Lees een antwoord

Pasta in basecoke

Hallo,

In puur recreatieve vorm rook ik van tijd tot tijd crack. Doe dit misschien 1 of 2 keer per maand, nu al een jaartje of 20.

Ik heb al heel wat resultaten gezien van voor, tijdens en na het uitkoken van de coke, maar nu voor het eerst ben ik iets tegen gekomen waar ik m'n vraagtekens bij zet.

Al tijdens het uitkoken blijven er stukjes in de lepel borrelen die niet oplossen. Als ik snel genoeg ben en het goeie uitgekookte restant er uit haal, is niet alles verrot want er vormt zich meteen na het koken een soort dikker wordende pasta, die na 2 minuten al is ingedikt.

Als dit opdroogt blijft er al snel een soort vezelachtige troep over. Het zijn ook echt net vezels en het is te vergelijken met de glans en fijnheid van zijde, blijft ook flexibel maar het absorbeert wel ALLE vloeistof in de lepel binnen enkele minuten.

Wat kan dat in vredesnaam zijn?


Antwoord van Drugsinfoteam.nl

Beste vraagsteller,

De enigste manier om echt te weten wat er allemaal in je poeder zit is om het weg te brengen naar een een testcentrum, anders is het toch speculeren. Geef het wel even aan bij het testcentrum.

Crack in puur recreatieve vorm, dat hoor je niet vaak. Is het in de 20 jaar dat je het gebruikt in frequentie en dosering gestegen? Wat is de intentie van gebruik? Ik wil je wel graag enige voorzichtigheid aanraden. Stel dat er iets in je leven gebeurt wat een heftige impact heeft, let op dat het gebruik niet toeneemt en omslaat richting verslaving. Cocaïne in basevorm heeft een enorm verslavende werking en onderdrukt je gevoelens.

Met vriendelijke groet,

Mick J.

Terug naar het overzicht...