Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1866
 • Datum: 14 maart 2017

  Vraag:
  halllo, vindt je troefels terug in een urinetest?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 14 maart 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Ik heb een korte vraag met een lang verhaal.
  Ik zou bij het begin beginnen:
  Ik heb halverwege oktober voor het eerst XTC gebruikt en dat ging prima en ik vond het leuk. Ik heb het met oud en nieuw opnieuw gebruik en dat ging ook goed. Ik heb denk ik wel iets te veel gehad, want ik heb 1 en een kwart pil gehad en in de pil zat: 125mg MDMA, 2mg Amfetamine, 4mg cafeïne (volgens de dealer) en ik ben 1,76 en 72 kilo.
  Ik heb er wel een zware kater van gehad want heb 2 dagen of zo geslapen en enorme hoofdpijn en tong/mond pijn gehad. Een week na oud en nieuw kreeg ik opeens een paniekaanval en we zijn toen naar de dokter geweest. Die heeft verteld dat het spul uit m'n lichaam is en er niks meer aan de hand is. De dagen erna (en nog steeds) voelde ik me heel erg raar. Ik kan het niet helemaal beschrijven maar het voelt een beetje alsof ik achter een glas zit en alles langs me gaat. Mijn lichaam voelt vreemd en soms niet alsof ik er in zit. Alsof ik naar een film kijk ofzo. Soms zie ik m'n handen of hoor ik m'n stem en is dat echt heel raar, kan het niet helemaal beschrijven, alsof het niet mijn lichaam is. Ook heb ik een tijdje gedacht dat ik een bril zou moeten hebben ofzo omdat mijn zicht een beetje vreemd is, maar ik kan alles gewoon lezen want ik heb goede ogen maar alles lijkt een beetje verder weg ofzo en een beetje sloom en heb ook oogruis. Ook denk ik soms heel erg diep na over het leven enzo alsof ik heel stoned ben echt heel eng.
  Mijn gevoel is ook heel erg ups en downs, soms voel ik me goed maar 2 minuten later kan ik me opeens heel kut en angstig voelen.
  Het is het ergst als ik brak ben en dus de avond ervoor heb gedronken, dan heb ik soms echt hele rare momenten in m'n lichaam (heb ik ook tijdens m'n werk gehad en durf dus ook niet meer te werken) en ga ik heel diep nadenken en trillen en zo (had ik eerst nooit) dus ik durf ook niet meer te drinken. Ook rookte ik maar dat durf ik ook niet meer omdat ik daarna ook wel eens ging trillen en raar voelen enzo maar daar ben ik nu ook mee gestopt (kan je nagaan hoe angstig ik ben).
  Ook hebben mijn kaken nog 2 maand best wel hard nageschokt de hele tijd, het wordt nu wat minder.
  Ik heb ook soms een heel gek gevoel in m'n mond aan m'n tong/gehemelte of als ik slik alsof t er niet is ofzo.
  Ik heb wel een keer in m'n leven een bad trip gehad van wiet.

  Nu is mijn vraag wat er met mij aan de hand is? Ik had al met iemand van Trimbos gechat en die had mij doorgestuurd naar deze site. Ik ga liever niet naar de huisarts wat die gaat mij misschien wel antidepressiva ofzo voorschrijven en daar zit ik al helemaal niet op te wachten. Jullie zijn een beetje mijn laatste hoop. Gaat dit vanzelf over? En zijn er dan tips voor dat t sneller over gaat?
  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 maart 2017

  Vraag:
  Wat is de dikte van de naald 0.2of 0.5
  Of is het een andere maat

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 maart 2017

  Vraag:
  Hoelang blijf 3 glazen alcohol in je bloed

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 maart 2017

  Vraag:
  als ik 1 keer onder xtc een paniekaanval kreeg en dacht dad ik dood ging gaan kan dat de volgende keer ook gebeuren als ik nu een lange tijd stop om daar voor zat ik ver al 6 maanden weekelijks aan de xtc of pure md ?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 maart 2017

  Vraag:
  Ik heb een een vraag, ik ga binnekort aan mijn kuur met Roacutanne beginnen, maar kan je dan wel gewoon nog een jointje roken of gaat je lever dan naar de .... Want ik rook af en toe wel een joint maar ik wil me lever of wat dan ook niet beschadigen, ik weet wel dat alcohol niet kan en dan ga ik ook niet doen. Maar heeft cannabis hetzelfde effect op je lever of iets wat slecht gaat mer roacutanne?

  Hartelijk bedankt als er antwoord op komt :)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 maart 2017

  Vraag:
  Ik spuit al paar jaar heroine/cocaïne.
  Omdat ik geen aderen meer kan vinden spuit ik nu al zo'n 2 jaar in MN lies.
  Ik weet intussen de goede plekjes te vinden, maar heel af en toe gebeurd het nog wel eens dat ik per ongeluk in een slagader zit. Meestal voel ik dit meteen tijdens het weg drukken, omdat het ontzettend pijn doet (Zweepslag gevoel), kort daarop begint het dan vaak te jeuken en branden.
  Soms echter voel ik het niet meteen en druk ik zo 2cc weg voor ik het door heb.
  Wat zijn de risico's hier mee?

  SVP MN email adres niet zichtbaar op website

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 maart 2017

  Vraag:
  Goedeavond,
  ben er vandaag achtergekomen dat mijn zoon van 15 soft drugs gebruikt.Waar kan ik terech voor hulp?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 maart 2017

  Vraag:
  Mag je truffels combineren met antibiotica? Mn vriend heeft antibiotica maar gaat dit weekend truffels doen nu zit hij heel erg te twijfelen of het wel kan of niet ? Iedereen zegt dat hij t niet moet doen maar Volgensmij worden antibiotica en drugs niet allebij in de lever afgescheiden (als je dat zo noemt ).
  Het antibioticum heet ciprofloxacine en is voor een nierbekken Ontsteking

  Lees het antwoord...
 • Datum: 6 maart 2017

  Vraag:
  hallo.
  ik heb laatst lsd genomen met een vriend van mij en we hadden allebei de zelfde dosering alleen tripte hij hem de hele nacht door en was ik er na 4 uur licht trippen wel klaar mee...
  hoe kan dit? was het dan wel lsd wat we hebben genomen of kan het ook wat anders zijn?  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1866