Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1936
 • Datum: 10 april 2018

  Vraag:
  Dag,
  Eind februari heb ik een mechanische hartklep gekregen (aorta). Voor deze operatie gebruikte ik dagelijks een kleine hoeveelheid wiet (1 a 2 jointjes) in de avond voor het slapen gaan, aangezien ik een behoorlijk moeilijke slaper ben. THC is voor mij het beste 'slaapmiddel' gebleken.

  Nu vraag ik mij af: kan ik dit over een tijd weer oppakken, of is het gebruik van cannabis af te raden?  Lees het antwoord...
 • Datum: 10 april 2018

  Vraag:
  als je drie dagen en nachten best intensief hebt gebruikt en je wilt dan ervan af . hoe kun je dat het beste doen zelf . is dat door zelf zolang mogenlijk niks te doen en als je ontwennings verschijnselen krijgt dan weer een beetje te pakken en zo af te bouwen . dan zul je wel weinig slapen ervaar ikzelf nou althans of ik zal moeten bij pakken maar dat versnelt niet de afkick proces?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hoi,

  Ik gebruik zo nu en dan xtc (ong 80 mg) ben zelf 57-60 kg, ben 21 jaar en een vrouw. Bij het opkomen van de xtc word ik altijd wat onrustig, dit ervaar ik zelf wel als vervelend, maar het valt wel te hanteren omdat ik mij er bewust van ben dat dit altijd bij mij gebeurt (en dan overgaat in een prettige 'space) tijdens deze onrustige fase ben ik nogal gefocust op mijn hart en lijkt hij echt mijn borst uit te bonken. Zo nu en dan slaat hij over. Uiteraard is mijn hartslag wat verhoogd. Op verschillende drugsinformatie websites lees ik dat je direct naar de ehbo post moet als je hart (aan de xtc) overslaat of dat je hartfrequentie verhoogt is, maar dit zijn toch normale verschijnselen? Je hart gaat toch per direct door de XTC sneller kloppen aangezien het een stimulant is, en dit kan toch ook zo nu en dan een hartklopping veroorzaken? Waarom zien sommige sites dit dan toch als per direct iets negatiefs en iets ernstigs? Overigens gok ik dat ik door het feit dat ik me druk maak mijn hart veel sneller gaat kloppen. Mijn hart is (staat los van mijn angst) laatst getest i.v.m. ernstige griep en die was prima, bloeddruk uitstekend zelfs.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Is 2cb aantoonbaar met een standaart urine test als ze er niet naar zoeken ?
  En in 2cb pillen wordt daar alleen 2cb in gedaan of meerdere stoffen want woon in belgie en testen is moeilijk
  Mvg

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hoi
  Er kwamen vandaag 2 daklozen naar me toe vragen naar geld
  Ik had niet dus gaf hem me joint wat ik met een vriend van me aan het roken was had een stukje van ze hand aan geraakt verder niet meer gerookt van de joint vroeg hem of hij drugs gebruikte hun zeiden nee alleen alcohol drinken
  Dus zou het kunnen als een crack rookte of snuifde dat ik due restjes binnen heb gekregen via het roken of eten
  Heb me handen erna wel in een Cafe’tje gewassen

  De groeten

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Beste lezer(s),

  Ik gebruik graag op voor zover mogelijk zo verstandig mogelijk drugs.
  Betreft veilig snuiven heb ik een vraag; ik weet dat je snuif artikelen zoals bijvoorbeeld opgerold geld, snuif buis of sleutels niet moet delen wat betreft de kans dat je bijvoorbeeld Hepatitis kan overdragen.

  Nu is mijn vraag, in de praktijk worden er ook vaak zakjes met drugs (speed of cocaine) gedeeld onder 2 of 3 mensen. Ik deel welliswaar niet mijn snuif attribuut, maar wel het zakje met drugs. Dus is er een kans van sleutel van een ander - besmetting op de drugs - ik met mijn eigen attribuut weer het zakje in en dat ik besmet wordt via de drugs die ik ophaal en snuif?

  Het lijkt me persoonlijk wat te ver gezocht, maar is dit mogelijk?

  Groet,
  Anoniem

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hi
  Een half jaartje geleden of meer
  Kocht een vriend van me wiet van een Straatdealer van mij geld die dealer had allerij zakjes met wiet bij zich
  Was er wel bij toen hij het kocht
  Dus ik vroeg me af zou het kunnen dat er in de wiet Crack of andere harddrugs in zou kunnen zitten?
  Of is het ergste wat ik kan verwachte dat de wiet vervuilt is?

  En ik weet dat het een beetje laat is maar ik zat over allerij dingen te denken en kwam dit opeens in me op

  Groetjes

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  XTC en PDS

  Beste,

  Ik heb sinds een paar maanden de diagnose PDS gehad. Ik wil voor het eerst XTC gaan gebruiken, maar ik weet niet helemaal wat het effect is hierop op mijn PDS. Wat zou dat kunnen zijn?

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  natuurlijk laat je de auto en eventuele andere apparaten staan als je drugs gebruikt heb. Ik vraag me echter af hoe dit werkt met microdosing. Door een zeer kleine dosis truffels te gebruiken (elke 4e dag 0.2 gram gedroogd). Dit zou niet je vermogen om te rijden moeten kunnen beïnvloeden. En veel mensen microdosen om effectiever te kunnen werken of studeren, maar dan moeten ze wel op hun werk of school geraken. Is het gevaarlijk om met een microdose te rijden? Zo ja, als je op dag 1 een microdose neemt, en op dag 2 en 3 niet, kun je dan op dag 2 of 3 wel rijden? Zou dit traceerbaar zijn in een rijtest door de politie(op dag 1, 2, of 3)?

  Bij voorbaat dank.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 april 2018

  Vraag:
  Hallo. Ik slik een bloedverdunner vanwege een trombose been. Draag ook steunkuis daarvoor. Kan ik xtc gebruiken, in combinatie met die bloedverdunner?

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1936