Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1881
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Ik krijg zwaar mijn tik kwil weer kunnen bolle pakke en smoore ma da ga nie met mijn problemen dak in mijn hoofd heb gekregen een raar gevoel niet pijn ma tog klote kheb da gekregen na een nacht dat ik 6 bolle heb genomen met een verkeerde stof in ik smoorde dagelijks al 3 jaar en pakte 6 maanden ongeveer wekelijks xtc en nu ben ik al 2 maanden gestopt met xtc door dat gevoel en ook een maand met smooren omdat dat gevoel in mijn hoofd versterkte ma kwil terug iets kunnen doen :( alles is nu zwaar saai geworden al mijn vrienden kunnen nog smooren en pakken en ik niet ik zit ier altijd nuchter da gevoel is wel al veel beter ma this er nog altijd na 2 maanden en kwil echt nog keer iets kunnen pakken :(

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Hallo, ik ben van plan binnenkort speed en ketamine te gebruiken. Voor beide drugs is dit de eerste keer dat ik ze probeer. Ik wil op vrijdag (nassaal) ketamine gebruiken en op zaterdag speed (in een capsule). Ik vraag mij af of het kwaad kan dat ik dit dus één dag na elkaar gebruik.
  Ook vraag ik me af hoe dat zit met ketamine eenn dag na mdma.


  Achtergrondinformatie:
  Ik heb wel eens vaker xtc/mdma, 4fa, truffels en wiet/hash gebruikt.


  Ik hoor het graag,

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  dit was het vorige waar we het over hadden

  Hallo ik drink sws elke zaterdag wel een half krat bier op minimaal en in de kroeg ook nog wel 7. Berenburg cola is dit heel schadelijk voor je als je door de weeks geen druppel alcehol neemt

  Alvast bedankt voor de reactie

  Mvg


  Antwoord van Drugsinfoteam.nl

  Je code was: 45

  Beste vraagsteller,

  Je drinkt overmatig alcohol. Je drinkt niet iedere dag, maar je drinkt hele grote hoeveelheden in het weekend. Veel alcohol in een keer is extra schadelijk. Het is ongezonder dan af en toe matig drinken. Je bent wat we noemen een 'zware drinker'. De risico's van jou drinkgedrag zijn onder andere op korte termijn: black-out en alcoholvergiftiging, en op lange termijn: grotere kans op overgewicht, hoge bloeddruk, allerlei andere ziektes op latere leeftijd. Als je de rest van je leven op deze manier blijft drinken zul je op termijn schade toebrengen aan de organen waar alcohol mee in aanraking komt zoals de maag, slokdarm, lever en de hersenen.

  Lees hier meer over de effecten en risico's van alcohol.

  Mvg,

  Ronald

  mijn vraag nu wat word er onder matig alcohol gebruik verstaan

  mvg appie1234567

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Hallo ik heb donderdag met koningsdag te veel alcehol gedronken en in een dronken bui te veel xtc bij genomen hele domme keus maar ja is gebeurd denk wel bijna 3 pillen

  Eerste paar dagen nergens last van maar nu kan ik maar kleine hoeeelheden eten en ben ik steeds duizelig mijn vraag is wat kan ik hier aan doen en hoe kan dit. En hoe lang duurt zo iets ongeveer

  Alvast bedankt voor de reactie.  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  hallo ik had een vraag ik gebruik misschien 1x in de 3 maand xtc

  donderdag ging ik naar een feest 4 xtc pilletjes gehad en wat berenburg bij gedronken de terug weg kan ik niet meer herinneren en de volgende dag had ik geen kater maar wel ontiegelijke kaakpijn en mijn wangen en tong heb ik kapot gebeten mij vraag is hoe lang blijft de kaakpijn er kan mijn mond maar voor de helft open doen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Wat is het verschil tussen Speed en het medicijn Dex- amfetamine. Speed maakt mij kalm en laat mij minder diep nadenken over de verdrietige zaken op aarde... ( denk heel diep , en zie heel veel verbanden .. welvaart & bio-industrie , Shell , Vliegen , Amazone gebied ( longen van de aarde ) Proefdiervrij en cosmetica , en drugs & proefdiervrij , CO2 uitstoot enzovoorts ) deze zaken maken mij intens verdrietig .. speed geeft rust en tevredenheid .. waar Dex-amfetamine dit niet doet .. Dus wat is het verschil.. ? wat voor troep gaat er wel in speed ( wat ook weer zinloos gedumpt wordt in schone natuur ) .. wat werkt voor tevredenheid en rust .. wat niet in de schone laboratoria , door overheid goed gekeurd , gebruikt wordt ? En waarom wordt de amfetamine die ik gebruik ... niet zuiver en apotheek af haalbaar gemaakt , door zelfde overheid ( zijn er belangen bij drugs industrie ? weer geld dus !! ) .. ? Nu moet ik kiezen , tussen drugs met troep of depressief zijn en lijden onder mijn hoog gevoeligheid , stomheid van alles en iedereen om mij heen ( geld is gif .. wat nagestreefd verwordt tot ( onder ) bewust ziekmakend gebeuren en toch laten we het virtueel op al die klote banken staan .. waardeloos .. "Bilderberggroep", volop in de welvaartsmaatschappij .. enzovoorts .. nou goed .. p.s: ik zou jullie graag een document mee sturen over Marxisme en de problemen , makkelijk oplosbaar , van mijn kant , waarom is hier geen mogelijkheid voor .. ? .

