Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   234567891011 van 1866
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Hi

  Ik slik momenteel efracea capsulss tegen huidaandoening rosacea. Efracea is een hele lage dosering doxycycline. Ik slik deze nu 6 weken, de kuur duurt in totaal 4 maanden. Ik heb over 2 weken een feestje waar ik 4fmp of xtc wil gaan gebruiken, is dit mogelijk?

  Ik heb al veel gegoogled en lees dat ze dit in principe afraden maar ik lees alleen over korte antibioticakuren tegen infecties. Mijn kuur is 4 maanden en efracea is bedoeld om ontstekingsremmend te werken, niet om infecties te bestrijden

  Gr

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Ik ben gisteren gelanceerd van me scooter toen en glad was en heb daarbij een lichte hersenschudding gekregen en dacht om vandaag een jointje te roken is dat verstandig ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Mijn idee was om 4fmp te gebruiken aankomende zaterdagnacht (hardcore4life). Ik heb laatst alleen gehoord dat dat binnenkort niet meer legaal is en nu al moeilijk aan te komen, en dat 4fma veel verkocht wordt als 4fmp, maar dat daar ook meth in blijkt te zitten. Ik vraag me af wat hier van waar is, wat zit er in? Ook blijkt in 4fmp meer eurofie en 4fma meer speedy, ik koop er een van een goede vriend, en ik vraag me af of je het een beetje aan de buitenkant kunt zien wat het verschil is? En de werking? Ik heb vaak genoeg 4fmp gehad, de ene keer zat dat poeder tegen d capsule aangeplakt, de andere keer zat er los poeder in en wat grotere kristalletjes, de andere keer een massa met gelijke poederdeeltjes, ga zo maar door (pilvorm telt even niet mee). Ook hadden die niet allemaal dezelfde werking en sterkte, maar ik ben benieuwd of ik zaterdag echte 4fmp in mijn handen krijg geduuwd of iets wat er op lijkt. Laten testen gaat niet op een feest, en die vriend die zegt dat het getest is kan dat altijd zeggen, dus jullie hoeven ook niet meer te zeggen dat ik dat het beste kan testen, maar wel wat de werking ongeveer is van een capsule van 150 mg 4fmp, en het verschil met 4fma, of wat er op lijkt, ik ben ervaren en gewoon benieuwd, en zowiso geen grote voorstander van dat verradelijk spul. Ik hoop dat ik antwoord krijg en dan laat ik weten hoe het is afgelopen.

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Beste,

  Er is niet super veel bekend over 2-cb, toch staat er redelijk wat informatie erover bij jullie op de website. Ik heb twee vragen:

  1) Ik heb de afgelopen 4 maanden een keer of 5 2-cb gebruikt. Doseringen tussen de 10 a 25mg per keer. In het verleden wel eens stimulerende middelen gebruikt als XTC en 4F. Echter vind ik de schade op langere termijn (en de crash op korte termijn) het niet waard om regelmatig te gebruiken, dus houd ik het bij 1x in het half jaar. Maar neem ik hier een (te) groot risico om er van uit te gaan dat 2-cb niet schadelijk is op lange termijn?

  Ik heb er zelf nog geen negatieve effecten van gemerkt (behalve 1 ding: zie zometeen vraag 2). Ga alleen wel erg zweten tijdens de trip en ben moe daarna, maar voor de rest geen andere dingen. Hebben jullie wellicht wat advies? Ik ben er niet verslaafd aan, maar vind het gewoon fijn om een drug te hebben die ik af en toe op een feestje kan pakken zonder veel gevolgen, maar neem ik dan te veel risico?

  2) Het enige nadelige effect dat ik, en mijn vrienden ook, merken is wat hoofdpijn de dag erna na het opstaan. Is vaak s'avonds weer weg. We drinken/eten genoeg erna. Weten jullie of dit vaker voorkomt bij 2-cb? Ik vind een klein beetje hoofdpijn geen groot probleem maar het moet niet duiden op schade of iets dergelijks.

  Bedankt alvast voor de antwoorden. (uiteraard snap ik dat drugsgebruik nooit zonder risico is)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Goedemiddag,

  Ik heb in het verleden 3 keer MDMA gebruikt, steeds met tussenpozen van drie maanden. Het was steeds erg leuk en ik had niet noemenswaardig last van een dip oid. De laatste keer ging het echter fout. Na een nacht MDMA kreeg ik paniekaanvallen, en flashbacks naar een bad trip op truffels van een halfjaar daarvoor. Ik snap niet zo goed hoe MDMA flashbacks naar een truffeltrip kon veroorzaken. Kunt u mij hier iets over uitleggen? Ik zit rond dosering meestal op 1mg/kg lichaamsgewicht, en dat is zat om een hele fijne avond te hebben, maar het veroorzaakt geen visuals bij mij. Die laatste keer heb ik iets meer genomen dan normaal, en ik heb verspreid over de avond/nacht 2mg/kg binnengekregen. Misschien was dit teveel? hoewel ik nog steeds niet aan het hallucineren was en me goed voelde. Ook was ik erg helder en niet wazig of waus tijdens die trip.

  Om iets meer uit te wijden over de angst en flashbacks. Ik heb sterke angstaanvallen gehad die erg kort duren, maar na een paar dagen werd het steeds langer en uiteindelijk voelde ik me constant erg gejaagd en ongemakkelijk waardoor ik niet meer kon slapen en me erg somber, angstig en lusteloos voelde. Op dat moment begon ik af en toe flashbacks te krijgen die bijzonder eng waren. Bijvoorbeeld een moment in de badkamer waarop mijn perspectief leek te veranderen waardoor de betegelde muren heel erg op me af kwamen en ik me ineens helemaal ingesloten voelde en ik het douchen niet meer durfde af te maken en ik snel terug naar mijn kamer ging. Maar toen ik in mijn kamer kwam was alles grauw en ellendig, alsof de kleur was weggetrokken en er een soort grijsgroen filter voor mijn ogen zat. Echter, waren de flashbacks af en toe ook leuk, waarbij alle kleuren ineens feller en vrolijker waren, alles leek dan lichter en ik ging me daar blij van voelen. Ik kreeg oxazepam van de huisarts zodat ik minder angstig werd en weer kon slapen, en het ging steeds beter. Ik ervaar het herstel heel erg als golven. Steeds voel ik me een paar dagen prima, en dan een paar dagen weer de angst en somberheid. Maar elke golf is minder erg dan de vorige. Het is nu drie maanden geleden en ik voel nu alleen nog af en toe dat ongemakkelijke gevoel, waarvan ik me onrustig voel en veel pieker. Maar geen echte angst meer ervaar. Ik heb ook sinds de kerst geen oxazepam meer nodig gehad.

  Nu is het zo dat mijn vriendengroep elke drie maanden een MDMA-feestje organiseert. Dus er is er binnenkort weer een. Nu vraag ik mij af of er een substantie is die ik kan nemen waar ik wat vrolijk of energiek van wordt, zonder dat het meteen weer al die klachten kan veroorzaken. Dus zeker geen MDMA want ik denk dat ik dan bij voorbaat al bang ben, maar ik vroeg mij af of ik bijvoorbeeld iets van de smartshop kan nemen. Ik zit te denken richting happy caps. En ik hoef ook helemaal geen gevoel equivalent aan MDMA te ervaren, maar het lijkt me gewoon leuk als ik een beetje in de sfeer mee kan komen. Ik heb dankzij de flashbacks nog wel het idee dat ik nog niet klaar ben om weer "expres" te gaan hallucineren.

  Verder heb ik nog de vraag: Als ik me weer helemaal gezond voel (mentaal} en lange tijd geen last meer heb gehad van sombere of angstige gevoelens. Kan ik dan weer eens mdma of truffels nemen? Ik ben bang dat ik nu een soort onbewuste associatie heb tussen drugs en angst. Maar vroeger was ik hier nooit bang voor, en eigenlijk wil ik dat gevoel terug. Ik vond namelijk dat ik op een erg prettig niveau zat waarop ik (voorzover dat kan) verstandig omging met drugs door lange tussenpozen te behouden en niet te mengen/overdoseren/combineren en een rustige omgeving te gebruiken. (dus niet grote dansfeesten, maar juist met vertrouwde vrienden in een huiselijke sfeer).
  Welke drug geeft dan minder risico, mdma of truffels? want de reactie die ik op mdma had verwachte ik eigenlijk na een slechte truffeltrip (want flashbacks/hallucinaties)
  En, waarom heb ik zo'n sterke reactie op mdma gehad? Want ik dacht dat paniekaanvallen en angst zich eigenlijk alleen voordoen na het combineren van verschillende drugs of door overdoseringen. Of heb ik dan, zonder dat ik het op het moment zelf zo ervoer, toch teveel mdma binnengekregen?
  of heb ik een soort trauma overgehouden aan die truffeltrip die slecht ging inmiddels 9 maanden geleden, zonder dat ik het doorhad? Want afgezien van dat ik me niet fijn voelde en wat nare dingen heb gezien, had ik geen doodsangsten. Wel viel het op dat ik me na die trip af en toe ineens een dag of een paar uur erg somber voelde. Dit had ik niet verwacht omdat ik hierover niks kon vinden op internet. Komt somberheid na truffels vaker voor?

  Het zijn een hoop vragen in een geworden. Hopelijk kunt u mij hiermee helpen. In ieder geval bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 maart 2017

  Vraag:
  Ik ben vorig jaar bad gegaan op truffels. Het was de eerste keer dat ik een hallucinogeen gebruikte en ondanks een goede voorbereiding en omgeving een erg angstige ervaring. Hoewel onder de indruk van het gebeuren heb ik hier nooit psychische klachten aan overgehouden, totdat ik drie maanden later mdma gebruikte. Tijdens mijn trip werd ik even angstig en ben ik heel kort bad gegaan, alsof ik een paar minuten lang gevangen zat in de truffel trip van die drie maanden ervoor. Daarna kwam het mdma-gevoel weer terug en was het een hele fijne avond. Hoewel dat korte moment angst veroorzaakte duurde het ook zo kort dat ik me er geen zorgen over maakte. Een bijwerking van de mdma dacht ik. tot ik in de dagen erna angst en paniekaanvallen begon te ervaren. Het werd zo heftig dat ik niet meer kon slapen van de spanning in mijn lichaam, en ik heb oxazepam van de huisarts gekregen om rustig te worden en te kunnen slapen. Ook kreeg ik veel flashbacks in combinatie met paniekaanvallen. Soms voelde ik me gejaagd en dan was ik steeds de omgeving aan het controleren of het er nog wel normaal uitzag. Als ik ook maar denk dat ik hallucineer voel ik weer angst opkomen. Soms werd ik er ook dagenlang somber en lusteloos van en had ik moeite met concentreren.

  Inmiddels is dit bijna weg. Het is nu vier maanden later. Af en toe heb ik weer een moment dat ik me een beetje zorgen maak, maar echte angst of paniek voel ik daar niet meer bij. Ik voel me wel af en toe nog een beetje ongemakkelijk op de plaatsen waar ik flashbacks heb gehad.

  Wat ik wil weten is of ik ooit nog drugs kan gebruiken zonder meteen wekenlang angstig te worden. Ik merk dat ik heel graag als het ware over deze soort hallucinatie-angst wil komen, en dan denk ik, als ik nou op een rustig moment (begin van de zomervakantie want ik vind het nu nog te vroeg om weer te proberen) een klein beetje neem. En zo met kleine beetjes eraan wen en positieve ervaringen opbouw, kan ik dan een angstloze ervaring hebben? Want op dit moment voel ik geen angst meer, maar ik maak me wel veel te veel zorgen over of ik angst zal gaan voelen als ik iets neem, waardoor ik niets durf te nemen.

  overigens, ik ben 1,75, weeg 65 kilo en heb tot nu toe 3x mdma genomen met tussenpozen van 3 maanden. Ik neem dan 60-70 mg aan het begin van de avond, en neem 20-30 mg bij als de piek begint af te zwakken. Het zijn feestjes in huis waarbij we met goede vrienden kletsen en knuffelen. Er is dus niet sprake van uitdroging van dansen of alcohol en er wordt ook niets gemengd met andere drugs. Ik ben dit in de toekomst ook niet van plan, dus het gaat om het aankunnen van relatief lage doseringen op vrij kalme feestjes.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 februari 2017

  Vraag:
  gebruikt u lachgas

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 februari 2017

  Vraag:
  Ik heb meerdere malen psychedelics gebruikt,eerst 2cb, daarna--> truffles, lsd, en DMT.
  Ik heb al vaak 2cb gebruikt en voelde me dan vaak op een soort vibratie zitten, snapte nog niet helemaal wat dat gevoel was en betekende.
  Toen ik een keer thuis was en ik 2cb ophad deed ik een lachgas ballonetje, er gebeurde iets met mij wat ik nog nooit heb ervaren. Er ontstond (terwijl mijn ogen dichtwaren) een explosie wat ik kan vergelijken met een foto van de BIG BANG, een enorme klap en ik voelde dat door mijn hele lichaam... (heb overigens nooit eerder dan die 2cb ervaring andere psychedelics gebruikt en ook nooit eerder de innerworld gezien) ik schrok en was razend benieuwd naar mijn volgende ballonetje, eenmaal bezig gebeurde er twee keer weer iets onbeschrijfelijks... en leek wel bovennatuurlijk.
  De muziek en mijn ervaring klopte, ik begon een soort van gekristaliserend beeld achter mijn vriend te zien, het geluid klonk als scherven en ik voelde me ook anders.
  Nu elke keer (na deze belevenis) als ik een lachgas ballonetje doe (en ik adem gewoon nog tussendoor, dus heb ook zuurstof binnen) dan begin ik hexagons (de vorm van een bijenkorf) fel groen te zien, op mensen (op en in hun huid), op voorwerpen, en soms zijn ze felpaars en zijn het puntjes wat ik haarscherp kan zien in de lucht. als ik mij hierop concentreer kan ik het heel duidelijk waarnemen. En een keer zijn mijn vriend en ik (onder invloed) met elkaar verbonden geweest en deelden wij alle beelden samen.

  Herkent iemand dit?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 februari 2017

  Vraag:
  Op welke manier wordt de bloedsuikerspiegel verlaagd door het nuttigen van Cannabis?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 februari 2017

  Vraag:
  Kunt u ons helpen wij moeten een presentatie over speed maken. Wij hadden de vraag;

  hoe nemen de meeste mensen gemiddeld speed in? (vaak via een pil toch?)

  Alvast bedank voor uw hulp,  Lees het antwoord...
Pagina:   234567891011 van 1866