Lees een antwoord

Als je een vraag hebt, en je zoekt het antwoord, zet je code of zoekwoord dan in het zoekvak hieronder en klik je op zoek.
Als je een vraag wilt stellen, klik dan hier

Kies een categorie: Met het zoekwoord:
Pagina:   123456789 van 1852
 • Datum: 9 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Ik geef een training over seksualiteit aan meiden en nu vroegen ze mij of het klopt dat drugsgebruik in combinatie met de prikpil je permanent onvruchtbaar kan maken. Ik lees zo veel verschillende dingen op internet dat ik het ook ff niet meer weet, kunt u ons verder helpen?


  Lees het antwoord...
 • Datum: 9 januari 2017

  Vraag:
  Lincosin 600mg en xtc??

  Lees het antwoord...
 • Datum: 5 januari 2017

  Vraag:
  Ik wil voor 1 keer een extisipil gebruiken nooit gebruikt kan dat kwaad voor 1 keer

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,
  Ik was gister op een feest en toen is er waarschijnlijk drugs in mijn drinken gestopt want toen ik vanochtend wakker werd zag ik er verschrikkelijk uit:
  -rode vlekjes over mijn gezicht en in mijn nek
  -een paars achtige kleur in het gezicht
  -rare ogen
  Voor de rest ben ik heel misselijk en heb ik hoofd pijn en heb meerdere keren overgegeven. Ik ben nog nooit in aanraking geweest met enige soort drug en ik wil graag weten welke drug het was en wat ik nu moet doen

  M.v.g

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Hoi drugs info team!

  Ik ben een meisje van 17 en afgelopen zaterdag met oud en nieuw heb ik xtc gebruikt. Ik heb daarvoor 4 andere keren gebruikt in een korte periode. Alle keren ging het goed. Ik wist dat het slecht was om er geen 3 maanden tussen te laten maar ik wilde het toch persee doen met oud en nieuw. Ik had dus 2 pillen gehaald, maar ik werd er super vaag van. Ik was niet echt aan het hard aan het spacen. Ik bleef dus maar bijpakken en rond 3 uur waren ze op. Ik heb tussendoor nog 2 glazen champagne gedronken en hier en daar wat wiet gerookt. Rond 6 uur is iedereen gaan slapen maar mij lukte het niet. Ik ben dus beneden gaan zitten en de rest kwam rond 8 uur ook. Toen hebben we van 8 tot 12 ongeveer 3 joints (met zn 4en) gedeeld.
  Toen zijn ik en een vriendin nog 3 uurtjes gaan slapen.
  Na 24 uur in een huis te hebben gezeten was ik superblij dat ik even rustig buiten was om naar huis te lopen.

  Ben om 7 uur al gaan slapen omdat ik toen dood moe was en werd vanmorgen om 9 uur wakker. Ik heb de hele tijd het gevoel alsof ik bekeken word en heb de gordijnen al dicht gedaan en de deuren op slot, zo bang ben ik. Ik voel me echt niet veilig meer. Zit ik in een psychose?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Ik geef borstvoeding, stel ik wil coke gebruiken.. Hoelang moet ik kolven en weggooien voordat ik me kindje weer live kan voeden? Kindje is 6 maanden oud.

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Ik ben nu 5weken gestopt, daarvoor in het weekend 3 halve liters bier nu wil ik gaan testen zou ik er doorheen komen?

  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Welke wiet kan ik het beste nemen als pijnbestrijding,
  de Savita of de Indica
  Lees het antwoord...
 • Datum: 4 januari 2017

  Vraag:
  Beste drugsinfoteam.nl,

  Graag stel ik deze vraag in de hoop verder geholpen te kunnen worden: al een aantal weken maak ik mij (obsessief) zorgen om hersenschade die ik mijzelf mogelijk heb aangedaan. Sinds ruim 1,5 jaar heb ik XTC ontdekt, in heb begin heb ik zorgvuldig gebruikt: 'veilige' dosis en 3 maanden pauze. Hoewel ik mij ook de laatste twee keren aan de 3 maanden pauze heb gehouden, heb ik wel teveel XTC gebruikt deze twee keren. Ongeveer 2,5 pil per keer, verspreid over de avond (+- 600 mg). De laatste keer was 4 maanden geleden.

  Ondanks ik nergens last van heb (als in ander gedrag, gemoedstoestand en/of fysieke problemen), blijf ik de vrees houden dat ik mijn brein permanente schade heb aangedaan en dat deze zich later zal openbaren (op fora lees ik meningen dat dit wel 10-20 jaar kan duren). Ik kan deze angst momenteel niet loslaten en beheerst mijn dagelijks leven.

  Het moge duidelijk zijn dat ik besef dat gebruik van XTC op deze manier bijzonder onverstandig is.

  Hopelijk kunt u mij helpen met de volgende vragen:
  1. Kunt u iets zeggen over de waarschijnlijkheid van blijvende schade (man, 1.90 m, 91 kg)? Ik heb geen idee of de mate van kater iets zegt over de schade die aangericht is, maar ik heb nooit een echte XTC-kater ervaren; beetje moe alleen. Een alcoholkater is erger.

  2. Kan ik ooit nog XTC gebruiken, vanzelfsprekend met inachtneming van de richtlijnen die u op uw website stelt?

  Alvast bijzonder bedankt voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,  Lees het antwoord...
 • Datum: 3 januari 2017

  Vraag:
  Hallo,

  Ik heb blijkbaar iets apparts. alleen ik kan er zelf niet goed achter komen wat het is.

  Met wiet had ik vaak slechte ervaringen, op een paar keer na voelde ik me super. Maar te vaak geprobeerd en bad trips (circel) gehad dat ik het niet meer waard vond om te proberen,

  Dus ging over naar pillen, Ook dit ging vaak niet goed. Al doseer ik zo laag mogelijk, geen xtc effect maar alleen nare bijwerkingen. zoals moe worden stijve benen , geen zin om te dansen. dat ik ff moet zitten , vaag zien etc. ik heb 2x van de 7x xtc een leuke ervaring gehad, dus ook dit is het niet waard om het risico te nemen dat ik misschien een leuk avondje ga hebben.

  dus ben Speed/Miauw maar eens gaan proberen, dit ging een poosje goed. Maar de laatste tijd weer af en toe rare klachten zoals moe worden, onrustig vaag, nergens zin meer in. Dan denk ik van hoe in godsnaam kun je daar moe van worden ? niks geen effect,

  Als het een keer mis gaat, is het niet erg want dan is het in 45/60min weg. En probeer ik het een andere keer weer en lukt het wel weer.

  Maar goed, mijn vraag is of jullie weten waar ik last van heb, Ik heb geen ADHD of iets dergelijks. Begrijp er niks van.

  Mvg, BW  Lees het antwoord...
Pagina:   123456789 van 1852