Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1950
 • Datum: 2 juli 2018

  Vraag:
  Hoi!

  Ik heb ziekte van crohn en zit nu in de 6de week van mijn nieuwe medicijnen humira.
  Als ik xtc gebruik krijg ik altijd last van mijn darmen maar dat is niet mijn vraag voor vandaag.

  Mijn vraag is:

  Kan ik xtc gebruiken met mijn medicijnen humira?
  Ik weet dat ik last ga krijgen van mijn darmen maar ik ben eerder bang voor andere complicaties.
  Ik voel nog niks van de medicijnen.


  Alvast bedankt.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 juli 2018

  Vraag:
  Hallo,

  Ik ben vorige week woensdag aan de tramadol gegaan, ik had super erge kiespijn en heb deze donderdag gelijk laten trekken.

  Ik nam 2 capsules per dag, en ben zaterdags naar 1 gegaan en zondags gestopt met de tramadol omdat het gewoon troep is voor mijn lichaam.

  Ik ben sinds dat moment heel draaierig, hevige hoofdpijn, ik heb 19 uur geslapen van de 24, ik ben aan de diarree, ik val flauw, geef over, ik ben emotioneel en heb huilbuien en ik krijg weinig tot niets door mijn keel..

  Hoe kan het dat ik na 5 dagen tramadol van 50 Mg slik ik al afkickverschijnselen krijg en wat kan ik hier het beste aan doen aangezien ik er niet verslaafd aan ben en ik echt kapot ga ervan?

  Met vriendelijke groetjes!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 juli 2018

  Vraag:
  Hoi, ik heb net 2 tabletten azitromycine gekregen, nou ga ik over 3 dagen naaar een feestje en wil ik speed gebruiken, kan dat?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Ik heb 2 weken geleden voor het eerst XTC gedaan. Het waren best sterke pillen. In het begin had ik 1/3 pil, toen voelde ik niks en nam ik een uur later nog 1/3 pil. Daarna voelde ik het wel. Ik was erg bang in het begin maar ik had erg goede tripsitters en tijdens de trip vond ik het leuk.
  Toen ik die avond thuis kwam zag ik op alle muren waar ik lang naar keek allemaal dansende vlekken, ik dacht dit is normaal want het kan een effect zijn van de XTC. De dagen erna toen het dus al uitgewerkt was zag ik steeds in het donker en als ik mijn ogen dicht deed, soms dansende witte en zwarte vlekken die dan weer weggingen en daarna weer terugkwamen. Ik dacht er in het begin niet zoveel over na maar nu heb ik het al iets langer dan 2 weken en t wordt niet minder alleen maar erger. Het begint met een klein bewegend lichtpuntje en uiteindelijk worden het allemaal bewegende witte en zwarte vlekken. Overdag heb ik hier geen last van, alleen als het erg donker is en als ik mijn ogen sluit dan word het hoe langer ik ze dicht heb hoe erger.

  Ik zou graag willen weten of iemand hier meer over weet hoe dit kan en of het weer weggaat. Ik ben namelijk zelf heel erg snel bang voor dit soort dingen dus ik hoop dat het snel weggaat.

  Ik hoor graag meer van jullie.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Ik heb ongeveer 2 weken geleden voor het eerst xtc gedaan. Het waren best sterke pillen. In het begin had ik 1/3 pil, toen voelde ik niks en nam ik een uur later nog 1/3 pil. Daarna voelde ik het wel. Toen ik die avond thuis kwam zag ik op alle muren waar ik naar keek allemaal dansende vlekken, ik dacht dit is normaal want het kan een effect zijn van de xtc. De dagen erna toen het dus al uitgewerkt was zag ik steeds in het donker en als ik mijn ogen dicht deed, soms dansende witte en zwarte vlekken die dan weer weggingen en daarna weer terugkwamen. Ik dacht er in het begin niet zoveel over na maar nu heb ik het al 2 weken en t wordt niet minder alleen maar erger. Het begint met een klein bewegend lichtpuntje en uiteindelijk worden het allemaal bewegende witte en zwarte vlekken.

  Ik zou graag willen weten of iemand hier meer over weet hoe dit kan en vooral of het weer weggaat. Of misschien dat ik er zelf iets aan kan doen of de dokter bijvoorbeeld.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Beste,

  Ik gebruik nu bijna 4 jaar xtc, 2-3x per jaar met ruime tussenpauzes. Echter is mijn "high" altijd van redelijk korte duur. Nou snap ik dat ieder lichaam anders is en er anders op reageert. Alleen is de werking bij mij meestal al voelbaar binnen 10-15 minuten. Ik krijg dan een redelijk blij en actief gevoel, maar ik kan het niet omschrijven als een echte waus. Mensen zeggen ook altijd dat het totaal niet te zien is aan me dat ik xtc op heb. Dit gevoel ben ik ongeveer na 2-3 uur alweer kwijt.

  Nou is mijn vraag, waar zou dit aan kunnen liggen en zou ik op een manier er meer plezier aan kunnen beleven?

  Met vriendelijke groet,

  R

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Welke drugs mag ik wel nog gebruiken met ssri sipralexa (cocaïne,speed,xtc,2cb,Keta,weed) maar liefst oppende middelen geef vlug antwoord aub om Kwil echt weten wat ik kan gebruiken

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Mijn vriend is gister opzettelijk door 2 jongens gedrogeerd met roefies. Hij weet wie het waren en gister zei hij dat die jongens tegen hem zeiden dat ze het expres deden omdat ze het grappig vonden. Nu beweren de jongens dat het perongeluk was en mijn vriend wil nu geen aangifte doen. Als hij dit wel doet wat is dan de straf van deze jongens? HIj weet ook van 2 jongens dat die zelf roefies maken, wat is dan de straf ongeveer van deze jongens?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 juni 2018

  Vraag:
  Hallo Drugsinfoteam,

  Ik ben, samen met een aantal vrienden, van plan om binnenkort naar een festival te gaan. We hebben kaarten voor de zondag waarmee we ook op de camping mogen overnachten tot maandagochtend 12.00 uur. Het festival is erg ver weg en het is om deze reden niet te doen om met het openbaar vervoer te reizen. We moeten daarom met de auto gaan. Het festival duurt tot 24.00 uur, we zullen hierna op de camping slapen en de volgende dag rond 12.00 uur naar huis vertrekken. Gezien het festival om 24.00 uur is afgelopen verwacht ik dat wij rond 23.00 uur als laatste drugs zullen gebruiken. Ik verwacht dat wij xtc, cocaïne en/of ketamine zullen gaan gebruiken.

  Nu zijn wij toch een beetje bang door de eventuele speekseltesten die onderweg door de politie kunnen worden afgenomen. Kunnen jullie mij hier meer informatie over geven? Ik lees bijvoorbeeld dat xtc tot wel drie dagen in het speeksel kan worden gevonden. Over de aantoonbaarheid van ketamine kan ik niets vinden. Komt het vaak voor dat de politie zogenaamde 'fuiken' opzet na festivals om bezoekers te testen (ook de dag na het festival)? Moet er een bepaalde verdenking zijn, bijv vergrootte pupillen, om de test uit te voeren of mag dit zomaar altijd?

  Na een nacht slaap en waarbij er minimaal 13 uur tussen de laatste drugs inname en het autorijden zit kan men toch veilig in de auto stappen? Ook met het oog op eventuele boetes en rijontzeggingen.

  Welk advies kunnen jullie ons geven?

  Alvast bedankt!


  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 juni 2018

  Vraag:
  Dag,

  Ik ben een vrouw van bijna 62 en merk dat ik minder goed tegen alcohol kan,
  sneller moe wordt.
  In hoeverre kan MDMA heftiger werken op mijn leeftijd?
  Is het nog wel verstandig?

  En wat kan ik het beste drinken/eten als het toch een te hoge dosis bleek?


  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1950