Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste Ronald , nieuwe opgekomen vraag ... waarom , als bij de amfetamine en dex - amfetamine het verschil in draaien ligt , en "Joost mag weten "wat dat inhoudt .. Dex door dokkie vrij verkrijgbaar is , en onze geliefde pep illegaal is .. Wordt er met het oppakken van Drugscriminaliteit , meer geld ( = gif ) verdiend , dan dat het dumpen van het chemische afval ( = dus lekker ! ) in heden daagse Na tuur .. kost .. zeg maar de balans moet toch ergens gunstig uitslaan lijkt mij zo .. Nou goed genoeg nagedacht voor heden dag .. Ben heel erg benieuwd naar je reply .. Ik ben die hoog gevoelige man van 46 .. P.s : ik gooi zo meteen de spreekwoordelijke luiken wederom dicht , want wat mot men ? En psychologen, psychiaters.. Nee ik ben mijn enige ( mij broer is echter verdomd dichtbij ) leermeester !

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Dex is inderdaad de medische legale variant. Het is niet vrij verkrijgbaar door 'dokkie'... want het blijft een Opiumwetmiddel, maar het is inderdaad wel verkrijgbaar op recept voor mensen die er mogelijk baat bij hebben ;-)

Zo zijn er natuurlijk nog meer drugssoorten die ook een medische toepassing hebben zoals lachgas en ketamine. Dex wordt gemaakt door de pharma industrie met een stabiele kwaliteit en dat is wel een belangrijk verschil met speed. Tja en wat betreft de productie van drugs heb ik wel een interessante website voor je: Drugs in Brabant.

 

Mvg,

Ronald

21 mei 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG