Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1893
 • Datum: 3 juli 2017

  Vraag:
  Ik gebruik nu een paar maanden citalopram 20 mg, ik voel mij hier erg goed door, maar ben gewend af en toe verschillende drugs te gebruiken en vraag mij dus af wat de risico's van de volgende middelen zijn in combinatie met citalopram;
  - alcohol
  - hash
  - ketamine
  - cocaine
  - ghb
  - truffels
  - 2cb

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 juli 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Ik ga binnenkort naar een festivalletje en ik wil daar xtc gebruiken. Ik moet alleen de dag erna inentingen halen voor mijn reis naar thailand. Kan ik dan gewoon xtc gebruiken?
  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 juli 2017

  Vraag:
  ik heb een vsd maar ik wil binnenkort xtc gebruiken, kan dit?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2017

  Vraag:
  waar kan ik het kopen


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2017

  Vraag:
  hallo , ik ben een 54 jarige vrouw en heb 8jaar geleden kanker gekregen (borst en lymfen) daardoor raakte ik in een depressie en ben ik aan de alcohol verslaafd geraakt . Gelukkig ben ik op tijd gestopt , in 2014, gewoon op karakter maar verslaving zit in de genen denk ik . mijn mama is gestorven aan de ziekte van korsakow en mijn vader aan ziekte van Kahler maar die dronk ook stevig . mijn zussen alle 2 ook aan de alcohol en speed . ik heb ook 5 jaar aan de speed gezeten maar ook op eigen kracht gestopt. na veel meegemaakt te hebben , huishoudelijk geweld , heeft mijn ex toen mijn arm mijn bekken en mijn schouder gebroken . na al die tijd kreeg ik daar zoveel pijn aan omdat mijn bekken slecht herstelde en mijn schouder ook niet meer mee wilde , de dokter heeft me toen op vicodin gezet maar daar ben ik mee gestopt omdat ik er teveel van begon nodig te hebben om te functioneren , ook weer op eigen kracht , dus u ziet dat het mij niet ontbreekt aan karakter , vorig jaar is mijn huisarts op pensioen gegaan en moest ik dus noodgedwongen op zoek naar een andere . die heeft mij dan durogesic gegeven , eerst 25 dan 50 en nu 75 ( pleisters) eerst ging het goed maar ik las op een of andere site dat het nog beter en vooral effectiever zou werken als je de pleisters zou knippen en onder de tong zou leggen . ik doe dat nu een jaar en ik ben dus echt verslaafd . vorige winter zou ik ermee stoppen en dat deed ik ook . ik kan u verzekeren dat ik de hel gezien heb . ik dacht dat ik het kon "uitslapen" en heb dan ook een week lang dagelijks zolpidem genomen maar ik geraakte er niet meer uit en zit dus nu weer volop aan de durogesic . ik wil echt stoppen maar ik wil niet opgenomen worden want mijn dochter mag hier niets van weten . ze zou over de rooie gaan omdat ze zelf ook een coke verslaving achter de rug heeft . ze is daar ook zelf mee gestopt en neem het van mij aan dat het niet makkelijk was want telkens ze een zilverpapier of een fles amoniac zag was er geen land mee te bezeilen . wat kan ik doen om zonder teveel nare bijwerkingen te stoppen met fentanyl aub ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2017

  Vraag:
  Beste Drugs infoteam,

  Wegens gebrek aan energie (door depressie) heb ik Wellbutrin 300mg voorgeschreven gekregen. Het is een prima middel en heb er veel baat bij!
  Voordat ik Wellbutrin ging gebruiken nam ik weleens Ritalin, dat kreeg ik via een kennis. Ik gebruikte dan 3x10mg per dag en het gaf me een goed en helder gevoel.Ook kreeg ik er meer energie van maar niet hyper.
  Nu dacht ik van de week laat ik het weer eens proberen maar er was amper effect. Is het heel schadelijk als ik 1x20mg neem om te kijken wat het doet?
  Hoe zit het met dexamfetamine 5 of 10mg in combinatie met Wellbutrin? Kan dat?
  Alvast bedankt voor uw antwoord!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2017

  Vraag:
  hoe help je best iemand die verslaafd is aan cocaïne en alcohol ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Ik sta op het punt een relatie aan te gaan met een ex-verslaafde. Deze persoon is 5 jaar verslaafd geweest aan harddrugs. Ik heb zelf 2 kinderen, de andere persoon ook. Ik vind het moeilijk en onzeker, ik heb dit nooit meegemaakt en ben helemaal anti-drugs. Nu wil ik hem niet betuttelen? controleren of niet vertrouwen maar dit gaat behoorlijk moeilijk worden.

  Hebben jullie tips, op welke manier ik hiermee om.kan gaan, op welke manier ik hem kan helpen zonder hem het gevoel te geven dat ik met zijn verleden bezig ben.

  En hoe groot is de kans dat iemand met een stabiele thuis situatie een terugval krijgt

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Gisteren heb ik ongeveer 4 tot 6 sleutelpuntjes speed gebruikt. Het ging eigenlijk hartstikke goed tot 2 uur na het nemen van het laatste lijntje. Het begon met erge hoofdpijn en daarna misselijkheid. Ik heb gedurende de nacht, wanneer ik natuurlijk niet kon slapen, een keer of 5 overgegeven. Ook voel ik me extreem licht in mijn hoofd en beginnen mijn oren te suizen elke keer als ik opsta. Ik heb de speed gebruikt in een rustige woonkamer om wat spraakzamer te worden met wat vrienden. Wel heb ik voor mijn doen heel veel sigaretten gerookt omdat ik strak stond. Zijn deze symptomen bekend of heb ik gewoon slechte speed te pakken? Of heeft dit te maken met bijvoorbeeld een allergie?
  Bij voorbaat dank, X

  Lees het antwoord...
 • Datum: 27 juni 2017

  Vraag:
  wat is de gemiddelde prijs voor een 2cb pil ?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1893