Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedemiddag, Ik heb een vraagje. Mijn schildklier werkt te langzaam. Nu slik ik sinds een maand thyrax Duotab 0.1mg ( voel mij een stuk beter daardoor) nu ga ik 2 a 3 x per jaar naar een festival. Ik gebruik altijd xtc nu ben ik geen groot verbruiker.. ik slik op een hele dag 1 tot 1.5 pilletje van 140mg. Ik ben toch heel erg benieuwd of ik dat zo kan blijven doen? Ik drink geen alcohol. Hoop hier graag antwoord op te krijgen. Bvd

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 0000

Beste vraagsteller,

XTC-Thyrax

Er zijn geen wisselwerkingen bekend, behalve dat deze middelen elkaars stimulerende werking vergroten. Dat zijn effecten op het hart (toename frequentie en bloeddruk), maar dan vooral bij een te hoge dosering. Het effect van het medicijn blijft langer dan een dag aanhouden.

Verder kunnen er bijwerkingen optreden:
Gewichtsafname, trillen, hoofdpijn, rusteloosheid, opwinding, slapeloosheid. Versnelde hartslag, hartkloppingen, ritmestoornissen, pijn op de borst, hartinfarct. Kortademigheid, toenemende eetlust, misselijkheid, braken, buikpijn of -krampen, diarree. Onregelmatige menstruatie, verminderde vruchtbaarheid. Spierzwakte en -krampen, verminderde botdichtheid, Overmatig blozen, zweten, koorts, en vermoeidheid.
Als je daar allemaal geen last van hebt kan het goed gaan. Als je goed ingesteld bent: je niet te traag en niet te gejaagd voelt, dan is dat gunstig voor een optimale 'gebruiksset'. Daarmee voorkom je  fout gaan.

MVG

Gerard A

drugsarts

13 juni 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG