Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo, Ik heb nu al eventjes last van depersonalisatie en derealisatie. Psychose zit niet in de famillie dus is het zeker dit niet. nu zou ik graag nog eens roken maar ik lijdt nog altijd aan deze aandoeningen. ik heb het ook gekregen na een paniekaanval tijdens een bad trip van xtc. is het veilig? en lijkt het verstandig om naar de psych te gaan het is nu inmiddels 4 maanden al.groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: xtc en derelisatie

Beste vraagsteller,

Als je depersonalisatie- of derealisatieklachten hebt na drugsgebruik en ze houden lang aan en ze gaan maar niet over neem dan (zelf of je huisarts) contact op met ons Landelijk Medisch Spreekuur. Je kunt allereerst bellen voor een telefonisch consult met onze arts: Gerard.

Een bad trip is inderdaad een bekende reden voor dit soort klachten. Als je weer gaat roken, kunnen je klachten erger worden. Er zijn ook dingen die je nu al kunt doen om je klachten te verminderen (of zelf na verloop van tijd doen verdwijnen). Kijk daar voor op deze pagina met tips:

Je hebt mogelijk wel derealisatie (of depersonalisatie-) klachten met geen DPS (depersonalisatiesyndroom). Dat maakt niet uit. Deze tips zijn ook voor jou van toepassing. 

Mvg,

Ronald

 

25 november 2016
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG