Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hooi, ik blow nu 2 a 3 maanden denk ik, maar is wiet schadelijk voor je op korte termijn want ik wil gaan namelijk gaan stoppen met een vriend van mij. Ons plan is om op 1 augustus te gaan stoppen. ik vraag dit omdat ik zelf een longziekte heb en ja het is ontzettend stom om dan te beginnen met blowen ( ik rook geen tabak allen bij de joint) maar dit komt door mijn nogal lastige jaren met mij zelf in de knoop en de scheiding van mijn ouders. ik hoop dat jullie als Drugsteam en lezer begrip hebben voor mijn keuze die ik heb gemaakt groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 0040

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Wij hebben sowieso begrip voor je. Wij zijn er niet om mensen te veroordelen, wel om mensen te helpen om risico's van gebruik te beperken.

Lees onze info over de risico's van blowen op korte en lange termijn.

Je hebt een longziekte. Je schrijft echter niet wat voor ziekte dat is. Maar over het algemeen heeft het roken van tabak en cannabis beide een negatief effect op longfunctie en kan allerlei longziektes veroorzaken en verergeren. De kans op acute en chronische bronchitis neemt ook toe. En ook het immuunsysteem van de longen wordt uiteindelijk steeds slechter. Als je nu stopt, geef je je longen de kans te herstellen.

Wil je helemaal stoppen met blowen? Bekijk dan deze pagina eens en zorg dat je goed voorbereid begint. Hier vind je tips.

 

Succes!

Groetjes,

Ronald

 

08 juli 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG