Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1902
 • Datum: 31 augustus 2017

  Vraag:
  Goedendag, ik heb een vraagje..
  Vorige week maandag had ik ongeveer 3 kwart van een gram gesnoven en er een beetje bij gedronken.. Ik heb vandaag een urine controle. Is dit er denkje uit? Ik eet veel groente en fruit, dus genoeg vitamines enzo. Ik snuif soms alleen in het weekend wat en nooit meer als een halve gram eigenlijk.. dit was een uitzondering.
  Was nog benieuwd wat een chronisch gebruiker? En als je 3 kwart van een gram op een avond snuift is dat dan extreem gebruik?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 augustus 2017

  Vraag:
  Hoi!

  ik heb recent een longembolie gehad.
  en moet nu een jaar lang bloedverdunners gebruiken.
  Nu deed ik zo 1 keer in de maand voor al dit met vrienden
  thuis een wijntje met een halve gram cocaïne.
  Nu is mijn vraag of ik dit nog steeds kan blijven doen,
  De 1 zegt dat het levensgevaarlijk is en de ander weer niet.
  Weet natuurlijk dat het nooit goed voor je is,
  maar wil gewoon weten of het nog kan.
  Hoop dat jullie me wat wijzer kunnen maken, want op internet
  kom ik er niet echt uit met al die uiteenlopende meningen.

  groetjes. D

  Lees het antwoord...
 • Datum: 31 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo

  Ik ben momenteel aan het afbouwen met paroxetine; kom van 10mg/dag en zit nu (na een klein jaar) aan 1,3mg/dag (binnen 3 weken 1mg/binnen 6 weken volledig stoppen).
  Nu is mijn vraag; ik ga zaterdag naar een speciaal feestje en overweeg een half xtc tabletje te nemen. Heb het vroeger een keer of 6 gedaan, maar voelde er nooit iets van behalve dan een mega (chemische) kater de dag erna. Zou dit nu beter kunnen meevallen aangezien ik op een extreem lage dosis paroxetine zit of raden jullie het af & wacht ik beter nog 2 of 3 maanden tot het volledig uit mijn lijf is.
  Hopelijk kunnen jullie nog antwoorden voor zaterdag.
  Alvast bedankt!
  Groetjes  Lees het antwoord...
 • Datum: 30 augustus 2017

  Vraag:
  Hey mensen ,ik doe de laatste tijd veel lean dit is een flesje hoestdrank waar een stofje in zit die je met sprite of andere frisdranken kan mengen het best met sprite ,nou dit is echt besteel schamend maar je drinkt dus een heel flesje hoestdrank ja je sipt het maar nadat je dat door de dag heb gedaan en er ook bij hen gesmoked.voel je je echt fk geweldig maar ik heb dus de laaste tijd na het doen want doe het echt vaak het probleem dat ik moet blijfen poepen ik kok van de wc af en een uurtje later moet ik poepen geen rare dingem ofzo maar Gwn poep ik vind dit echt super raar want eerst voor het lean gebruik poepte ik 1 keer in 2 dagen en nu is het record 17 keer

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 augustus 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Ik slik sinds 5 maand nu oxazepam en zit nu op 40mg. Nu heb ik binnenkort een paar festivals en ik vroeg me af hoe schadelijk het kan zijn als ik hier een lichte xtc pil bij gebruik. Ik weet de consequenties maar vroeg me af in hoeverre deze levensbedreigend kunnen worden. Het is sowieso eenmalig en ik wil het toch graag een keer weer doen. Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo. Ik heb cardiomyopatie (meerdere verdikkingen op de hartspier)
  Nu ben ik iemand die af en toe wel eens wapte met een dame of stel voor dat mijn aandoening bekend werd. Dan gebruikte ik een halve xtc en ghb en kamagra/viagra. Ik krijg nu als medicatie een soort betablocker en een chilesterolpil.
  In hoeverre is het levensbedreigend als ik nu weer eens zou wappen? En als ik bijvoorbeeld alleen wat ghb zou nemen?
  Wat is bijvoorbeeld relatief verantwoord om te nemen tijdens een paar wapuurtjes?
  Ik hoor graag van u. Groeten Boterbloem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 augustus 2017

  Vraag:
  L.S.,
  Mijn vraag ik heb epelepsie en slik daarvoor dhyfantoine gaat dat samen met xtc, ik xtc gewoon een keer voelen hoe dat voelt.
  Groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 29 augustus 2017

  Vraag:
  Kan een opgezette harde buik rechtstreeks gevolg zijn van veel blowen, om de 3 of 4 uur? Vorige week is mijn buik in 1 nacht opeens 3 x zo dik geworden en geeft een ontzettend vervelend, opgeblazen en gespannen gevoel waardoor ik juist na een uur al weer de volgende joint op steek, maar niet dat het daar op lange termijn beter van wordt. Als het een gevolg is, dan kom ik nu in een cirkel omdat het tegelijk aanleiding is voor nog meer blowen.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Dag drugsinfoteam,

  Het weekend van 8 en 9 juli heb ik een feestje gehad en hierop in totaal anderhalve xtc pil geslikt.
  Ik gok dat ik met 1 oranje uiltje en 1/2 blauw/groene rechthoekige pil zonder afdruk rond de 150 mg MDMA heb binnengekregen. Nu is het probleem dat ik maar 50 kg weeg en ik extreem bang ben dat ik nu blijvende schade overhoud. Of dat ik nooit meer xtc kan nemen? Ik heb binnenkort weer een feestje en zou dan wel weer iets willen gebruiken. Er zitten dan 8 weken tussen. Kan dit als ik zo'n hoge dosis heb genomen? ik begrijp dat voor vrouwen 1 mg per kg wordt gehanteerd. Ik heb dus 3x de 'aanbevolen' hoeveelheid gehad. Na deze 'trip' heb ik ook zeker anderhalve week nog naschokken gehad in mijn lichaam en voelde ik me vergeetachtig. Wijst dit op hersenschade? Wat kan ik nu doen?

  Vriendelijke groeten, M.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 augustus 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik gebruik af en toe slaapmedicatie (gemiddeld 1x per maand, Dormicum 7,5 mg) en heb hier een vraag over na het zien van enkele filmpjes van en het lezen van ervaringen met het gebruik van ketamine. Ik vraag me af in hoeverre deze 2 van elkaar verschillen. Ik ben met deze vraag naar de huisarts geweest maar hij is niet bekend met ketamine, dus daar kwam ik niet verder mee. Als ik de filmpjes bekijk van ketaminegebruik, lijkt het effect hetzelfde als dat ik heb bij de slaapmedicatie (ongeveer een uur tot anderhalf uur na inname).

  Ik hoop dat jullie hier mee over weten!

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1902