Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste drugsinfoteam, Sinds 12 december ben ik klaar met mijn behandeling bij Brijder Alkmaar, ik heb daar een behandeling gevolgd voor mijn amfetamine en cannabis verslaving. Ik heb daar gezeten vanaf 4 juli. Daarnaast woon ik nu sinds kort beschermd vanuit Brijder. Het huis heeft een zero tolerance beleid en ik ben ook zeker niet van plan mijn drug of choice te gebruiken. Ik heb wekelijks een urine controle en slik daarnaast refusal ivm het feit dat ik het lastig vind om van de alcohol af te blijven Mijn vraag; ik wil dit weekend graag aan de psylocibine omdat ik 5 december 6 maanden clean was en het me leuk leek om dit te doen, gezien het feit dat dit niet verslavend isis het mogelijk om dit te doen zonder dit terug te vinden in de urine controle? Alvast bedankt voor het beantwoorden, Met vriendelijk

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Psylo

Beste vraagsteller,

Wat goed van je dat je actief bezig bent met je verslaving!

Psilocybine is niet in een standaard urinecontrole te vinden. Wanneer er wel specifiek op wordt gecontroleerd is het 24 - 48 uur aantoonbaar in de urine.

Ik lees dat er een zero tolerance beleid is bij jouw woonvorm. Paddo's en truffels zijn ook drugs. Ik denk dat je je daar wel bewust van bent. Misschien is het verstandig om dit goed te overwegen? 

Is het clean zijn iets wat je wilt vieren met gebruik van drugs? Is het een idee dat je je gekozen beloning bespreekt met je behandelaar? Ik begrijp dat je dan ook een risico neemt, omdat ze je kunnen testen. Misschien is het toch het overwegen waard.

Hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt.

Met vriendelijke groet,

Jurjen

15 december 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG