Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1924
 • Datum: 3 februari 2018

  Vraag:
  hallo, ik ben van plan xtc te gaan gebruiken maar had toch een vraag. ik loop sinds een half jaar bij de psycholoog voor de klacht PTSS (post traumatische stress stoornis) en met als gevolg daarvan depressie, angst, depersonalisatie en derealisatie. ik ben van mezelf een paranoïde persoon en wil graag alles onder controle hebben dus ook mijn lichaam. ik heb in het verleden slechte ervaringen gehad met wiet dat als ik een jointje rookte ik helemaal gek werd, angstig werd, hartkloppingen kreeg en het psychisch eigenlijk niet trok. nu ben ik dus van plan xtc te gaan gebruiken met mijn vriend in een veilige omgeving. we willen starten met een kwartje want ik weeg 51 kilo en ben 1,70 lang. ik heb er heel veel zin in en ben erg nieuwschierig maar ik ben bang hoe ik me ga voelen, of ik er wel tegen kan en of ik er ernstige gevolgen aan overhoud. dan vraag je je af waarom ik dit überhaupt zou doen maar de reden waarom is nieuwschierigheid en omdat het me echt leuk lijkt. ik ben benieuwd wat jullie advies naar mij zal zijn. moet ik het wel gebruiken en zo ja waar moet ik op letten en kan ik er veel schade aan overhouden mentaal. bij voorbaat dank.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  Twee jaar geleden hebben tijdens een festival voor het eerst 4fmp gebruikt. Eerste capsule 150mg en 4 uur later nog een halfje bijgenomen van 75 mg (ben 22 jaar en 88 kg) Ik had die avond, naast de hartkloppingen, geen bijwerkingen. De dag erna was ik zeer slecht en het duur een paar dagen voordat ik bovenop was. Daarna nooit geen drugs meer gebruikt.

  Nu is het zo dat ik sinds een halfjaar pijntrekjes rondom mijn hart voel, drukkend hoofdpijn en angstig ben.

  Daarnaast heb ik heb depressieve klachten, waarvoor ik nu professionele hulp krijg.

  Mijn vraag is: Kunnen die pijntrekjes, drukkend hoofdpijn en angstaanvallen komen door het eenmalig gebruik van 4 fmp?

  Ik hoor graag van jullie!

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Beste Meneer/mevrouw,

  Ik slik op dit moment een kuur tegen acne. Ik slik daarbij elke dag 100 mg Doxycycline. Nu zou ik graag 1 april xtc willen gebruiken. Dit wordt de 3e keer dat ik xtc gebruik. Nu vroeg ik me af kunnen die 2 samen gaan. Of is dat erg gevaarlijk. Het is trouwens nog niet zeker dat ik het dan nog gebruik.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Hallo ,

  omdat in veel last van acne heb heb ik een kuur van 6 weken gekregen met de antibiotica:

  doxycycline

  na het lezen van de bijsluiter zag ik nergens iets over alcohol en mdma/xtc

  Even rond gegoogld en vond alleenmaar topics van 2003..
  ( met de tijd is er nogal veel verandert in de medicijnen lijkt mij)

  dus even gebeld naar de aphotheek en die zeiden dat ik veilig alcohol kon drinken.

  Over xtc wisten hun niet veel dus vandaar deze vraag.

  kan ik dit combineren?

  Even voor de duidelijkheid ik ben topfit ik heb alleen last van acne ik ben dus niet ziek.

  Maar aangezien je alcohol mag en kan drinken met deze ab. vroeg ik me dus af of xtc een probleem was


  Bedankt alvast !

  Groetjes

  -x

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Hai!
  Deze lange vraag benodigt een redelijk ervaren tripper die ik voldoende kan vertrouwen. Mochten jullie geen ‘paddestoel’ rond hebben lopen, kunnen jullie deze vraag compleet negeren, danku!

  Ik ga binnenkort voor het eerst trippen, voornamelijk voor geestverruimde doeleinden. Ik vraag me dus af wat de manier zou zijn om me hierin te bewegen. Naar mijn weten kan men het beste beginnen met LSD of paddenstoelen waarbij mijn eigen voorkeur uitgaat naar paddo’s ivm de eliminatie van de kans op een slechte tab. Nu heb ik een aantal onduidelijkheden:

  - wat is het verschil in de werking tussen truffels en paddo’s
  - welke soort kan ik het beste nemen voor een reis in mijn bewustzijn (ik geef vrijwel niks om visuals)
  - ik heb aanleg voor depressie en heb de laatste tijd wat dat mijn hart overslaat (vermoedelijk hormonaal, verder kerngezond, geen junkfood, sport genoeg etc.)
  - buiten of binnen beginnen, ik ben enorm op me gemak binnen maar datzelfde geldt voor de natuur
  - is het handig suiker en water mee te nemen ivm verlagen van intensiteit vd trip (of iets anders?)
  - tot slot, andere suggestie? (Ayahuasca, mescaline oid?)

  Heel erg bedankt voor de tijd en moeite, wordt enorm gewaardeerd!

  Met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Goeieavond, ik gebruikt vanaf mn 15E speed ik Ben nu 53 jaar ,maar ik had er baas bij en ik ging er door eindelijk functioneren,destijds was de term adhd nog niet on beeld en ook de medicatie wat nu als zoals ik het benoemen wil ,dat ritalin en dextratwmine en concerta eigenlijk ook speed is maar dan als medicatie voor geschreven, en ik heb het nodig om te funtioneren op mn werk en om de dag normaal door te kunnen komen ,ik gebruik het niet als party drug en ook niet om nachten door te kunnen ,nu is mn vraag is het dan wel gebruiken ikke als ik positief geest word op een speekseltest daar ook voor terecht moet staan of bekeurd ?want dan zou het between en dat ik mn werk en dagelijlse dingen niet meer kan uit oefenen en met heel veel andere mensen die adhd en soortgelijke medicatie gebruiken.if word daar wel de gelijk onder schijf in gemaakt ?lijkt mij ook logisch ,graag daar antwoorden op zou ik Willen .met vriendelijke groet

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Beste Drugsinfoteam,

  Een goede vriendin van ons kwam, naar onze mening, met een geniaal denk-experiment waarvan we heel benieuwd zijn hoeveel u hier van weet of wat uw vermoeden is, mocht nu het niet weten.

  Het luidt als volgt:
  Stel we nemen een persoon met een significante oogafwijking. De persoon draagt normaliter lensen of een bril met een bepaalde sterkte. De persoon heeft dus logischerwijs ervaring met scherp en onscherp zien.

  Nu consumeert de persoon een psychedelisch middel als LSD en ervaart hallicunaties. Gededurende de trip heeft de persoon geen bril op of lensen in en ziet dus onscherp.

  De vraag:
  Ziet de persoon scherpe of onscherpe hallucinaties? Hallucinaties zijn natuurlijk 'verzonnen' door ons brein en zouden dus niet afhankelijk hoeven zijn van een gezichtsafwijking als de persoon ervaring heeft met scherp zicht door een bril of lensen.
  Zou dit dan betekenen dat de persoon onscherp ziet, maar dat de hallucinaties scherp zijn? Of zou eerder alles onscherp zijn?

  We zijn erg benieuwd naar uw antwoord.

  Vriendelijke groeten,
  Nootjes Squat

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  bij het vliegen naar de VS ben ik een keer teruggestuurd, omdat er een hond blafte bij mijn koffer. Ik had geen wiet en ik gebruik geen wiet, maar ze schreven op dat er een wietverdenking is. Is er ergens een (online?) drugstest zodat ik een dossier kan opbouwen dat mijn verdenking wegneemt?
  (online vind ik vooral 30 of 90 dagen testen, maar niet langer terug)
  weet jij of er een wiet-test bestaat die langer terug gaat? (ik heb bv haren van 10 jaar lang)
  (maar ook als ik zoek op wiet haar-test zie ik max 90 dagen staan)

  (alleen op jullie website staat dat het ook langer kan, als je lang haar hebt)

  *nederlanders geweigerd in de vs*

  Lees het antwoord...
 • Datum: 2 februari 2018

  Vraag:
  Heb op 12 oktober hasj geblowd in de avond rond 22:30, na een kwartier voelde ik opeens een heel raar gevoel dat ik zei wacht wacht..en toen stond ik op en moest ik gelijk lopen sinds die dag had ik opeens last van fobieën en heel wat huilbuien en een vorm van derealisatie, ik had bij het begin last van trillingen maar dat is nu weg, het geen waar ik nu last van heb is hoge ademhaling tintelingen bij de benen slapeloosheid dat was bij het begin heftiger en de vorm van derealisatie gewoon alles met ander gevoel is er iets kapot in m'n neurotransmitters of tekort wat is er aan de hand help me asjeblieft hieruit

  Lees het antwoord...
 • Datum: 28 januari 2018

  Vraag:
  Hallo, na een bad trip 4 jaar geleden is mijn leven nog steeds een puinhoop..ik heb sindsdien alle klachten van HPPD met zware dubbelzicht,gasvorming in de buik en spanningen in het lichaam,flatline libido snachts durft dit geen probleem vormen bij slaap,wanneer ik uit ga en niet drink kan ik bij het sluiten van de ogen terug de mensen zien dansen en alle lichten terug zien zeker bij het slapengaan,raar verdoofd gevoel en lichamelijke sensaties alsof ik opnieuw heb gebruikt graag jullie antwoord ik ben ten einde raad. Mvg

  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1924