Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   234567891011 van 1852
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Hallo drugsinfoteam,

  Ik heb van de huisarts pijnstillers gekregen (naproxen en tramadol).
  Nu wil ik morgen speed gebruiken en ik had wel gelezen dat ik geen tramadol mag. Die heb ik nog niet ingenomen.
  Ik kon alleen niks vinden over de combinatie naproxen en speed.
  Is dit gevaarlijk?

  Mvg


  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Goedendag.

  Wil graag afkicken van diazepam
  Kan ik het vervangen door alcohol
  En later van de alcohol af

  Grt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Goede dag,

  Ik moet 12 december bloed gaan prikken voor een keuring bij het rijbewijsbelang.
  Op 17-11 heb ik voor de zekerheid alvast bloed laten prikken, de bloedwaarden waren;
  Hb 8,8
  Ht. 0,44
  Erytrocyten. 4,8
  MCV. 91
  GammaGT. 17
  ASAT. 17
  ALAT 19

  De cdt waarden die heb ik niet kunnen laten meten.

  Ik heb 29-11 weer gebruik gemaakt van xtc(8-11, 3 pillen geslikt), maar dit keer maar 1 pil gebruikt.
  28-10 heb ik voor het laatst gedronken, daarvoor dronk ik best veel maar nooit langer dan 2 weken 6 glazen per dag. Ik dronk meestal om het weekend op de zaterdag 5 tot 6 glazen sterke drank en doordeweeks ongeveer 3 biertjes in de week.

  Hoe groot is de kans dat ik door de keuring kom?

  Het is voor mij super belangrijk om mijn rijbewijs terug te krijgen ivm met mijn zoontje.
  Ik wil de afspraak het liefst niet verzetten omdat ik oud en nieuw wel wil vieren met een drankje en wat meer.

  Ik hoop op een spoedig antwoord.
  Alvast bedankt


  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Hallo,

  Afgelopen avond en nacht heb ik MDMA gebruikt. Vannochtend kwam er bloed uit mijn ontlasting. Hoe kan dat en moet ik me zorgen maken?

  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb me 27 november een besnijdenis ondergaan en het meeste is redelijk herstelt alleen een deel zit nog een wond die wss ontstoken is (geen pijnlijke ontsteking of iets) antibiotica was ook niet nodig me lichaam zou dat gewoon zelf oplossen zei de dokter. Nou wil ik eigenlijk aankomende zaterdag met oud en nieuw aan de XTC 4FMP en misschien nog pep niet tegelijk maar in delen zegmaar. Is dit verstandig ivm de besnijdenis omdat ik las dat je gevoeliger word voor ontstekingen en je piemel krimpt na het gebruik van drugs een tijdje.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 december 2016

  Vraag:
  Hallo, ik ben een jongen van 16 jaar. Er zijn nu al 4 dagen voorbij gegaan sinds dat ik een joint had gerookt (de eerste in een paar maanden). Tijdens het roken van die joint was ik met mijn vrienden. Het ging gewoon goed, totdat ik ineenkeer een raar gevoel kreeg. Ik kon iedereen verstaan, maar het leek alsof mijn hersenen gewoon uitgeschakeld waren. Ik kan me nog herinneren dat ik de hele tijd kon praten en dat ik heel raar klonk. De volgende ochtend was het weer weg, maar toen ik begon te gamen kreeg ik ineens een klap en was het rare gevoel weer terug. Ik heb sindsdien hele tijd het gevoel dat ik wel dingen kan ondernemen en dat ik praat en luister, maar dat ik er niet helemaal bij ben. Dit ook nog met de combinatie dat ik nu ziek (de griep) ben is het vreselijk irritant. Het is ondertussen ook een beetje verminderd. Ook had ik gisternacht een paniekaanval, waar ik gelukkig kalm kon blijven. Ik word angstig van het gevoel dat dit mijn hele leven blijft. Ik heb dit gevoel al eerder gehad bij een eerdere joint een paar maanden geleden, maar dat was tijdens het stoned zijn en de volgende ochtend was het gewoon weg. Deze keer dus niet. Ik kan gelukkig me op school wel concentreren op mijn werk als dat nodig is, maar het is alsnog super vervelend. Ik heb het internet een beetje afgezocht (ja, ik weet dat ik dit eigenlijk niet moet doen anders kan ik meer angsten krijgen, maar ik was heel erg verward.) en het lijkt erop dat ik een last heb van een beetje depersonalisatie en ik heb gelezen dat dit ook nog eens jaren kan blijven :( Zijn er nog tips of heb ik helemaal geen depersonalisatie? Dankjewel alvast voor het antwoord