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Goedenavond drugsinfoteam,

  Recentelijk heb ik kennis gemaakt met de werking van coke. En ik vond het erg fijn. Nu hebben mijn vriend en ik afgesproken dat als we het vaker willen doen we ons limiteren tot 1 keer per maand ivm dat ik door mijn adhd nogal verslavingsgevoelig ben. Daar ben ik achter gekomen nadat ik poppers heb gebruikt maar ook daar hebben mijn vriend en ik een limiet voor opgesteld.

  Nu heb ik 2 vragen.
  Vraag 1; is het limiet van 1 keer per maand voldoende?
  En vraag 2; wat is het gevaar van de combinatie van coke en poppers?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Ik heb gisteren 3 verstandskiezen laten trekken en ik kreeg aangeboden om morgen xtc te gaan gebruiken ik vroeg me af of het een idd plan is of dat ik het beter een week kan uitstellen

  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  Beste,

  Ik ben een vrouw van 48, zelfstandig ondernemer met een stress vol bestaan.
  In het weekend gebruikte ik eens een halve xtc tablet, ik werd daar rustig. En gaf me een fijn, gelukkig gevoel. Dat halfje werd vrijdag, zaterdag en zondag, na verloop van tijd Werd het een hele of anderhalf. Ik merkte dat mijn overgangklachten minder werden en zelfs van mijn migraine ook geen last Meer had terwijl mij dat ook ongeveer 2 dagen per week uit schakelde.
  Door de weeks wilde ik niet slikken omdat ik toen nog vaak brak was na die tijd maar als het dinsdag of woensdag was kreeg ik rare symptonen zoals ruis in mijn hoofd, trillerig en depressief.
  Wanneer ik dan een halve innam werd ik rustig en was het geruis binnen een uur verdwenen.
  Eerst had ik niet door dat het door de xtc kwam, ik dacht eigenlijk dat het kwam omdat ik heel veel spanningen en Stres had. Wilde ik mij in het weekend nog lekker voelen zoals bij de eerste keer moest ik nu al 3 tabletten nemen. Dan zat ik in het weekend al op 6 a 7 tabletten.
  Ik wist zeker wel dat ik helemaal verkeerd bezig was en dat dit natuurlijk nooit de bedoeling is geweest maar hoeveel ik er ook over las op internet, ik kon mijn symptonen niet echt er op terug vinden. Ook kon ik niet vinden dat xtc lichamelijk. Erslavend werkt, alleen geestelijk. Maar ik voelde wel degelijk dat de stoffen uit gewerkt waren en dat mijn lichaam daar heftig op reageerde.
  Nu 4 maanden later gebruik ik het als geneesmiddel om de dag door te komen en zit ik op een halve tablet rond 11.00 uur en een tweede rond 16.00 uur en de laatste een hele tegen 19.00 uur. Ik kan daarmee heel goed functioneren, ben opgewekt, fit en ik slaap heerlijk.
  In deze tussen periode heb ik vaker geprobeerd om de inname van een tablet zo lang mogelijk uit te stellen maar iedere nacht als ik niks had ingenomen had ik de hele nacht heftige nachtmerries en werd ik schreeuwend en huilend wakker. Dat had ik daarvoor nog nooit gehad.
  Uiteindelijk ben ik naar de huisarts gegaan en heb mijn verhaal gedaan. Ik moet je wel zeggen dat hij heel begripvol was maar de huisarts kon mij niet echt vertellen hoe het nu verder moet. Ja stoppen, maar dat is voor mij geen optie want het kan zijn dat ik 3 weken uit de relatie ben voordat mijn lichaam is hersteld en ik weer normaal zonder medicatie kan functioneren. Wat mij opvalt als ik lees op allerlei forums is dat het vaak gebaseerd is op jonge mensen. Ik beb helaas een bijkomende ernstig probleem gekregen en dat is dat ik niet of nauwelijks nog een stoelgang heb en mijn buik 2 of 3 per dag gaat gissen. In een tijd van 6 weken ben ik 6 kilo aangekomen. Mijn vraag is dan ook, is er bij jullie iets bekend dat mijn symtonen bekend zijn bij het vele en dagelijks gebruik van xtc en wat is de makkelijkste manier om te stoppen zonder de ruis in mijn hoofd, nachtmerries ect.? Misschien niet onbelangrijk maar mijn man weet hier ook van en wil me steunen waar hij maar kan, dat het slecht is voor mij ben ik wel overtuigd van en buitendat het kost ongelofelijk veel geld. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.


  Lees het antwoord...
 • Datum: 12 mei 2017

  Vraag:
  is lachgas een softdrug of harddrug


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1881