel wordt dik c

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 juni 2017

  Vraag:
  Beste lezer,

  Zaterdagavond heb ik voor het eerst XTC gebruikt. Ik had een halve pil op. Na een half uur kwam
  hij binnen en ik voelde direct dat het niet lekker ging. Het gevoel uit mijn handen trok weg, ik werd licht in mijn hoofd en ben uiteindelijk flauw gevallen. Ik was met een groepje, twee jongens hebben mij snel uit de mensenmassa (was op een festival) gehaald. Aan de zijkant wat water en frisdrank gedronken, ik zakte nog 3 of 4 keer half weg en daarna was dat nare gelukkig over en was ik niet angstig meer. De rest van de nacht ging het prima.

  Nu heb ik er toch nog erg veel last van. In de nacht van maandag op dinsdag werd ik heel angstig,
  kreeg het op m'n heupen, zo'n benauwend gevoel op de borst. Ik heb de hele nacht wakker gelegen, terwijl ik eigenlijk echt doodop was van het festival. Dinsdag overdag bleef de angst, durfde niet naar de supermarkt, maar ben toch gegaan en na mezelf toegesproken te hebben rustig te blijven ging dat goed. Sinds woensdagmiddag zijn die angstige en paniekerige gevoelens veel minder, maar ik slaap nog steeds niet 's nachts. Zodra ik inslaap voel ik 'iets' door mijn lijf gaan en ben direct weer wakker. Ik slaap hierdoor elke nacht pas rond 4 uur en ben om 8 uur weer wakker. Afgelopen nacht heb ik zelfs een slaappil genomen, maar ook dat hielp niet.

  Toen mijn vriend vandaag aan de telefoon vertelde hoe de zaterdagavond gegaan was kwamen alle gevoelens van angst weer terug. Ik probeerde mijn gedachten te verzetten en de angstaanval was daardoor redelijk snel weer weg, maar ik merk dat ik mij er toch zorgen om maak. Vooral het niet kunnen slapen breekt me op.

  Wat zou u adviseren? Nog even aankijken?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 juni 2017

  Vraag:
  Hoi!

  Ik kom net van een festival en daar gebeurde iets wat ik normaal gesproken nooit heb.

  Na een eerste ballonnetje nam ik na een uur weer een ballon. Hierbij begon ik volgens een vriendin heel erg te trillen, alsof ik een epileptische aanval kreeg en heeft me toen geschrokken 'wakker' gemaakt, ik reageerde ongeveer na 2 seconden en voelde zelf niks raars. Ik heb dit hiervoor één keer op een ander feest gehad, nadat ik moe was en weinig had geslapen. Ik las ergens anders dat dit kon duiden op hyperventilatie. Ik doe met regelmaat ballonen maar heb in het verleden wel meer gebruikt, verder gebruik ik ook wel eens andere drugs. Omdat mijn vriendinnetje echt dacht dat het op een aanval leek, en ook omstanders me raar aangekeken maak ik me toch wel een beetje zorgen. Weet iemand of dit een soort epileptische aanval is of dat dit een andere reden heeft?

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 juni 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ga dit weekend naar Defqon, nu heb ik met een vriendin afgesproken dat als er een piercingshop staat dat ik een tongpiercing laat zetten. Maar mijn vraag is dus hoe gaat dit in combinatie met drugs, wat zou wel en niet kunnen?

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 24 juni 2017

  Vraag:
  Hi Drugsinfoteam,

  Ik (21 jaar, vrouw) slik nu een jaar Cipramil (20mg per dag). Dit betekend ook dat ik een jaar gestopt ben met het gebruik van XTC.

  Heel graag wil ik bij DEFQON met mijn maten weer een keer kunnen gebruiken. Ik heb al het e.a.a. gelezen over de gevolgen maar het is mijn niet helemaal duidelijk. Ik begrijp dat ik het beter niet kan doen maar in het geval dat ik het doe zal ik uiteraard voorzichtig zijn in mijn hoeveelheid.

  Ik hoop dat jullie mij kunnen uitleggen over de mogelijke gevolgen van het wel gebruiken of waarom ik het absoluut niet zou moeten doen.

  Ik hoor graag van jullie,

  gr. Wendy

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2017

  Vraag:
  Hallo, gewoon een nieuwsgierige vraag
  Wat als je zelf minderjarig bent en je bent erbij dat andere minderjarige drugs gebruiken maar zelf niet wil is dat strafbaar?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 22 juni 2017

  Vraag:
  Ik wil graag eens 2cb proberen maar ik ga beginnen met een kwartje om this lang geleden dak druhs heb cebruikt is een kwartje genoeg en wat zijn de risico's buiten bad trip het is op een feestje da ik het zou nemen wat zijn jullie tips zou ik fout kunnen gaan van een kwart ofzo de kans is waarschijnlijk klein ma tog zou jullie gelieve rap willen antwoorde om dit feest is dit weekend

  Lees het antwoord...
Pagina:   234567891011 van 1893