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 december 2016

  Vraag:
  Hallo drugsinfo,

  Oud en nieuw staat voor de deur en ik ga samen met een hele groep uit.
  Omdat ik niet zo van alcohol hou en toch wat wil gebruiken is het plan om XTC te gebruiken.
  Nu is het alleen zo dat ik een lever afwijking heb. Ik heb een tumor in mijn lever die ontstaat is door de anticonceptie pil. Die is ontdekt doordat die gescheurd is. De tumor is nog steeds aanwezig omdat die uit zichzelf moet slinken. Zolang die er is er altijd een kans dat die weer gaat bloeden.
  Nu ben ik alleen wel benieuwd of wellicht door XTC te gebruiken de kans daartoe erg verhoogd wordt. Het zelfde geld voor alcohol. Dit is iets dat sowieso niet goed is voor de lever maar ik mag wel een wijntje drinken. Maar ik weet dus niet precies hoe dat zit met meer drinken.
  Ik ga ook nog kijken of ik contact kan krijgen met mijn chirurg maar ik weet niet of dat gaat lukken in de vakantie. Dus vandaar deze vraag aan jullie. Misschien dat jullie net dat beetje extra informatie hebben zodat ik kan beslissen of het een nuchtere oud&nieuw wordt of niet.

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 december 2016

  Vraag:
  Hoi mensen van drugsinfoteam,

  Ik ben van plan om met vrienden naar een festival te gaan met oud en nieuw en wil daar met hun xtc gaan doen. Het is voor mij de eerste keer en voor andere vrienden ook, maar er zitten ook ervaren mensen bij. Wij moeten met een partybus naar dat feest, maar ik ben erg snel wagenziek. Hoe zorg ik ervoor dat ik niet bad ga in de bus of op het festival zelf?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 december 2016

  Vraag:
  wat zijn de symtomen van een overdosis speed ben sinds vrijdag tot aan zondag nu wakker en heb 2 uur gelden nog een klein beetje bij genomen ben dus al 3 dagen wakker zonder echt vanaf vrijdag te hebben gegeten tot nu wel drink ik af en toe vrij veel speed op mss 1 volle ponny pack gedeeld met zijn tweeen. alvast bedankt voor de info

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 december 2016

  Vraag:
  Goedendag,


  Ik heb al een half jaartje last van hartoverslagen. Soms heb ik er 5-10 per dag maar soms heb ik wel 5 per minuut en dan urenlang.

  Ik ben bij de dokter geweest, eerst een ECG gemaakt en die was prima. Daarna heb ik nog een kastje meegehad met plakkers die ik op mijn borst moest plakken die mijn hartritme in de gaten hielden.

  De uitslag daarvan was dat er niets aan de hand was en ik me nergens zorgen over hoefde te maken en dat het waarschijnlijk stress was.

  Ik gebruik mijn hele leven al zo'n 5-10 keer per jaar drugs (meestal XTC) en voor nieuwjaar staat het weer op de planning.

  Echter ben ik nu wel een beetje bang geworden omdat de overslagen er nog steeds zijn ondanks dat de dokter heeft gezegd dat er niks aan de hand is.

  Kan XTC tóch nog een probleem vormen, of hoef ik me helemaal geen zorgen te maken?


  Mvg  Lees het antwoord...
Pagina:   234567891011 van 1852