Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1859
 • Datum: 13 februari 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Samen met twee vrienden van me heb ik laatst 2CB gebruikt, we hebben alle drie één hele en een kwart pil genomen. De pillen zijn getest, er zou tussen de 12 en 14 mg in zitten. Mijn vrienden zijn goed gaan spacen en hadden (naar eigen zeggen) ook echt niet meer moeten hebben, ze zagen kleuren, vormen en vonden het allemaal maar mooi, ze waren echt goed aan het trippen. Ik daarentegen voelde nauwelijks iets, een paar kleine bewegingen van de boeken in de kast, ik was wat warm en lopen voelde grappig, maar niet veel meer dan als ik wiet rook. Ik ben terwijl zij nog aan het spacen waren nog geblowd, maar ook dit was niet veel gekker dan normaal. Mijn vraag, hoe kan dit? Ik heb genoeg gehad, de pillen die van dezelfde dealer kwamen waren wel goed, ik heb ruim van tevoren niet gegeten, kortom, ik snap niet waarom ik niet ging trippen en wat ik de volgende keer moet doen om het wél te voelen. De week voor het 2CB gebruik heb ik ongeveer 4 keer geblowd, kan dit van invloed zijn en zorgen voor een soort resistentie tegen 2CB?

  Bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 13 februari 2017

  Vraag:
  Hey,

  Ik ben laatst naar een feestje geweest waar speed/pep werd gebruikt door waaronder ikzelf.

  Nu merkte ik dat op de foto's (meeste mannen waren shirtloos door de muziek/dansen en hitte etc.) dat mijn lichaam er veel dikker uitzag dan normaal.

  overdag in het dagelijkse leven probeer ik zo goed mogelijk te zorgen voor mijn lichaam, maar op de foto's zag het eruit alsof ik 10kg was aangekomen. Echter heb ik die avond veel water gedronken, en ben relatief weinig naar de wc geweest. Mijn zweten was minder intens dan normaal door relatief veel pauzes te nemen in het rokers-hok hihi.

  kan het zijn dat die 2 dingen in verband staan?

  Alvast bedankt!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Mijn zoon van 16 heeft gister met 3 vrienden LSD gebruikt. Ze hadden het voorbereid, 1 van de vrienden heeft nieet gebruikt. 1 van de jongen reageerde nogal heftig, hij is waarschijnlik van de brandtrap van de 2e verdieping gesprongen. Gelukkig is hij niet gewond. De oeder van de jongens heeft de andere 3 het uis uit gestuurd. Toen zijn ze gaan dwalen en de jongen die niet gebruikte heeft zijnouders gebeld.
  Wat is de juiste aanpak, niet boos worden de eerste 24 uur heb ik al gehoord. Maar dan?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  bestaat er nederlandse app over drugs


  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Geachte heer/mevrouw.

  Kan je verschillende soorten xtc pillen met verschillende sterkte na elkaar gebruiken.

  Bijvoorbeeld een halfje van de ene en daarna een halfje van de andere. Mijn partner en ik hebben nog 2 pillen liggen 1 van de een en 1 van de andere. Het zijn xtc pillen die getest zijn en alleen MDMA bevatten. Wij willen nu beide pillen met een pillen snijder in tweeen snijden en dan allebei een halve van de sterkste eerst nemen en dan een aantal uren later een halve van de andere (een iets lichtere pil) nemen.

  Kan je ze combineren is concreet de vraag (eerst de sterkste en dan de lichter)

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Goedemiddag
  Klopt het dat je bij gebruik van keta dat je dat een paar dagen blijft voelen cq hoofd pijn beetje duizelig.
  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Ik wil voor een keertje half pilletje slikken extisi nooit gebruikt is dat een probleem dank

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Hoi,

  Zo heel nu en dan gebruiken wij wel eens poppers. We snuiven dan 3 tot 5 keer een beetje op een avond. Nu ben ik al twee keer de dag erna vreselijk moe geweest. Kan dit met de poppers te maken hebben?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Goedemiddag,

  Enkele maanden geleden is er bij mij een ernstige vorm van crohn geconstateerd.
  Momenteel heb ik medicatie gekregen om mijn klacht te verhelpen. De ontsteking is sterk verminderd maar is nog niet volledig weg. Ik ben bijna klaar met een prednison kuur en verder moet ik nog zeker twee jaar humira zelf spuiten en azathioprine slikken.

  Ik vroeg mij af of het af en toe gebruiken van 3mmc, 4mmc of 4fmp ervoor kan zorgen dat de ontsteking zich weer gaat uitbreiden. Ik lees voornamelijk op internet over de gevolgen van het gebruik ten opzichte van de bijwerkingen van de medicijnen maar kan nergens iets vinden over de gevolgen voor de ontstekingen.

  Alvast hartelijk dank,

  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 februari 2017

  Vraag:
  Is LSD glutenvrij?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1859